پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : رئیس جمهور در همایش بزرگداشت مرحومه خدیجه ثقفی، بانوی انقلاب اسلامی و همسر گرامی امام راحل، با اشاره به اینکه ایشان حق بزرگی بر گردن ملت ایران دارد، گفت: در حرکتهای مهم تاریخی و اقدامات رهبران بزرگ اجتماعی و مصلحان، معمولاً نقش خانوادهها، بهویژه همسران آنچنانکه باید در معرض نظر و توجه قرار نمیگیرد.
به گزارش خبرنگار انتخاب حجتالاسلام و المسلمین حسن روحانی با بیان اینکه انسان در هر جایگاه و سطحی، از خانواده و جمعی که با آنها زندگی میکند تأثیر می پذیرد و بر آن اثر میگذارد، افزود: حتی ائمه علیهمالسلام نیز ضمن تأثیرگذاری بر اعضای خانواده، از آنها تأثیر میپذیرفتند که سخنان پیامبر گرامی اسلام درباره منزلت حضرت خدیجه کبری(س) و نیز حضرت امیرالمؤمنین(ع) درباره حضرت فاطمه زهرا(س) گواه این سخن است.
وی اظهار داشت: همسران از جمله در زندگی بزرگان و مصلحان و رهبران اجتماعی تأثیرگذار هستند، ولی معمولاً آفتاب وجود رهبران بزرگ کمتر اجازه به چشم آمدن چراغ پرفروغی را که در خانه آنان روشن است، میدهد.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه به طور طبیعی در زندگی همه رهبران انقلابی و اجتماعی فراز و نشیبهای زیادی وجود دارد که بار تحمل آنها بناچار بر عهده اعضای خانواده بهویژه همسران است، ادامه داد: از آغاز قیام امام خمینی(ره) بهویژه از خرداد 1342، امام راحل نیز با مشکلات زیادی مثل دستگیری، تبعید، به شهادت رسیدن فرزند و امثال آن درگیر بودند که بار اصلی تحمل این سختیها بر عهده بانویی شجاع و بامتانت بود و هیچ جا سراغ نداریم که ایشان در برابر هجوم دژخیمان رژیم پهلوی ایستادگی نکرده باشد.
روحانی با بیان اینکه بعد سیاسی انقلاب معمولاً بر ابعاد دیگر آن سایه میاندازد در حالی که انقلابی که امام راهبری کرد پیش از آنکه سیاسی باشد در تحول رویکرد جامعه به دین آغاز شد، خاطرنشان کرد: امام راحل بابی را به روی مردم گشود که از آن صدها باب سعادت به روی جامعه باز شد؛ تفسیر و تبیین دیگری از معارف اسلام به جامعه ارائه کرد و اسلام و ایرانی که امروز به آن افتخار میکنیم بی یاد و نام امام معنایی ندارد.
رئیس جمهور گفت: تاریخ ملت ایران همواره با عزت همراه بوده است، اما در دهههای منتهی به انقلاب اسلامی عدهای کوشیدند که نوعی تحقیر را بر ملت ایران تحمیل کنند.
وی افزود: امام بود که عزت و عظمت را بار دیگر به ایران بازگرداندند و آزادگی و سرافرازی را برای جامعه به ارمغان آوردند.
روحانی با بیان اینکه امام خمینی(ره) انقلاب را در وهله نخست در رویکردها و نگرشهای مردم ایجاد کرد، اظهار داشت: نگاه متعالی که امام درباره زنان در جامعه داشت، نمیتوانست بیتأثیر از اخلاق و رفتار همسر ایشان و ویژگیهای شخصی آن بانوی گرانقدر باشد.
رئیس جمهور با تأکید بر اینکه خلقیات و ویژگیهای همسر امام بر نگاه ایشان به نقشآفرینی اجتماعی زنان مؤثر بود، گفت: در حالی که تا پیش از خرداد 1342 سراغی از زنان در نهضتها و رویدادها نیست، قیام 15 خرداد قم را باید مرهون قیام زنانی بدانیم که با چادر به جمع اجتماعکنندگان در حرم حضرت فاطمه معصومه(س) پیوستند و آن اجتماع را به نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی تبدیل کردند.
