پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : محققان در دانشگاه پنسيلوانيا دريافتند که نوشيدن کاکائو داغ بدون شکر ميتواند فرد را در برابر چاقي و ديابت و همچنين عوارض آنها محافظت کند.
بر اساس اين تحقيقات موش هايي که در يک رژيم غذايي با چربي بالا، کاکائو خورده بودند نسبت به موشهايي که از همان رژيم غذايي ولي فاقد کاکائو استفاده کرده بودند، کمتر دچار ديابت، چاقي و کبد چرب شدند. پودر کاکائو همچنين سطوح تري گليسريد کبد را در موشها بيش از 32 درصد کاهش داد.
شرح و نتايج اين تحقيق در نشريه بين المللي تغذيه باليني به چاپ رسيده است.