arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۲۱۵۶۵
تعداد نظرات: ۷۸ نظر
تاریخ انتشار: ۲۲ : ۱۳ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۴
رئیس جمهور:

مگر مجلس اول که در آن زمان حتی شورای نگهبان وجود نداشت بهترین مجلس تاریخ ایران نبود؟ / شورای نگهبان «چشم» است و نمی‌تواند کار «دست» را بکند

حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی صبح چهارشنبه با اشاره به اینکه «معنای مذاکره واقعی تعامل و بده بستان است»، گفت: حفظ غنی‌سازی و حق تحقیق و توسعه برای مراحل پیشرفته‌تر این دانش و برخورداری از مکانی برای این فعالیت‌ها که برای ما دارای تضمین باشد، اهداف اصلی بود که توانستیم آنها را به خوبی تثبیت کنیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مگر مجلس اول که در آن زمان حتی شورای نگهبان وجود نداشت بهترین مجلس تاریخ این کشور نبود؟ / شورای نگهبان «چشم» است و نمی‌تواند کار «دست» را بکند
حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی صبح چهارشنبه با اشاره به اینکه «معنای مذاکره واقعی تعامل و بده بستان است»، گفت: حفظ غنی‌سازی و حق تحقیق و توسعه برای مراحل پیشرفته‌تر این دانش و برخورداری از مکانی برای این فعالیت‌ها که برای ما دارای تضمین باشد، اهداف اصلی بود که توانستیم آنها را به خوبی تثبیت کنیم.

به گزارش «انتخاب»، دکتر روحانی در ادامه با بیان اینکه وضعیت فعلی موضوع هسته‌ای شرایط ویژه و جدیدی را برای کشورمان، منطقه و جهان پدید آورده، گفت: اساس توفیق بزرگی که تا این مرحله در موضوع هسته‌ای بدست آمده مربوط به ایستادگی و مقاومت مردم، لطف خداوند و حمایت‌ها و هدایت‌های رهبر معظم انقلاب است. اما اگر مجموعه رفتار دولت که چراغ سبز لازم را مبنی بر تمایل به حل و فصل واقعی این موضوع به افکار عمومی دنیا نشان داد نبود، حل و فصل این پرونده محال بود.

دکتر روحانی افزود: آنچه بسیار اهمیت دارد این بود که مجموعه رفتار دولت تدبیر و امید علامتی را به دنیا نشان داد مبنی بر اینکه ما مصمم به تعامل سازنده هستیم و دنیا این علامت را دریافت کرد. صدور این نشانه و علامت با زبان و بیانیه خواندن مقدور نبود بلکه این اتفاق در مقام تصمیم، عمل و اجرا روی داد.

رییس جمهوری با بیان این که تا این چراغ سبز به دنیا نشان داده نمی‌شد قدرت‌های بزرگ حاضر به نشستن پشت میز «مذاکره» نبودند، اظهارداشت: آنچه گاهی پیش از این انجام می‌شد صرفاً نشستن پشت میز و بیانیه خواندن بود و مذاکره‌ای انجام نمی شد در حالی که ما نیاز به مذاکره واقعی داشتیم.

دکتر روحانی تصریح کرد: مذاکره واقعی یعنی آنکه ما حرف طرف مذاکره را بفهمیم و حرف و منظور خودمان را نیز به او بفهمانیم و در این بین راه میانه‌ای را برای رسیدن به توافق کشف کنیم.
رییس جمهوری با تأکید بر اینکه توان مذاکره از ملزومات اولیه و بدیهی مذاکره است، خاطرنشان ساخت: متأسفانه برخی فکر می‌کنند با شعار و درشت‌گویی می‌شود عالم بشریت را تسلیم کرد اما مذاکره روال دیگری دارد. در مذاکره باید هر یک از طرفین مذاکره، طرف مقابل خود را به نقطه‌ای امیدوار کند و اساساً مذاکره باید بر ایجاد نقطه امید بنا شود.

