يکشنبه ۰۷ خرداد ۱۴۰۲.۲۸ : ۰۳
۷ ذی القعده ۱۴۴۴
- Sunday 28 May 2023
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
يکشنبه ۰۷ خرداد ۱۴۰۲.۲۸ : ۰۳
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو / حمله طالبان به پاسگاه مرزی ایران

ویدیو / حمله طالبان به پاسگاه مرزی ایران

ویدیو / افزایش فعالیت رسانه‌ای ضد ایران از سوی حامیان طالبان

ویدیو / افزایش فعالیت رسانه‌ای ضد ایران از سوی حامیان طالبان

ویدیو / تهدیدات یک مقام پیشین طالبان: اگر بزرگان طالبان اجازه دهند، به‌زودی ایران را فتح می‌کنیم

ویدیو / تهدیدات یک مقام پیشین طالبان: اگر بزرگان طالبان اجازه دهند، به‌زودی ایران را فتح می‌کنیم

ویدیو / اولین ربات انسان‌نمای جهان به‌عنوان نگهبان در دنیای واقعی به کار گرفته شد

ویدیو / اولین ربات انسان‌نمای جهان به‌عنوان نگهبان در دنیای واقعی به کار گرفته شد

ویدیو / اولین تصاویر از درگیری طالبان با مرزبانان ایرانی در مرز

ویدیو / اولین تصاویر از درگیری طالبان با مرزبانان ایرانی در مرز

ویدیو  / شما شاسی بلند گرفتید؟ / نماینده مجلس: من نگرفتم ولی برخی با واسطه گرفتند

ویدیو / شما شاسی بلند گرفتید؟ / نماینده مجلس: من نگرفتم ولی برخی با واسطه گرفتند

کد خبر: ۲۱۹۹۶۲
تاریخ انتشار: ۰۷ : ۲۰ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۴
صفحه نخست >> سیاست
پ

عارف: مردان هسته ای کاری کردند کارستان

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 رئیس بنیاد امید ایرانیان گفت: متاسفانه افراطیون رقیب برای از میدان به در بردن اصلاح‌طلبان از روشهای نخ نمای اتهام زنی استفاده می کنند. اگر زمانی با چنین روشهای ضد اخلاقی به نتیجه می رسیدند بدانند که دیگر آن دوران به سر آمد و نمی توان اصلاح طلبان را حذف کنند.

محمدرضا عارف در دیدار با جمعی از نخبگان،خانواده معظم شهدا و فعالان سیاسی استان فارس که در دفتر بنیاد امید ایرانیان انجام شد ، با تشلیت فرار رسیدن ایام شهادت امام جعفر صادق(ع) به ظرفیت های بالقوه استان فارس اشاره کرد و گفت: استان فارس از هر نظر وضعیت برجسته‌ای دارد. در دولت اصلاحات همیشه در مسئله کیفیت گندم نگاه‌مان اول به استان فارس و بعد به استان گلستان بوده است. دانشگاه شیراز نیز اکنون جزء بهترین دانشگاه‌ها محسوب می‌شود.

وی در عین حال تصریح کرد که به دلایلی نتوانستیم از ظرفیت‌ این استان بصورت مطلوب استفاده کنیم و امیدواریم در دولت تدبیر و امید شرایط بهتر شود.استان فارس در یک مسیری که نباید می‌افتاد، قرار گرفت ولی امیدواریم که در دوره استاندار جدید شرایط تغییر کند ومدیران ارشد استان همسو با دولت در جهت پاسخ گویی به مطالبات مردم گام بردارند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بابرشمردن پتانسیل ها و ظرفیت استان تأکید کرد: اگر فقط گردشگری استان تقویت شود به تنهایی می‌تواند حداقل50 درصد درآمد نفتی کشور را تأمین کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به انتقاد برخی از حاضرین در جلسه از سیاست داخلی دولت تدبیر و امید گفت: در انتقادهای که از دولت مطرح می شود باید توجه کرد که دولت در چه شرایطی روی کارآمد. در آن زمان رقیب اصلاحات تصور نمی‌کرد که اصلاح طلبان پیروز شوند و اگر یک درصد احتمال می‌داد که پیروزی از آن ماست، رقابت را بین خودشان تقسیم نمی‌کردند.

