arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۸۶۵۹۸
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۰۹ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۳

کفه ی مخالفت با تحریم های ایران سنگین تر شد / برژینسکی و اسکوکرافت به کمک اوباما آمدند

نشریه هیل از مخالفت برنت اسکوکرافت و زبیگنیو برژینسکی با تصویب تحریم های جدید علیه ایران خبر داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
نشریه هیل از مخالفت برنت اسکوکرافت و زبیگنیو برژینسکی با تصویب تحریم های جدید علیه ایران خبر داد.

به گزارش «انتخاب»، کفه مخالفت با تصویب طرح تحریم های جدید علیه تهران با پیوستن دو مشاور برجسته پیشین امنیت ملی آمریکا در دولت های جمهوری خواه و دموکرات، که سنگین وزن های امنیت ملی آمریکا هستند، سنگین‌تر شد.

برنت اسکوکرافت و زبیگنیو برژینسکی، با حضور در جلسه روز چهارشنبه کمیته نیروهای مسلح سنا گفتند مخالف وضع تحریم های جدید علیه ایران هستند زیرا این تحریم ها موجب تخریب مذاکراتی خواهد شدکه هدف آن محدود کردن و تحت کنترل آوردن برنامه اتمی ایران است.

اسکوکرافت که در دولت های جمهوری‌خواه جرالد فورد و جورج بوش پدر مقام مشاور امنیت ملی را برعهده داشت، در این جلسه گفت: «باید به مذاکره کنندگان فرصت داد راهشان را ادامه دهند و نباید گامی برداشت که موجب تخریب مذاکرات شود  و تصویب تحریم های جدید همین کار را انجام خواهد داد. پایان مهلت مذاکرات نزدیک است. من معتقدم که می توانیم استراتژیمان را تغییر دهیم اما نه در این مرحله از مذاکرات.»

 برژینسکی نیز که در دولت جیمی کارتر، رئیس جمهوری دمکرات آمریکا، سمت مشاور امنیت ملی را داشت گفت: «من هم در این زمینه دیدگاه های مشابهی دارم. ایران در حال تغییر است. و نباید فراموش کنیم که ما تنها کشوری نیستیم که در این مذاکرات حضور داریم.»

سناتور منندز و سناتور کرک می خواهند طرحی را  به تصویب برسانند که در صورتی که ایران مفاد توافق نهایی را نقض کند و از میز مذاکرات کناره گیری کند، تحریم های جدید علیه تهران اعمال شود.  اوباما تهدید کرده که در صورت تصویب این طرح آن را وتو خواهد کرد. جمهوری‌خواهان اگرچه در سنا اکثریت را در دست دارند، اما برای آن که لغو وتوی آقای اوباما به حد نصاب قانونی برسد، به دنبال راضی کردن تعدادی از سناتورهای دموکرات هستند.

البته طرح های مشابه دیگری از سناتورهای هر دو حزب نیز وجود دارد. بنابراین نمی شود قاطعانه گفت سناتورهای جمهوری خواه به کدامیک از طرح های مطرح رای مثبت خواهند داد.

 
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۰:۴۵ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۳
2
1
برژینسکی اگه سواد داشت اون بلا توی دوره کارتر سر امریکا نمی امد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۳
1
4
آفرین بر دیپلماسی روحانی -ظریف
امیر تبریز اوغلی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۲ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۳
0
3
چقدر حقیر. از خبر مخالفت بات تحریم خوشحال میشیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۱ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۳
1
2
زنده باد ظریف.زنده باد شیخ دیپلمات
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۳
0
1
البته این دو دستگی که در بین غربی ها به وجود آمد از آثار خوب مذاکرات است اما باید به این نکته هم توجه کرد که اگر می بینید عده ای در غرب مخالف تحریم ها هستند به این معنی نیست که دوستدار ما ایرانی ها هستند و یا به اصطلاح، عاشق چشم و ابروی ما نیستند. آنها افراد با هوشی هستند که کاملا به آنچه میکنند آگاهند. اگر نیک توجه کنید پی می برید که
مخالفان تحریم افکار به مراتب خطرناک تری نسبت به افراطی های سنای آمریکا دارند. چرا که اگر تحریمی علیه ایران وضع کنند آنگاه عواقب آن به عهده ی ایالات متحده خواهد بود. به عبارت دیگر، ضمن اینکه باید گفت هر دو جناح در آمریکا تنها به فکر منافع ایالات متحده هستند نه منافع ایران می توان گفت که مخالفان تحریم می خواهند از این مذاکرات حد اکثر بهره را ببرند و تحریم های جدید را مانع آن می دانند و طبیعتاً با آن مخالفت میکنند.
نظرات بینندگان