دکتر روحانی ادامه داد: مذاکره یعنی این که طرف مقابل اگر احساس می‌کند که نمی‌تواند به صد در صد اهداف خود برسد - که اساساً چنین چیزی در مذاکره معنا و مفهوم هم ندارد - اما دو طرف مذاکره اهداف حداقلی را برای خود در نظر بگیرند تا فضایی برای گفتگو ایجاد شود و در این میان فرصتی برای چانه‌زنی وجود داشته باشد.

رییس جمهوری گفت: هر مذاکره‌ای از یک نقطه عزیمتی‌ شروع می‌شود تا طرفین پس از مذاکره به یک نقطه تلاقی برسند و طبیعی است که هر یک از طرفین، این نقطه تلاقی را جایی در میدان طرف مقابل خود ترسیم کند اما در نهایت باید در میانه میدان به تفاهم برسند.

دکتر روحانی با بیان این که کشورهای بزرگ با صدور قطعنامه ۱۹۲۹ کشور ما را به آستانه جنگ برده بودند، اضافه کرد: این قطعنامه به کشورهای دیگر اجازه می‌داد هر زمانی که احساس نیاز کردند محموله‌های ما را مورد بازرسی قرار دهند و این به معنای جریان مستمر مواجهه و مقابله بود که هر لحظه می‌توانست ، جنگ ایجاد کند.

رییس جمهوری اظهار داشت: بر اساس قطعنامه‌هایی که شورای امنیت سازمان ملل علیه ما صادر کرده بود ایران ذیل فصل هفت منشور ملل متحد قرار گرفته بود که کشورمان و فعالیت‌های هسته‌ای ایران را تهدیدی برای صلح و امنیت بین‌المللی معرفی می‌کرد و با استفاده از همین اهرم بر اساس ماده ۴۱ این فصل از منشور ملل متحد، تحریم‌های ظالمانه‌ای را علیه ایران وضع کرده بودند که وضعیت بی‌سابقه‌ای را پس از انقلاب اسلامی برای کشور به وجود آورده بود.

دکتر روحانی با بیان این که نمی‌خواهم شرایط سخت مرداد سال ۹۲ مصادف با آغاز به کار دولت را تشریح کنم ، تصریح کرد: دولت تدبیر و امید رویکرد تعامل سازنده را برگزید و وارد عرصه مذاکرات هسته‌ای شد. مذاکره یک دانش، فن و هنر است و نیازمند تسلط به مبانی مذاکره و خواندن ذهن طرف مقابل است. معنای مذاکره واقعی تعامل و بده بستان است.

رییس جمهوری با اشاره به اینکه در مذاکره تلاش بر آن است که اهداف و دستاوردهای اصلی حفظ شده و درباره آنچه در کوتاه مدت قابل جبران است مذاکره صورت گیرد، خاطرنشان ساخت: طبیعی است که طرف مذاکره ما هم از ورود به مذاکره اهدافی دارد. برخی فکر می‌کنند در مذاکره ما باید به صددرصد اهداف خود دست یابیم و طرف مقابل دستاوردش از مذاکرات صفر باشد و به ما اعتراض می‌کنند که مثلاً چرا طرف مذاکرات ما نیز به یک سری اهدافش دست یافته است.

رییس شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اینکه قدرت‌های جهانی طرف مذاکره با جمهوری اسلامی در این مذاکرات به خوبی دریافتند که فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای ایران به هیچ وجه و هیچ‌وقت متوقف نخواهد شد، ادامه داد: به جز یک کشور که شرایط متفاوتی پیدا کرد، هر کشور دیگری در دنیا به دنبال غنی‌سازی رفت و بنا به هر دلیلی دنیا با آن مخالفت کرد در نهایت مجبور شد به طور کامل دست از فعالیت‌های هسته‌ای خود بکشد و این تنها جمهوری اسلامی ایران بود که توانست در این کارزار مهم، اهداف اصلی و بزرگ خود را محقق کند.