عارف با اشاره به پیروزی دکترروحانی در انتخابات سال 92 تصریح کرد‌: نباید احساس کنیم که کار در 24 خرداد تمام شده؛ بلکه بعد ازآن باید باهمکاری صمیمانه مردم و دولت روند حاکم شدن اخلاق، ارزش‌ها و اجرایی شدن تمام اصول قانون اساسی به تدریج و با برداشتن گام های استوار و پایدار دنبال شود.

وی ادامه داد: عملکرد دولت روند قابل دفاعی دارد و البته تا الان هم یکی از دستاوردهای دولت بیانیه ارزشمند توافق هسته‌ای بوده است که نگاه‌ها را به ایران تغییر می‌دهد. البته این دستارود به خاطر پیروزی مردم در 24 خرداد بود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه تیم مذاکره کننده کاری کارستان کرده است و باید مورد تقدیر قرار بگیرد، ادامه داد: ویژگی انتخابات 24 خرداد 92 این بود که در یک فضای ناامیدی و امنیتی کاذبی که به جامعه تحمیل شده بود، مردم پیروز شدند و جوانان، بزرگان اصلاح‌طلب را به میدان انتخابات هل دادند.این حرکت باید استمرار پیدا کند تا گام بعدی که اسفندماه امسال است بهتر برداشته شود. باید نشان دهیم که پیروزی مردم در 24 خرداد تصادفی نبود. براین عقیده ام که اگر این حرکت ادامه یابد، گام‌های بعدی راحت‌تر خواهد بود.

وی تأکید کرد: با توجه به شرایط کشور و منطقه مهم‌ترین راهبرد برای جریان‌های سیاسی در انتخابات باید حضور حداکثری مردم باشد.

عارف با بیان اینکه «حرف آخر را صندوق رأی می‌زند»، تصریح کرد: چاره‌ای جز پیروزی نداریم. باید پیروز شویم و برای پیروزی هم راهی جز اجماع نداریم. اختلاف سلیقه را ارج بنهیم؛ اما فعلا باید بر اساس مشترکات حرکت کنیم.

وی درباره راهبرد انتخاباتی اصلاح‌طلبان تشریح کرد: در گذشته به صورت متمرکز لیست‌ها تهیه می‌شد اما الان حوزه‌های انتخابیه مبنا قرار گرفته است و اگر اختلافی در حوزه باشد، شورای استان باید آن را حل و فصل کند.

رئیس بنیاد امید ایرانیان تأکید کرد: تقاضایم از خواهران و برادران اصلاح طلب این است که به صورت فردی رفتار نکنند و در یک حرکت جمعی و جبهه ای باید مسئولیت‌پذیری را افزایش دهیم و سهم‌خواهی را به حداقل برسانیم.

عارف با بیان اینکه «باید هدف ارتقای جایگاه مجلس و رسیدن به یک مجلس خبره با کارایی بالاباشد»، گفت: افرادی که در خود این ظرفیت را می‌بینند به انتخابات ورود پیدا کنند.

وی تصریح کرد: با تشکیل مجلسی مقتدر که دغدغه اصلی اش منافع ملی باشد دولت می تواند دستاوردهای خود را در حوزه های مختلف افزایش دهد وپاسخ گویی مطالبات بحق مردم و جوانان نظیر مسایل معیشتی ، اشتغال و حقوق شهروندی باشد.

عارف در ادامه تأکید کرد: باور ما به ارزش‌ها کمتر از رقیب نیست؛ هر دو جریان اصلاح‌طلب و اصولگرا ریشه در انقلاب دارند، هرچند که در هر دو جریان افرادی تندرو هستند.

رئیس بنیاد امید ایرانیان با بیان اینکه اصلاح طلبان هیچگاه به رقیب خود برچسب های ناروا نزدند،خاطرنشان کرد: متاسفانه افراطیون رقیب برای از میدان به در بردن اصلاح طلبان از روشهای نخ نمای اتهام زنی استفاده می کنند. اگر زمانی با چنین روشهای ضد اخلاقی به نتیجه می رسیدند بدانند که دیگر آن دوران به سر آمد و نمی توان اصلاح طلبان را حذف کنند. باید با تعامل مثبت در صحنه مبارزات سیاسی حضور پیداکرد.

