سه‌شنبه ۰۷ بهمن ۱۳۹۹ | Tuesday, 26 January 2021
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
سه‌شنبه ۰۷ بهمن ۱۳۹۹ | Tuesday, 26 January 2021
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
تماشا کنید: استارت مجدد / انتظار خودروسازان خارجی برای ورود به ایران، با افزایش احتمال بازگشت آمریکا به برجام

تماشا کنید: استارت مجدد / انتظار خودروسازان خارجی برای ورود به ایران، با افزایش احتمال بازگشت آمریکا به برجام

ویدیو / حمله به پلیس با گلوله‌های برفی⁣ در مسکو

ویدیو / حمله به پلیس با گلوله‌های برفی⁣ در مسکو

ویدیو / زنگنه، وزیر نفت: نفتکش توقیف شده ایرانی توسط اندونزی حامل نفت بود

ویدیو / زنگنه، وزیر نفت: نفتکش توقیف شده ایرانی توسط اندونزی حامل نفت بود

ویدیوی جدید از لحظه درگیری فیزیکی علی‌اصغر عنابستانی، نماینده مجلس با سرباز راهور

ویدیوی جدید از لحظه درگیری فیزیکی علی‌اصغر عنابستانی، نماینده مجلس با سرباز راهور

ویدیو / اظهارات یک سال پیش ویلیام برنز؛ جنگ با ایران فاجعه خواهد بود + زیرنویس فارسی

ویدیو / اظهارات یک سال پیش ویلیام برنز؛ جنگ با ایران فاجعه خواهد بود + زیرنویس فارسی

ویدیو /  افتتاح بلندترین تاب جهان در دبی

ویدیو / افتتاح بلندترین تاب جهان در دبی

کد خبر: ۱۸۳۹۶۸
تاریخ انتشار: ۳۸ : ۱۷ - ۱۵ دی ۱۳۹۳
صفحه نخست >> سیاست
پ

بهنوش بختیاری: بعضی شب‌ها از دست تلویزیون گریه می‌کنم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
  بهنوش بختیاری - بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون - از ادغام شبکه‌های تلویزیونی و کوچک‌سازی صداوسیما ابراز رضایت کرد و گفت: شخصا از همان ابتدا هم با تعدد شبکه‌ها موافق نبودم؛ چراکه به نظرم برای بیننده هیچ جذابیتی ندارد و حالا ادغام شبکه‌های تلویزیونی بهترین کار است.

وی که تا مدتی قبل در شبکه «نسیم» برنامه داشت و چندی است که پخش برنامه‌هایش قطع شده است، سپس اظهار کرد: ادغام شبکه‌های تلویزیونی می‌تواند مثبت باشد؛ چراکه به جای اینکه بر کمیت شبکه‌ها و برنامه‌ها افزوده شود، می‌توان فکری برای کیفیت آن‌ها کرد. ادغام شبکه‌ها به شدت کار مثبتی است و به نظرم باید یک تکان اساسی به تلویزیون داد.

آفتابه لگن هفت دست، شام و ناهار هیچی ...

این بازیگر در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا، در همین زمینه گفت: وقتی تعداد شبکه‌ها زیاد می‌شود، قطعا برای بیننده هم جذابیتی نخواهند داشت. وقتی تعداد کانال‌ها زیاد باشد، مخاطب صرفا به دلیل سرگرمی و گذراندن اوقات فراغتش تلویزیون تماشا می‌کند و نه از روی علاقه. این اتفاقی که در حال حاضر در تلویزیون افتاده است، بیشتر به ضرب‌المثل «آفتابه لگن هفت دست، شام و ناهار هیچی» برمی‌گردد.

او تصریح کرد: به قدری طی این مدت برنامه‌هایمان در تلویزیون ضعف پیدا کرده است که شخصا علاقه‌ای به تماشای تلویزیون ندارم و اگر هم بخواهم گاهی تلویزیون تماشا کنم، فقط شبکه آی‌فیلم و نسیم را تماشا می‌کنم.

او در ادامه با بیان اینکه باید برنامه‌های تلویزیون از حالت یکنواختی دربیایند، تأکید کرد: طی این مدت برنامه‌های تلویزیون به قدری تکراری روی آنتن رفته است که برای مخاطب یکنواخت و خسته‌کننده شده‌اند؛ وقتی این اتفاق می‌افتد پس نباید از مردم هم انتظار داشته باشیم که برنامه‌های تلویزیون را دنبال کنند.