دکتر روحانی رفع همه تحریم‌های ظالمانه در زمینه‌های مالی، بانکی، حمل و نقل و سایر عرصه‌های اقتصادی را هدف مهم دیگر دولت از ورود به عرصه مذاکره ذکر کرد و اظهارداشت: این هدف نیز به خوبی محقق شد و مقرر شده است که طرف مقابل، در آستانه آغاز اجرای توافقات صراحتاً لغو تحریم‌ها را اعلام کند و با توجه به اینکه آنها ابتدا فقط به تعلیق و سپس لغو تدریجی تحریم‌ها اصرار می‌ورزیدند، لغو کامل و یکجای تحریم‌های اقتصادی برای ما دستاورد بزرگی است.

رییس جمهوری، لغو قعطنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه کشورمان را به طور یکجا و در یک نشست رسمی، دستاورد بسیار مهم سیاسی مذاکرات هسته‌ای برشمرد و تصریح کرد: اینکه کشوری بتواند طی یک قطعنامه شش قطعنامه دیگر شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه خود را لغو کرده و ضمن آن «برجام» بعنوان توافقنامه هسته‌ای را به تأیید این شورا برساند که متضمن حفظ حق غنی‌سازی، تحقیق و توسعه و رفع همه تحریم‌ها می‌باشد و در ادامه نیز از حق تجاری سازی فعالیت‌های هسته‌ای‌اش برخوردار شود و به همکاری هسته‌ای با کشورهای دیگر دنیا بپردازد، دستاوردی بزرگ و بی‌مثال است.

دکتر روحانی با طرح این سؤال که کجا در تاریخ سراغ دارید که ایران در یک موضوع بین‌المللی مربوط به حقوقش در برابر ۶ قدرت دنیا بنشیند و به تمام اهداف اصلی‌اش برسد؟، خاطرنشان ساخت: پیروزی هسته‌ای در تاریخ کشورمان بی‌سابقه بود و نمی‌دانم چرا عده‌ای این افتخار را که متعلق به یک ملت بزرگ در برابر قدرت‌های جهان است، زیر لب ذکر می‌کنند. این افتخار تنها متعلق به دولت نیست بلکه متعلق به همه ملت و حتی همه کشورهای در حال توسعه و راهنمای آنها به سمت احقاق حقوقشان است و باید آن را با صدای بلند بیان کرد.

رییس جمهوری در ادامه سخنان خود با بیان این که برای حرکت موفق به سمت آینده نیاز به امید، اعتماد، اتحاد و اراده ملی داریم گفت: وقتی ملتی به آینده خودش، نظامش و دولتش اعتماد داشته باشد سرمایه اجتماعی به وجود می‌آید و ملت با اراده محکم در صحنه حاضر می‌شود و در سایه این اعتماد و امید ملی حاصل از آن می‌توان بر هر مشکلی فائق آمد.

دکتر روحانی با اشاره به اینکه «با توجه به ادامه تحریم‌ها تا پیش از آغاز اجرای «برجام» و قیمت فعلی نفت و مشکلات دیگری مثل خشکسالی مستمر و ادامه‌دار، با محدودیت منابع مواجه هستیم»، افزود: البته اینها بدان معنا نیست که نمی‌توان بر مشکلات غلبه کرد و اساساً هنر دولت این است که در شرایط سخت منابع محدود را به شکل صحیح مدیریت کند و البته در این مسیر باید از همراهی و حمایت مردم و همه قوا بهره‌مند شود. چنانکه توفیقات ما در عرصه هسته‌ای نیز مرهون همین همدلی، انسجام و همکاری همگانی بود.

رییس جمهوری دستیابی به اجماع ملی را مهمترین مقدمه در رسیدن به توفیقات هسته‌ای برشمرد و اظهار داشت: این کار بزرگ و هنر عظیمی بود که به سمتی حرکت کردیم که دولت در کنار قوای دیگر، مقام معظم رهبری و برخورداری از پشتیبانی عمومی ملت ، حرکت صحیحی را بنیان گذاشته و به پیش برد تا این پیروزی بزرگ نصیب ملت شد.

