پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۳۹۹ | Thursday, 28 January 2021
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۳۹۹ | Thursday, 28 January 2021
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو / ارز دیجیتال چین در مورد دنیای آینده چه می‌گوید؟ + زیرنویس فارسی

ویدیو / ارز دیجیتال چین در مورد دنیای آینده چه می‌گوید؟ + زیرنویس فارسی

فایل صوتی که بهرنگ علوی از مهرداد میناوند منتشر کرد

فایل صوتی که بهرنگ علوی از مهرداد میناوند منتشر کرد

ویدیو / به یاد مهرداد میناوند عزیز...

ویدیو / به یاد مهرداد میناوند عزیز...

ویدیو / گفتگوی قدیمی از مهرداد میناوند با عادل فردوسی‌پور

ویدیو / گفتگوی قدیمی از مهرداد میناوند با عادل فردوسی‌پور

ویدیو /  وضعیت اسفناک ورود مسافران به ایران در فرودگاه امام در روزهای کرونا

ویدیو / وضعیت اسفناک ورود مسافران به ایران در فرودگاه امام در روزهای کرونا

ویدیو / یکی از اراذل شهر تهران در تمرین استقلال!

ویدیو / یکی از اراذل شهر تهران در تمرین استقلال!

کد خبر: ۲۲۸۶۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۵۲ : ۱۱ - ۱۵ فروردين ۱۳۹۰
صفحه نخست >> سیاست
پ

لاریجانی: پيام نوروزي اوباما برای ایرانیان درس آموز بود

رييس مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: حركت‌هاي انقلابي منطقه صفحه جديدي از آگاهي و بيداري مسلمانان را باز نموده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رييس مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: حركت‌هاي انقلابي منطقه صفحه جديدي از آگاهي و بيداري مسلمانان را باز نموده است.

به گزارش ايسنا، دكتر علي لاريجاني امروز - دوشنبه - در اولين نطق قبل از دستور خود در سال 90 با تبريك آغاز سال جديد به ملت ايران و نمايندگان اظهار اميدواري كرد، سالي پر بركت و پرخير همراه با پيروزي‌هاي عظيم براي مسلمانان باشد.

وي افزود: سال جديد در شرايطي آغاز مي‌شود كه حركت‌هاي انقلابي منطقه صفحه جديدي از آگاهي و بيداري مسلمانان را با شتاب تحسين‌برانگيزي باز نموده است.

رييس قوه مقننه تصريح كرد: جنبش عظيمي كه در كشورهاي منطقه غرب آسيا و شمال آفريقا به راه افتاده رويدادي كم‌نظير در تاريخ است كه حكومت‌هاي ديكتاتور و حاميان غربي آنان را دچار سردرگمي كرده است.

وي افزود: در همه اين كشورها حركت مردم رو به جلو بوده و با آگاهي مردم از سياست‌هاي غرب به ويژه آمريكا امكان فريب و انحراف اين نهضت‌ها رو به كاهش است، اگر چه به دليل رفتار مزورانه غرب و بازي سخيف و سبك امپرياليستي ديكتاتوري آمريكا و برخي حكام منطقه انتظار پيروزي سريع و كم‌هزينه مردم نيز امري غيرواقعي است.

لاريجاني در ادامه خاطرنشان كرد: يكي از پيروزي‌هاي بزرگ در اين عرصه آشكار شدن بيش از پيش اهداف پشت پرده و عدم صداقت آمريكا است، امروز آنها نمي‌توانند بگويند طرفدار حقوق بشر هستند و در كنار ملت‌ها ايستاده‌اند چراكه در بحرين اجازه مي‌دهند ارتش‌هاي بيگانه به سركوب مردمي كه بدون سلاح و با رفتار مسالمت‌آميز مطالباتي دارند بپردازند و در ليبي قبل از نجات مردم از زير آتش‌هايي كه ارتش‌هاي غربي و حكومت ليبي برافروخته است به دنبال امضاي قراردادهاي نفتي به صورت آشكار و پنهان هستند.