دیگر نمی‌شود مردم را با برنامه‌های آبکی گول زد

این بازیگر طنز سریال‌های تلویزیون در عین حال یادآور شد که دیگر شرایط به گونه‌ای نیست که بگوییم مردم متوجه برنامه‌های تلویزیون نمی‌شوند؛ بلکه دقیقا این اتفاق برعکس شده است و مردم خیلی باهوش شده‌اند. مردم ما به قدری از لحاظ فکری رشد کرده‌اند که دیگر نمی‌شود آن‌ها را با برنامه‌های آبکی گول زد.

بختیاری در بخشی دیگر از صحبت‌هایش به مطرح شدن بازیگران در تلویزیون اشاره کرد و گفت: متاسفانه شرایط تلویزیون به گونه‌ای شده است که وقتی بازیگری به تلویزیون می‌آید و 90 قسمت سریال کار می‌کند، حتی ما هنرمندان هم اسمش را نمی‌دانیم! و گویا دیگر کسی در تلویزیون معروف نمی‌شود. به یاد دارم زمانی که در سریال «روزگار جوانی» فقط دو سکانس بازی کرده‌ بودم، تلفن خانه ما در امان نبود و مدام در بیرون از منزل از نقشی که فقط در دو سکانس ایفا شده بود، اظهار علاقه می‌دیدم اما در حال حاضر حتی هنرپیشه‌های خوبمان هم در تلویزیون چندان دیده نمی‌شوند؛ چراکه مردم کمتر تلویزیون تماشا می‌کنند و به همین خاطر باید فکری به حال تلویزیون کرد.

نسبت به تلویزیون بی انگیزه شدم

وی در ادامه به اجرایش در برنامه «آبرنگ» شبکه نسیم اشاره کرد و یادآور شد: «آبرنگ» با سایر برنامه‌های تلویزیون کمی تفاوت داشت و در تایمی که به روی آنتن می‌رفت، توانست بیننده خودش را جذب کند اما این برنامه ادامه پیدا نکرد؛ به دلیل اینکه شخصا به منِ مجری خوراک داده نمی‌شد. من به عنوان مجری برای تهیه برنامه «آبرنگ» به دلِ مردم می‌رفتم و گزارش‌های مردمی تهیه می‌کردم اما نه تنها هزینه‌ای به ما داده نشد بلکه مقابل خلاقیت،‌ انرژی و ذوق ما نیز گرفته شد و من کاملا بی‌انگیزه شدم؛ من مرتب برای اجرای این برنامه مورد بازخواست قرار می‌گرفتم.

بختیاری همچنین بیان کرد: زمانی که در شبکه نسیم با برنامه «آبرنگ» همکاری داشتم، تنها کسی که باعث شد این برنامه جان بگیرد و ادامه پیدا کند، آقای رضایت - قائم مقام مدیر شبکه نسیم - بود. ایشان عادلانه تلاش کردند تا این برنامه در 50 قسمت ادامه پیدا کند.

مجری برنامه «آبرنگ» اظهار کرد: من به عنوان یک هنرمند کارم بازیگری است و مقابل دوربین نمی‌آیم که خودنمایی کنم بلکه می‌آیم که خلاقیت نشان دهم اما به قدری مورد بازخواست قرار گرفتم که برنامه «آبرنگ» را رها کردم.

ضرغامی «آبرنگ» را دوست داشت

او تصریح کرد: «آبرنگ» برنامه‌ای بود که با انگیزه ساخته شد و حتی خود آقای ضرغامی از همان ابتدا اعلام کردند که این برنامه باید تا 100 قسمت ادامه پیدا کند اما وقتی من بازیگر دیدم نه تنها هیچ خوراکی به من داده نمی‌شود بلکه انگیزه‌ام را از دست می‌دهم، برنامه را ادامه ندادم و آن را رها کردم.

بختیاری در ادامه از افرادی یاد کرد که دیگر در تلویزیون نیستند و گفت: حیف است که افرادی مثل رضا عطاران و مهران مدیری که از خوب‌های تلویزیون بودند و سال‌ها برای تلویزیون زحمت کشیدند، دیگر نباشند.

بختیاری در عین حال از اینکه نامش در گروه کمدین‌های تلویزیون نیست، انتقاد کرد و گفت: جالب است که از میان 10 کمدین تلویزیون هیچ‌وقت نام من به عنوان بازیگر طنز آورده نشده است و انگار بهنوش بختیاری هیچ‌وقت نبوده است؛ در حالی که به عنوان بازیگر طنز در بیش از 20 سریال طنز تلویزیونی ایفای نقش داشتم.

بازیگر سریال‌های «خانه به دوش»، «چهارخونه»، «عصر پاییزی»، «خوب، بد، زشت» و... سپس از همکاری‌اش با شبکه نمایش خانگی و بازی در سریال «عشق تعطیل نیست» - کاری از بیژن بیرنگ - گفت و افزود: در حال حاضر مشغول بازی در سریال «عشق تعطیل نیست»، تمرین تئاتر و سینما هستم و دیگر رغبتی به کار در تلویزیون ندارم.