دکتر روحانی اضافه کرد: امروز و در نتیجه حصول توافق یک فضای آرام و مناسب در داخل کشور، منطقه و عرصه بین‌المللی پیش روی ما ایجاد شده که برای استفاده صحیح از آن نیازمند حفظ همان اجماع ملی هستیم که منجر به توافق هسته‌ای شد. رویکرد ما همچنان تعامل سازنده و تلاش برای گسترش صلح و پرهیز از ظلم و تجاوز به دیگران است و البته کشوری هستیم که ثابت کرده‌ایم ظلم و زور و تجاوز را هرگز نمی‌پذیریم.

رییس جمهوری با تأکید بر اینکه رویکرد جمهوری اسلامی ایران پافشاری بر حل و فصل همه معضلات جهان از طریق مذاکره و گفتگوست، اظهار داشت: نباید فکر کنیم پس از حصول توافق می‌توانیم هر طور که بخواهیم حرف بزنیم و عمل کنیم و دیگران در برابر این تغییر رفتار ما واکنشی نخواهند داشت. باید همان مسیر سازنده را به درستی به پیش ببریم، همان راهی را که مردم در خرداد ۹۲ به آن اقبال کردند و عامل این توفیق بود که اگر آن راه را ادامه ندهیم چه بسا توافق نیز پایدار نباشد.

دکتر روحانی در ادامه سخنان خود با بیان این که باید همه توان و استعدادهای خود را در شرایط جدیدی که پیش روی ما قرار گرفته به کار بگیریم، تصریح کرد: وزرا، استانداران و همه مسئولان دولتی امروز باید احساس کنند که سنگینی بار مسئولیت‌شان دو چندان شده است به خصوص آنکه اگر کسی تا دیروز دنبال بهانه بود که بگوید تحریم‌ها نمی‌گذارند کار کنیم، امروز در برابر مطالبات و خواست‌های مردم این بهانه نیز از اعتبار ساقط شده است.

رییس جمهوری با اشاره به اینکه البته مردم ما به خوبی توجه دارند که با رفع تحریم‌ها همه مشکلات یکروزه سامان نمی‌یابد، خاطرنشان ساخت: این نکته مهمی است اما از آن مهمتر امیدی است که در جامعه ایجاد شده و مردم می‌بینند که نظام مقتدری دارند که بزرگترین معضل سیاسی بین‌المللی را با انگشت تدبیر خود حل و فصل می‌کند و برای موفقیت در آینده باید این امید، تدبیر، اعتماد و تلاش متقابل بین مردم و دولت و حاکمیت، تداوم یابد.

دکتر روحانی با اشاره به بهانه‌جویی‌های برخی بدخواهان که همواره می‌گفتند توافق در مسأله هسته‌ای ممکن نیست، گفت: همین افراد امروز که توافق حاصل شده می‌گویند کسی حاضر نیست به ایران آمده و سرمایه و تکنولوژی با خود بیاورد اما مطمئنم که سرمایه و تکنولوژی خیلی زودتر از آنچه در مخیله این بدخواهان است، مسیر خود را برای ورود به این کشور پیدا می‌کند و البته ما باید اراده خودمان را برای تعامل با جهان همچون گذشته به خوبی حفظ کرده و به دنیا نشان دهیم.

رییس جمهوری اضافه کرد: نباید اجازه دهیم بروکراسی پیچیده مانع ورود سرمایه و تکنولوژی به کشور شود و در این بین وزارتخانه‌هایی که در اولویت جذب سرمایه و تکنولوژی هستند باید موانع را برطرف کرده و به خصوص شرکت‌های دانش‌بنیان در عرصه‌های مختلف برای جذب همکارانشان در دنیا تلاش کنند و هر استعداد، ظرفیت و توانی در هر نقطه کشور از دیده پنهان نماند.

