پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
قائم مقام وزیر بهداشت گفت: با هر گونه افراط و تفریط در مورد تعرفههای پزشکی مخالفیم، در زمان حاضر متوسط کل درآمد یک پزشک متخصص در ایران ۱۲.۵ تا ۱۲.۷ میلیون تومان و متوسط کل درآمد یک پرستار حدود ۲.۴ میلیون تومان است.
ایرج حریرچی در گفتوگو با فارس افزود: طی روزها و هفتههای اخیر مطالبی در رسانهها درباره درآمد جامعه پزشکی و تعرفههای این حرفه منتشر شده است که حاوی افراط و تفریط است، این افراط و تفریط ها نظر وزارت بهداشت نیست و نه به نفع سلامت مردم است و نه به نقع جامعه پزشکی.
معاون کل وزارت بهداشت اضافه کرد: این بحثهایی که به صورت غلوآمیز مطرح می شود،باعث میشود که مخالفین در هر دو طرف به همدیگر تهاجم بیشتری بکنند و دودش به چشم مردم و جامعه میرود.
وی ادامه داد: اینکه مثلاً میگویند درآمد یک ساعت کار پزشک ایرانی معادل ۲۰۰ ساعت کار یک پزشک اروپایی است یا یک پزشک ایرانی ۷ برابر یک پزشک متخصص آمریکایی درآمد دارد یا تعرفه پزشکان ایران یک سوم یا یک ششم تعرفه کشورهای فقیر است و باید چندین برابر شود،هیچکدام درست نیست.
قائم مقام وزیر بهداشت گفت: در هر قشری از جمله پزشکان یا وکلا یا ورزشکان افراد معدود و انگشت شماری هستند که درآمدهای خیلی بالا دارند،اینها کمتر از یک دهم یا یک صدم کل آن جامعه هستند و قطعاً وضعیت و درآمد آنها ملاک عمل کل آن جامعه و صنف نیست و باید درآمد متوسط یک صنف برای مقایسه مد نظر قرار گیرد.
حریرچی اضافه کرد: یک پزشک متخصص آمریکایی به طور متوسط در هر ماه حدود ۲۳۰ هزار دلار درآمد دارد که با دلار ۳۲۰۰ تومانی بالای ۷۰۰ میلیون تومان میشود، واقعاً چند پزشک ایرانی داریم که چنین درآمدی داشته باشد.
وی گفت: بر اساس محاسبات دقیق وزارت بهداشت متوسط درآمد پزشکان متخصص در ایران بین ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تا ۱۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان است. جامعه حدود ۲۱هزار نفری پزشکان متخصص در بخش دولتی که حدود ۶۵ تا ۷۰ درصد آنها تمام وقت فقط در بخش دولتی کار میکنند.
قائم مقام وزیر بهداشت افزود: بر همین اساس متوسط درآمد یک پرستار در ایران حدود ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است که در مقایسه با درآمد یک پزشک حدود ۶ برابر کمتر است و این فاصله زیادی نیست ضمن اینکه درآمد یک پزشک عمومی به مراتب از متوسط درآمد یک پزشک متخصص کمتر است.
حریرچی اضافه کرد: چنین درآمدهایی در بین پزشکان متخصص ایران در حالی است که ۸۰ درصد خدمات بستری به مردم در بخش دولتی و با تعرفه دولتی ارائه میشود و به خصوص از آبان سال ۹۳ که تعرفههای جدید ابلاغ شده است بیش از ۹۹ درصد جامعه پزشکی به تعرفهها پایبند هستند و ریالی بیش از رقم های مصوب دریافت نمیکنند.
وی گفت: حتی بعد از تصویب کتاب جدید ارزشهای نسبی خدمات سلامت و از آبان سال گذشته تعداد زیادی از گروههای پزشکی در بخش خصوصی به احترام وزارت بهداشت از درآمدهایی که قبل از این کتاب داشتند و بیشتر از تعرفههای مصوب بود؛ گذشتند و اکنون با تعرفه و ارقامی کار میکنند که کمتر از قیمت سال ۹۲ است و دیگر حتی در بخش خصوصی نیز خبری از جراحی قلب با تعرفه ۲۰، ۳۰ یا ۴۰ میلیون تومانی نیست در حالی که در سال ۹۲ چنین درآمدهایی وجود داشت.