از حضورم در «عشق تعطیل نیست» خوشحالم

وی سپس از همکاری‌اش با بیژن بیرنگ در سریال «عشق تعطیل نیست» اظهار رضایت کرد و گفت: آقای بیرنگ یکی از کارگردان‌های مدرن و پیشرو تلویزیون است. در این پروژه درخصوص مطلبی حرف می‌زنیم که سال‌هاست فراموش شده است و آن چیزی جز عشق نیست. شخصا از این پروژه راضی هستم و اکنون مشغول ایفای نقش در این مجموعه هستم. «عشق تعطیل نیست» در 26 قسمت برای پخش از شبکه نمایش خانگی در حال ساخت است.

گله‌مندی از تلویزیون

وی با بیان اینکه از تلویزیون گله‌مند است، خاطرنشان کرد: در دو - سه سال اخیر در سریالی با عنوان «عصر پاییزی» بازی کردم که هنوز هم دستمزدمان را نداده‌اند و عوامل همچنان بدهکار هستند. طی این سال‌ها تنها تشویقی که در تلویزیون داشتم، فقط از طرف آقای علی معلم بود که یک تندیس حافظ به خاطر «شب‌های برره» به من اهدا کرد. دیگر هیچ تشویق و دلگرمی از طرف تلویزیون ندیدم.

بختیاری در بخشی دیگر از صحبت‌هایش از مدیریت سیدعز‌ت‌الله ضرغامی در سازمان صداوسیما اظهار رضایت کرد و گفت: طی سال‌هایی که آقای ضرغامی ریاست سازمان صدا‌و‌سیما را بر عهده داشتند، چند بار با ایشان دیدار داشتم و نتیجه گرفتم که ایشان فرد کاملا حرفه‌ای هستند. من از مدیریت آقای ضرغامی هیچ گله‌ای نداشتم؛ چراکه واقعا فرد خوبی بودند، به ویژه در زمینه تولید برنامه «آبرنگ» که به شدت مرا تشویق کرد.

آقای سرافراز کمی شجاع باشد

این بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در ادامه خطاب به محمد سرافراز - رئیس جدید سازمان صداوسیما - گفت: در ابتدا ورود آقای سرافراز را به سازمان صداوسیما خوش آمد می‌گویم. پیامم به آقای سرافراز فقط این است که کمی شجاع باشند. اگر قرار باشد این محدودیت‌ها که در زمان آقای ضرغامی وجود داشت در دوره آقای سرافراز هم باشد، مدیریت ایشان با مدیریت آقای ضرغامی هیچ تفاوتی نخواهد کرد و تلویزیون به همین شکل باقی می‌ماند. به قدری دلم از دست تلویزیون پُر است که خیلی شب‌ها از دست تلویزیون گریه می‌کنم و دیگر دلم نمی‌خواهد با تلویزیون کار کنم اما کمی هم امید دارم که با ورود آقای سرافراز شرایط سر و سامان پیدا کند.

بهنوش بختیاری در پایان درباره کارهای جدیدش در حوزه تئاتر اعلام کرد: علاوه بر بازی در سریال «عشق تعطیل نیست»، مشغول تمرین یک تئاتر تک پرسوناژی با عنوان «مرغ باغ هپروت» هستم که کار بسیار سختی است. همچنین در عین حال که سفیر محیط زیست هستم در کنار فعالیت‌های هنری‌ام نیز با رئیس محیط زیست همکاری دارم و به زودی هم سردبیری یک مجله را بر عهده خواهم گرفت که هنوز نامش مشخص نیست.
لینک کوتاه
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
 تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

برندگان جوایز میلیاردی همراه اول معرفی شدند!

برندگان جوایز میلیاردی همراه اول معرفی شدند!

 نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

 گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

 قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

 ۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: پرواز بر فراز بام ایران

تصاویر: پرواز بر فراز بام ایران

۲/۴
تصاویر: ویدئو مپینگ آثار خوشنویسی یونسکو بر برج آزادی

تصاویر: ویدئو مپینگ آثار خوشنویسی یونسکو بر برج آزادی

۳/۴
تصاویر: درگیری پلیس هلند و معترضان به محدودیت‌های کرونایی

تصاویر: درگیری پلیس هلند و معترضان به محدودیت‌های کرونایی

۴/۴
تصاویر: دیدار خانواده دانشمند شهید محسن فخری‌زاده با مقام معظم رهبری

تصاویر: دیدار خانواده دانشمند شهید محسن فخری‌زاده با مقام معظم رهبری

ببینید!

