arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۷۸۰۲۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۴۹ : ۰۹ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۳

پرونده شکایت از سهمیه‌بندی جنسیتی در دانشگاه‌ها به کجا رسید؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

وکیل‌مدافع جمعی از فعالان دانشجویی معترض به اجرای طرح سهمیه‌بندی جنسیتی در دانشگاه‌ها درباره آخرین وضعیت پرونده موکلانش که در دیوان عدالت اداری مطرح است، توضیحاتی ارائه کرد.

زهرا مینویی در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این باره، اظهار کرد: پس از ثبت شکایت ما در دیوان عدالت اداری، این مرجع در صدد تبادل لوایح برآمد و با توجه به شکایتی که مطرح کرده بودیم از روسای دانشگاه‌هایی که دستور به اجرای این طرح داده بودند خواست که با ارسال لایحه به این شکایت پاسخ دهند.

وی با بیان اینکه روسای 36 دانشگاه در این پرونده طرف شکایت ما هستند، افزود گفت: بیشتر روسای دانشگاه‌ها پاسخ خود را به دیوان عدالت اداری ارسال کرده‌اند و تنها تعداد کمی از آنها هنوز این کار را انجام نداده‌اند.

مینویی گفت که دیوان عدالت اداری پس از وصول پاسخ همه روسای دانشگاه‌ها به پرونده رسیدگی خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، جمعی از فعالان دانشجویی در اعتراض به اجرای طرح سهمیه‌بندی جنسیتی در برخی دانشگاه‌ها در سال‌های 90 و 91 به دیوان عدالت اداری شکایت کردند.

زهرا مینویی وکیل‌مدافع معترضین به اجرای این طرح چهارشنبه دوم بهمن 92 به ایسنا گفت که این پرونده در تاریخ 92/6/19 با کلاسه پرونده 92053001 ثبت و به شعبه اول دیوان عدالت اداری ارجاع شده است.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۲
غیر قابل انتشار: ۰
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۳
0
6
چرا کسانی که واقعا حقشونه نباید به هدفشون برسند؟؟؟؟؟؟؟؟این همه سهمیه اخه برای چی؟؟؟؟؟؟؟چرا نمیذارید افراد بر اساس لیاقتشون قبول شوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Germany
|
۱۱:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۳
0
2
افراد بی لیاقت همیشه برای استفاده از یک امکان حالا چه تحصیل باشد باشد چه کسب یک موقعیت شغلی یا به دنبال سهمیه هستند یا به دنبال پارتی و آشنا و توصیه ی این و آن
نظرات بینندگان