پنجشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۲
۱۸ ذی القعده ۱۴۴۴
- Thursday 08 June 2023
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو/ فرو رفتن روستاهای حاشیه سد گتوند خوزستان به زیر آب

ویدیو/ فرو رفتن روستاهای حاشیه سد گتوند خوزستان به زیر آب

ویدیو / رادان: پلیس کم‌کاری سایر دستگاه‌های اجرایی در اجرای قانون حجاب را به عنوان تخلف اداری گزارش می‌کند

ویدیو / رادان: پلیس کم‌کاری سایر دستگاه‌های اجرایی در اجرای قانون حجاب را به عنوان تخلف اداری گزارش می‌کند

ویدیو / لحظه‌ی ورود کریم بنزما به عربستان با استقبال مدیران و هواداران الاتحاد

ویدیو / لحظه‌ی ورود کریم بنزما به عربستان با استقبال مدیران و هواداران الاتحاد

ویدیو / لحظه وقوع طوفان شن عظیم در کانال سوئز در مصر

ویدیو / لحظه وقوع طوفان شن عظیم در کانال سوئز در مصر

ویدیو / وضعیت ماهیان پس از منفجر شدن سد کوخافکا

ویدیو / وضعیت ماهیان پس از منفجر شدن سد کوخافکا

ویدیو / سلفی گرفتن دوستانه یک شهروند با رئیس‌جمهوری فرانسه و صدراعظم آلمان

ویدیو / سلفی گرفتن دوستانه یک شهروند با رئیس‌جمهوری فرانسه و صدراعظم آلمان

کد خبر: ۱۹۹۱۴۸
تعداد نظرات: ۲۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۵ : ۰۹ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۴
صفحه نخست >> سیاست
پ

آیت‌الله جوادی آملی : مسلمانان با جهاد اکبر حرمین را از اسارت و غارت آل‌سعود نجات بدهند

حضرت آیت‌الله جوادی آملی در درس تفسیر خود بیان کرد: خداوند برای کیفر برخی از انسان‌ها رفیق بد داخلی که شیطان باشد و رفیق بد خارجی را قرین آن‌ها می‌کند. دوستان بد کارشان این است که سوء و بدی‌ها را پیش چشم انسان‌ها زینت ‌دهند و گرایش انسانی را طبیعتاً و فطرتاً گرایش به گناه ندارد با وسوسه و زینت‌دادن کارهای بد و گناه تغییر ‌دهند و باعث شوند که انسان به سمت گناه گرایش داشته باشد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

حضرت آیت‌الله جوادی آملی در درس تفسیر خود بیان کرد: خداوند برای کیفر برخی از انسان‌ها رفیق بد داخلی که شیطان باشد و رفیق بد خارجی را قرین آن‌ها می‌کند. دوستان بد کارشان این است که سوء و بدی‌ها را پیش چشم انسان‌ها زینت ‌دهند و گرایش انسانی را طبیعتاً و فطرتاً گرایش به گناه ندارد با وسوسه و زینت‌دادن کارهای بد و گناه تغییر ‌دهند و باعث شوند که انسان به سمت گناه گرایش داشته باشد.

به گزارش «انتخاب»؛ حضرت آیت‌الله جوادی آملی در سلسله جلسات درس تفسیر خود در تفسیر آیات 21 تا 26 سوره «فصلت» روز سه شنبه، 25 فروردین، بیان کرد: خداوند در جریان معاد بیان کرد که هیچ کسی در برابر اعمالی که انجام داده است رها نیست. دنیا نظامی است که نظام آن آزمون است لذا محدوده محاکم قضایی مشخص است و علم ملکوتی و غیب در محاکم قضایی راه ندارد و آنچه در این محاکم مورد استناد قرار می‌گیرد همین علم عادی و دنیایی است، روایت نورانی از پیامبر گرامی اسلام (ص) نقل شده است که فرمود «إِنَّمَا أَقْضِی‏ بَیْنَکُمْ‏ بِالْبَیِّنَاتِ وَ الْأَیْمَانِ؛ تنها من در میان شما طبق گواهی گواهان و سوگندها دادرسى می‌کنم» اشاره به همین مطلب دارد.قطع درست است که حجت است ولی قطع عادی یعنی علم عادی، بیانی مرحوم کاشف الغطا دارد مبنی بر اینکه علم غیب سند فقهی نیست و برتر از آن است که سند حکم فقهی باشد بنابراین نمی‌توانیم بگویم چون حضرت علی (ع) و دیگر ائمه علم غیب داشتند که شهید می‌شوند نباید به مسجد یا کربلا می‌رفتند. بنابراین با وجود اینکه امام مجبتی (ع) می‌دانست که آن طعامی که می‌خورد مسموم است و به این مطلب قطع داشت اما چون آن علم سندی برای حکم فقهی نبود، آن طعام برای ایشان حرام نبود آن طعام را خورد. اما همین علم غیب در صحنه قیامت سهم تعیین کننده‌ای دارد.

به نوشته ی شفقنا، وی ادامه داد: از همین روست که پیامبر در ادامه این روایت می‌فرماید مبادا فکر کنید که وقتی من برای شما قضاوت می‌کنم از علم غیب استفاده می‌کنم پس هر آنچه که با دورغ و کذب به دست آوردید را برای خود حلال بدانید چون از حجت‌های دنیایی استفاده می‌کنم و از علم غیب استفاده نمی‌کنم «وَ بَعْضُکُمْ أَلْحَنُ بِحُجَّتِهِ مِنْ بَعْضٍ فَأَیُّمَا رَجُلٍ قَطَعْتُ لَهُ مِنْ مَالِ أَخِیهِ شَیْئاً فَإِنَّمَا قَطَعْتُ لَهُ بِهِ قِطْعَةً مِنَ النَّار؛ چه بسا باشد که برخى از شما از برخی دیگر بهتر دلیل می‌آورد؛ بنابراین، هر فردى که من از مال برادرش چیزى را براى او به واسطه بیّنه یا سوگند دروغ جدا کنم، تنها براى او با آن، قطعه‌ای از آتش جدا کرده‌ام.» اما حساب دنیا با آخرت کلاً فرق می‌کند آنجا چون ظهور حق است همه به علم ملکوت و غیب عمل می‌کنند و به طور کلی آنجا جای علم ظاهر نیست. منکرین معاد چون از معاد هیچ خبری ندارند و آن را انکار می‌کردند وقتی معاد فرا می‌رسد در دفعه اول آن‌ها مبهوت می‌شوند «بَلْ تَأْتِيهِم بَغْتَةً فَتَبْهَتُهُمْ فَلَا يَسْتَطِيعُونَ ردّ‌ها وَلَا هُمْ يُنظَرُونَ؛ بلكه (آتش برزخى به وسيله مرگ) ناگهانى به آن‌ها فرا مى‏رسد، پس آنان را مبهوت و مدهوش مى‏سازد، كه نه مى‏توانند آن را رد كنند و نه مهلت داده مى‏شوند» امام مؤمنی که منتظر قیامت بوده می‌گوید این روزی است که خداوند به ما وعده داده بود.

