arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۸۰۲۹۹
تاریخ انتشار: ۵۰ : ۱۷ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۳

نمايش يک فيلم پس از درگذشت کارگردان

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
فيلم «راي باز» به کارگرداني و تهيه‌کنندگي مهدي نوربخش و نويسندگي مهدي نوربخش و رضا کيانيان عصر دوشنبه ۱۷ شهريور ماه در سينماتک خانه هنرمندان ايران به نمايش درآمد و سپس نشست نقد و بررسي آن با حضور رضا درستکار منتقد سينما، فرشاد بشيرزاده فيلمبردار و مجيد مشيري بازيگر اين فيلم برگزار شد.

مجيد مشيري بازيگر اين فيلم با ابراز خوشحالي از بازي در «راي باز» گفت: خيلي خوشحال هستم که در اين فيلم بازي کردم. امروز پس از ۱۳ سال از تصميمي که گرفتم خوشحال هستم. بازي در اين فيلم براي من نکات بسيار زيادي داشت، اگرچه بازي در برخي از صحنه‌ها بسيار سخت بود، اما با صحبت‌هاي مهدي نوربخش همه چيز به خوبي جلو ‌رفت.

وي افزود: من در صحنه‌هايي خود چيزهايي به فيلمنامه اضافه مي‌ کردم، بخش‌هايي هم همزمان در صحنه و با خواست مهدي به فيلمنامه اضافه ‌کرديم، تعامل من با مهدي در اين فيلم به گونه ‌اي بود که ما با هم در اين فيلم کوچک‌ ترين مشکلي نداشتيم، امروز از اين بابت بسيار ناراحت هستم که چرا هيچ وقت به «راي باز» اجازه پخش داده نشد، فيلمي که واقعيت زندگي ما بود، مطمئن هستم اگر امروز اين فيلم در سطح کشور پخش شود، قطعا مخاطبان با آن ارتباط برقرار مي کنند.

در ادامه فرشاد بشيرزاده به سياه و سفيد بودن اين فيلم اشاره کرد و توضيح داد: از ابتدا مبنا بر اين بود که اين فيلم سياه و سفيد باشد، البته در بخش‌هايي از فيلم تير‌گي بيشتر و در بخش‌هاي ديگر روشنايي بيشتري داريم، بخش بسيار کوتاهي از اين فيلم نيز با خواست مهدي نوربخش رنگي است، در مجموع تمام فيلم در تير‌گي به سر مي‌برد، سعي کرديم تا آنجا که مي‌توانيم نسبت‌هاي سياه و سفيد را حفظ کنيم.
فيلم «راي باز» حکايت صابر، جوان جنگ زده جنوبي است که راي بازش پس از نه سال صادر مي‌شود. او طي ۴۸ ساعت مرخصي قصد دارد تا همراه با «آنکل» هم بند سابقش در تهران بزرگ، از «شريف» همکار سابقش انتقام بگيرد.
اين فيلم در بيست و يکمين دوره جشنواره فيلم فجر (۱۳۸۱) به نمايش درآمد. همچنين در هفتمين دوره جشن خانه سينما در سال ۱۳۸۲ تنديس بهترين چهره‌پردازي را دريافت کرد.
منبع: مهر
نظرات بینندگان