رئیس بنیاد امید ایرانیان درادامه با تاکید براینکه رأی توده های مردم پشتیبان اصلاح طلبان است؛ گفت: نمی‌خواهیم که حرکت‌های عوام‌فریبانه داشته باشیم. نمی‌خواهیم برای رأی جمع کردن شعاری بدهیم که نمی‌توانیم اجرا کنیم.

عارف در این دیدار در بخش دیگری از سخنان خود،به ضرورت تشکیل احزاب تاثیر گذار در کشور اشاره کرد و گفت: باید تلاش کنیم احزاب فراگیر داشته باشیم که مسئولیت بگیرند و پاسخگو باشند؛ اما چون در آن مرحله نیستیم ناچاریم که حرکت جبهه‌ای داشته باشیم، در این حرکت جبهه‌ای احزاب باید خواسته‌های خود را تعدیل کنند وخرد جمعی را مبناء اقدام عملی خود قرار دهند.

گفتنی است در این مراسم لوح تقدیری به پاس اقدام اخلاقی دکتر عارف در انتخابات سال 92 و توجه وی به خانواده معظم شهدا،از طرف خانواده سرداران شهید نوری به رئیس بنیاد امید ایرانیان اهدا شد.
لینک کوتاه
منبع: خبرآنلاین
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
سرنوشت مادر بابک خرمدین چه شد؟

سرنوشت مادر بابک خرمدین چه شد؟

بریده شدن گلوی نوجوان ۱۶ ساله عمدی بود یا بر اثر تصادف؟

بریده شدن گلوی نوجوان ۱۶ ساله عمدی بود یا بر اثر تصادف؟

سرقت‌های سریالی باند «دو انگشتی» در ایستگاه آخر

سرقت‌های سریالی باند «دو انگشتی» در ایستگاه آخر

تتلو عاشق اجرا زنده در برج میلاد بود/ اگر جای او بودید، درباره بخش‌های دردناک زندگی‌تان صراحت به خرج می‌دادید یا پنهان کاری می‌کردید؟

تتلو عاشق اجرا زنده در برج میلاد بود/ اگر جای او بودید، درباره بخش‌های دردناک زندگی‌تان صراحت به خرج می‌دادید یا پنهان کاری می‌کردید؟

خانم مجری از آگهی بازرگانی تلویزیون سر درآورد!

خانم مجری از آگهی بازرگانی تلویزیون سر درآورد!

نظرات بینندگان
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: عروسی بختیاری

تصاویر: عروسی بختیاری

۲/۴
تصاویر: بارش باران و آبگرفتگی شدید معابر اردبیل

تصاویر: بارش باران و آبگرفتگی شدید معابر اردبیل

۳/۴
تصاویر: نبرد باهموت؛ عکس‌هایی که خونین‌ترین نزاع در جنگ اوکراین را روایت می‌کنند

تصاویر: نبرد باهموت؛ عکس‌هایی که خونین‌ترین نزاع در جنگ اوکراین را روایت می‌کنند

۴/۴
تصاویر: وزش تندباد و سقوط جرثقیل در بلوار محمد امین قم

تصاویر: وزش تندباد و سقوط جرثقیل در بلوار محمد امین قم

ببینید!

دستگیری یکی از کارکنان دفتر زاکانی به علت خرید اسلحه

ویدیو / نروژ با پول‌های صندوق ذخیره ارزی‌اش چه می‌کند؟ / صندوقی ۱.۴ تریلیون دلاری که در ۷۰ کشور سرمایه گذاری کرده؛ از املاک نیویورک، واشنگتن و بوستون تا سهام اروپا، آمریکا، خاورمیانه و آفریقا / تلاش ناموفق چین برای تقلید از سیاست صندوق نروژ

ویدیو / خوابیدن اردوغان در یک برنامه زنده تلویزیونی

ویدیو / پاسخ دهقان به پرسش مجری درباره علت کناره گیری از کاندیداتوری انتخابات: هیچ ربطی به شما ندارد