معاون کل وزارت بهداشت ادامه داد: در چنین فضایی اگر پزشکی هست که بر اساس تعرفههای مصوب کار میکند و درآمد بالا دارد نباید مورد توهین و تحقیر قرار گیرد، ضمن اینکه مکانیزم مالیات هم وجود دارد.
درآمد یک پزشک امریکایی سالی 230هزار دلاره نه ماهی 230 هزار دلار!!!!!!
روزی 40 بیمار ویزیت میکنند با 30000 میشه 1.200
حالا ضربدر 26 بکن 31.200 میشه حالا بماند کار در بیمارستان و ...
اگه بحث اضافه کار و کارانه هم هس پس باید اضافه کار و کارانه پزشکا هم عنوان بشه که قطعا حقوقشون رقم عجیبی میشه.من دوست خودم پزشک عمومی هست داره با یه شیفت کار در روز ماهیانه 12میلیون میگیره.
لصفا با اطلاعات و علم صحبت کنید نه رو هوا
4 سال درس خوندن مثل 11 سال درس خوندن و 4 سال طرحه منطقه محرومه؟؟؟!!!
واقعا چطور خود را مفایسه میکنید ضمنن اقای هریرچی فیش اون پرستار رو نشون بده تا ماهم باورمون شه
متاسفم برای این اقا . چه کسی تعرفه را رعایت می کند؟؟؟
اجازه بدهید پزشکان خارجی در ایران کار کنند تا از دست این جماعت پر رو راحت شویم.
با ویزیت های ۳۰ هزار تومنی اگه یه پزشک فقط ویزیت داشته باشه و عمل و ... هم بزاریم کنار ببینید چقدر میشه
دیگه حداقل ۳۰ تا بیمار رو ویزیت میکنه صبح تا شب میشه روی ۹۰۰ تومن و در ماه ۲۷ میلیون تومن
حالا ۱۲ میلیون رو از کجا آوردن؟
احتمالا برای پزشکان عمومی بوده ۱۱ میلیون
هرچند اونم بیشتره
خودتونو به اون راه نزنین لطفا من یه پزشک عمومی هستم که تازه فارغ التحصیل شدم و در آستانه ی سی سالگی و متاهل هستم و تا الان بدون هیچ درآمدی درس خوندم و یک وسال و نیم آخر تحصیل هم مفت برای بیمارستان کار کردم و حالا هم باید برم سربازی شما بگین کجا 11 میلیون به من میدن!!!؟؟؟ بله بعد سربازی نزدیک مرز پاکستان!!! شما با چند میلیون در ماه حاضری بری اونجا کنار جیش العدل؟
همین پول از سرشون هم زیاده
از طرف کسی که مادرش به خاطر پرستار فلج شده و تنها به خاطر دکتران عزیزی مثل نظریان زنده است
نکته ی مهم تر اینه که پرستار مجبوره بعضی از کارای پزشک رو انجام بده و پولش تو جیب پزشک بره ABG، سونداژ، بخیه...
این مبلغی که شما راجع به حقوق پرستاران ذکر می کنی اولا متوسط نیست و حد اکثر دریافتی این صنف عزیز است و در ثانی مبلغ فوق با احتساب همه ی کارانه ها و اضافه کاری ها و تمام مزایایی است که ممکن است به پرستاران تعلق بگیرد
جانب انصاف را رعایت فرمایید
پرستار با مدرک ارشد استخدام رسمی و 12 سال سابقه با 100 و چند ساعت اضافه کاری و کارانه تازه ماهی 2.5 میلیون میگیره
این در حالیه که اکثر پرستارا رسمی نیستن و عمدتا طرحی هستن که حقوقشون 1.200 که با اضافه کاری تا 1.700 میرسه
چرا قبل از نوشتن خبر با يك بيمارستان كنترل نمي كنيد.
من خواهرم بيمارستان قلب شهيد رجايي كار مي كنه و پرستاره.
فاصله حقوق متخصص جراح قلب با پرستار مراقبتهاي ويژه بيش از 80 برابره.
باور نمي كنيد فيش حقوقي و حساب پرستارهاي اين بيمارستانو با متخصصهاي جراح بيمارستان شهيد رجايي چك كنيد!
