پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مرتضي صفوي متخصص تغذيه در ارتباط با طرز نگهداري آجيلها در ايام نوروز گفت: آجيلها جزء خشکبارها هستند بنابراين در فضاي اتاق ميتوان نگهداري شود.
وي ادامه داد: بهتر است به مقدار لازم آجيل خريداري شود که بعد از مدتي ماندگي ايجاد نشود و به دنبال آن ايجاد سرطان براي فرد شود.
صفوي بيان کرد: اگر خواهان نگهداري آجيل هستيد معمولا در درجه حرارت اتاق نگهداري شود و داخل يخچال فريزر گذاشته نشود به علت اينکه کيفيت آجيل کاهش مييابد بنابراين توصيه ميشود در جاي خشک خنک و تاريک نگهداري شود.
وي در پايان به افرادي که بيماري قلبي و پرفشاري خون دارند گفت: آجيل به علت اين که انواع ويتامين و املاح دارد براي بيماران قلبي مفيد نيست و افرادي که فشار خون دارند از آجيلهاي کم نمک استفاده کنند.