ویدیو / سقوط جرثقیل روی پژو ۲۰۶ در قم

ویدیو / علیرضا حقیقی: من را در قبر هم بگذارند رویش می‌نویسند «پسر پرسپولیس»

ویدیو / اولین تصاویر از اسدالله اسدی در خاک ایران

آرشیو
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

اطلاعیه مرزبانی سیستان و بلوچستان: مرزبانان‌هنگ مرزی زابل با افراد مسلح ناشناس که قصد ورود به خاک ایران را داشتند، در نقطه صفر مرزی درگیر شدند / مرزبانان با برتری آتش سنگین و تحمیل تلفات، خسارات جدی را به آنان وارد کردند

ویدیو / اولین تصاویر از درگیری طالبان با مرزبانان ایرانی در مرز

ویدیو / حمله طالبان به پاسگاه مرزی ایران

قیمت طلا و سکه، امروز ۶ خرداد ۱۴۰۲

تنش و تیراندازی بین مرزبانان ایران و نیروهای طالبان / ماجرا چه بود؟

ویدیو / تهدیدات یک مقام پیشین طالبان: اگر بزرگان طالبان اجازه دهند، به‌زودی ایران را فتح می‌کنیم

درگیری در مرز ایران و افغانستان پایان یافت

دستگیری یکی از کارکنان دفتر زاکانی به علت خرید اسلحه

روایتی از چگونگی شهادت ۵ مرزبان در سراوان/ نماینده مجلس: تروریست‌ها برجک را تخریب کردند / یک ساعت درگیر بودند / تروریست‌ها از مرزبانان خواسته بودند که تسلیم شوند، اما مرزبانان شهادت را بر تسلیم شدن ترجیح دادند / مشخص است که سرویس‌های بیگانه آن سوی مرز با گروهک تروریستی ارتباط تنگاتنگ داشتند

ویدیو / رونمایی از نخستین قطار هوایی با خط مغناطیسی معلق در چین

نگاهی به سوابق دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی / علی اکبر احمدیان، از دندانپزشکی تا ریاست مرکز راهبردی سپاه

قیمت طلا و سکه، امروز ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲

ویدیو / سردار سلامی: سپاه هرگز ماهیت خود را از دست نمی‌دهد / ارتش نوین جمهوری اسلامی ایران محصول جنگ است / نمی‌توان بدون یک اراده و فکر قوی پیروز شد

اطلاعیه مرزبانی سیستان و بلوچستان: مرزبانان‌هنگ مرزی زابل با افراد مسلح ناشناس که قصد ورود به خاک ایران را داشتند، در نقطه صفر مرزی درگیر شدند / مرزبانان با برتری آتش سنگین و تحمیل تلفات، خسارات جدی را به آنان وارد کردند

ویدیو / اولین تصاویر از اسدالله اسدی در خاک ایران

ویدیو / مداحی حسین طاهری چرا جنجالی شد؟

ویدیو / پرتاب تریاک از مرز افغانستان به داخل خاک ایران با منجنیق

روایتی از چگونگی شهادت ۵ مرزبان در سراوان/ نماینده مجلس: تروریست‌ها برجک را تخریب کردند / یک ساعت درگیر بودند / تروریست‌ها از مرزبانان خواسته بودند که تسلیم شوند، اما مرزبانان شهادت را بر تسلیم شدن ترجیح دادند / مشخص است که سرویس‌های بیگانه آن سوی مرز با گروهک تروریستی ارتباط تنگاتنگ داشتند

قیمت مصوب ۱۷ خودروی مونتاژی اعلام شد / فیدیلیتی ۷۲۸ میلیون، تیگو ۸ یک میلیارد و ۴۸۳ میلیون

آغاز پرداخت مستمری اردیبهشت‌ماه بازنشستگان / اعمال افزایش حقوق‌ها و واریز مابه‌التفاوت فروردین

اظهارات نگران‌کننده مسئولان سپاهان درباره وضعیت سلامتی آرات حسینی: این بچه گناه دارد؛ او با فشار تمرینات پدرش صفحات رشدش بسته شده / هنگام تمرین سینه‌اش را می‌گیرد / پدر آرات به پسرش نگاه بیزینسی دارد