ویدیو / ظاهر شدن ترامپ با پلیس مخفی در زمین گلف

تماشا کنید: منشأ «سیلی» کجاست؟ / سوابق نماینده ای که به صورت یک سرباز سیلی زد؛ از ریاست ستاد احمدی نژاد تا جبهه پایداری

تماشا کنید: کارت زرد اقلیت / مجلس یازدهم چگونه در یک روز دو کارت زرد به ظریف داد؟

ویدیو / روایت لعیا زنگنه از حذفیات «در پناه تو»: ۹۹ درصد بازی پارسا پیروزفر حذف شد / گفتند دختر و خواستگار در یک اتاق نباشند تلفنی صحبت کنند

ویدیو / از جهش‌های جدید کرونا چه می‌دانید؟ + زیرنویس فارسی

ویدیو / عذرخواهی رسمی سیدجواد هاشمی از مردم

ویدیو / بانوی اول آمریکا برای نیروهای گارد ملی کلوچه برد

آرشیو
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

جدول خاموشی مناطق مختلف تهران منتشر شد + فایل

توکلی: غسال آیت الله مصباح یزدی ابَربدهکار بانکی است / او پیکر روحانیون سرشناس را به خانه می برد و غسل می دهد! / ۴۰ میلیارد تومان خمس را از کجا آورده است؟

«زیست شبانه» در تهران تصویب شد

ویدیوی جدید از لحظه درگیری فیزیکی علی‌اصغر عنابستانی، نماینده مجلس با سرباز راهور

نخستین واکنش عنابستانی بعد از ماجرای سیلی به سرباز راهوار

سهام عدالت، امروز ۶ بهمن ۹۹

عنابستانی: توهین شنیدم و عصبانی شدم / از مردم عذرخواهی می‌کنم، از سرباز تشکر

قیمت طلا و سکه، امروز ۶ بهمن ۹۹

قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ هزار تومان کاهش یافت

فرمان اجرایی بایدن: لغو ممنوعیت مسافرتی و مهاجرتی ایرانیان

قیمت دلار، امروز ۱ بهمن ۹۹

مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس: دولت، موظف به استخدام رسمی فرزندان ایثارگران بدون الزام به داشتن شرط سنی، تحصیل و آزمون شد

قیمت طلا و سکه، امروز ۱ بهمن ۹۹

قیمت گوشی های سامسونگ امروز 30 دی ماه

قیمت دلار، امروز ۳۰ دی ۹۹ / نرخ خرید دلار وارد کانال ۲۰ هزار تومان شد

جدول خاموشی مناطق مختلف تهران منتشر شد + فایل

ویدیو/ کتک زدن یک زن افغانستانی توسط مامور نیروی انتظامی

خداحافظی تلفن‌های هوشمند قدیمی با واتس اپ از ۱۲ دی ماه

سحنگوی قوه قضاییه: شیرین نجفی دستگیر شده است

قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ هزار تومان کاهش یافت

فرمان اجرایی بایدن: لغو ممنوعیت مسافرتی و مهاجرتی ایرانیان

قیمت دلار، امروز ۱ بهمن ۹۹

۶ پیام فرستاده نخست وزیر عراق برای ایران

چرا ترامپ همچنان ممکن است در آخرین لحظات ریاست جمهوری اش، جنگی با ایران به راه اندازد؟

بازار خودرو سکته کرد / پژو ۲۰۶ تا ۵۲ میلیون، سمند ۱۴ میلیون، پژو ۴۰۵ تا ۱۵ میلیون و تیبا ۲۶ میلیون ارزان شد / پراید ۹۰ میلیونی هم خریدار ندارد

جو بایدن پیروز انتخابات معرفی شد / فاکس نیوز، آسوشیتدپرس، سی ان ان و ان بی سی این خبر را اعلام کرده اند / بیانیه ترامپ: نتیجه انتخابات هنوز قطعی نشده / پیشنهاد داماد ترامپ به او برای پذیرش شکست

استفتاء مهم ایت الله سیستانی در باره مراسم عزاداری امام حسین (ع)

ترامپ: ایران اگر کرم بریزد بلایی سرش می آوریم که تا حالا سابقه نداشته!

