کد خبر: ۲۰۸۲۷۳
تاریخ انتشار: ۴۹ : ۲۱ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۴

روایت آیت الله حائری از مکانیسم های سیاسی دولت در ایران

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
آیت‌الله محی‌الدین حائری‌شیرازی امروز در مراسم ارتحال امام خمینی (ره) در بیرجند اظهار داشت: هیئت دولت نماینده رهبر است و قوه مقننه در قانون اساسی نیز به نمایندگی از امام قانون‌گذاری می‌کند.

وی افزود: لازمه ولایت در اسلام سه منشا قدرت مجلس٬ قدرت دولت و قدرت روحانیت است.عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: بیش از 1100 سالی که سپری شده دوره غیبت دوره پختگی عالم و دوره پرورش عالم است٬ عالم را خدا دارد، می‌پروراند و پرورش می‌دهد.

حائری‌شیرازی با بیان اینکه ایرانیان کار بزرگی کردند که اسلام را به جای کمونیست انتخاب کردند، افزود: آن روزی که حزب توده در ایران و شوراهای حزب کمونیست در تمام کشورها فعال بود٬ آزادی‌خواهان و همه انقلاب‌های جهان به سمت آنها می‌رفتند اما ایرانیان اسلام را به جای همه آنها انتخاب کردند.



نظرات بینندگان