ویدیو / رونمایی از نخستین قطار هوایی با خط مغناطیسی معلق در چین

نگاهی به سوابق دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی / علی اکبر احمدیان، از دندانپزشکی تا ریاست مرکز راهبردی سپاه

انتشار فیش حقوقی ۱۰۶ میلیونی کارمند شهرداری تهران

دایی مهسا امینی: مهسا کاملاً سالم بود؛ بیماری قلبی مادرزادی او دروغ مطلق است

ویدیو / واکنش امیر قطر به برد ایران مقابل ولز

ویدیو / آزار و اذیت شیطانی دختر دانشجو توسط این ۵ آدم‌ربا

ساعت و تاریخ بازی ایران - آمریکا

ویدیویی که پلیس از مهسا امینی منتشر کرد

۱۲ حقیقت شگفت انگیز درباره قوم باستانی آزتک که ثابت می کند جلوتر از زمان خود بودند

بازگشت ملوانان ایرانی از جهنم یک کشور آفریقایی بعد از ۱۰ سال: غذا‎ فقط روزی یک وعده ذرت کوبیده بود و یک تُشک برای خوابیدن۶ مرد

ویدیوی کامل حادثه حمله به حرم شاهچراغ در ۴ آبان ۱۴۰۱ (۱۸+)

خواندنی ها
درخواست عجیب کپچای هوش مصنوعی: اشیایی را پیدا کنید که وجود خارجی ندارند

درخواست عجیب کپچای هوش مصنوعی: اشیایی را پیدا کنید که وجود خارجی ندارند

دانشمندان با دریافت سیگنال مرموزی از مریخ، به دنبال کشف معمای حیات بیگانه هستند

دانشمندان با دریافت سیگنال مرموزی از مریخ، به دنبال کشف معمای حیات بیگانه هستند

کشف متن قدیمی‌تر انجیل؛ فصلی که ۱۵ قرن زیر لایه‌های بازنویسی شده پنهان بود

کشف متن قدیمی‌تر انجیل؛ فصلی که ۱۵ قرن زیر لایه‌های بازنویسی شده پنهان بود

مرد معلول با کمک کاشت مغزی موفق به راه رفتن شد

مرد معلول با کمک کاشت مغزی موفق به راه رفتن شد

آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

تصاویر: عروسی بختیاری

تصاویر: بارش باران و آبگرفتگی شدید معابر اردبیل

تصاویر: نبرد باهموت؛ عکس‌هایی که خونین‌ترین نزاع در جنگ اوکراین را روایت می‌کنند

تصاویر: وزش تندباد و سقوط جرثقیل در بلوار محمد امین قم

تاریخ روابط ایران و آمریکا، شماره ۱۱۳: از اشتباه استراتژیک انگلیس‌ها در ایران تا تروری که به شاه منتسب شد

خاطرات هاشمی رفسنجانی، ۶ خرداد ۱۳۷۹: اعلام انصرافم از نمایندگی مجلس

یادداشت‌های علم، جمعه ۲۱ تیر ۱۳۴۷: پیام سفر جمال عبدالناصر به مسکو / سپهبد بختیار تحویل دولت ایران می‌شود

سپاه استان قم: بازداشت ۲۳ نفر در مهمانی مختلط

روزنامه همشهری: مردم قدردان و شاکر اقدامات مثبت مسئولان باشند

جشنواره کن ۲۰۲۳؛ «آناتومی یک سقوط» برنده جایزه نخل طلا شد / بهترین بازیگر مرد: کوجی یاکوشو، بازیگر مطرح ژاپنی / بهترین بازیگر زن: مروه دیزدار، بازیگر اهل ترکیه

ویدیو / دبیر کمیسیون قضایی مجلس: به نظر جامعه ایمانی، طولانی کردن نحوه برخورد با کشف حجاب کنندگان در لایحه حجاب موجب جری شدن این افراد می‌شود / معاون پارلمانی مجلس گفته قرار است لایحه را برای انجام اصلاحات به دولت برگرداند

تصویری از لباس خون آلود سرباز وظیفه ای که در نبرد با طالبان شهید شد

معاون استاندار سیستان و بلوچستان: اوضاع در مرز زابل و افغانستان تحت کنترل است / مقامات محلی طالبان و ایران درباره ادامه گفتگو‌ها برای علت درگیری توافق کردند