دانش‌آموز ممتاز تهرانی بعد از کنکور خودکشی کرد

جدول غیررسمی افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری / افزایش ۳۰ تا ۷۰ درصدی حقوق ها

مدیرعامل سایپا: خیال همه را از پراید راحت کردیم

ویدیو/ کتک زدن یک زن افغانستانی توسط مامور نیروی انتظامی

خواندنی ها
دولت هند «وی چت» و «تیک تاک» را تحریم کرد

دولت هند «وی چت» و «تیک تاک» را تحریم کرد

ویژگی‌های دستبند هوشمند «می باند ۶» افشا شد

ویژگی‌های دستبند هوشمند «می باند ۶» افشا شد

5 هشدار مهم  بدن درباره کمبود ویتامین

5 هشدار مهم بدن درباره کمبود ویتامین

اشتراک جالب نسل بعدی ساعت‌های هوشمند اپل و سامسونگ

اشتراک جالب نسل بعدی ساعت‌های هوشمند اپل و سامسونگ

آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

بررسی دانشمندان: آلودگی هوا سبب کاهش غیرقابل بازگشت بینایی می شود

دولت هند «وی چت» و «تیک تاک» را تحریم کرد

آشنا: چرا سعودی بر حضور در مذاکرات ۵+۱ با ایران اصرار می‌کند؟ / ‌توان تاثیرگذاری مذاکره کنندگان جدید را بیشتر از دوران ترامپ ارزیابی می‌کند؟

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام: تنها واکسن بدون عوارض و اثرگذار روی کرونای جهش‌یافته در حال تولید است

ظریف: چه دلیلی دارد ایران باید اول ژست حسن نیت نشان دهد؟ این آمریکا بود که بدون دلیل توافق را نقض کرد / اگر واشنگتن ابتدا جبران کند، «تهران» پاسخ خواهد داد

سفیر سابق آمریکا: راهبرد واشنگتن در سوریه شکست خورد

خطیب زاده: هدف سفر هیات طالبان گفت‌وگو درباره صلح پایدار در افغانستان است / اگر عربستان از مسیر غلط بازگردد آغوش ما برای مذاکره باز است

دستور العمل تشکیل شرکت سهامی عام پروژه تصویب شد

کدخدایی: رعایت قانون از سوی شورای نگهبان عامل افزایش مشارکت مردم است

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام: تنها واکسن بدون عوارض و اثرگذار روی کرونای جهش‌یافته در حال تولید است

خطیب زاده: هدف سفر هیات طالبان گفت‌وگو درباره صلح پایدار در افغانستان است / اگر عربستان از مسیر غلط بازگردد آغوش ما برای مذاکره باز است

تماشا کنید: استارت مجدد / انتظار خودروسازان خارجی برای ورود به ایران، با افزایش احتمال بازگشت آمریکا به برجام

سخنگوی صنعت برق: از صبح تاکنون قطع برق نداشتیم / فردا جدول خاموشی نداریم

ظریف: رفتار دولت بایدن در حذف تحریم‌های دوران ترامپ برای ما اهمیت دارد؛ مطمئنا بعد از اقدام او ماهم عکس العمل نشان می دهیم

واکسن کرونا تا ۲۰ روز دیگر وارد کشور می‌شود و واکسیناسیون شروع می شود

تکذیب رای مثبت وزیر ارتباطات به انسداد سیگنال

لاوروف: مسکو امیدوار است آمریکا به برجام بازگردد؛ این مساله باعث بازگشت ایران به تعهداتش می‌شود / ظریف: با حرفهای لاوروف درباره برجام موافقم

ظریف: آماده همکاری با روسیه در مورد قفقاز و خلیج فارس هستیم/ روابط تهران و مسکو وابسته به کسی نیست

عباس آخوندی: روحانی شخصاً تضعیف برجام را کلید زد؛ او می‌دانست که برجام بدون «FATF» بی‌مفهوم است

گزارش‌های تاییدنشده از حمله موشکی به ریاض

۱۶ فیلم راه‌یافته به جشنواره فجر ۳۹ مشخص شدند

ارزش سهام عدالت، امروز ۷ بهمن ۹۹

شاخص کل بورس، امروز ۷ بهمن ۹۹

قیمت دلار و یورو در بازار آزاد، امروز ۷ بهمن ۹۹

قیمت طلا و سکه، امروز ۷ بهمن ۹۹

گردش مالی ۳۲۴ میلیاردی یک سایت شرط بندی

توضیح سخنگوی قوه قضاییه درباره بازداشت یک فرد ایرانی آمریکایی: این فرد اتهاماتی در حوزه جاسوسی داشت / پرونده ای هم از قبل هم داشت و با وثیقه آزاد بود / او قبل از خروج از کشور مجددا بازداشت شد

بلومبرگ: صادرات نفت ایران رو به افزایش است

فیلم‌هایی که در جشنواره‌ فیلم فجر توقیف شدند / دو فیلم به فهرست توقیفی‌ها اضافه شد