روحانی با طرح این سؤال که کدام انقلاب را سراغ دارید که زنان را اینچنین به صحنه جامعه و مبارزه آورده باشد، تصریح کرد: بعضی معتقد بودند که حفظ ایمان زنان با حضور آنان در جامعه منافات دارد، اما امام خمینی(ره) باب حضور اجتماعی زنان را گشود و شاید اگر امام نبود، در شرایط آن روزگار، افراد دیگر جرأت طرح چنین مواضعی نداشتند.
وی با اشاره به اینکه برخی از امام(ره) سؤال میکردند که آیا حضور زنان در راهپیماییها و سر دادن شعار اشکالی ندارد، گفت: کسی که این تفکر غلط را اصلاح و تفکر اصیل اسلامی را احیا کرد، امام راحل بود.
رئیس جمهور تصریح کرد: در اسلام جنس اول و دوم نداریم و زن و مرد به لحاظ شخصیت و جایگاه با یکدیگر تفاوتی ندارند. اتفاقاً زنان دارای ویژگیها و مقامهایی مثل مادری هستند که مردان امکان دسترسی به آن را ندارند.
روحانی با بیان اینکه امام(ره) راه حضور زنان در عرصههای مختلف اجتماعی را گشودند و به جامعه گفتند که زنان میتوانند از عزت و ایمان خود حراست کنند و در عین حال در تمام عرصهها فعال باشند، گفت: افتخار میکنیم که امروز زنان در تمام عرصههای اجتماعی کشور حضور دارند و بیش از نیمی از دانشجویان ما دختران هستند.
رئیس جمهور اضافه کرد: در خانه امام خمینی(ره) و با حضور شخصیتی مثل ایشان، همه میتوانستند آزادانه نظرهای خود را ابراز دارند و سؤالاتشان را مطرح کنند.
وی افزود: همچنین احترام ویژهای که امام برای همسرشان قائل بودند درس بزرگی در زندگی همه ملت ایران بهویژه مردان است.
روحانی با اشاره به اینکه در اسلام مردسالاری و زنسالاری نداریم و آنچه داریم شایستهسالاری است، اظهار داشت: زنان جامعه ما در بسیاری از صحنهها شایستگیهای خود را اثبات کردند و قرآن نیز به ما میگوید که در بین مؤمنین و مؤمنات برخی از آنها نسبت به دیگران اولی هستند و در اینجا قیدی بر این نزده است که مردان بر زنان برتری دارند، بلکه گفته از بین زنان و مردان مؤمن، برخی بر دیگران برتری دارند.
رئیس جمهور ادامه داد: زن و مرد در مسائل اجتماعی تفوق ذاتی بر یکدیگر ندارند و اینکه در نگاه برخی، امر به معروف و نهی از منکر از جایگاه رفیع خود محدود به تذکر در خیابانها شده است، جای تأسف بسیار دارد.
وی خاطرنشان کرد: امروز بزرگترین منکر جامعه، بیکاری است و بزرگترین معروف پیشرفت؛ نباید امر به معروف و نهی از منکر از عرصه مسائل اساسی کشور به چند مسأله فرعی محدود شود.
روحانی تصریح کرد: این سخن هرگز به معنای آن نیست که فروع در جامعه اهمیت ندارند، اما باید به اهم و مهم مسائل و نیازمندیهای جامعه نیز توجه کنیم.
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به خاطراتی از مرحوم حاج احمد خمینی درخصوص رفتار مادرشان با امام خمینی(ره) و ابراز نظر آزادانه درباره مسائل و نحوه اداره جامعه به امام راحل، گفت: این درس بزرگی برای همه ملت ایران است که باید از روش زندگی این بانوی بزرگ که در عین حفظ ایمان و آزادگی، امام را همراهی کرد و نظرهایش را با ایشان در میان گذاشت، الگو بگیریم.
وی افزود: دولت وظیفه خود میداند که مسیر تعالی و پیشرفت زنان را فراهم، و امکان بهرهمندی برابر آنان از فرصتهای اجتماعی را مهیا کند.