ویدیو / افزایش فعالیت رسانه‌ای ضد ایران از سوی حامیان طالبان

دادستان ری درباره دلایل آسیب یک نوجوان درجریان ناآرامی های سال گذشته: هیچ گلوله جنگی یا پوکه گاز اشک آوری به سر ابوالفضل امیرعطایی برخورد نکرده / هنوز مشخص نیست جسم برخورد کرده به سر او چه بوده

طرح اتصال اروپا به خلیج فارس؛ عراق از پروژه بلندپروازانه ریلی و جاده‌ای خود رونمایی کرد

امام جمعه اهواز: جوانان اول ازدواج کنند، بعد درباره اشتغال و ادامه زندگی تصمیم‌گیری شود

کیسینجر: اوکراین باید از دست دادنِ کریمه را بپذیرد / برای روسیه، از دست دادن سواستوپول (بزرگترین شهر کریمه) چنان تنزلی است که انسجام این کشور را به خطر خواهد انداخت / تلاش برای بازگرداندن این شهر می‌تواند عواقب منفی برای کل جهان داشته باشد

محمدجواد لاریجانی: رفراندوم حجاب خلاف قانون اساسی است‌ / مگر در امریکا اجازه می دهند بر اساس قوانین اساسی‌شان تصمیمی گرفته شود؟ / انتخابات ناموس جمهوری اسلامی است

اطلاعیه پلیس تهران درباره سیلی زدن سرباز وظیفه به راننده خودرو در خیابان ستارخان: برای این پرسنل وظیفه متخلف، پرونده تشکیل و به مرجع قضایی ذی‌صلاح ارسال شده / پلیس از هیچگونه رفتار غیرقانونی احتمالی پرسنل حمایت نمی‌کند

اینفوگرافیک / امروز ۶ خرداد ۱۴۰۲ قیمت ها چقدر است؟

رئیسی: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع تفرقه‌افکنی غربی‌ها شوند

جزئیاتی درباره تیراندلزی میان مرزبانان ایرانی با نیروهای طالبان: این درگیری ظهر امروز در مرز سیستان و بلوچستان ایران و ولایت نیمروز افغانستان رخ داده / در این درگیری از سلاح‌های سبک و نیمه‌سبک و توپخانه استفاده شده / اخباری مبنی بر هدف قرار داده شدن فرودگاه زرنج در افغانستان توسط نیروهای ایرانی کذب است

درگیری در مرز ایران و افغانستان پایان یافت

میرسلیم: من عقب نمی کشم؛ طرفداران واردات خودروی دست دوم، دلال ها هستند

تنش و تیراندازی بین مرزبانان ایران و نیروهای طالبان / ماجرا چه بود؟

ثبت‌نام ۶ میلیون نفر در طرح نهضت ملی مسکن/ تاکنون ۱.۴ میلیون متقاضی واجد شرایط شناخته شدند

دستگیری یکی از کارکنان دفتر زاکانی به علت خرید اسلحه

قیمت طلا و سکه، امروز ۶ خرداد ۱۴۰۲

قیمت دلار در مرکز مبادلات، امروز ۶ خرداد ۱۴۰۲

ادعای مقام طالبان: حکومت کنونی افغانستان، حکومتی فراگیر است

 وزیر کشور: ۸۰ درصد از معتادان متجاهر از سطح شهرها جمع‌آوری شدند / ۳ ماه، برای درمان معتاد کفایت نمی‌کند

قیمت رسمی مرغ اعلام شد: ۷۳ هزار تومان / وزارت کشاورزی: مرغ را گران‌تر از این قیمت نخرید

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به اظهارات زلنسکی: طفره رفتن اوکراین از مذاکرات کارشناسی موید بی اساس بودن ادعاها است

جانشین وزیر دفاع: موشک خیبر ظرف ۱۲ دقیقه به هدف می‌رسد/ می‌توانیم موشک با برد بیش از ۲۰۰۰ کیلومتر بسازیم