سخنگوی قوه قضاییه: در مورد توهین به رئیس جمهور، هیچ شکایتی از سوی دولت به دست ما نرسیده

سخنگوی دولت: نقش سه قوه در صداوسیما باید افزایش یابد

عقب نشینی نمایندگان اصولگرا از طرح شفافیت آرا / نادران: این کار، کار خیلی ساده‌ای نیست

سخنگوی دولت: در حال حاضر هیچ گفت‌و‌گویی با دولت جدید آمریکا صورت نگرفته؛ منتظر موضع رسمی واشنگتن درباره برجام هستیم

واکنش سخنگوی قوه قضائیه به ماجرای عنابستانی: مجریان قانون نباید در مواجهه با افراد مرتکب توهین شوند؛ سمت ها هم مجوزی برای نقض قوانین نیست

وضعیت آب و هوا، امروز ۷ بهمن ۹۹ / ورود سامانه بارشی جدید به کشور / احتمال وقوع بهمن در برخی نقاط

جواد امام: خاتمی در ماه های اخیر دیدار یا جلسه ای با اصحاب رسانه و روزنامه نگاران چه اصلاح طلب و چه غیراصلاح طلب نداشته

حبیب رحیم پور مجری و سردبیر «زاویه»: من اخراج شده‌ام / در مورد میهمان همه‌چیز هماهنگ می‌شود؛ مدیر گروه، مدیر شبکه و حراست سازمان می‌دانند که چه کسی می‌آید

آرشیو
وبگردی

خودکشی دو دختر در خیابان‌های گرگان

بازداشت سارقی که ممکن بود کارش به قیمت جان مسافران مترو تمام شود

تبلیغ جنجالی؛ شکستن گوش با تعیین وقت قبلی

نیوشا ضیغمی به کرونا مبتلا شد

جزئیات دستگیری و زندانی شدن ارسلان قاسمی بازیگر سرشناس از زبان خودش

تکرار عروسی به‌خاطر نارضایتی از عکس‌ها

محسن افشانی وقتی تپل و بانمک بود + عکس

ماجرای دست مردانه پنهان کنار مهناز افشار چیست؟ + عکس

جزئیات حلق آویز کردن کودک ملایری در یک شوخی احمقانه + عکس

جوان20ساله: از خانواده ام قهر کردم و جایی برای خوابیدن نداشتم/به قتل اعتراف کردم تا در زندان بخوابم

مرگ سه جوینده گنج در غار بابااحمد

نمایش ندادن «قاتل و وحشی» بخاطر گوش لیلا حاتمی!

  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۱۸۳۹۶۸
تاریخ انتشار: ۳۸ : ۱۷ - ۱۵ دی ۱۳۹۳
صفحه نخست >> سیاست
پ

بهنوش بختیاری: بعضی شب‌ها از دست تلویزیون گریه می‌کنم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
  بهنوش بختیاری - بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون - از ادغام شبکه‌های تلویزیونی و کوچک‌سازی صداوسیما ابراز رضایت کرد و گفت: شخصا از همان ابتدا هم با تعدد شبکه‌ها موافق نبودم؛ چراکه به نظرم برای بیننده هیچ جذابیتی ندارد و حالا ادغام شبکه‌های تلویزیونی بهترین کار است.

وی که تا مدتی قبل در شبکه «نسیم» برنامه داشت و چندی است که پخش برنامه‌هایش قطع شده است، سپس اظهار کرد: ادغام شبکه‌های تلویزیونی می‌تواند مثبت باشد؛ چراکه به جای اینکه بر کمیت شبکه‌ها و برنامه‌ها افزوده شود، می‌توان فکری برای کیفیت آن‌ها کرد. ادغام شبکه‌ها به شدت کار مثبتی است و به نظرم باید یک تکان اساسی به تلویزیون داد.

آفتابه لگن هفت دست، شام و ناهار هیچی ...

این بازیگر در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا، در همین زمینه گفت: وقتی تعداد شبکه‌ها زیاد می‌شود، قطعا برای بیننده هم جذابیتی نخواهند داشت. وقتی تعداد کانال‌ها زیاد باشد، مخاطب صرفا به دلیل سرگرمی و گذراندن اوقات فراغتش تلویزیون تماشا می‌کند و نه از روی علاقه. این اتفاقی که در حال حاضر در تلویزیون افتاده است، بیشتر به ضرب‌المثل «آفتابه لگن هفت دست، شام و ناهار هیچی» برمی‌گردد.

او تصریح کرد: به قدری طی این مدت برنامه‌هایمان در تلویزیون ضعف پیدا کرده است که شخصا علاقه‌ای به تماشای تلویزیون ندارم و اگر هم بخواهم گاهی تلویزیون تماشا کنم، فقط شبکه آی‌فیلم و نسیم را تماشا می‌کنم.