این مفسر قرآن کریم عنوان کرد: همانطور که بیان شد وقتی کافران و تبهکاران در قیامت حاضر می‌شوند همه اعضای بدن آن‌ها شهادت می‌دهد بنابراین حتی اگر زبان هم در مورد گناهان انسان سخن می‌گوید این اقرار نیست بلکه شهادت است چرا که زبان نیز عضوی از اعضای بدن است مانند دست و پا و پوست و ... پس اگر زبان لب به سخن باز می‌کند اقرار نمی‌کند بلکه مانند دیگر اعضا شهادت می‌دهد. مساله‌‌ی دیگری که در خصوص اعضای بدن و انسان در قیامت وجود دارد این است که وحدت، حیات بدن به حیات و وحدت نفس است بنابراین اگر این بدن ده‌ها بار هم عوض شود باز هم یکی است چرا که حیات و وحدت بدن به حیات و وحدت نفس است و تا زمانی که نفس عوض نشود بدن عوض نمی‌شود.  در محاکمه عدل دنیایی هم همینطور است یعنی اگر کسی گرفتار محکمه شد و قرار شد دست او را قطع کنند حتی اگر یک بار دست کس دیگری را به دست خود پیوند زده باشد باز هم نمی‌تواند ادعا کند که این دست، دست من نیست چرا که آن دست پیوند زده شده عین دست شخص است و همان باید قطع شود در مثالی دیگر اگر کسی بیست سال قبل سرقتی انجام داده است و در طی این 20 سال بارها دست و پای او عوض شده، پوست و خونی که در او بوده تغییر کرده مجروح شده و دوباره ترمیم شده به هر حال جای هیچ شکی وجود ندارد که این دست، دست 20 سال قبل نیست اما اگر این ساق وقتی گفتار محکمه الهی شد هیچ وقت نمی‌تواند ادعا کند این دست، آن دست 20 سال قبلش نیست. در دنیا هم مثلاً اگر کسی برخی از اعضای بدنش را عوض کرد دیگر اینطور نیست که بگوییم آن شخص چون برخی از اعضای بدنش مال دیگری است به همسر خود حرام است چرا که وحدت بدن به وحدت نفس است و تا زمانی که نفس حیات و وحدت دارد بدن هم همان است که نفس است.

وی ادامه داد: بنابراین بر اساس این آیات عمده‌ترین مشکل تبهکاران و مشرکان این است که از مردم احتجاب می‌کنند ولی از خدا و مأمورین خدا که در قالب اعضا و جوارحشان هستند احتجاب نمی‌کنند و گمان می‌کنند که خداوند آن‌ها را نمی‌بیند در حقیقت همین گمان بد نسبت به خداوند است که آن‌ها به كفر و گناه كشانده و به هلاكت می‌اندازد «وَذَلِكُمْ ظَنُّكُمُ الَّذِي ظَنَنْتُمْ بِرَبِّكُمْ أَرْدَاكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ مِنَ الْخَاسِرِينَ»

آیت‌الله جوادی آملی بیان کرد: وقتی که کافران و تبهکاران راه انکار و سرکشی را انتخاب کردند خداوند سالیان زیادی به آن‌ها مهلت داد تا باز گردند و توبه کنند اما چون توبه نکردند و به انکارشان افزودند همسایه‌ی بدی برای آن‌ها در قیامت فراهم کردیم «وَقَيَّضْنَا لَهُمْ قُرَنَاءَ فَزَيَّنُوا لَهُمْ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَحَقَّ عَلَيْهِمُ الْقَوْلُ فِي أُمَمٍ قَدْ خَلَتْ مِنْ قَبْلِهِمْ مِنَ الْجِنِّ وَالْإِنْسِ؛ إِنَّهُمْ كَانُوا خَاسِرِينَ؛ و براى آنان به جاى هدايتگران همنشينانى از شياطين قرار داديم؛ پس همه لذّت‌های مادّى را كه پيشاروى آنان بود در دسترسشان قرار داشت و نيز آنچه در پى آنان بود در آرزوى رسيدن به آن بودند همه را در نظرشان آراستند تا بدان‌ها دل خوش كنند و از حق روى برتابند و آن سخن وعده عذاب دوزخ، در حق آنان تثبيت شد، در حالى كه در ميان امّت‌هایی از جنّ و انس هستند كه پيش از آنان [بر اثر كفر، به عذاب] درگذشتند. راستى كه آنان زيانكارند.» بنابراین خداوند این دسته از انسان‌ها را که با وجود مهلت خداوند بازهم کج راهه می‌روند را با رفیق بد کیفر می‌دهد رفیق یا خارجی است یا داخلی. رفیق بد داخلی انسان شیطان است، خداوند برای کیفر این دسته از انسان‌ها شیطان را رفیق و قرین آن‌ها می‌کند. این قرین و دوستان سوء بدی‌ها را پیش چشم آن‌ها زینت می‌دهند و خوب جلوه می‌دهند. انسان طبیعتاً و فطرتاً گرایش به گناه ندارد اما این رفقای بد هستند که این طبیعت و فطرت انسانی را با وسوسه و زینت‌دادن کارهای بد و گناه تغییر می‌دهند و باعث می‌شوند که انسان به سمت گناه گرایش داشته باشد.

