پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
گاردین نوشت: مذاکره کنندگان بین المللی به پیشرفت های قابل توجهی در مذاکرات هسته ای دست یافته اند.
به گزارش «انتخاب»، مذاکره کنندگان قرار است که یک بار دیگر روز چهارشنبه در سوئیس حضور پیدا کنند.
جان
کری وزیر خارجه آمریکا در روزهای اخیر با همتایان اروپایی خود دیدار و
اعلام کرد که پیشرفت های واقعی در خصوص مسائل کلیدی بوجود آمده است.
به گفته ی دیپلمات ها، توافقی موقت بر روی مسائل کلیدی از جمله توانایی غنی سازی ایران بوجود آمده است.
شعار
مذاکره کنندگان 1+5 و ایران این است که «بر روی هیچ چیز توافق نمی شود
مگراینکه بر روی همه چیز توافق شود»، اما براساس توافق هایی که تاکنون
انجام شده، ایران اجازه عملیاتی نگه داشتن شش هزار سانتریفیوژ از
سانتریفیوژهای فعلی خود را خواهد داشت.
گاردین در ادامه مدعی شد: براساس این توافق، ذخیره اورانیوم با غنای پایین ایران از هزاران کیلوگرم به صدها کیلوگرم کاهش پیدا می کند.
راکتور آب سنگین اراک نیز دچار تغییراتی می شود تا پلوتونیوم کمتری تولید کند.
حوزه
هایی که تاکنون بر روی آن توافق نشده مربوط به میزان تحقیق و توسعه توسط
ایران، بویژه فعالیت پژوهشی تهران روی مدل های جدید سانتریفیوژ و همچنین
مسئله لغو تحریم های سازمان ملل است.
گلاب در فیلم گالیور
البته آب از جوی رفته سخته برگرده
عرضه مذاکره کننده ها رو میرسونه!!!
از کجا معلوم که بعد توافق مثلا بعد 1 ماه یا 6 ماه بردارن؟؟؟؟؟؟؟
ما که خوشبینیم
ثانیا سوال اینجایت که: با فرض برداشتن همه ی تحریمها ،آیا همه ی کالاهایی که به بهانه ی! تحریمها قیمتشان چندین برابر شده، به قیمت سابق یا لا اقل به دو برابر قیمت سابق برخواهند گشت؟!
بنده که یقین دارم اگر تحریمها هم برداشته بشه ذره ای قیمتها عقب نشینی نخواهد کرد.پس توافق هم همچین جای خوشحالی نداره.پس جناب روحانی که گرونی رو به تحریمها ربط میدن باید توقع مردم در ارزون شد کالاها را بپذیرند
یه ذره واقع بین باشیم
یه ذره واقع بین باشید!
از اینکه برخی اینقدر کوتاه مدت به مسائل نگاه می کنند ، واقعا متاسفم !
پایین آوردن قیمت ها ، به واردات شدید کالا نیاز داره ، واردات شدید تولید داخلی را نابود می کنه و در بلند مدت بحران اقتصادی رو به وجود میاره !
ما اگه می خواستیم مدل اقتصادی که تا نوک دماغش رو می دید انتخاب کنیم ، شک نکنید که به روحانی رای نمی دادیم ! مدل قیمت ها رو به صورت کاذب پایین نگه داشتن ، سیاست اقتصادی آن مرد بود که رفته و امیدواریم هیچ وقت بر نگرده!
یه مثقال واقع بینانه تر به این موضوع توجه داشته باشید.
تورم به سمت صفر میره، فرق این دو تا رو بفهمید لطفا
ثانیا همه ما با خواندن کامنتهای دوستان متوجه میشویم که همه انتظار دارند که تورم اثر فوری داشته باشه.یعنی نهایتا تا کمتر از یکسال قیمتها تنزل پیدا کنه.
ثالثا خود دولت و شخص رییس جمهور چنان گرونی را به تحریمها ربط میده که انگار همینکه دریچه ی تحریمها بسته بشه فورا دریجه ارزونی باز بشه.یعنی این تفکر را خود دولت به مردم القاء کردهاند.
رابعا:همانطور که ما بر این اعتقادیم که تحریمهای آمریکا و غرب بلافاصله اثرش را بر گرانی گذاشت و تدریجا اثر نگذاشت پس باید قبول داشته باشیم که با رفع تحریمها ارزونی هم بلافاصله حاصل بشه.