روحانی تصریح کرد: اگر قرار است امسال همدلی و همزبانی در جامعه برقرار شود، باید همه افراد جامعه در این مهم شریک و سهیم شوند و در عین حال شأن و احترام زنان، در تمام سطوح حفظ شود تا همدلی، محقق شود.
رئیس جمهور اظهار داشت: زنان باید همان طور که در خانهها محوریت دارند در چارچوب حفظ اصول و ارزشها در تمام فعالیتهای اجتماعی نیز حضور داشته باشند و اقتصاد مقاومتی به عنوان هدفی مهم تنها زمانی محقق میشود که بتوانیم از توان زنان به عنوان نیمی از جمعیت کشور نیز به شایستگی بهره بگیریم.
روحانی در بدو ورود به سالن اجلاس سران و محل برگزاری همایش بزرگداشت بانوی انقلاب اسلامی، از نمایشگاه عکسی که از تصاویر منتشر نشده و اسناد ساواک درباره وضع زندگی و فعالیتهای همسر و خانواده امام(ره) و برخی دستنوشتهها و اشعار مرحومه خدیجه ثقفی برگزار شده بود، با همراهی یادگار امام راحل حجتالاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی بازدید کرد.
ساپورت در زمان دولت قبلی در کشور رایج شده.
به نظر می رسد مردهای خیابانی خیلی بیشتر از زن های خیابانی هستند. چون برای هر زن چندین مرد بوق می زنند.
اول باید برای این ها کاری کرد.
اینجور بوش میاد شما فقط حرف میزنین حرف برا مردم ازادی نمیشه ...
واقعا مگر غیر اینه
مردم رای به لغو حج عمره دادن،
اگر شما به ناموس ایرانی تعصب دارید، برید اول در سفارت عربستان رو تخته کنید.
آقای روحانی ما که به شما رای دادیم، شعار نمیخوایم. عمل میخوایم
رئیس جمهور محترم دکتر روحانی،آیا شما نمی دانید که در غرب چه بر سر زنان آوردند وآنها را از محیط امن خانه به بیرون آوردند تا بهره لازم آز آنها را ببرند در حالیکه در جامع اسلامی نباید کور کورانه وبدون فرهنگ سازی اقدام به تبلیغ جهت حضور زنان در جامعه نمود.آیا شما نمی دانید که در شرکتهای خصوصی به خانمها محترم چه می گذرد وچگونه کارفرمایان بی وجدان چه می کنند؟!وخانمهای متعصب وسالم وبا حیا در چه شرایط سختی به سر می برندو... و تمام اینها به خاطر آن فکر غلط غربی است که در بسیاری از ما هم نفوذ کرده و بادست خود گور تعصب و غیرت وخانواده و دین را می کنیم.
نه عزیزم اشتباه می کنی. در غرب آنطنور که تو فکر می کنی نیست. من در اروپا در محل کارم (بیمارستان) سر کارم اکثرا با خانمهای جوان(پرستار و پزشک...) هست که از نظر شغلی "زیردستان" من هستند. اینجا زن و مرد سر کار برای کارکردن میایند و برای تفریح و... در ساعات آزاد خودشان مختارند!
اما با ایقان کامل می گویم از این منظز پاکی و با پرنسیب بودن زنان اروپایی با زنان شرقی تفاوت فیل و فنجان است!
شما خودتون تو غرب بودید؟! ک همچین حرف هایی میزنین؟!
یا از روی شنیده ها و فیلم ها همچین حرفی میزنید ! شک دارم !
شما بهتره قبل از چند نفر ک در غرب زندگی میکنند فامیل یا اشنایی درباره فرهنگشون بپورسید
در غرب تا کسی خودش نخواد ب سمت گناه و حرام نمیره
اما این سرزمین چی؟ اون قد برخی مردان ما بی جنبه شدن ک تا ی روسری از دختری میوفته همه بهش خیره میشن !!
یکم فک کنید و با دلایل محکم حرف بزنید
نه حقوق انسانها و آزادی انسانها را
از جمله صفات نیکو وسجایای ایشان این است که برخلاف ریس دولت قبل عاقلانه سخن میگویدو باحرفهای احساسی ومسخره باعث ایجاد تشنج نمیشود.