وی اضافه کرد: در سالی که حادثه تلخ به شهادت رسیدن بسیاری از زائران حرمین بود آن سال یک عده مقالاتی نوشتند و بررسی کردند که حرمین باید در اختیار چه کسی باشد. برابر آنچه در آیه 34 سوره انفال آمده است «وَمَا كَانُوا أَوْلِيَاءَهُ إِنْ أَوْلِيَاؤُهُ إِلَّا الْمُتَّقُونَ» متولی حرمین شرفین باید مردان باتقوا باشد نه آل سعود چرا که این‌ها همان کسانی بودند که اجدادشان کعبه را به بتخانه و شرابخانه تبدیل کردند، تمام شرابخواری‌هایشان در بام کعبه بود و به تعبیر محدث قمی برخی‌ها این تولیت و کلید‌داری کعبه در مجلس قمار با چند مشک شراب باختند، فروختند و معامله کردند، با یک مشک یا دو مشک در قمارخانه‌های مکه حق تولید و کلید‌داری کعبه را معامله کردند. در حال حاضر هم مسلمانان باید جهاد اکبر کنند و به فکر باشند که حرمین را از اسارت و غارت آل‌سعود نجات بدهند.

آیت الله جوادی املی گفت: وجود مبارک امام علی (ع) در مورد این‌ها می‌فرماید اگر این‌ها بخواهند غدیر را خاموش بکنند و سقیفه را روشن کنند فرهنگ یک ملت را خاموش می‌کنند تا انگیزه‌ای برای جهاد نداشته باشند لذا تسلیم می‌شوند. امام علی (ع) در ادامه می‌فرماید اینان اول آمدند دین و عقیده یک ملت را به بند و اسارت کشیدند، وقتی این دین اسیر شد، قدرت تحریک خود را از دست می‌دهد، قبل از وجود مبارک حضرت امیر (ع) حج و عمره و قرائت قرآن و مانند آن بود اما کار حضرت امیر (ع) به جایی رسید که قرآن ناطق را در ردیف قاریان قرار دادند.آن‌ها وقتی با قرآن این کار را کردند بیش از یک قرن نقل حدیث را ممنوع کردند و بعد از اینکه این مساله سازماندهی شد با یک دسیسه‌ای نقل حدیث را آزاد کردند و بعد عقل را از جامعه گرفتند و گفتند شما نفهمید و حسن و قبح عقلی را از جامعه گرفتند و زمانی که چنین شد آن‌ها حاکم مأذون شدند و در این حال گفتند که هر کس که مجوز نقل و گزارش دارد می‌تواند حدیث نقل کند، اینطور شد که آن‌ها به تعبیر مرحوم علامه عسگری حداقل 150 گزارشگر، راوی و محدث جعل کردند که هر کدام از این‌ها چندین روایت مجعول دارند. در این چنین فضایی نباید توقع داشت که غدیر با جلال و شکوه خودش نشان داده شود. اگر چنانچه فکر یک ملت، عقیده، اندیشه، تعقل و درک یک ملت به اسارت برود وضعش همین وضع آل سعود است. جهان اسلام باید بازگشتی کند که دین آزاد شود، روایات و عقل آزاد شود، حرمین که اکنون در اسارت آل‌سعود است باید از این اسارت در بیاید.
لینک کوتاه
بیشتر بخوانید

چرا امام هشتم شیعیان به «رضا» ملقّب شده است؟

ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
سرنوشت مادر بابک خرمدین چه شد؟

سرنوشت مادر بابک خرمدین چه شد؟

بریده شدن گلوی نوجوان ۱۶ ساله عمدی بود یا بر اثر تصادف؟

بریده شدن گلوی نوجوان ۱۶ ساله عمدی بود یا بر اثر تصادف؟

سرقت‌های سریالی باند «دو انگشتی» در ایستگاه آخر

سرقت‌های سریالی باند «دو انگشتی» در ایستگاه آخر

تتلو عاشق اجرا زنده در برج میلاد بود/ اگر جای او بودید، درباره بخش‌های دردناک زندگی‌تان صراحت به خرج می‌دادید یا پنهان کاری می‌کردید؟

تتلو عاشق اجرا زنده در برج میلاد بود/ اگر جای او بودید، درباره بخش‌های دردناک زندگی‌تان صراحت به خرج می‌دادید یا پنهان کاری می‌کردید؟

خانم مجری از آگهی بازرگانی تلویزیون سر درآورد!

خانم مجری از آگهی بازرگانی تلویزیون سر درآورد!

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲۲
در انتظار بررسی: ۱۹
غیر قابل انتشار: ۲۱
ناخدا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
51
114
پاسخ
آقای آملی مرد محترمی است . همشیه در صحبت های ایشان باید عمیق شد .
زینب کریمیان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
7
218
پاسخ
آدرس جديد مکه:
شیرخوارگاه آمنه
بیمارستان محک
بیمارستانهای مناطق محروم
آسایشگاههای معلولین و سالمندان
اسایشگاه های معلولین ذهنی
پرورشگاه ها
زنان بی سرپرست
کودکان کار
همسایه نیازمندتان
دختران بی جهیزیه در نزدیکی شما
و تمام خانواده هایی که با سیلی صورت هاشون رو سرخ میکنن