رييس مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: آمريكا امروز با دو سلاح زور و فريب به جنگ مسلمانان آمده است . در جايي با زور دنبال مقابله با اراده ملت‌هاست و در جاي ديگر با فريبكاري قصد شكستن اراده مبارزين را دارد، اما آنچه در اين كارزار اهميت دارد اين است كه مسلمانان در هر دو صحنه با قدرت بيداري اسلامي بر اين ترفندها غالب شده‌اند؛ به طوري كه برخي از صاحب‌نظران آمريكايي دوره جديد خاورميانه را دوره افول قدرت آمريكا و صعود قدرت انقلاب اسلامي ناميده‌اند.

وي اظهار كرد: سخني كه امروز بايد با برخي از حكومت‌هاي منطقه در ميان گذاشت پندآموزي از سرنوشت محمدرضا پهلوي است؛ او كه مورد حمايت كامل غرب بود نتوانست در مقابل اراده ملت ايران كه با دست خالي به رويارويي با رژيم ديكتاتوري پرداختند مقاومت كند و آمريكا در روزهايي سخت او را تنها گذاشت و رها كرد.

لاريجاني تاكيد كرد: لذا حاكمان نبايد به حمايت‌هاي آمريكا و غرب دلخوش دارند، بلكه بايد به مردم خود تكيه كرده كه مردم در حمايت از خادمان بس فداكارند.

رييس مجلس شوراي اسلامي گفت: اضطراب آمريكا را در رفتار كينه‌ورزانه آنان در بحث حقوق بشر نسبت به ايران مي‌توان مشاهده كرد. در اين اقدام عجولانه كاملا آشكار بود كه به دليل دست رد ملت‌هاي منطقه به ديكتاتورهاي دست نشانده آنان و براي انحراف اذهان اين موضوع را برجسته‌ كردند، البته بايد بدانند با اين اقدام مشكل حقوق بشر موسسين زندان‌هاي ابوغريب و گوانتانامو و حمايت‌هاي آمريكا از رژيم‌هاي ديكتاتور و ضد حقوق بشر كه حتي اجازه راي دادن و رانندگي به زنان را نمي‌دهند حل نخواهد شد.

وي با اشاره به پيام نوروزي اوباما به ملت ايران تصريح كرد: در اين رابطه پيام نوروزي اوباما به ملت ايران تاسف‌آورتر است، به نظر مي‌رسيد وي لباس رييس‌جمهوري يك كشور بزرگ را از تن به در آورد و در حد رييس حزب سبز شعبه يكي از شهرهاي دورافتاده اروپا سخن راند، ولي به همان ميزان كه براي رييس‌جمهور يك كشور اين اقدام مضحك بود براي ايرانيان درس‌آموز بود كه پشت صحنه دغل‌كاري يكي دو سال آنان در پيگيري گفت‌وگو با جمهوري اسلامي را بهتر بشناسند.

رييس مجلس شوراي اسلامي در ادامه نطق قبل از دستور امروز خود اظهار كرد: مساله ديگري كه براي دولت و مجلس و قوه قضاييه در سال جاري پراهميت است هم‌راستايي در طراحي حركت پرشتاب اقتصادي مي‌باشد كه رهبر فرزانه انقلاب اسلامي حضرت آيت الله خامنه‌اي (دام بركاته) از آن به عنوان جهاد اقتصادي نام بردند.

به گزارش ايسنا،‌ لاريجاني افزود: انتخاب اين راهبرد تيزهوشانه هم پاسخ در خور به دسايس دشمنان ملت است كه قصد غبارآلود كردن فضاي واقعي منطقه را دارند و هم علاج مشكلات اصلي كشور كه همانا مساله بيكاري و بهبود وضع معيشت مردم است.

لاريجاني گفت: تبعا مجاهدت اقتصادي با حضور و درگير شدن همه ملت محقق مي‌شود كه در سياست‌هاي اصل 44 از چند سال پيش زمينه آن فراهم شد و اميد است كه اين قانون به درستي اجرا شود، و در پناه مجاهدت اقتصادي و بالا بردن توان توليد كشور توسعه پايدار حاصل مي‌شود، و مشكل بيكاري به حداقل مي‌رسد. لذا تسهيل فضاي كسب و كار جزو ضروري اين امر است كه خوشبختانه اين طرح با حضور كارشناسان مطلع تهيه و فوريت آن به تصويب رسيد و اميدواريم در اسرع وقت به صحن مجلس ارائه شود.