دوست عزیزی که گفتند فروشنده ای که کالا را با دلار گرانقیمت وارد کرده اگر بخواد یکدفعه جنسشو ارزون بفروشه ضرر خواهد کرد و این اجحاف در حقاوست.در جواب ایشان باید عرض کنم که من هم این اجحاف را قبول دارم ولی باید آن طرف قضیه را هم در نظر بگیریم که چرا وقتی دلار گرون شد ،همین فروشنده کالایش را بلافاصله گرون کرد در حالیکه آن کالا را با دلار ارزونقیمت وارد کرده بود!؟
آیا اون اجحاف در حق منو شمای مشتری نبود؟
پس باید بپذیریم که اگر در یک طرف قضیه انتظار داریم که با تحریم بلافاصله تورم بالا بره پس باید بپذیریم که با رفع تحریم باید بلافاصله تورم هم پایین بیاد.
دوستانیکه این رو تحلیل دونستند معلومه فرق تحلیل و غیر تحلیل رو نمیدونند.
تو این توافق موقت هم که فقط ایران داره امتیاز میده هموطنان عزیز
به كشورها ،شركتها و ارگانهايي كه با ما در تحريم بد برخورد كردند ، بنحوي رفتار شود كه موجبات ناراحتي كشورها و شركتهايي كه با ملت ما راه أمده اند ، فراهم نشود . در قراردادها و تعهدات جهت مبارزه با تحريمها و محدوديتهاي احتمالي اينده مديريت ريسك انجام داده و پيشگيريهاي لازم بعمل أوريم .
در نوع تكنولوژيهايي كه قصد وارد كردن انها را داريم فقط بر روي اخرين مدل ان زوم نكنيم بلكه إمكانات و سطح دانش ايراني خودمان را هم در نظر بگيريم تا در شرايط تحريمي احتمالي اينده ، امكان ساخت داخل كردن انها را بيشتر داشته باشيم و محتاج خارجيها زياد نگرديم .
بياد داشته باشيم كه به لحاظ هوش و داشتن زير ساختهاي لآزم ، ايران إسلامي ما ميتواند بهترين شريك خارجي ها باشد و لذا با دانستن اين امتيازات در پشت ميز مذاكرات سياسي و اقتصادي اينده بنشينيم و خود باور تر از قبل عمل كنيم ، چرا كه منطق ما انها را مجبور كرد كه به مذاكره تن در دهند و از نمايش قلدرمابانه خود كمي كوتاه أمده و منتظر رفتار ما در اينده بمانند .لذا عاقلانه تر رفتار كنيم تا به شركايي برابر با تحريم كنندگان خود در عرضه علم و فناوري تبديل شويم .
به دوستانی که نظرشان اینست که ، تحریمها تماما" یا اینکه بلافاصله برداشته نخواهد شد ، عرض میکنم که... اینکه از لحاظ روانی و این اصل که ایران موقق بشود ، فعالیت هسته ایی خود را حفظ کند ..این یک موفقیت بزرگ برای کشورمان محسوب خوااهد شد و از طرف دیگر ، مراودات تجاری با کشورها و صادرات محصولات تولید دا
چطور در دولت قبل جیب مردم را ملاک تورم و عدم تورم میدونستید ولی الآن اینطور نمیدونید؟!
چطور با آمدن تحریمها یک شبه قیمتها سرسام اور میشه در حالیکه کالاها اکثر با دلار ارزون قبل از تحریم وارد شده بودند؟
ولی با رفع تحریمها نباید انتظار داشت ارزونی حاصل بشه!؟
داداش معلومه نفست از جای گرم بلند میشه.
پس فکر کردی کسانیکه میگن تحریمها برداشته بشه تا ارزونی بیاد،این ارزونی رو برای سر قبرشون میخوان یا برای الآن که به نون شبشان محتاج هستند؟
آیا خود دولت با ربط دادن تورم به تحریمها توقع توده و عامه ی مردم رو بالا نمی برد تا مردم تصور کنند که با رفع تحریمها باید ارزونی هم متعاقبا بیاد!؟
پس یکم انصاف داشته باشید لطفا و تنها خودتان را لحاظ نکنید
فعلا فقط ما میدیم تا ببینیم شاید به نتیجه های ما امتیاز بدن که نخواهند داد!
قدرت اظهار نظر درباره هر چیزی متاسفانه از ویژگی های کشورهای جهان سوم هست
انشالله ظریف موفق بشه
به امید رسیدن به آن روز
صلواتی محبت فرمایید.
امریکای امروز با امریکای یک سال پیش خیلی فرق دارد و موضع این کشور با بلاهایی که سر اوباما بدبخت امده به شدت ضعیف شده است زیاد دلخوش نباشید