اگر قسمتتون شد خدا قبول کنه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
به جای کربلا هم میتوان اینجاها رفت
امیر
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
عزیز اول از همه اینا وظیفه دولت که....بعدشم ماها
حسین
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
شیر مادرت حلالت باشه.
ایزا
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
آق پسرای خوبی که توانایی اقتصادی ازدواج رو ندارن هم اضافه کنید.
احسان
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
عزیزان چرا همه چیز قاطی میکنید اینهایی که گفتی همشون در یک حکومت اسلامی هست پس وظیفه یک حکومت اسلامی هست برای رسیدگی به محرومان بعهد عموم مردم.حج هم از واجبات دین اسلام هست چه لزومی هست واجب را تعطیل به مستحب برسیم
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
آدرس جدید آنتالیا و دبی
شیرخوارگاه آمنه
بیمارستان محک
بیمارستانهای مناطق محروم
آسایشگاههای معلولین و سالمندان
اسایشگاه های معلولین ذهنی
پرورشگاه ها
زنان بی سرپرست
کودکان کار
همسایه نیازمندتان
دختران بی جهیزیه در نزدیکی شما
و تمام خانواده هایی که با سیلی صورت هاشون رو سرخ میکنن
علی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
1000 تا لایک ...
سمیرا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
14
84
پاسخ
مقامات کشور هرچه سریعتر باید مجرمین را به سزای عملشات برسانند دو سال ک چیزی نیست برای ابد حج تعلیق شود
پاسخ ها
رئوف
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
شما لطف کن و در مورد خودت نظر بده. واجب تعطیل بردار نیست. دین اسلام و احکام آن تحت تاثیر روابط دو کشور نباید قرار گیرد. لطفا اگر دین ندارید لا اقل آزاده باشید.
دانشجو
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۳۸ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
آرقا رئوف شما پسر سیزده سالت رو بفرست حج تا آزاده باشی و به واجباتت هم عمل کرده باشی :)
رئوف
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
جناب دانشجو، شاید این دلیل بی منطق شما در بین جوزده ها و امثال شما طرفدار داشته باشد، اما بنده این دلیل شما را به حساب جوزدگی و خامی شما میگذارم. اما این حق را به شما هم می دهم که اگر برای خانواده ات این اتفاق افتاد حج نروی.
این دلایل بچه گانه را برای خودت نگه دار.
فدایی حسین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
2
8
پاسخ
انشاا...
انشاا...همراه با بالندگی و رشد فکری مسلمین واطلاع رسانی در خصوص اداره ی حرمین توسط دانشمندان و مقامات دلسوز با منش عاری از تعصبات قومی و ومذهبی جهان اسلام ،صرفا ابتدا نجات مسلمین از در گیریها و ایجاد صلح و همزیستی و در موارد ی با صلاحدید به مصلحت اندیشی و تقویت نقاط مهم و مشترک که در نهایت انشاا...به رساندن پیام نهایی حق و حقیقت انجامد .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
20
18
پاسخ
جناب حاج آقا باید در ابراز احکام اینچنینی بسیار محطات بود.
شاید این یک توطعه برای ایجاد جنگ بین ایران و اعراب است و مطمئن بدانید که هر دو طرف به خاک سیاه خواهند نشست!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
شما اول برو دیکته کار کن!

در ضمن ایشون حکم نداده اند مسیر رو مشخص کرده اند
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
دیکته مهم نیست ببین چی گفتم!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
1
20
پاسخ
با دیپلماسی قوی و کار رسانه ای باید به عربستان فشار اورد. متاسفانه اونها از رسانه های خوب استفاده می کنند ولی ما همچنان غافلیم. جنگ امروز دیگه جنگ بمب اتم و سلاح نیست. جنگ امروز جنگ رسانه ایه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
3
13
پاسخ
مطلب خانم زینب کریمیان عالیه خداکنه همه توجه .کنند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
1
3
پاسخ
احسنت درجواب ناشناسی که ادرس دبی وانتالیارو نوشته بود
ال سعود منتهای ارزویشان است که ایرانی ها به حج نروند وپولشان را برای سفر به دبی وانتالیا ودیگر کشورها حرام کنند
هم پول ملت ایران بهطور غیر مستقیم توسط ائتلاف عربی به جیب سعودی ها واریز میشود هم سرزمین وحی از دست ما دور میماند
البته این فضاحتی که جوانان بی تجربه ال سعود ببار اورده اند به امید خدا زیاد پایدار نمی ماند
وانشالله عمر حکومتهای چند ساله خاندان ال سعود پایان ونوبت حکومتهای چند روزه فرا رسیده است .انشالله فرمایش استاد جوادی املی زودتر محقق شود ودر جهادی اکبر سرزمین وحی از لوث وجود ال سعود پاک خواهد شد
اللهم عجل لولیک الفرج
حسین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۳ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
0
4
پاسخ
جناب رئوف
از کی عمره جزء واجبات شده
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۴۰ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
2
1
پاسخ
خواهر زينب اشتباه منفى دادم. بايد هزاران بار مثبت زد
نظرات بینندگان
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: تنگه‌دز؛ در انتظار پل

تصاویر: تنگه‌دز؛ در انتظار پل

۲/۴
تصاویر: تلاقی کویر و دریا

تصاویر: تلاقی کویر و دریا

۳/۴
تصاویر: رونمایی از موشک هایپرسونیک «فتاح»

تصاویر: رونمایی از موشک هایپرسونیک «فتاح»

۴/۴
تصاویر: «گورهای ایرانی» پارک ملی کویر

تصاویر: «گورهای ایرانی» پارک ملی کویر

ببینید!

ویدیو / بازگشایی نمایندگی‌های ایران در جده

ویدیو / کریدور مهمی که ایران را دور زد

ویدیو / عربی صحبت کردن بنزما پس از پیوستن به الاتحاد

ویدیو / برافراشته شدن پرچم ایران در سفارت تهران در ریاض

ویدیو / لحظه‌ی افتتاح سفارت ایران در عربستان با حضور مقامات دو کشور

ویدیو / واکنش شرکت کنندگان در مراسم WWDC۲۳ به اعلام قیمت هدست واقعیت افزوده اپل ویژن پرو

ویدیو / کپی تیتراژ برنامه میثاقی از سریال خارجی محبوب

آرشیو
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

ویدیو / کریدور مهمی که ایران را دور زد

قیمت طلا و سکه، امروز ۱۷ خرداد ۱۴۰۲

واکنش روحانی به بازتاب سخنان ظریف در کلاب هاوس

سازمان اداری و استخدامی: ساعت کاری کارمندان دولت ۶ صبح تا ۱۴:۴۵ شد

ویدیو / وضعیت ماهیان پس از منفجر شدن سد کوخافکا

شقایق دهقان به خاطر بی‌حجابی به حبس محکوم شد

همتی: آقای رییس جمهور! به داد مستاجرین برسید / از وضع اجاره‌ها خبر دارید؟ / رسانه‌های دولتی که مدعی کاهش ۲۰ درصدی قیمت مسکن هستند؛ حداقل بگویند که چقدر بالا رفته؟

وکیل مهران سماک: دادگاه بدوی برای متهم به قتل موکلم حکم قتل عمد صادر کرد

ویدیو / کودکی رهبران جهان با هوش مصنوعی

تصاویر / روحانی، احمدی‌نژاد، لاریجانی در مراسم سالگرد امام

مهدی طائب: برخی می‌گویند چرا می‌خواهید حجاب را اجباری کنید؟ پاسخ من این است که ما در دنیا حجاب اجباری نداریم بلکه بی‌حجابی اجباری داریم / در ایران بی‌حجابی هرگز نبوده، حتی زمان ساسانیان