دکتر روحانی با اشاره به اینکه در جریان سفرهایم به استان‌های مختلف و به ویژه در جلسات توسعه استان‌ها آمادگی سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی را آشکارا دیده‌ام و معتقدم شرایط برای یک تحول بزرگ در کشور آماده است، اظهار داشت: دولت کاملاً آماده است تا اختیارات لازم را برای جذب سرمایه و تکنولوژی و تولید مشترک به استان‌ها بدهد و موانع پیش روی سرمایه گذاران داخلی را به سرعت برطرف کند و همه به این مسأله باور داشته باشند که هر قدمی برای پیشرفت کشور حتی اگر یک روز زودتر برداشته شود به اندازه خود برای کشور مهم است.

رییس جمهوری با بیان این که هدف ما در نهایت تحقق اقتصاد مقاومتی است، تصریح کرد: قطعاً شرایط پساتحریم برای تحقق اقتصاد مقاومتی بهتر از قبل است و در کنار این شرایط جدید باید فضای مناسب اجتماعی و سیاسی را نیز فراهم کنیم.

دکتر روحانی در توضیح الزامات فضای مناسب اجتماعی و سیاسی برای پیشرفت سریع کشور تأکید کرد: هیچ حزب، جناح و گروه قانونی در کشور نباید احساس یأس کنند.

رییس جمهوری با بیان این که مجلس شورای اسلامی آینده متعلق به یک حزب و جناح نخواهد بود، افزود: این نظر مقام معظم رهبری و گفته قانون اساسی ماست و مگر می‌شود جناحی بگوید که من یک خم رنگرزی پیدا کرده‌ام که می‌توانم آنجا را به هر رنگی که بخواهم درآورم؛ اینگونه نیست.

دکتر روحانی با بیان این که «اینجا جمهوری اسلامی ایران است و قانون اساسی در آن حاکم است»، اظهار داشت: ما جایی را در کشور نداریم که بخواهد افراد صالح و دلسوز را که می‌خواهند با استفاده از تجربیاتشان به کشور خدمت کنند حالا از هر جناحی که باشند رد صلاحیت کند. تمام گروه‌ها و دسته‌جات سیاسی قانونی مورد احترام هستند. همه از نظر دولت برابرند و آن جایی که باید بگوید فردی برای شرکت در انتخابات صالح است یا نه هیأت‌های اجرایی هستند و ما هیأت اجرایی نداریم که یک جناح را تأیید صلاحیت کند و یک جناح دیگر را تأیید صلاحیت نکند.

رییس جمهوری تأکید کرد: شورای محترم نگهبان ناظر است نه مجری. مجری انتخابات دولت است. دولت مسئول برگزاری انتخابات است و دستگاهی هم پیش‌بینی شده که نظارت کند تا خلاف قانون صورت نگیرد. شورای نگهبان چشم است و چشم نمی‌تواند کار دست را بکند، نظارت و اجرا نباید مخلوط شوند باید به قانون اساسی کاملاً توجه کرده و عمل کنیم.

دکتر روحانی تصریح کرد: پیروزی هسته‌ای برای این نبود که ما در عرصه هسته‌ای پیروز شویم و در بقیه عرصه‌ها پیروزی بدست نیاوریم. پیروزی هسته‌ای آغازی برای پیروزی‌های همه جانبه و پی در پی بود و انتخابات مجلس شورای اسلامی باید انتخاباتی با شور و شکوه باشد که همه مردم در آن شرکت کنند.

رییس جمهوری با اشاره به اینکه همزمان با انتخابات مجلس انتخابات خبرگان نیز برگزار می‌شود که برای ما بسیار مهم است، اضافه کرد: اگر همه به این باور مهم برسیم که تصمیم‌گیر برای این کشور ملت ایران هستند مشکل حل خواهد شد و اگر کسی غیر از این، تفکر دیگری داشته باشد تیشه بر ریشه جمهوری اسلامی ایران زده است.