نماينده مردم قم تاكيد كرد: البته از لوازم ايجاد فضاي پرتحرك مجاهدت اقتصادي و تمركز واقعي بر اين امر پرهيز از موضوعات حاشيه‌اي است كه متاسفانه در سال‌هاي گذشته باعث فرسايش بخشي از توان ملي كشور شده است.

وي اظهار اميدواري كرد، كميسيون‌هاي تخصصي مجلس از ابتداي جلسات امسال اين موضوع را در دستور بررسي‌هاي خود قرار دهند و با كمك مركز پژوهش‌هاي مجلس شوراي اسلامي پيشنهادات خود را ارائه كنند.

لاريجاني در ادامه تصريح كرد: هم‌چنين با توجه به بررسي بودجه سال 90 فرصت مغتنمي براي كميسيون تلفيق خواهد بود كه در همين راستا لايحه بودجه را تكميل و جهت تصويب به مجلس ارائه كنند و در اين رهگذر از نظرات پيشنهادي كميسيون‌هاي تخصصي بهره جويند.

وي افزود: آنچه در سياست‌هاي برنامه و قانون برنامه پنجم مورد توجه قرار گرفت كه رشد اقتصادي كشور به هشت درصد و نرخ بيكاري به زير هفت درصد برسد مي‌تواند مهم‌ترين هدف در اين مجاهدت اقتصادي باشد كه همكاران عزيز در كميسيون تلفيق زمينه‌هاي تحقق آن را فراهم نمايند.

رييس قوه مقننه ضروري دانست با تجربه اجراي قانون هدفمندكردن يارانه‌ها در چند ماه گذشته در تنظيم بودجه اين امر به گونه‌اي عمل شود كه هم نواقص احتمالي در اجراي آن مرتفع شود و هم حمايت‌هاي واقعي به بخش‌هاي كشاورزي، ‌دامپروري، صنعت، بهداشت و سلامت و حمل و نقل با سهم مشخص فراهم شود.

وي هم‌چنين با تشكر از كميسيون تلفيق مجلس كه از روز گذشته با جديت كار خود را آغاز كرده است از اين كميسيون درخواست كرد با دقت و در كوتاه‌ترين زمان ممكن لايحه بودجه را جهت تصويب به مجلس ارائه كند.

لاريجاني گفت: با همه اين تمهيدات چنانچه نمايندگان ملت لازم بدانند از نظر آيين‌نامه مجلس اين امكان وجود دارد كه براي تمركز بر موضوع جهاد اقتصادي كميسيون ويژه‌اي متولي اين امر شود تا در طول سال جاري طرح‌هاي موثر نظير تسهيل فضاي كسب و كار را به مجلس ارايه نمايند و تبعا از نظرات تخصصي كميسيون‌هاي مربوطه استفاده خواهد شد.

وي در پايان از كاركنان دستگاه‌هاي اجرايي كشور نظير نيروي انتظامي و پليس راه، ارتش و سپاه، صدا و سيما، شهرداري‌ها، هلال احمر، راهداري‌ها و اورژانس كه در ايام تعطيل ابتداي سال با تلاش خود اسباب امنيت و آسايش ملت عزيز و مسافران را فراهم كردند، تشكر كرد.
لینک کوتاه
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
 تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

برندگان جوایز میلیاردی همراه اول معرفی شدند!

برندگان جوایز میلیاردی همراه اول معرفی شدند!

 نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

 گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

 قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

 ۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Lebanon
|
۱۶:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۱/۱۵
0
1
پاسخ
آقای لاریجانی شما نبودید که چندی پیش اوباما را ((کاکا سیاه)) خواندید؟!
آقای لاریجانی؛ این خطاب شما موجب شرمساری شیعه است، هر چه می خواهید بگویید، اما بر رنگ و نژاد و قومیت تفاخر نکنید که خلاف رای اسلام و سیره ائمه هدی است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: تمرین تیم ملی هاکی روی یخ بانوان

تصاویر: تمرین تیم ملی هاکی روی یخ بانوان

۲/۴
تصاویر: برندگان مسابقه هنر عکاسی ساختمان

تصاویر: برندگان مسابقه هنر عکاسی ساختمان

۳/۴
تصاویر: مسابقات بین‌المللی آلپاین جانبازان و معلولین

تصاویر: مسابقات بین‌المللی آلپاین جانبازان و معلولین

۴/۴
تصاویر: نقض قانون منع تردد

تصاویر: نقض قانون منع تردد

ببینید!