یک خبرگزاری دولتی: بزودی ۲۴ میلیارد دلار ارز وارد ایران می‌شود؛ ۷ میلیارد دلار از کره جنوبی، ۱۰ میلیارد دلار از عراق و ۶.۷ میلیارد دلار حق برداشت ویژه از صندوق بین‌المللی پول

پرویز پرستویی: آقای جبلی! قطع ارتباط هنرمندان با صداوسیما، بدین خاطر است که نمی‌خواهند قیافه‌ی شما را ببینند

پهپاد نظامی آمریکا که با هوش مصنوعی کنترل می‌شود، در آزمایش مجازی، اپراتور خود را کشت

ویدیو / کریدور مهمی که ایران را دور زد

لیست ملی‌پوشان فوتبال برای مسابقات کافا تکذیب شد

روایتی از چگونگی شهادت ۵ مرزبان در سراوان/ نماینده مجلس: تروریست‌ها برجک را تخریب کردند / یک ساعت درگیر بودند / تروریست‌ها از مرزبانان خواسته بودند که تسلیم شوند، اما مرزبانان شهادت را بر تسلیم شدن ترجیح دادند / مشخص است که سرویس‌های بیگانه آن سوی مرز با گروهک تروریستی ارتباط تنگاتنگ داشتند

اطلاعیه مرزبانی سیستان و بلوچستان: مرزبانان‌هنگ مرزی زابل با افراد مسلح ناشناس که قصد ورود به خاک ایران را داشتند، در نقطه صفر مرزی درگیر شدند / مرزبانان با برتری آتش سنگین و تحمیل تلفات، خسارات جدی را به آنان وارد کردند

ویدیو / رونمایی از نخستین قطار هوایی با خط مغناطیسی معلق در چین

سخنان یک مقام ارشد نظامی امریکا درمورد ایران که اسرائیل را حیرت زده کرد / توانایی تهران برای تولید کلاهک اتمی و نصب آن بر روی موشک ظرف چند ماه / «یا ژنرال میلی اشتباه می‌کند یا ما در این مدت خواب بودیم»

رئیس‌ بانک مرکزی به آمریکا سفر کرد

ویدیو / کودکی رهبران جهان با هوش مصنوعی

تصاویر / روحانی، احمدی‌نژاد، لاریجانی در مراسم سالگرد امام

نگاهی به سوابق دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی / علی اکبر احمدیان، از دندانپزشکی تا ریاست مرکز راهبردی سپاه

دایی مهسا امینی: مهسا کاملاً سالم بود؛ بیماری قلبی مادرزادی او دروغ مطلق است

ویدیو / واکنش امیر قطر به برد ایران مقابل ولز

ویدیو / آزار و اذیت شیطانی دختر دانشجو توسط این ۵ آدم‌ربا

ساعت و تاریخ بازی ایران - آمریکا

ویدیویی که پلیس از مهسا امینی منتشر کرد

۱۲ حقیقت شگفت انگیز درباره قوم باستانی آزتک که ثابت می کند جلوتر از زمان خود بودند

بازگشت ملوانان ایرانی از جهنم یک کشور آفریقایی بعد از ۱۰ سال: غذا‎ فقط روزی یک وعده ذرت کوبیده بود و یک تُشک برای خوابیدن۶ مرد

ویدیوی کامل حادثه حمله به حرم شاهچراغ در ۴ آبان ۱۴۰۱ (۱۸+)

خواندنی ها
۱۲ حقیقت جالب و خواندنی درباره کشور اتریش که نمی دانستید

۱۲ حقیقت جالب و خواندنی درباره کشور اتریش که نمی دانستید

مدیرعامل OpenAI: به‌خاطر ساختار عجیب شرکت، برنامه‌ای برای عرضه عمومی سهام نداریم

مدیرعامل OpenAI: به‌خاطر ساختار عجیب شرکت، برنامه‌ای برای عرضه عمومی سهام نداریم

اینستاگرام احتمالاً به‌زودی به چت‌بات هوش مصنوعی مجهز می‌شود

اینستاگرام احتمالاً به‌زودی به چت‌بات هوش مصنوعی مجهز می‌شود

ثبت تصاویر خیره‌کننده از هزاران ستاره در فاصله ۱۷ میلیون سال نوری زمین توسط تلسکوپ جیمز وب

ثبت تصاویر خیره‌کننده از هزاران ستاره در فاصله ۱۷ میلیون سال نوری زمین توسط تلسکوپ جیمز وب

آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

شکاری: با هیچ باشگاهی مذاکره نکرده‌ام

رونالدو: ستارگان بیشتری به عربستان خواهند آمد / مطمئن بودم بنزما هم می‌آید

نسخه نهایی لایحه عفاف و حجاب منتشر شد / تذکر و جریمه نقدی برای کشف حجاب / امکان حبس درجه شش [۶ ماه تا ۳ سال] برای برهنگی کامل بدن / توقیف وسیله نقلیه به مدت ۷ روز در صورت تکرار کشف حجاب سرنشینان / پیش بینی کسر یک سوم حقوق کارکنان دستگاه‌ها در صورت کشف حجاب / محرومیت یک تا سه ماهه اشخاص مشهور از فعالیت در فضای مجازی در صورت کشف حجاب / جریمه نقدی برای تعرض یا توهین به بانوان محجبه

فوت یک کودک ۸ ساله و مصدوم شدن ۲ فرد دیگر بر اثر وقوع سیل در اهر

غیررسمی؛ ژسوس تا ۲۰۲۶ سرمربی عربستان شد

بیمارستان امام علی چابهار: علت فوت ۲ نوزاد نارسی اندام‌های حیاتی و رضایت پدر در ترخیص نوزادان بود نه قصور پزشکی

سردار رادان: امسال برنامه ویژه‌ای برای پایش ناهنجاری‌های اجتماعی در سواحل خزر داریم

 وزیر نفت: هیچ جایگاهی حق ندارد اعلام کند کارت سوخت نیست

 گولسیانی درباره قانون قرارداد ریالی برای بازیکنان خارجی: با این شرایط فکر نمی‌کنم بتوانم در ایران ادامه دهم