متاسفانه در جامعه فساد داره زیاد میشه.دودش به چشم خودمون میره
بعضی ها فرق پوشش مناسب برای حضور در جامعه،محل کارومحیط های عمومی با پوشش مخصوص محل های خصوصی را نمی دانند.
نیاز به فرهنگ سازی ، آگاه سازی پدر و مادران نسبت به فرزندان و همسران نسبت به یکدیگر داریم
آیا درست است که زن که موجود ظریفی را بدون فراهم کردن شرایط اسلامی که در آن حقوق زن مشخص کردیده را با فرهنگ و روش منحط غربی وارد جامعه کنیم وآنگاه شاهد آن باشیم که چگونه این دردانه خلقت را لگد مال می کنند.
- دوچرخه سواری دختران بی حجاب در سطح شهر
- بی حجابی تا کجا، این عکس داخل اتوبوس واحد در سطح شهر.
بی حجابی در سطح شهر تهران
و...
با توجه به سخنان مقام معظم رهبری برای گسترش ننسل شیعه ، بالاترین ارزش برای زن خانه داریست .همان طور که حضرت زهرا سلام الله علیها عمل کردند.
بهتر است بجای باز کردن فضای شغلی برای بانوان به فکر تبیین جایگاه زن و رشد و تعالی فردی و اجتماعی او باشید نه با کشاندن زن به عرصه اجتماع.بلکه با فراهم کردن فرصت های تحصیلی و شناخت حقوق زنان
در خانه؟!
روحانی مچکریم
جواب اینهمه گناه پسرای جوونو کی میده؟
زیبایی خدایی ست داشتن آن امتیازست شور و نشاط نورچشمی مردم را نباید به بیراهه تفسیر کنیم .
داشتن شادابی سد خیلی از انحرافات در خفا و آشکار و افسردگی است .
بیایید به فکر معزل بیکاری که منشا اکثر منکرات و بی بندباری و ...آن است ،باشیم .
با اطلاع رسانی و گذاشتن واحد درسی اما قبل از دسته گل آب دادن و با ادامه رشد نیازها و غرایز دو جنس را کارشناسی شده به هم آشنا کنیم
(دکترعلی شریعتی/مجموعه آثار 7/شیعه/دفتر اول؛ شیعه یک حزب تمام/صفحة 76)
مچکرم روحانی عزیز
دوم) بیکاری وقتی منکر است که عمدی باشد و اگر منظور علل بیکاری و سوتدبیر مسئولان است که نهی از منکر آن با رسانه هاست.
سوم) منکرات علنی حتی اگر فی نفسه کم اهمیت تر باشند اما چون علنی هستند مخرب ترند و اهمیتشان بیشتر می شود و ما در متون دینی مکرر داریم که نسبت به علنی شدن و قبح شکنی شدن منکرات هشدار داده.وقتی نهی از منکر در زمینه علنی ترین احکام تعطیل باشد هیچ گاه نهی از منکر برای سایر احکام عمیق تر احیا نخواهد شد.
چهارم) مسئله ی پوشش با غریزه جنسی گره خورده، و اگر به اهمیت غریزه جنسی در زندگی و سرنوشت بشر دقت کنیم به اهمیت پوشش پی می بریم.حتی برخی اندیشمندان غیردینی غریزه ی جنسی را مبنای تحولات تاریخی دانسته اند.
خدا پدرت را بیامرزه پس چرا وقتی مسئولین نسبت به به کارگیری 30000 نفر جوان تحصیل کرده مملکت که سه سال است در استخدام استانداریها آزمون داده اند و با لیاقتی که داشته اند گزینش شده اند تعلل میکند و شما با شنیدن این همه درد دل یک دستور قاطع برای حل مشکلات این همه جوان صادر نکردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هنوز هم که هنوز است با وجود قول دکتر نوبخت مسئولین دارند ما را سر می دوانند !!!!!!!!!
و تعطیلی سفارت عربستان و
مقابله به مثل
تمام
صدور جکم در رابطه با مسایل مذهبی را از اهلش (مراجع تقلید ) باید پرسید .
واقعا متاسفم...
افتخار میکنم به رایی ک به شما دادم