دکتر روحانی با اشاره به این که امام راحل معتقد بود میزان رأی ملت است، اظهار داشت: ما فقط باید زمینه را برای برگزاری یک انتخابات سالم و باشکوه آماده کنیم. مگر مجلس اول پس از انقلاب اسلامی که در آن زمان حتی شورای نگهبان نیز وجود نداشت و همه حتی گروهک‌های مخرب در آن حضور داشتند بهترین مجلس تاریخ این کشور نبود؟ ملت ایران ملتی بالغ، باتجربه و بزرگ است که به خوبی برای آینده خود تصمیم می‌گیرد.
ش
رییس جمهوری خطاب به حاضرین گفت: در دوران پساتحریم شما علاوه بر تأمین امنیت به عنوان یک اصل مهم که بیش از همه مسئولیت آن بر عهده وزارت کشور و استان‌های مرزی است، دو وظیفه مهم و سنگین دیگر نیز بر عهده دارید. اول یک حرکت بزرگ اقتصادی و جذب سرمایه و تکنولوژی و دوم برگزاری باشکوه، دقیق و سالم انتخاباتی که همه در آن مشارکت کرده و همه به آن افتخار کنیم.

دکتر روحانی اظهار داشت: همانگونه که دنیا پس از به نتیجه رسیدن مذاکرات هسته‌ای با دیده احترام به ایران نگاه می‌کند باید انتخاباتی برگزار کنیم که دنیا با افتخار و احترام به آن نگاه کند.

رییس جمهوری در پایان سخنان خود از مقام معظم رهبری ، مردم و همه کسانی که به هر نحو در  طول ۲۲ ماه مذاکرات هسته‌ای در بدنه دولت و یا دیگر ارگان‌های کشور در کسب توفیق هسته‌ای مشارکت داشته‌اند، تقدیر و تشکر کرد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷۸
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۹۲
ایرانی
|
-
|
۱۳:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
44
694
درودبردکترروحانی عزیز
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
به خدا اگه همه مثل دکتر روحانی صحبت کنند ایران گلستان میشه.
ناشناس
| Finland |
۲۲:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۹
روحانی کاملا راست میگه، بهترین مجلس بود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۰
رئیس جمهور عزیز
حمید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
26
601
من يه پيشنهاد به نمايندگان و داواپسان مخالف دارم پنج ماه حقوق خودتون را نگيريد (مثل ما کارگران بخش خصوصي که به دليل تحريم پنج ماهه حقوق نگرفتيم)، بعد در مورد توافق اظهار نظر کنيد.
پاسخ ها
علی حسینی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
آخه مگه با توافق قراره حقوق شما رو بدن بنده خدا....
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
حميد جان بنده خدا مگه فكر كردي زندگي اين دوستان هم مثل من و شما وابسته به حقوق است؟
ناشناس
| United Arab Emirates |
۱۴:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
داداشم این حقوق پول تو جیبیه مثل اون حقوق من و شما نیست که کلی هزینه اجاره و قسط و آب و برق و خوراک و پوشاک و درمان .... ازش کم بشه که!!!
شروان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
علی حسینی عزیز
با توافق حقوق نمیدن ولی حق کسی هم سر لج بازی و غرب ستیزی نا بجا ایشالا ضایع نمیشه
ناشناس
| Netherlands (Kingdom of the) |
۱۵:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
جناب علی حسینی با توافق قرار نیست حقوق بدهند ولی با توافق باید مملکت در شرایط اقتصادی نرمال قرار گیرد تا شرکتها و سازمانها بتوانند حقوق پرسنل را بموقع بدهند.
محمدرضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
