arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۷۶۹۵۵
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۴۸ : ۲۲ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۳

کاهش احتمال ابتلا به سرطان با خوردن ماهی

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
یک جراح ایتالیایی گفت: ماهی دارای مقادیر بسیاری اسیدهای چرب امگا سه است که به عنوان یکی از عوامل مهم در کاهش خطر سرطان به شمار می رود.

به گزارش ایرنا، ˈفدریکو بازتیˈ در بخشی از مقاله خود که روز یکشنبه در ژورنال بین المللی رضوی در نخستین کنگره تخصصی تغذیه بالینی در بیمارستان رضوی مشهد منتشر شد، افزود: سرطان بیماری است که می تواند در مناطق مختلف بدن شکل بگیرد و عوامل خارجی نظیر سن، جنس و نژاد بر شیوع سرطان ها مؤثرند.

وی بیان کرد: برنامه غذایی بخش مهمی از درمان سرطان است و خوردن غذا های مناسب، قبل، در طول درمان و بعد از آن موجب بهبود یا تقویت بیمار می شود.

وی با بیان اینکه برنامه غذایی می تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش یا کاهش دهد، افزود: دریافت میزان کالری روزانه، کیفیت و کمیت پروتئین های غذایی، میزان دریافت چربی های اشباع و چربی های غیراشباع و همچنین میزان مصرف میوه جات و سبزیجات تازه از جمله عواملی هستند که می توانند در کاهش و یا افزایش بیماری سرطان مؤثر باشند.

استادیار دانشگاه میلان گفت: سبزیجات به خاطر داشتن مواد آنتی اکسیدان، مواد مضر سلول های بدن را خنثی می کنند.

این متخصص جراح افزود: میوه های تازه به ویژه مرکبات به دلیل داشتن ویتامین C فراوان از میوه های بسیار نیرومند ضد سرطان به شمار می روند.

نخستین کنگره بین المللی تغذیه بالینی و دومین سمپوزیوم تغذیه بالینی آسیا با حضور 500 نفر از متخصصان و پزشکان مطرح داخل کشور و هفت میهمان خارجی از کشورهای انگلیس، ایتالیا، اندونزی، هلند، چک و مالزی در بیمارستان فوق تخصصی رضوی طی روزهای شنبه و یکشنبه هفته جاری برگزار شد.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
باران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۷
0
3
اگه من سرطان روتوخونواده ي خودم ديدم وقتي كسي مبتلابشه نه ويتامين سي نجاتش ميده ونه شيمي درماني....نه تغذيه عالي....فقط يه معجزه شايد نجاتش بده وگرنه پدرمن با روحيه بالاوتغذيه عاليوهمه نوع درمان آخرش رفت....
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۷
خدا رحمتش کنه
نظرات بینندگان