مردم چون معمولا در هنگام بیماری، حتی یه سرماخوردگی ساده، دوست دارن برن پیش بهترین دکتر ها و متخصص ها بیشتر این قشر رو میبینن. در صورتی که بیش از نیمی از پزشکا بعد از ۱۰ سال تحصیل شبانه روزی، درآمدی معادل ۵ تا ۱۰ تومن در ماه دارن که به نسبت سختی آموزش و سختی کارشون چندان زیاد نیست. اگه واقعا یه دانشجوی پزشکی تو خانواده داشته باشین و وضعشو ببینین متوجه منظور من میشین.
البته حقوق پرستارها هم اصلا قابل دفاع نیست ولی خب پرستارها مستقیما با بیمه طرف نیستن و بیمه از حقوقشون به بهانه های الکی یک پنجم تا یک سوم کسورات کم نمیکنه و همین حقوق رو ۶ ماه بعد پرداخت نمیکنه.
کلا مشکل اصلی بهداشت و درمان ایران بحث بودجست. سرانه درمان یک ایرانی یک سه هزارم یک شهروند ترکیه و یک نه هزارم یک آمریکاییه. یعنی حدود ۳ دلار در سال. با این پول هیچ کاری نمیشه انجام داد. در صورتیکه این به مردم گفته نمیشه و به جاش اطلاعات ناقص و غلط که فقط باعث بدبینی مردم نسبت به پزشکا میشه به مردم داده میشه.
این توضیح اعلام می کند درامد سالانه یک پزشک متخصص سالی 144 میلیون تومان است پس بفرمائید چگونه با سالی 144 میلیون تومان این پزشکان محترم هم مسافرتهای طویل المدت به اروپا دارند هم دارای ویلا هستند هم بهترین رفاه را دارند هم بهترین ماشینها را دارند هم در بهترین خانه ها و اپارتمانها سکنا دارند و از همه مهمتر در هر پروژه ساختمانی این پزشکان متخصص همیشه یک پای سرمایه گذاری هستند.
بندگان خدااا
من اصلا دل پری ازشون ندارم
یعنی هیچ کی نداره
امیدوارم سهواً دچار این اشتباه شده باشه!
این آمارا رو از کجا میارین؟ بقیه هم دوره ای هام هم که ازشون خبر دارم (فارس، بندرعباس، سیستان و بلوچستان، چهارمحال و بختیاری و...) هیچ کدوم حقوقشان به 10 تومن هم نمیرسه!!!
خخخخخخخخ
)
------------------------------------
تحصیلات بنده کارشناسی ارشد در مهندسی سخت افزار و مضافا با طی دوره 24 ماهه اکنون متخصص در امور مربوط به فلایت سیمولاتور ( دستگاه عریض و طویل آموزش پرواز برای خلبان) میباشم .
تعداد مهندسین و متخصصین با تجربه در این امر در کشور به عدد 40 هم نمیرسد اما حقوق این مهندسین به 2.5 میلیون تومان در ماه هم نمیرسد .
سئوال اینکه آیابا تحمیل چنین تعرفه هایی به ملت « به نفع قشری خاص » باعث نمیشود در آینده مطالبه این از ما بهتران سال به سال بالاتر برود؟
چرا به جای پذیرفتن و دفاع یا تلاش برای اصلاح سریع سراغپاک کردن صورت مسئله می روید؟ یک پزشک متخصص داخلی در هر روز چند بیمار و با چه نرخی ویزیت می کند؟ از بیمارستان و ..... هم بگذریم. درآمدش ماهیانه چقدر می شود؟ با اعداد شما می خواند؟ خدایی به شعور مردم توهین نکنید!
اینکه شما به عنوان اصحاب رسانه، با تیتر های غلط انداز افکار عمومی را بازی بدهید چه حاصلی جز دور شدن آحاد این ملت از هم دارد؟
در ضمن یادتون رفته پزشکان بیمارستان دولتی کار میکنند فقط برای جذب مریض در بیمارستانها خصوصی و مطب ها
http://www.forbes.com
http://www.medscape.com
بقیه آمارشون هم همینطوره جناب معاون حتی کم سوادترین بیماری که به مطب یکر متخصص مراجعه می کنه خیلی راحت درآمدش رو تخمین می زنه و اینکار به تفریح بیماران در انتظار طولانی ویزیت تبدیل شده . درآمد یک متخصص در درمانگاههای دولتی کمتر از ماهی سی میلیون تومان نیست بروید یک ساعت پیش یک متخصص در یک درمانگاه دولتی تا متوجه شوید
به خدا قسم که من پزشک متخصص و عضو هیات علمی دانشگاه هستم ولی کل در آمد ماهیانه زیر 7 میلیون تومان است.