اوکراین: برای بازپس گیری کریمه به ۴۸ جنگنده اف-۱۶ نیاز داریم

سقوط آزاد لیر به پایین‌ترین سطح در آستانه دور دوم انتخابات ترکیه

بررسی «مشکلات مالی واشنگتن و تهران» به‌ویژه پول ایران در بانک‌های عراقی توسط وزیر خارجه بغداد و همتای عمانی‌اش

آرشیو
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۲۱۹۹۶۲
تاریخ انتشار: ۰۷ : ۲۰ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۴
صفحه نخست >> سیاست
پ

عارف: مردان هسته ای کاری کردند کارستان

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 رئیس بنیاد امید ایرانیان گفت: متاسفانه افراطیون رقیب برای از میدان به در بردن اصلاح‌طلبان از روشهای نخ نمای اتهام زنی استفاده می کنند. اگر زمانی با چنین روشهای ضد اخلاقی به نتیجه می رسیدند بدانند که دیگر آن دوران به سر آمد و نمی توان اصلاح طلبان را حذف کنند.

محمدرضا عارف در دیدار با جمعی از نخبگان،خانواده معظم شهدا و فعالان سیاسی استان فارس که در دفتر بنیاد امید ایرانیان انجام شد ، با تشلیت فرار رسیدن ایام شهادت امام جعفر صادق(ع) به ظرفیت های بالقوه استان فارس اشاره کرد و گفت: استان فارس از هر نظر وضعیت برجسته‌ای دارد. در دولت اصلاحات همیشه در مسئله کیفیت گندم نگاه‌مان اول به استان فارس و بعد به استان گلستان بوده است. دانشگاه شیراز نیز اکنون جزء بهترین دانشگاه‌ها محسوب می‌شود.

وی در عین حال تصریح کرد که به دلایلی نتوانستیم از ظرفیت‌ این استان بصورت مطلوب استفاده کنیم و امیدواریم در دولت تدبیر و امید شرایط بهتر شود.استان فارس در یک مسیری که نباید می‌افتاد، قرار گرفت ولی امیدواریم که در دوره استاندار جدید شرایط تغییر کند ومدیران ارشد استان همسو با دولت در جهت پاسخ گویی به مطالبات مردم گام بردارند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بابرشمردن پتانسیل ها و ظرفیت استان تأکید کرد: اگر فقط گردشگری استان تقویت شود به تنهایی می‌تواند حداقل50 درصد درآمد نفتی کشور را تأمین کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به انتقاد برخی از حاضرین در جلسه از سیاست داخلی دولت تدبیر و امید گفت: در انتقادهای که از دولت مطرح می شود باید توجه کرد که دولت در چه شرایطی روی کارآمد. در آن زمان رقیب اصلاحات تصور نمی‌کرد که اصلاح طلبان پیروز شوند و اگر یک درصد احتمال می‌داد که پیروزی از آن ماست، رقابت را بین خودشان تقسیم نمی‌کردند.

عارف با اشاره به پیروزی دکترروحانی در انتخابات سال 92 تصریح کرد‌: نباید احساس کنیم که کار در 24 خرداد تمام شده؛ بلکه بعد ازآن باید باهمکاری صمیمانه مردم و دولت روند حاکم شدن اخلاق، ارزش‌ها و اجرایی شدن تمام اصول قانون اساسی به تدریج و با برداشتن گام های استوار و پایدار دنبال شود.

وی ادامه داد: عملکرد دولت روند قابل دفاعی دارد و البته تا الان هم یکی از دستاوردهای دولت بیانیه ارزشمند توافق هسته‌ای بوده است که نگاه‌ها را به ایران تغییر می‌دهد. البته این دستارود به خاطر پیروزی مردم در 24 خرداد بود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه تیم مذاکره کننده کاری کارستان کرده است و باید مورد تقدیر قرار بگیرد، ادامه داد: ویژگی انتخابات 24 خرداد 92 این بود که در یک فضای ناامیدی و امنیتی کاذبی که به جامعه تحمیل شده بود، مردم پیروز شدند و جوانان، بزرگان اصلاح‌طلب را به میدان انتخابات هل دادند.این حرکت باید استمرار پیدا کند تا گام بعدی که اسفندماه امسال است بهتر برداشته شود. باید نشان دهیم که پیروزی مردم در 24 خرداد تصادفی نبود. براین عقیده ام که اگر این حرکت ادامه یابد، گام‌های بعدی راحت‌تر خواهد بود.