خوبه که شما حقوقی مگیرید که ازش حرف میزنید ما که شغلی نداریم چکار کنیم؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
اگر 5 ماه حقوق نگیرن که اهرمهای فشارشون راه میفته!!
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
27
365
احسنت احسنت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
28
366
آفرین رئیس جمهور روحانی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
28
339
روحانی مچکرررررررررررررررررررررررررریم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
25
290
دکتر عزیز دوست داریم
داش مرد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
26
296
دمت گرم پرزیدنت روحانی که همیشه حرفات را با تفکر و تدبر بر زبان جاری می کنی.
naser
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۹ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
24
261
درود به شرفت
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
+++++++++++++++++++.....
reza habibi
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
19
215
یاسلام نظر بنده براین است آقای روحانی با سیاست میانه رو و مذکرات با جهان توانست جلو اتفاقات ناگواری را بگیرد والسلام
پاسخ ها
افسانه
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۰
درسته
علی مهرعلیان
|
United States of America
|
۱۴:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
16
203
باسلام وارادت خاص
آفرین براین جسارت آقای دکترروحانی ،رئیس جمهور محترم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
14
178
روحاني عزيز خدا تو را خير دنيا و آخرت دهد كه اميد را به جمع ملت ايران برگرداندي
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
6
132
سلام احسنت به نظر حمید آقا واقعا کار کنی ولی آخر ماه خقوقت به موقع نگیری و یا بهر دلیلی سر وتهش بزنن واقعا ظلم هست که نمایندگان درک این موضوع رو ندارن
بهزاد بهزاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
6
133
دمت گرم دوست دارم
احسان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
13
141
یک قدم تا مجلس اصلاحات
ناشناس
|
Finland
|
۱۴:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
7
128
واقعا احسنت باید گفت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
9
127
حرفهاي اقاي روحاني كاملا درسته و بايد بگيم روحاني مچكريم
مهرداد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
10
146
...ومقایسه کنید این ادبیات وشخصیت ومنش وتدبیر رو با ادبیات وشخصیت آن مرد!!!که رفت..وببینید هشت سال سیاه کجا بودیم و چه ظلمی به این مردم وآبرویشان در دنیا شد..
معلم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
8
115
درود بر روحانی که شجاعانه ..............
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
7
109
روحانیییییی آقاییییییییی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
8
83
روحاني عزيز خدا تو را خير دنيا و آخرت دهد كه اميد را به جمع ملت ايران برگرداندي
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
9
72
من از مردم میخواهم که طرفدار منطق و علم واندیشه باشند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
10
87
درود بر دکتر روحانی