یا حق
همه چی رو خودتون تعیین میکنید تعرفه و ...
آخه تبعیض تا این حد؟؟مگه پزشکان بیشتر از مهندسین و بقیه تحصیلکردگان درس خوندن و زحمت کشیدن؟؟؟
پس کارانه پزشکا چی؟؟؟!!!!!
ببینید من پسر عموم متخصصه راس میگن 12 تا 15 حقوقشونه بغیر مطب و حق جراحی
کارانه هم دارن به علاوه حق بیمار
کلا ی متخصص 60 تا 80 میلیون بسته به تخصصش میگیره
عمومیا از 7 تا 12 میلیون بسته به جا و منطقه
هی روزگار من دردم اینه که خیلیا فک میکنن ما هوشمون اندازه جلبکه
جالبه پرستارها خودشان را با پزشک عمومی هم مقایسه نمیکنند بلکه با متخصص قیاس میشوند....اعتماد به نفستان را عشقه!!!!
اگه مسوولیت بیمار و دیه را هم بین بقیه کارکنان بهداشت درمان تقسیم میکنید من مقایسه را قیول دارم نه اینکه پای جان مریض که وسط میاد فقط دکتر مقصره ولی برای درامد همه عین هم هستند!!!
خالی بندا
جطور صاف كردن يه در ماشين ٢٠٠هزار تومان دستمزدش ميشه
اما جراحي ابانديس ٣٠٠هزار تومان بي انصافيه؟
جطور دلالي فروش يه خونه ٥ميليون تومان مي تونه باشه
اما يه عمل قلب باز ٥ميليون بي وجداني هست؟؟!!
مشكل از جاي ديكه هست ،،مفت خوري و تنك نظري اين مردم
هست كه امروز ابن حال و روز را دارن
از سایت انتخاب خواهش میکنم این نظر رو هم جهت اگاه شدن هموطنان از واقعیات جامعه پزشکی درج کند
دوستانی که نظر میدن اکثرا نظراتشون خام وبدون فکر و یا بدون اطلاع هست
دوستانی که میگن حقوق پزشک عمومی 12 میلیون هست به این مساله مهم توجه ندارن که 12 میلیون ماکزیمم حقوق یک پزشک عمومی( پزشک خانواده ) ودر بدترین شرایط جغرافیایی ودسترسی محلی و با پایین ترین امکانات هست که عموما شامل روستاهای دورافتاده ونقاط مرزی و حتی نواحی نا امن میباشد
که اساس اکثر افراد جامعه هیپچگاه حاضر نیستند در چنین نقاط دور افتاده وفاقد امکاناتی حتی برای چند روز بسر ببرند!
نکته دیگه که به اون توجه نشده اینکه این 12 میلیون عملا بابت 3 شیفت کاری هست نه یک شیفت!
چرا؟
چون ساعات کار قانونی 6 تا 8 ساعت هست
ولی وقتی پزشک 24 ساعت باید در یک خانه بهداشت مقیم باشد وحتی در ساعات نصف شب هم ممکن است مراجعه ای داشته بشاد این به مفهوم کار 3 شیفت است که اگر دقت کنیم میشود شیفتی 4 میلیون!!!
ضمن اینکه همان عدد 12 میلیون نیز با کسری در حدود 2 میلیون بخاطر مالیات وبیمه و...همراه است واکثر اوقات چندین ماه به تاخیر می افتد!!
اینها در شرایطیست که در نقاط متوسط جغرافیایی پرداختی به پزشکان عمومی بسیار کمتر ودر حدود ماهی 6 - 7 میلیون است که برای 3 شیفت کار واقعا غیر منصفانه است.
ولی اگر یک پزشک عمومی متاهل باشد وبه هر دلیل نتواند در چنین نقاط سخت و بد اب وهوا ودور افتاده خدمت کند در شهرهایی مانند تهران بیش از 5 میلیون از یک درمانگاه نمیتواند درامد داشته باشد
که 5 میلیون کمی از در امد یک راننده تاکسی که روزانه 150هزار تومان کار میکند بیشتر است!