وی تأکید کرد: با توجه به شرایط کشور و منطقه مهم‌ترین راهبرد برای جریان‌های سیاسی در انتخابات باید حضور حداکثری مردم باشد.

عارف با بیان اینکه «حرف آخر را صندوق رأی می‌زند»، تصریح کرد: چاره‌ای جز پیروزی نداریم. باید پیروز شویم و برای پیروزی هم راهی جز اجماع نداریم. اختلاف سلیقه را ارج بنهیم؛ اما فعلا باید بر اساس مشترکات حرکت کنیم.

وی درباره راهبرد انتخاباتی اصلاح‌طلبان تشریح کرد: در گذشته به صورت متمرکز لیست‌ها تهیه می‌شد اما الان حوزه‌های انتخابیه مبنا قرار گرفته است و اگر اختلافی در حوزه باشد، شورای استان باید آن را حل و فصل کند.

رئیس بنیاد امید ایرانیان تأکید کرد: تقاضایم از خواهران و برادران اصلاح طلب این است که به صورت فردی رفتار نکنند و در یک حرکت جمعی و جبهه ای باید مسئولیت‌پذیری را افزایش دهیم و سهم‌خواهی را به حداقل برسانیم.

عارف با بیان اینکه «باید هدف ارتقای جایگاه مجلس و رسیدن به یک مجلس خبره با کارایی بالاباشد»، گفت: افرادی که در خود این ظرفیت را می‌بینند به انتخابات ورود پیدا کنند.

وی تصریح کرد: با تشکیل مجلسی مقتدر که دغدغه اصلی اش منافع ملی باشد دولت می تواند دستاوردهای خود را در حوزه های مختلف افزایش دهد وپاسخ گویی مطالبات بحق مردم و جوانان نظیر مسایل معیشتی ، اشتغال و حقوق شهروندی باشد.

عارف در ادامه تأکید کرد: باور ما به ارزش‌ها کمتر از رقیب نیست؛ هر دو جریان اصلاح‌طلب و اصولگرا ریشه در انقلاب دارند، هرچند که در هر دو جریان افرادی تندرو هستند.

رئیس بنیاد امید ایرانیان با بیان اینکه اصلاح طلبان هیچگاه به رقیب خود برچسب های ناروا نزدند،خاطرنشان کرد: متاسفانه افراطیون رقیب برای از میدان به در بردن اصلاح طلبان از روشهای نخ نمای اتهام زنی استفاده می کنند. اگر زمانی با چنین روشهای ضد اخلاقی به نتیجه می رسیدند بدانند که دیگر آن دوران به سر آمد و نمی توان اصلاح طلبان را حذف کنند. باید با تعامل مثبت در صحنه مبارزات سیاسی حضور پیداکرد.

رئیس بنیاد امید ایرانیان درادامه با تاکید براینکه رأی توده های مردم پشتیبان اصلاح طلبان است؛ گفت: نمی‌خواهیم که حرکت‌های عوام‌فریبانه داشته باشیم. نمی‌خواهیم برای رأی جمع کردن شعاری بدهیم که نمی‌توانیم اجرا کنیم.

عارف در این دیدار در بخش دیگری از سخنان خود،به ضرورت تشکیل احزاب تاثیر گذار در کشور اشاره کرد و گفت: باید تلاش کنیم احزاب فراگیر داشته باشیم که مسئولیت بگیرند و پاسخگو باشند؛ اما چون در آن مرحله نیستیم ناچاریم که حرکت جبهه‌ای داشته باشیم، در این حرکت جبهه‌ای احزاب باید خواسته‌های خود را تعدیل کنند وخرد جمعی را مبناء اقدام عملی خود قرار دهند.

گفتنی است در این مراسم لوح تقدیری به پاس اقدام اخلاقی دکتر عارف در انتخابات سال 92 و توجه وی به خانواده معظم شهدا،از طرف خانواده سرداران شهید نوری به رئیس بنیاد امید ایرانیان اهدا شد.
منبع: خبرآنلاین
ارسال به تلگرام
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"