او در ادامه با بیان اینکه باید برنامه‌های تلویزیون از حالت یکنواختی دربیایند، تأکید کرد: طی این مدت برنامه‌های تلویزیون به قدری تکراری روی آنتن رفته است که برای مخاطب یکنواخت و خسته‌کننده شده‌اند؛ وقتی این اتفاق می‌افتد پس نباید از مردم هم انتظار داشته باشیم که برنامه‌های تلویزیون را دنبال کنند.

دیگر نمی‌شود مردم را با برنامه‌های آبکی گول زد

این بازیگر طنز سریال‌های تلویزیون در عین حال یادآور شد که دیگر شرایط به گونه‌ای نیست که بگوییم مردم متوجه برنامه‌های تلویزیون نمی‌شوند؛ بلکه دقیقا این اتفاق برعکس شده است و مردم خیلی باهوش شده‌اند. مردم ما به قدری از لحاظ فکری رشد کرده‌اند که دیگر نمی‌شود آن‌ها را با برنامه‌های آبکی گول زد.

بختیاری در بخشی دیگر از صحبت‌هایش به مطرح شدن بازیگران در تلویزیون اشاره کرد و گفت: متاسفانه شرایط تلویزیون به گونه‌ای شده است که وقتی بازیگری به تلویزیون می‌آید و 90 قسمت سریال کار می‌کند، حتی ما هنرمندان هم اسمش را نمی‌دانیم! و گویا دیگر کسی در تلویزیون معروف نمی‌شود. به یاد دارم زمانی که در سریال «روزگار جوانی» فقط دو سکانس بازی کرده‌ بودم، تلفن خانه ما در امان نبود و مدام در بیرون از منزل از نقشی که فقط در دو سکانس ایفا شده بود، اظهار علاقه می‌دیدم اما در حال حاضر حتی هنرپیشه‌های خوبمان هم در تلویزیون چندان دیده نمی‌شوند؛ چراکه مردم کمتر تلویزیون تماشا می‌کنند و به همین خاطر باید فکری به حال تلویزیون کرد.

نسبت به تلویزیون بی انگیزه شدم

وی در ادامه به اجرایش در برنامه «آبرنگ» شبکه نسیم اشاره کرد و یادآور شد: «آبرنگ» با سایر برنامه‌های تلویزیون کمی تفاوت داشت و در تایمی که به روی آنتن می‌رفت، توانست بیننده خودش را جذب کند اما این برنامه ادامه پیدا نکرد؛ به دلیل اینکه شخصا به منِ مجری خوراک داده نمی‌شد. من به عنوان مجری برای تهیه برنامه «آبرنگ» به دلِ مردم می‌رفتم و گزارش‌های مردمی تهیه می‌کردم اما نه تنها هزینه‌ای به ما داده نشد بلکه مقابل خلاقیت،‌ انرژی و ذوق ما نیز گرفته شد و من کاملا بی‌انگیزه شدم؛ من مرتب برای اجرای این برنامه مورد بازخواست قرار می‌گرفتم.

بختیاری همچنین بیان کرد: زمانی که در شبکه نسیم با برنامه «آبرنگ» همکاری داشتم، تنها کسی که باعث شد این برنامه جان بگیرد و ادامه پیدا کند، آقای رضایت - قائم مقام مدیر شبکه نسیم - بود. ایشان عادلانه تلاش کردند تا این برنامه در 50 قسمت ادامه پیدا کند.

مجری برنامه «آبرنگ» اظهار کرد: من به عنوان یک هنرمند کارم بازیگری است و مقابل دوربین نمی‌آیم که خودنمایی کنم بلکه می‌آیم که خلاقیت نشان دهم اما به قدری مورد بازخواست قرار گرفتم که برنامه «آبرنگ» را رها کردم.

ضرغامی «آبرنگ» را دوست داشت

او تصریح کرد: «آبرنگ» برنامه‌ای بود که با انگیزه ساخته شد و حتی خود آقای ضرغامی از همان ابتدا اعلام کردند که این برنامه باید تا 100 قسمت ادامه پیدا کند اما وقتی من بازیگر دیدم نه تنها هیچ خوراکی به من داده نمی‌شود بلکه انگیزه‌ام را از دست می‌دهم، برنامه را ادامه ندادم و آن را رها کردم.

بختیاری در ادامه از افرادی یاد کرد که دیگر در تلویزیون نیستند و گفت: حیف است که افرادی مثل رضا عطاران و مهران مدیری که از خوب‌های تلویزیون بودند و سال‌ها برای تلویزیون زحمت کشیدند، دیگر نباشند.