#روحانی تنها نیست
ناشناس
|
Finland
|
۱۵:۳۸ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
9
93
واقعا در هر خط سخنان ایشان چندین معنی نهفته است بر خلاف بعضی ها که سخنرانیشون پر بود از میسوزه و قطعنامه دون و لولو و... انشاالله مردم اسفند با رایشون نشون می دهند که طرف دار کدام گفتمان هستند!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
9
87
من هم به نوبه خودم با ریس جمهور همزبان و همدلم
ایرانی معتدل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
6
72
خدا را شکر که ملت ایران با بلوغ اجتماعی و سیاسی خود ، آگاهانه و با درک شرایط مملکت و شرایط جهانی ، در سال 92 بهترین انتخاب را کردند و کسانی زمام امور مملکت را بدست گرفتند که باعث سر بلندی این مردم شوند ...
و خدا را شکر که از دوران 8 ساله بلاخره عبور کردیم و مطمئنا دیگر آن روزها برنخواهد گشت ...
یک ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
5
61
من به سخنان آقای روحانی موافقم .
ناشناس
|
Czechia
|
۱۶:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
6
57
دروود بر روحانی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
5
54
دروود بر روحانی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۳ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
6
57
کاملا حق بارئیس جمهوراست .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
4
71
از اینکه اقای روحانی از قانون اساسی نام برد و ان را ملاک حرکت معرفی نمود از او تشکر میکنم
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۴ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
5
52
درود بر رییس جمهورمحبوب
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
7
62
روحانی تنها نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
6
65
مردم ایران از ته قلب دوستتان دارند
فرزاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۸ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
6
30
درودبربزرگ مردایران دکترروحانی
مجتبی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
5
35
یک حقوق دان به تمام معنا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
7
34
انتخابات خبرگان از انتخابات مجلس مهمتره!!!!!!!!!!!!
بهمن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
7
37
درود بر روحاني رئىس جمهور فهيم و عزيز فرمايشات ايشان موجب افتخار و دلگرمي شهروندان ايران زمين است با آرزوي توفيق براي ايشان براي سربلندي ايران عزيز و مردم ميهن
مجید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
7
34
راضیم ازت.
ناشناس
|
United States of America
|
۲۰:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
5
41
از نظرات منفی و مثبت که در اکانت ها گداشته شده میشه حدس زد که دلواپسان چند درصد جامعه هستند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
9
37
اصلاح طلب ها مجلس بعدی رو فتح میکنن
مهران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۴ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
8
41
جانا سخن از زبان ما میگویی.
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
8
44
هر روز که میگذرد بیشتر پی به عظمت این شخصیت میبریم و باید بگوییم رای ما گوارای وجودش باد.
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
8
34
درود بر روحانی
مرتضی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۴ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
8
34
روحانی انسانی خردمند است
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۸
9
35
گفته هاي دكتر روحاني بايد با اب طلا نوشه شود. روحاني مچكريم
اصلاح طلب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۹
10
33
روحانی روحانی امیر کبیر ثانی
یک ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۹
7
26
من به سخنان آقای روحانی موافقم . خصوصا در مورد انتخابات و حضور سلائق و احزاب وگروه ها در مجلس شورا و خبرگان
عباس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۹
7
22
دكتر روحاني عاشقتم
ازاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۹
6
21
اخه ادم با توافق اگرم حقوق ندن لاقل مملکت از بی پولی نجات پیدا میکنه ما هم با فعال بودن اقتصاد زندگی مون میچرخه
ابوعلی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۰۹ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۹
7
23
با عرض سلام و ادب و احترام البته که حرف حساب جواب ندارد
ناشناس
|
-
|
۰۷:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۹
7
28
مردم از رئیس جمهورشان جرآت زدن چنین حرف هایی را دارند ان شاءالله در عرصه عمل هم رئیس جمهور عزیز بر مواضعشان که همان مواضع اکثریت قریب به اتفاق ملت ایران است پافشاری خواهند کرد.
بهروز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۹
7
28
يكی پيدا نمي شود به اين صداوسيما تذكري بدهد.يك دهم صحبت هاي رييس جمهور را هم توي اخبارنگفت.
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۹
8
27
اگر نبود این مرد تدبیر و امید ،این دلواپسان اندک رمق باقیمانده از این اب و خاک را می مکیدند خدا وند این وطن دوست را حفظ کند
اطلاح طلب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۹
7
25
افتخار می کنم بعد از دو سال رای به دکتر روحانی داده ام انسانی معقول و فرهیخته.
محمد رضا
|
United Arab Emirates
|
۱۰:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۹
7
26
جناب آقای روحانی کار سختی در پیش دارد.
پاسخ ها
کوچکی در لابلای مردمی بزرگ
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۹
با سلام محمد رضای عزیز فرمایش شما درست است لیکن کار او سخت ولی همراه او دست
توانای خالق هستی است
بنده کوچک خدا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۹
6
27
با سلام و احترام روزی که آقای دکتر فرمودند من یک حقوقدانم میدانستم مسیر عدالت هموار و بی عدالتی
نا هموار خواهد شد به رای خودم افتخار میکنم
عباسی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۹
6
27
آفرین بر این ذکاوت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۹
7
30
احسنت اقاي روحاني
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۲۹
5
28
رییس جمهوری با جسارت با جملات ناب
رییس جمهور محبوب مچکریم
محمدپور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۰
5
24
ريس جمهور محبوب
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۳ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۰
3
16
رییس جمهور مودب وبا شخصیت، برات خیلی احترام قائلم،موفق باشی
علی
|
United Arab Emirates
|
۲۳:۲۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۰
3
16
درود بر رئیس جمهور منتخب مردم...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۱۸ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۱
3
17
درود بر روحانی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۱
0
9
فرمايشات اقاي روحاني مورد تائيد ما ملت است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۱
0
7
امثال روحانی دنیا را جای بهتری برای زیستن میکنند
درود بر شرف روحانی
نظرات بینندگان