بیمارستان امام علی چابهار: علت فوت ۲ نوزاد نارسی اندام‌های حیاتی و رضایت پدر در ترخیص نوزادان بود نه قصور پزشکی

 اسامی ۱۰ ایرلاین گرانفروش اعلام شد/ سازمان هواپیمایی: جریمه ایرلاین‌ها عرضه بلیت را کاهش می‌دهد

وضعیت آب و هوا، امروز ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ / بارش باران در اغلب استان‌ها / خیزش گرد و خاک در نوار شرقی

ویدیو/ فرو رفتن روستاهای حاشیه سد گتوند خوزستان به زیر آب

ویدیو / رادان: پلیس کم‌کاری سایر دستگاه‌های اجرایی در اجرای قانون حجاب را به عنوان تخلف اداری گزارش می‌کند

«لیونل مسی» به اینترمیامی آمریکا پیوست

معاون رئیسی: لازم باشد متهمان پرونده فرش‌های سعدآباد را معرفی می‌کنیم؛ از نجابت دولت سوءاستفاده نکنید

اجرای طرح «پاک‌سازی پارک‌ها و تفرجگاه‌های ساری» / پلیس: به ۲۶۵ مورد بدحجابی و سگ‌گردانی تذکرات لازم داده شد

جزئیات جدید تسنیم از حمله ۶ سال پیش به مجلس: همراه یکی از نمایندگان مجلس همدست منافقین بود / منافقین اطلاعات مربوط به ساختمان‌ها و مسیر‌های ورود و خروج به مجلس را از طریق ارتباط با او به‌دست آورده بودند

نماینده ایران در آژانس: مداخله امارات در کشور‌های همسایه نمونه‌ای از خطر و تهدید‌ واقعی است / وضعیت ایمنی نیروگاه هسته‌ای این کشور تهدیدی جدی برای محیط زیست و ثبات منطقه است

رئیس سازمان محیط زیست: طالبان در مورد حقابه ایران از هیرمند نرمش نشان داده است

امام جمعه قزوین: برخی معلمان در دل دانش‌آموزان شبهه می‌اندازند؛ این‌ها انسان‌های حقیری هستند، نباید تحمل کنیم

اماکن دیپلماتیک ایران در عربستان به صورت رسمی بازگشایی شد

انتقاد آذری جهرمی از عدم تغییر ساعات رسمی کشور: به جای توجیه معدود افرادی که تغییر ساعت رسمی را یک «قانون وارداتی» می‌دانستند، یک ملت را سردرگم کردند؛ حالا به دنبال توجیه ملت هستند / چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی؟

تالاب گاوخونی صد در صد خشک شد

بیانیه اتحادیه اروپا: پاسخ‌های تهران درباره آزمایش انفجاری در آباده از لحاظ فنی معتبر نیست / عمیقا نگرانیم که ممکن است تجهیزات آلوده به مواد هسته ای در ایران وجود داشته باشد که آژانس از آن اطلاع نداشته باشد

اطلاعیه استاندری فارس درباره حواشی حافظیه شیراز/ فیلم منتشر شده منطبق با فرهنگ ما نبود

وزیر نیرو: تابستان امسال ۲ درجه گرم‌تر می‌شود/ قطع برق خانگی خط قرمز وزارت نیرو است

اینفوگرافیک / امروز ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ قیمت ها چقدر است؟

سازمان اداری و استخدامی: ساعت کاری کارمندان دولت ۶ صبح تا ۱۴:۴۵ شد

اعلام وضعیت اضطراری در خرسون در پی شکستن سد کاخوفکا

رایزنی بن سلمان و بلینکن در مورد روند عادی سازی روابط با اسرائیل

وزیر ارتباطات: در حال پیگیری برای رفع فیلتر گوگل پلی هستیم

سلاجقه: تغییر اقلیم برای ایران بحث مرگ و حیات است / ضمانت‌های اجرایی لازم در لایحه تغییر اقلیم پیش‌بینی می‌شود

وزیر ورزش: تصمیم فدراسیون فوتبال برای تعیین سقف بودجه برای باشگاه درست است

رئیس سازمان محیط زیست: پروژه‌هایی که ارزیابی زیست محیطی نداشته‌اند، به مردم اعلام می‌شود / وضعیت حقابه ایران از هیرمند؟ بازدید از سد هنوز انجام نشده

وزیر ارتباطات: سند توسعه هوش‌ مصنوعی در حال تدوین است

رئیسی: همه ارکان حاکمیت به جامعه امید دهند/ اقناع افکار عمومی درباره ثمرات تغییر ساعت کار، امری موثر در همراهی مردم با اجرای آن است

 دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی:‌ کار علمی در حوزه حجاب انجام شود

رئیسی به ونزوئلا، نیکاراگوئه و کوبا می‌رود

آرشیو
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۱۹۹۱۴۸
تاریخ انتشار: ۰۵ : ۰۹ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۴
صفحه نخست >> سیاست
پ

آیت‌الله جوادی آملی : مسلمانان با جهاد اکبر حرمین را از اسارت و غارت آل‌سعود نجات بدهند

حضرت آیت‌الله جوادی آملی در درس تفسیر خود بیان کرد: خداوند برای کیفر برخی از انسان‌ها رفیق بد داخلی که شیطان باشد و رفیق بد خارجی را قرین آن‌ها می‌کند. دوستان بد کارشان این است که سوء و بدی‌ها را پیش چشم انسان‌ها زینت ‌دهند و گرایش انسانی را طبیعتاً و فطرتاً گرایش به گناه ندارد با وسوسه و زینت‌دادن کارهای بد و گناه تغییر ‌دهند و باعث شوند که انسان به سمت گناه گرایش داشته باشد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

حضرت آیت‌الله جوادی آملی در درس تفسیر خود بیان کرد: خداوند برای کیفر برخی از انسان‌ها رفیق بد داخلی که شیطان باشد و رفیق بد خارجی را قرین آن‌ها می‌کند. دوستان بد کارشان این است که سوء و بدی‌ها را پیش چشم انسان‌ها زینت ‌دهند و گرایش انسانی را طبیعتاً و فطرتاً گرایش به گناه ندارد با وسوسه و زینت‌دادن کارهای بد و گناه تغییر ‌دهند و باعث شوند که انسان به سمت گناه گرایش داشته باشد.