بختیاری در عین حال از اینکه نامش در گروه کمدین‌های تلویزیون نیست، انتقاد کرد و گفت: جالب است که از میان 10 کمدین تلویزیون هیچ‌وقت نام من به عنوان بازیگر طنز آورده نشده است و انگار بهنوش بختیاری هیچ‌وقت نبوده است؛ در حالی که به عنوان بازیگر طنز در بیش از 20 سریال طنز تلویزیونی ایفای نقش داشتم.

بازیگر سریال‌های «خانه به دوش»، «چهارخونه»، «عصر پاییزی»، «خوب، بد، زشت» و... سپس از همکاری‌اش با شبکه نمایش خانگی و بازی در سریال «عشق تعطیل نیست» - کاری از بیژن بیرنگ - گفت و افزود: در حال حاضر مشغول بازی در سریال «عشق تعطیل نیست»، تمرین تئاتر و سینما هستم و دیگر رغبتی به کار در تلویزیون ندارم.

از حضورم در «عشق تعطیل نیست» خوشحالم

وی سپس از همکاری‌اش با بیژن بیرنگ در سریال «عشق تعطیل نیست» اظهار رضایت کرد و گفت: آقای بیرنگ یکی از کارگردان‌های مدرن و پیشرو تلویزیون است. در این پروژه درخصوص مطلبی حرف می‌زنیم که سال‌هاست فراموش شده است و آن چیزی جز عشق نیست. شخصا از این پروژه راضی هستم و اکنون مشغول ایفای نقش در این مجموعه هستم. «عشق تعطیل نیست» در 26 قسمت برای پخش از شبکه نمایش خانگی در حال ساخت است.

گله‌مندی از تلویزیون

وی با بیان اینکه از تلویزیون گله‌مند است، خاطرنشان کرد: در دو - سه سال اخیر در سریالی با عنوان «عصر پاییزی» بازی کردم که هنوز هم دستمزدمان را نداده‌اند و عوامل همچنان بدهکار هستند. طی این سال‌ها تنها تشویقی که در تلویزیون داشتم، فقط از طرف آقای علی معلم بود که یک تندیس حافظ به خاطر «شب‌های برره» به من اهدا کرد. دیگر هیچ تشویق و دلگرمی از طرف تلویزیون ندیدم.

بختیاری در بخشی دیگر از صحبت‌هایش از مدیریت سیدعز‌ت‌الله ضرغامی در سازمان صداوسیما اظهار رضایت کرد و گفت: طی سال‌هایی که آقای ضرغامی ریاست سازمان صدا‌و‌سیما را بر عهده داشتند، چند بار با ایشان دیدار داشتم و نتیجه گرفتم که ایشان فرد کاملا حرفه‌ای هستند. من از مدیریت آقای ضرغامی هیچ گله‌ای نداشتم؛ چراکه واقعا فرد خوبی بودند، به ویژه در زمینه تولید برنامه «آبرنگ» که به شدت مرا تشویق کرد.

آقای سرافراز کمی شجاع باشد

این بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در ادامه خطاب به محمد سرافراز - رئیس جدید سازمان صداوسیما - گفت: در ابتدا ورود آقای سرافراز را به سازمان صداوسیما خوش آمد می‌گویم. پیامم به آقای سرافراز فقط این است که کمی شجاع باشند. اگر قرار باشد این محدودیت‌ها که در زمان آقای ضرغامی وجود داشت در دوره آقای سرافراز هم باشد، مدیریت ایشان با مدیریت آقای ضرغامی هیچ تفاوتی نخواهد کرد و تلویزیون به همین شکل باقی می‌ماند. به قدری دلم از دست تلویزیون پُر است که خیلی شب‌ها از دست تلویزیون گریه می‌کنم و دیگر دلم نمی‌خواهد با تلویزیون کار کنم اما کمی هم امید دارم که با ورود آقای سرافراز شرایط سر و سامان پیدا کند.

بهنوش بختیاری در پایان درباره کارهای جدیدش در حوزه تئاتر اعلام کرد: علاوه بر بازی در سریال «عشق تعطیل نیست»، مشغول تمرین یک تئاتر تک پرسوناژی با عنوان «مرغ باغ هپروت» هستم که کار بسیار سختی است. همچنین در عین حال که سفیر محیط زیست هستم در کنار فعالیت‌های هنری‌ام نیز با رئیس محیط زیست همکاری دارم و به زودی هم سردبیری یک مجله را بر عهده خواهم گرفت که هنوز نامش مشخص نیست.
قران
ارسال به تلگرام
قران
قران
قران
قران
قران
قران
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"