arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۱۹۹۴۶۲
تاریخ انتشار: ۱۱ : ۰۹ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۴

خوراکی‌هایی که خطر آلزایمر را کاهش می‌ دهد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

پژوهش ها نشان می‌ دهد یک رژیم تازه غذایی خطر ابتلای افراد به آلزایمر را به نصف کاهش می دهد.

این نوع رژیم که MIND نامیده می‌شود و بر اساس خوراکی‌ های مدیترانه ای بنا شده است، خطر ابتلا به آلزایمر را کم می کند، حتی اگر آن را دقیق اجرا نکنید.

در این روش، باید روزانه دست کم ۳ وعده غذاهای سبوس دار و سالاد بخورید و اگر آن را نه با جدیت که حتی معتدل پیگیری کنید، ممکن است تا ۳۵ درصد خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش دهد.

در این روش خوردن سبزی‌هایی با برگ سبز، بقیه سبزی‌ ها، مغز آجیل (بادام، فندق و...)، خانواده توت (از جمله بلوبری)، خانواده لوبیا، گیاهان سبوس‌ دار، ماهی، مرغ و روغن‌ زیتون توصیه‌ و خواسته‌ شده از خوراکی‌ هایی که برای مغز بد است، شامل گوشت قرمز، کره و مارگارین، پنیر، شیرینی و شکلات، غذاهای سرخ‌ شده و غذاهای آماده (یا فست فود) دوری شود.

این روش را پروفسور مارتا موریس و همکارانش در دانشگاه راش در شیکاگو ابداع کرده‌ اند.
نظرات بینندگان