به گزارش «انتخاب»؛ حضرت آیت‌الله جوادی آملی در سلسله جلسات درس تفسیر خود در تفسیر آیات 21 تا 26 سوره «فصلت» روز سه شنبه، 25 فروردین، بیان کرد: خداوند در جریان معاد بیان کرد که هیچ کسی در برابر اعمالی که انجام داده است رها نیست. دنیا نظامی است که نظام آن آزمون است لذا محدوده محاکم قضایی مشخص است و علم ملکوتی و غیب در محاکم قضایی راه ندارد و آنچه در این محاکم مورد استناد قرار می‌گیرد همین علم عادی و دنیایی است، روایت نورانی از پیامبر گرامی اسلام (ص) نقل شده است که فرمود «إِنَّمَا أَقْضِی‏ بَیْنَکُمْ‏ بِالْبَیِّنَاتِ وَ الْأَیْمَانِ؛ تنها من در میان شما طبق گواهی گواهان و سوگندها دادرسى می‌کنم» اشاره به همین مطلب دارد.قطع درست است که حجت است ولی قطع عادی یعنی علم عادی، بیانی مرحوم کاشف الغطا دارد مبنی بر اینکه علم غیب سند فقهی نیست و برتر از آن است که سند حکم فقهی باشد بنابراین نمی‌توانیم بگویم چون حضرت علی (ع) و دیگر ائمه علم غیب داشتند که شهید می‌شوند نباید به مسجد یا کربلا می‌رفتند. بنابراین با وجود اینکه امام مجبتی (ع) می‌دانست که آن طعامی که می‌خورد مسموم است و به این مطلب قطع داشت اما چون آن علم سندی برای حکم فقهی نبود، آن طعام برای ایشان حرام نبود آن طعام را خورد. اما همین علم غیب در صحنه قیامت سهم تعیین کننده‌ای دارد.

به نوشته ی شفقنا، وی ادامه داد: از همین روست که پیامبر در ادامه این روایت می‌فرماید مبادا فکر کنید که وقتی من برای شما قضاوت می‌کنم از علم غیب استفاده می‌کنم پس هر آنچه که با دورغ و کذب به دست آوردید را برای خود حلال بدانید چون از حجت‌های دنیایی استفاده می‌کنم و از علم غیب استفاده نمی‌کنم «وَ بَعْضُکُمْ أَلْحَنُ بِحُجَّتِهِ مِنْ بَعْضٍ فَأَیُّمَا رَجُلٍ قَطَعْتُ لَهُ مِنْ مَالِ أَخِیهِ شَیْئاً فَإِنَّمَا قَطَعْتُ لَهُ بِهِ قِطْعَةً مِنَ النَّار؛ چه بسا باشد که برخى از شما از برخی دیگر بهتر دلیل می‌آورد؛ بنابراین، هر فردى که من از مال برادرش چیزى را براى او به واسطه بیّنه یا سوگند دروغ جدا کنم، تنها براى او با آن، قطعه‌ای از آتش جدا کرده‌ام.» اما حساب دنیا با آخرت کلاً فرق می‌کند آنجا چون ظهور حق است همه به علم ملکوت و غیب عمل می‌کنند و به طور کلی آنجا جای علم ظاهر نیست. منکرین معاد چون از معاد هیچ خبری ندارند و آن را انکار می‌کردند وقتی معاد فرا می‌رسد در دفعه اول آن‌ها مبهوت می‌شوند «بَلْ تَأْتِيهِم بَغْتَةً فَتَبْهَتُهُمْ فَلَا يَسْتَطِيعُونَ ردّ‌ها وَلَا هُمْ يُنظَرُونَ؛ بلكه (آتش برزخى به وسيله مرگ) ناگهانى به آن‌ها فرا مى‏رسد، پس آنان را مبهوت و مدهوش مى‏سازد، كه نه مى‏توانند آن را رد كنند و نه مهلت داده مى‏شوند» امام مؤمنی که منتظر قیامت بوده می‌گوید این روزی است که خداوند به ما وعده داده بود.

این مفسر قرآن کریم عنوان کرد: همانطور که بیان شد وقتی کافران و تبهکاران در قیامت حاضر می‌شوند همه اعضای بدن آن‌ها شهادت می‌دهد بنابراین حتی اگر زبان هم در مورد گناهان انسان سخن می‌گوید این اقرار نیست بلکه شهادت است چرا که زبان نیز عضوی از اعضای بدن است مانند دست و پا و پوست و ... پس اگر زبان لب به سخن باز می‌کند اقرار نمی‌کند بلکه مانند دیگر اعضا شهادت می‌دهد. مساله‌‌ی دیگری که در خصوص اعضای بدن و انسان در قیامت وجود دارد این است که وحدت، حیات بدن به حیات و وحدت نفس است بنابراین اگر این بدن ده‌ها بار هم عوض شود باز هم یکی است چرا که حیات و وحدت بدن به حیات و وحدت نفس است و تا زمانی که نفس عوض نشود بدن عوض نمی‌شود.  در محاکمه عدل دنیایی هم همینطور است یعنی اگر کسی گرفتار محکمه شد و قرار شد دست او را قطع کنند حتی اگر یک بار دست کس دیگری را به دست خود پیوند زده باشد باز هم نمی‌تواند ادعا کند که این دست، دست من نیست چرا که آن دست پیوند زده شده عین دست شخص است و همان باید قطع شود در مثالی دیگر اگر کسی بیست سال قبل سرقتی انجام داده است و در طی این 20 سال بارها دست و پای او عوض شده، پوست و خونی که در او بوده تغییر کرده مجروح شده و دوباره ترمیم شده به هر حال جای هیچ شکی وجود ندارد که این دست، دست 20 سال قبل نیست اما اگر این ساق وقتی گفتار محکمه الهی شد هیچ وقت نمی‌تواند ادعا کند این دست، آن دست 20 سال قبلش نیست. در دنیا هم مثلاً اگر کسی برخی از اعضای بدنش را عوض کرد دیگر اینطور نیست که بگوییم آن شخص چون برخی از اعضای بدنش مال دیگری است به همسر خود حرام است چرا که وحدت بدن به وحدت نفس است و تا زمانی که نفس حیات و وحدت دارد بدن هم همان است که نفس است.

