پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
به نوشته سايت BBC سرمربي تيم ملي فوتبال ايران براي خداحافظي چارهاي جز توافق دوجانبه ندارد.بخش ورزشي سايت بيبيسي به تحليل اتفاقهاي اخير در مورد سرمربيگري کارلوس کيروش در تيم ملي فوتبال ايران پرداخته است.
اين سايت در اين زمينه نوشت: «کارلوس کيروش ميگويد به خاطر عدم حمايت فدراسيون فوتبال ايران نميتواند به کارش در تيم ملي ادامه دهد. اين مربي پرتغالي 62 ساله که در منچستريونايتد به مدت پنج سال دستيار سر آلکس فرگوسن بود موفق شد ايران را به جام جهاني 2014 برزيل برساند.
هيچ خبر رسمي در مورد جدايي کيروش از تيم ملي فوتبال ايران منتشر نشده اما او پس از رويارويي تيم ملي فوتبال ايران با سوئد در ديداري دوستانه اعلام کرد دوست دارد از تيم ملي جدا شود. کيروش در اين زمينه گفته بود: بر اساس گفتههاي رييس فدراسيون فوتبال ايران، هيچ گزينه ديگري براي من نمانده است.
همه ما فکر ميکنيم که تيم و بازيکنان، عملکرد خوبي دارند و همه وقتي ايران به ميدان ميرود، با غرور به بازيها نگاه ميکنند اما متاسفانه فدراسيون فوتبال اين مسايل را آن طوري که سايرين به آن مينگرند در نظر نميگيرد. ما براي حضور در ديدارهايمان هيچ حمايتي نداشتيم، ديدار دوستانه برگزار نکرديم، پولي نداشتيم و حقوق هم دريافت نکرديم. براي سران فدراسيون، همه اين اتفاقها کافي نيست.
کيروش که پيشتر هدايت رئال مادريد و تيم ملي فوتبال پرتغال را نيز به دست داشته است، پس از برگزاري جام ملتهاي آسيا در سال 2011 به تيم ملي ايران ملحق شد. او موفق شد ايران را به جام جهاني 2014 برساند اما پس از آن قصد داشت به خاطر عدم حمايت مالي دولت از اين تيم کنارهگيري کند.تيم ملي ايران در جام جهاني به رتبه چهارم دست يافت و پس از آن بود که کيروش تصميم گرفت در تيم ملي بماند و با اين تيم به جام ملتهاي آسيا در سال 2015 برود. اين مربي پرتغالي ايران را به مرحله يک چهارم نهايي اين تورنمنت رساند.
اکنون يک بار ديگر آينده کيروش روي هواست. اين اتفاق در حالي رخ داده که علي کفاشيان، رييس فدراسيون فوتبال در تلويزيون حاضر شد و گفت که ميخواهد کيروش به عنوان سرمربي تيم ملي فوتبال ايران باقي بماند.
در جلسهاي که کيروش با کفاشيان برگزار کرد، سرمربي کنوني تيم ملي فوتبال ايران تاکيد کرده بود: «کفاشيان به او گفته که هيچ راهي به جز جدايي بر اساس توافق دوجانبه وجود ندارد. ما مجبور هستيم بر سر اين مساله توافق کنيم اما اکنون به نظر ميرسد آدم بد داستان، من هستم. براي رسيدن به اين توافق، برايم اهميت ندارد که آدم بد داستان باشم زيرا همه هواداران حقيقت را ميدانند.»