کد خبر: ۲۰۹۴۹۷
تاریخ انتشار: ۳۴ : ۲۱ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۴

آیا حزب جدید احمدی نژادی ها مکمل جبهه پایداری است؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
یک فعال سياسي اصولگرا معتقد است که حزب جدید مقامات دولت احمدی نژاد با جبهه پایداری ارتباطی ندارد.

ناصر ايماني در گفتگو با فرهیختگان آنلاین اظهار داشت: تشکیل هر حزب و گروهی برای کشور مفید است و باید از اصل این موضوع استقبال کرد اما این گروه که حزب «یکتا» را تشکیل داده اند تنها با همدیگر در دولت احمدی نژاد حضور داشتند و این دلیل کافی و وافی برای تشکیل یک حزب نیست.

وی افزود: لازمه تشکیل یک حزب سیاسی، یک اساسنامه و مرامنامه مشترک و همچنین یک ایدوئولوژی مشترک است که افراد را دور هم جمع می کند.

ایمانی تصریح کرد: در مجموع، تصور بنده این است که این آقایان افراد زبده ای نیستند.

این فعال سیاسی اصولگرا در پاسخ به سئوالی در مورد ارتباط احتمالی این حزب با جبهه پایداری گفت: بعید می دانم به صرف اینکه این افراد در دولت احمدی نژاد بودند با جبهه پایداری ارتباطی داشته باشند، اینها قصد تشکیل یک حزب مستقل را دارند.

وی خاطرنشان کرد: اگر این افراد قصد داشتند با جبهه پایداری در ارتباط باشند، همین الان هم می توانستند عضو پایداری شوند تا این جبهه قدرت و استقلال بیشتری پیدا کند.

ایمانی تصریح کرد: ظاهرا این افراد دارای فاصله فکری و سیاسی با جبهه پایداری هستند و برای دوری از «پایداری» قصد تشکیل حزبی مستقل را دارند.

نظرات بینندگان