کد خبر: ۲۲۵۸۰۱
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۶ : ۰۹ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۴

شکست سنگین داعش از ارتش سوریه

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

عناصر تروریستی داعش در حمله به فرودگاه دیرالزور، با پاتک شدید ارتش و عشایر این استان، مواجه و با تلفات سنگین مجبور به عقب‌نشینی شدند.

به گزارش فارس، بعد از حملات سنگین تروریست‌های داعش به مواضع نیروهای ارتش سوریه در اطراف فرودگاه «دیرالزور» و تصرف بخشی از مناطق شمالی فرودگاه توسط عناصر تروریستی٬ نیروهای ارتش سوریه به کمک عشایر استان از جمله عشیره «الشعیطات» با حملات معکوس تروریست‌ها را تا حدودی به عقب راندند.

به گزارش فارس، عملیات هجومی نیروهای ارتش در حالی ادامه دارد که روز دوشنبه بیش از 160 عناصر تروریستی داعش در عملیات نیروهای ارتش کشته و ده‌ها تن دیگر زخمی و مفقود شده‌اند‌.

یک منبع میدانی در گفت‌وگو با فارس گفت: در حملات توپخانه‌ای و جنگنده‌های ارتش سوریه تعدادی زیادی از اجساد عناصر تروریستی تکه تکه شدند که قابل شناسایی نیست و بیش از 200 تروریست نیز زخمی شدند.

به گزارش فارس در حملات معکوس نیروهای ارتش سوریه از شدت هجوم تروریست‌های داعش کاسته شده و عناصر تروریستی در حالت دفاعی قرار گرفته‌اند. براساس این گزارش درگیری‌ها در منطقه «المریعیة» واقع در جنوب شرق حومه فرودگاه و اطراف گردان موشکی واقع در حومه جنوبی فرودگاه ادامه دارد.

هفته گذشته صدها تن از عناصر تروریستی داعش با هدف تصرف فرودگاه حملات وسیعی را علیه مواضع نیروهای سوری آغاز کردند و توانستند بخش‌هایی از شرق و جنوب شرقی حومه فرودگاه را اشغال کنند اما با رسیدن نیروهای سوری و با کمک عشایر استان از شدت حملات کاسته و جلوی پیشروی تروریست‌ها نیز گرفته شد.

بنا به این گزارش، در صورت اشغال فرودگاه توسط عناصر داعش، شهر دیرالزور در خطر سقوط کامل قرار می‌گرفت.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۴
2
27
اي جان....
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۹ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۴
0
0
ان شالله داعش و همه ی تروریست ها نابود شوند
نظرات بینندگان