arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۰۳۲۸۲
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: ۳۳ : ۱۲ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۴

البرادعي: ده سال پيش مي توانستيم به توافقي بهتر با ايران برسيم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
محمد البرادعی مدیر کل پیشین آژانس بین المللی انرژی اتمی در فلورانس ایتالیا گفت:ده سال پیش می توانستیم به توافقی بهتر با ایران برسیم.

به گزارش انتخاب ؛ البرادعی درباره مذاکرات اتمی ایران گفت: اگر شما از موضع نرمی برخوردار باشید این به آن معنی است که شما به مذاکرات اعتقاد دارید.این به آن معناست که شما معتقدید که جنگ راه حل نیست،این به آن معناست که شما بر اساس احترام به یکدیگر مذاکره می کنید،این به آن معناست که تنها راه حل،راه حلی سیاسی است و من از اینکه انسانی نرم خو هستیم بسیار خوشحالم.

وی افزود: موضوع خوبی که وجود دارد این است که پس از آنکه من از آژانس رفتم و دشمنی بین طرفین زیاد شد ،شاهد آنیم که آن وضعیت به توافقی منجر شد که خواست همگان است.من از مشاهده این توافق خوشحالم.من با بسیاری درباره این توافق با متفکران اروپایی که در ده سال گذشته با آنها کار کرده ام،صحبت کرده ام و بسیاری از آنها بر این نظر هستند که ما می توانستیم به این توافق با شرایطی بهتر از دید کشورهای غربی در ده سال پیش دست پیدا کنیم.

مدیرکل پیشین آژانس بین المللی انرژی اتمی در ادامه گفت:از نظر من موضوع اتمی ایران یکی از موضوعاتی بوده است که حقیقتا در ده سال گذشته به درستی اداره نشد.امیدوارم که از این موضوع درس های خود را فراگرفته باشیم.امیدوارم که به توافق برسیم.وجود یک ایران قدرتمند در منطقه ای که از درون در حال انفجار است،موضوعی مهم است.ما تنها درباره موضوع اتمی صحبت نمی کنیم.ما درباره آغاز یک سیستم امنیتی عاقلانه صحبت می کنیم و ایران به طور شفاف بخش مهمی از آن است.

وی در ادامه گفت:من همانند افراد عاقل خوش بین هستم که دو طرف تصمیم خود را بگیرند.من زمانی که می بینم چهل و هفت سناتور نامه ای را می نویسند و رئیس قوای کشورشان را تضعیف میکنند،خوشبین نیستم.

البرادعی گفت: لازم است که به موضوعی اشاره کنم.در ده سال گذشته در دو مورد امکان رسیدن توافق با ایران به دنبال تغییرات در صحنه سیاسی تضعیف شد.این تغییر اوضاع سیاسی بخشی از آن در ایران و بخشی از آن در آمریکا بود.امیدوارم که این موضوع هم اکنون بار دیگر تکرار نشود.پیچیدگیهای امنیتی موجود در منطقه هم مایه نگرانی است.مسئله این است که آیا ما شاهد افرادی هستیم که خواهان رسیدن به راه حل هستند و یا اینکه شاهد افرادی هستیم که می گویند مشکل و راه حل وجود دارد اما اجازه بدهید با بمباران کار خودر ا پیش ببریم.وضعیت خاورمیانه هم اکنون بسیار ملتهب است و به نظرم اگر جنگی آغاز شود به نظر نمی رسد که جنگی منطقه ای باشد و بلکه دقیقا به جنگی جهانی بدل خواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۱۶
غیر قابل انتشار: ۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۰
7
82
همیشه پای یک محمود در میان است
ناشناس
|
United States of America
|
۱۳:۲۷ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۰
67
15
جهان غرب گوشه هایی از توانایی های نظامی ایران را دیده اند و بخشهایی هم محرمانه است و ندیده اند ولی باید حدث زده باشند که توانایی نظامی ایران فراتر آن چیزی است که در مانور های نظامی نشان داده میشود.
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۰
125
19
میدونید چرا؟
چون اونموقع هیچی نداشتیم یه سه نیم درصد پاکستانی داشتیم و بس و این مقاومت تیم هسته ای و آقای جلیلی بود که به اینجا رسیدیم و آقای روحانی میتونه از بیست درصد و 5 درصد و آب سنگین مایه بذاره.

شما را به خدا انصاف داشته باشید و بخاطر مسایل سیاسی این خدمات رو نادیده نگیرید!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۰
احسنت ، احسنت ...
نظرات بینندگان