وی ادامه داد: بنابراین بر اساس این آیات عمده‌ترین مشکل تبهکاران و مشرکان این است که از مردم احتجاب می‌کنند ولی از خدا و مأمورین خدا که در قالب اعضا و جوارحشان هستند احتجاب نمی‌کنند و گمان می‌کنند که خداوند آن‌ها را نمی‌بیند در حقیقت همین گمان بد نسبت به خداوند است که آن‌ها به كفر و گناه كشانده و به هلاكت می‌اندازد «وَذَلِكُمْ ظَنُّكُمُ الَّذِي ظَنَنْتُمْ بِرَبِّكُمْ أَرْدَاكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ مِنَ الْخَاسِرِينَ»

آیت‌الله جوادی آملی بیان کرد: وقتی که کافران و تبهکاران راه انکار و سرکشی را انتخاب کردند خداوند سالیان زیادی به آن‌ها مهلت داد تا باز گردند و توبه کنند اما چون توبه نکردند و به انکارشان افزودند همسایه‌ی بدی برای آن‌ها در قیامت فراهم کردیم «وَقَيَّضْنَا لَهُمْ قُرَنَاءَ فَزَيَّنُوا لَهُمْ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَحَقَّ عَلَيْهِمُ الْقَوْلُ فِي أُمَمٍ قَدْ خَلَتْ مِنْ قَبْلِهِمْ مِنَ الْجِنِّ وَالْإِنْسِ؛ إِنَّهُمْ كَانُوا خَاسِرِينَ؛ و براى آنان به جاى هدايتگران همنشينانى از شياطين قرار داديم؛ پس همه لذّت‌های مادّى را كه پيشاروى آنان بود در دسترسشان قرار داشت و نيز آنچه در پى آنان بود در آرزوى رسيدن به آن بودند همه را در نظرشان آراستند تا بدان‌ها دل خوش كنند و از حق روى برتابند و آن سخن وعده عذاب دوزخ، در حق آنان تثبيت شد، در حالى كه در ميان امّت‌هایی از جنّ و انس هستند كه پيش از آنان [بر اثر كفر، به عذاب] درگذشتند. راستى كه آنان زيانكارند.» بنابراین خداوند این دسته از انسان‌ها را که با وجود مهلت خداوند بازهم کج راهه می‌روند را با رفیق بد کیفر می‌دهد رفیق یا خارجی است یا داخلی. رفیق بد داخلی انسان شیطان است، خداوند برای کیفر این دسته از انسان‌ها شیطان را رفیق و قرین آن‌ها می‌کند. این قرین و دوستان سوء بدی‌ها را پیش چشم آن‌ها زینت می‌دهند و خوب جلوه می‌دهند. انسان طبیعتاً و فطرتاً گرایش به گناه ندارد اما این رفقای بد هستند که این طبیعت و فطرت انسانی را با وسوسه و زینت‌دادن کارهای بد و گناه تغییر می‌دهند و باعث می‌شوند که انسان به سمت گناه گرایش داشته باشد.

وی اضافه کرد: در سالی که حادثه تلخ به شهادت رسیدن بسیاری از زائران حرمین بود آن سال یک عده مقالاتی نوشتند و بررسی کردند که حرمین باید در اختیار چه کسی باشد. برابر آنچه در آیه 34 سوره انفال آمده است «وَمَا كَانُوا أَوْلِيَاءَهُ إِنْ أَوْلِيَاؤُهُ إِلَّا الْمُتَّقُونَ» متولی حرمین شرفین باید مردان باتقوا باشد نه آل سعود چرا که این‌ها همان کسانی بودند که اجدادشان کعبه را به بتخانه و شرابخانه تبدیل کردند، تمام شرابخواری‌هایشان در بام کعبه بود و به تعبیر محدث قمی برخی‌ها این تولیت و کلید‌داری کعبه در مجلس قمار با چند مشک شراب باختند، فروختند و معامله کردند، با یک مشک یا دو مشک در قمارخانه‌های مکه حق تولید و کلید‌داری کعبه را معامله کردند. در حال حاضر هم مسلمانان باید جهاد اکبر کنند و به فکر باشند که حرمین را از اسارت و غارت آل‌سعود نجات بدهند.

آیت الله جوادی املی گفت: وجود مبارک امام علی (ع) در مورد این‌ها می‌فرماید اگر این‌ها بخواهند غدیر را خاموش بکنند و سقیفه را روشن کنند فرهنگ یک ملت را خاموش می‌کنند تا انگیزه‌ای برای جهاد نداشته باشند لذا تسلیم می‌شوند. امام علی (ع) در ادامه می‌فرماید اینان اول آمدند دین و عقیده یک ملت را به بند و اسارت کشیدند، وقتی این دین اسیر شد، قدرت تحریک خود را از دست می‌دهد، قبل از وجود مبارک حضرت امیر (ع) حج و عمره و قرائت قرآن و مانند آن بود اما کار حضرت امیر (ع) به جایی رسید که قرآن ناطق را در ردیف قاریان قرار دادند.آن‌ها وقتی با قرآن این کار را کردند بیش از یک قرن نقل حدیث را ممنوع کردند و بعد از اینکه این مساله سازماندهی شد با یک دسیسه‌ای نقل حدیث را آزاد کردند و بعد عقل را از جامعه گرفتند و گفتند شما نفهمید و حسن و قبح عقلی را از جامعه گرفتند و زمانی که چنین شد آن‌ها حاکم مأذون شدند و در این حال گفتند که هر کس که مجوز نقل و گزارش دارد می‌تواند حدیث نقل کند، اینطور شد که آن‌ها به تعبیر مرحوم علامه عسگری حداقل 150 گزارشگر، راوی و محدث جعل کردند که هر کدام از این‌ها چندین روایت مجعول دارند. در این چنین فضایی نباید توقع داشت که غدیر با جلال و شکوه خودش نشان داده شود. اگر چنانچه فکر یک ملت، عقیده، اندیشه، تعقل و درک یک ملت به اسارت برود وضعش همین وضع آل سعود است. جهان اسلام باید بازگشتی کند که دین آزاد شود، روایات و عقل آزاد شود، حرمین که اکنون در اسارت آل‌سعود است باید از این اسارت در بیاید.
ارسال به تلگرام
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"