رییس جمهوری با بیان این که مردم ایران و کشورهای دوست از این توافق به دست آمده خوشحالند و رقبای کم فکر و دشمنان جمهوری اسلامی ایران از نتایج حاصل شده ناخرسند هستند، گفت: همواره قرار ما لغو همه تحریم های اقتصادی، مالی و بانکی بوده است.
به گزارش «انتخاب»، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز یکشنبه با انتقاد از اینکه برخی کشورها فکر می کنند، اگر ایران موفق شود، به دنبال سلطه بر منطقه است ، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران هیچگاه قصد تجاوز به کشوری نداشته و ندارد و تاریخ معاصر ما مبین این واقعیت است، اما ما در برابر هر کسی که قصد تجاوز به حقوق مردم داشته باشد، از حقوق خود دفاع خواهیم کرد.
رییس شورای عالی امنیت ملی، مذاکرات اخیر در لوزان سوییس را پیچیده، دشوار و کم سابقه در تاریخ سیاسی کشور، توصیف کرد و با اشاره به حضور همه قدرت های بزرگ نظامی و اقتصادی دنیا در این رویداد، گفت: اگر سطح مذاکرات هسته ای ارتقاء نمی یافت، هیچگاه پیشرفت کنونی حاصل نمی شد.
روحانی ادامه داد: در این مذاکرات در خصوص فعالیت مرکز نطنز و جزئیات آن به توافق دست یافتیم، راجع به فردو و کلیاتش توافق شده است و پذیرفته شد که در اراک آب سنگین وجود داشته باشد. بدون تردید، گام های خوبی برداشته شده است، اما در مرحله تدوین توافق نهایی، کار دشواری پیش رو خواهیم داشت.
رییس شورای عالی امنیت ملی با تاکید بر لغو همه قطعنامه های قبلی شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه کشورمان خاطر نشان کرد: قرار ما در طول مذاکرات همواره لغو تحریم های اقتصادی، مالی و بانکی بوده است و هیچگاه در خصوص تعلیق تحریم مذاکره نکرده ایم و اگر این موضوع بود، تفاهمی صورت نمی گرفت.
روحانی با اشاره به وجود اراده جدی طرفین برای دستیابی به توافق از طریق مذاکره، ادامه داد: دنیا می داند هیچ راهی جز توافق و تفاهم با ایران وجود ندارد، زیرا مردم بزرگ، شجاع و مقاوم ایران با وجود سختی ها بر آرمان های خود ایستادگی کرده اند و آنها به این نتیجه رسیدند که این ملت تسلیم فشارها و تحریم ها نخواهد شد.
**همدلی و همزبانی کلید اصلی رونق اقتصادیرییس جمهوری با بیان این که خلوص، هماهنگی و تلاش هر کجا که باشد، موفقیت به دنبال خواهد داشت، اظهار داشت: کلید اصلی رونق اقتصادی همدلی و همزبانی است و و باید این نکته که رهبر معظم انقلاب فرمودند نصب العین همه ما باشد تا پله های پیشرفت و توسعه را سریع تر طی کنیم.
رییس شورای عالی اقتصاد با اشاره به منابع انسانی، مادی و معنوی کشور و ظرفیت های فراوان برای توسعه، تصریح کرد: باید دست در دست یکدیگر تلاش کنیم تا کشور را به نقطه ای برسانیم که شایسته ملت بزرگ ایران است.
روحانی با اشاره به جایگاه شهدا و ارزش خون شهیدان و اهمیت و تأثیر قلم برنامه ریزان و مدیران جامعه در زندگی و سعادت مردم، اظهار داشت: قلمی که برای رضایت خداوند، نجات مردم و تأمین منافع نوشته می شود به تعبیری بالاتر از خون شهداست و ارزش کاری هم که تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان انجام دادند، این گونه باید محاسبه شود.
**هدایت های رهبر معظم انقلاب و وحدت نعمتی بزرگ استروحانی محبت اهل بیت(ع)، هدایت های رهبر معظم انقلاب و وحدت و همدلی را نعماتی بزرگ دانست و اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب همواره در این خصوص از دولت حمایت کردند و ما برای ادامه راه نیازمند رهنمودهای ایشان و هماهنگی و مشورت با سایر قوا هستیم تا به نقطه صلاح برای نظام برسیم.
رییس جمهوری از سال 1394 که با نام حضرت زهرا(س) آغاز شد و با نام آن حضرت نیز پایان خواهد یافت به نام سال فاطمی یاد و اظهار امیدواری کرد در سایه توجهات ولی عصر(عج) کشور از گردنه های دشوار عبور کرده و به نقطه ای برسد که موجب فخر همگان باشد.
در این دیدارها دبیر و اعضای شورای عالی امنیت ملی، رییس و مسوولان دانشگاه آزاد اسلامی، مجمع جهانی اهل بیت، موسسه ملی استاندارد، معاونت اجرایی و معاونت سیاسی دفتر رییس جمهور، اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام، شورای عالی انقلاب فرهنگی و جمعی از کارگزاران نظام حضور داشتند.
دکتر روحانی رقبا را به زانو در آورد .
روحانی دوستت داریم .
با قدرت جلو تندروها بایست که ملت پشت تو ایستاده است
نظر سازنده ای بود
اینها را اگر بها دهید بهانه جو می شوند
همان بهتر که با این جماعت با زبان خودشان سخن بگویید
به راستی که احمدی نژاد خوب اینها را شناخته بود ....
هرچند با افکارش مخالفیم
اینها را اگر بها دهید بهانه جو می شوند
همان بهتر که با این جماعت با زبان خودشان سخن بگویید
به راستی که احمدی نژاد خوب اینها را شناخته بود ....
هرچند با افکارش مخالفیم
ضمنا برای اکثر مردم این سئوال پیش آمده مگر تحریم ها چقدر برای بعضی ها سود و منفعت دارد که این طور تابلو در برابر موفقیت تیم مزاکره کننده ورئیس جمهور عزیز صف بندی کرده اند بهتراست این دوستان باور کنند رونقی که بعد از رفع تحریم ها نصیب کشورو منافع ملی می شود خیلی فراگیرتر از این حرف هاست بهتره به جای مقابله کردن خود را با تغییرات پیش روی کشور هماهنگ کنیم به قولی اگر عوض نشوی تعویض می شوی
و اینک ؛
دلواپسان انتخاباتهای امروزی
دلواپسان ......... فردای
همراهی غیرمستقیم از روی ندانم کاریها با خارجه ایها تمامی نداره تو رو خدا یه کمی هم به فکر ... باشید
کسانی که به اقای دکتر محمود احمدی نژاد میگفتند تو طرز حرف زدن با دنیا رو بلد نیستی چرا به رییس جمهور محترم نمیگوییند طرز حرف زدن با منتقدان را بلد نیستی این بود ازادی بیاد و فضای باز سیاسی ؟
این است همدلی و همزبانی دولت و ملت؟
این است تحمل منتقد ؟