لطفا هموطنان خودشون رو جای اون پزشک عمومی بگذارند وبدون حب وبغض نظر بدهند
ضمنا در مورد متخصصین هم با اطلاع میگم 70 درصد اونا بین 15 تا 30 میلیون در امد ماهانه دارند
و 20 درصد بین 30 تا 50 میلیون
والبته حدود 5 تا 10 درصد از پزشکان تخصص های خاص ولوکس مانند جراحان پلاستیک جراح قلب جراح مغز واعصاب راذیولوژیست های مالک رادیولوژی
فوق تخصص های چشم و قلب و متخصصین معروف پوست و ارتوپدی هم که جمعا کمتر از 10 درصد پزشکان میشوند بیش از 50 میلیون تا 150 میلیون درامد دارند
ایا واقعا منطقیست که برای مقایسه وضعیت پزشکان جمعیت بیش از 90 درصدی را نادیده بگیریم و فق معیارمان حدود 7 -8 درصد پزشکان قدیمی ومعروف باشد!؟
لطفا کمی انصاف داشته وبه وجدان خود مراجعه کنید!
با تشکر
سالهاست در خارج هستید؟
البته مقصر هم نیستید چون هم قانون هم تعرفه ها هم نظارت هم قضاوت دست خودتان است نتیجه این می شود چاقو دسته خودشو نمیبره
اقا من خودم دانشجو هستم تو یکی از رشته های پیراپزشکی.
خداوکیلی چطوری تونستید بگید که متخصصان 12 میلیون تومن میگیرن؟؟
و چطور تونستید بگید پرستارها 2.4 میگیرن؟
پرستارها با کارانشون همچین چیزی شاید دریافت بکنن!
اما پزشک ها بدون کارانه هم راحت همچین پولی رو به جیب مینن.
خواهشا یه صحبتی هم در باره پزشک های آنکال و کارانه و... اونها هم بزنید.
والا ما که تو بیمارستمونیم فیش حقوقی یه متخصص رو دیدیم بعد از اون دیگه از زندگی ناامید شدیم. میگیم اگه ما درامد داریم پس این چیه ؛ اگه این درامده پس برا ما چیه؟؟؟ 350 میلیون تومن ماهیانه دریافتیش بوده!!! ما دلمونو خوش کردیم به 1.2 پایه حقوق!!!!!!!!
هوای پزشکارو دارید
اما به چه قیمتی....
به عوض توجه به بهبود زندگی اقشار بدبخت و بیچاره ،حق ویزیت روز بروز افزایش و کمر شکن تر میشه
درآمد بیشتر و ایجاد فضای مجد و شکوه خارج از واقعیت و مجازی باعث ایجاد تکبر و ندیدن همنوع دردمند
یکی از دوستان گفته بودن یه متخصص سالهای عمرش رو توکتابخونه و دانشگاه گذاشته و باید درآمد بالا داشته باشه.
اما وقتی درآمد یه عضو هییت علمی رو نگاه میکنیم میبینیم که تفاوت خیلی زیاده. یه عضو هییت علمی تمام زندگیش مطلعه و تحقیق هست و در نهایت حداکثر ماهی پنج میلیون میگیره اما یه متخصص.....
اقايوني که به درامد پزشکا اعتراض دارن مي دونن بيست شب شيفت بيمارستان دولتي تو يک ماه يعني چي؟!!!
-بحث را به صرف انعکاس درآمد نجومی بخشی از پزشکان متخصص و عمدتا" جراح محدود نکنید مگر مشاغل دیگری نیستند که درامدهای مشابه دارند و هیچ جا رد پایی از انها هم نیست .
- کنترل نحوه ی ایجاد تکاثر و توزیع ثروت در سطح جامعه ، و تنظیم دایمی ان در جهت توسعه ی عدالت گستری واقعی( و نه شعاری و عوام فریبانه ) نیازی ضروری است.
-هر سازمان و نهاد بایستی نظام پیشنهادات داخلی و بیرونی مجزا داشته باشد و برایند بررسی های تخصصی و خروجی های کار و تحلیل شده ی انها برای بهبود مدیریت و بازطراحی فرایند ها و گسترش نظارت و کنترل موثر عملکردها، استفاده شود.
من پرستارم حکم بنده 890 هزار تومن . یک پرستار طبق قانون باید 3 بیمار داشته باشه ، من الان با 10 تا 14 بیمار در هر شیفت دارم ... مشهد - بیمارستان قائم
در حالیکه در این مملکت افراد فراونی هستند که از رانت ویا دلالی بدون هیچ زحمتی
با درامدهای به مراتب بالا تر از پزشکان و مانند زالو خون ملت را میمکند
كارانه پزشكان متخصص باتعرفه وكتا ب جديدارزشهاي نسبي اكثرا با ماندگاري و2كا شدم متخخصان تمام وقت بالاي سي ميليون مي باشد ضمنا"متاسفانه تيم وزارت بهداشت تيم بسيارضعيفي مي باشد كه فقط داره هزينه هاي هنگفتي به بيت المال تحميل ميكنه امار كاذب بيماران وهم چنين پزشكان به خاطر اينكه زيرميزي نميگيرند اعمال جراحي غيرضرور زيادي انجام ميدهند يادركلنيك هاي ويژه كه طرح بسياراشتباهي بوده وپزشك عمومي وخانوادهراچرخه درمان حذف كرده اند چون تعرفه ويزيت پزشك عمومي بابيمه سه هزارتومان وآزادده هزارتومان ميباشدحالاخود مقايسه كنيد كه مردم به خاطر يك سرماخوردگي كوچك نيز به پزشك متخخص مراجعه ميكنند وازان طرف وزارت مبلغ 94000ريال بابت ارتقاي كيفيت ويزيت به پزشكان پرداخت ميكند حالاخدوكيلي يكي برود وكلينيك هاي ويژه اي كه بااب وتاب جناب وزيرتعريف ميكند راببينيد كه چگونه پزشكان بيماران راويزيت ميكنند يا درطرح پزشكان مقيم كه 24 ساعتي 500هزارتومان به پزشكان متخصص پرداخت ميكنند بريد اورژانس هاي كشور وببينيد ايا بيماري كه مراجعه ميكند پزشك مقيم براي ويزيت بيماربه اورژانس مراجعه ميكند يا الان كه هربيماري وارد بيمارستان ميشود چقدر خدمات غيرضرور وكدهاي الكي درپرونده بيمارثبت ميكنند تا درامد وكارانه شان بالاتر برود ياببيند كه از15ارديبهشت تاكنون وزارت براي محاسبه پرونده بيماران چقدر بخشنامه صادركرده است يابراي اينكه سرپوشي بگذاردبه اختلاف كارانه پزشكان وسايركاركنان غيرپزشك چه بخشنامه اي تاحالابعنوان كارانه مبتي برعملكرد كاركنان غيرپزشك تنظيم كرده اندكه هيچ شركت his نتوانسته برنامه اي براي ان تهيه كند وهروز خدا براي نحوه محاسبه ان جلسه درتهران وسايردانشگاهها با هزينه هنگفت برگزارمي كنند كه كاركنان غيرپزشك را به جان هم بيندازند وانچه كه اين وسط نيست خواهدشد درمان بيمارخواهد بود چون اين طرح باعث تبعيض بيشتروتنش بيشتري درمحيط بيمارستان خواهدشد وقت مديران بيمارستان بايدگرفته شود تا درموردكارانه پرسنل صحبت شودوهمكاري بين بخشي رادربخش هاي بيمارستان تحت شعاع قرارخواهدداد ووزارت هم به اجبارداردطرحي كه 90درصدكاركنان مجموعه وزارت بهداشت باان مخالفند رااجرايي كند
قبل از كنكور كه بايد درسخون و شاگرد اول باشي
قبول كه ميشي تازه بدبختيات شروع ميشن
شب و روز بايد درس بخوني
قيف سربالا واسه هر رشته اي درست باشه واسه پزشكي وجود خارجي نداره
پزشكي يعني درس و درس و درس و درس
اون سالهايي رو كه شما توو خونه كيف مي كردين با دوستاتون مي رفتين تفريح ما توو سالن مطالعه تا سحر درس خونديم خيلي وقتا از فرط خستگي و كم خوابي سر امتحانا حالت تهوع داشتيم
وقتايي كه شما كار مي كردين و آقاي خودتون بودين ما مفتي توو بخش كشيك شب بوديم
7 سال و نيم بي پول و بي درآمد فقط و فقط درس خوندن مرور و تكرار
بايد فرقي بين پزشك و بقيه شغلها باشه ديگه