تماشا کنید: این ۶ ماه / پشت پرده اظهارات جنجالی امروز روحانی چیست؟

ویدیو / محرمانه‌های کنگره آمریکا؛ از حمل و نقل زیرزمینی نمایندگان تا دخمه‌های پنهان + زیرنویس فارسی

ویدیو / بازداشت مدعی دروغین امامت در قم

ویدیو / تصمیمی برای حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی روغن نیست

ویدیو / اولین تصاویر از ویروس کرونای جهش یافته

تماشا کنید: استارت مجدد / خودروسازان خارجی در راه ایران؟

ویدیو / حمله به پلیس با گلوله‌های برفی⁣ در مسکو

آرشیو
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

مهرداد میناوند در اثر کرونا درگذشت

واکنش علی دایی به خبر درگذشت مهرداد میناوند: باور کردنی نیست

علت فوت میناوند چه بود؟

روحانی: از همه قوا، از نظامیان و از کسانی که با دولت بد هستند، خواهش می‌کنم در این ۶ ماه باقیمانده از دولت، بگذارید ما کار کنیم / حامیان دولت گاهی نه آزادی دارند نه مصونیتشان معلوم است

قیمت دلار، امروز ۸ بهمن ۹۹

تماشا کنید: این ۶ ماه / پشت پرده اظهارات جنجالی امروز روحانی چیست؟

آنتونی بلینکن: به گفتگو با تهران درباره برنامه هسته‌ای ایران باز می‌گردیم

سوال زیباکلام از مخالفان FATF: اساسا چرا تحریم‌ها به‌وجود آمده‌اند که ما مجبور شویم آنها را دور بزنیم و بعد به FATF نپیوندیم؟

فرمان اجرایی بایدن: لغو ممنوعیت مسافرتی و مهاجرتی ایرانیان

«زیست شبانه» در تهران تصویب شد

مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس: دولت، موظف به استخدام رسمی فرزندان ایثارگران بدون الزام به داشتن شرط سنی، تحصیل و آزمون شد

جدول خاموشی مناطق مختلف تهران منتشر شد + فایل

مهرداد میناوند در اثر کرونا درگذشت

واکنش وزیر بهداشت به اظهارات امام جمعه قم: قرار است فرماندهانی که یکسال غصه خوردند و شهید دادند به درخواست پروتکل شکنان تادیب شوند

ویدیو/ روایت سرباز راهور از سیلی نماینده مجلس به صورت او

قیمت گوشی‌های سامسونگ امروز ۴ بهمن

ویدیو/ کتک زدن یک زن افغانستانی توسط مامور نیروی انتظامی

سحنگوی قوه قضاییه: شیرین نجفی دستگیر شده است

قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ هزار تومان کاهش یافت

فرمان اجرایی بایدن: لغو ممنوعیت مسافرتی و مهاجرتی ایرانیان

قیمت دلار، امروز ۱ بهمن ۹۹

۶ پیام فرستاده نخست وزیر عراق برای ایران

چرا ترامپ همچنان ممکن است در آخرین لحظات ریاست جمهوری اش، جنگی با ایران به راه اندازد؟

مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس: دولت، موظف به استخدام رسمی فرزندان ایثارگران بدون الزام به داشتن شرط سنی، تحصیل و آزمون شد

بازار خودرو سکته کرد / پژو ۲۰۶ تا ۵۲ میلیون، سمند ۱۴ میلیون، پژو ۴۰۵ تا ۱۵ میلیون و تیبا ۲۶ میلیون ارزان شد / پراید ۹۰ میلیونی هم خریدار ندارد

جو بایدن پیروز انتخابات معرفی شد / فاکس نیوز، آسوشیتدپرس، سی ان ان و ان بی سی این خبر را اعلام کرده اند / بیانیه ترامپ: نتیجه انتخابات هنوز قطعی نشده / پیشنهاد داماد ترامپ به او برای پذیرش شکست

استفتاء مهم ایت الله سیستانی در باره مراسم عزاداری امام حسین (ع)

ترامپ: ایران اگر کرم بریزد بلایی سرش می آوریم که تا حالا سابقه نداشته!

دانش‌آموز ممتاز تهرانی بعد از کنکور خودکشی کرد

جدول غیررسمی افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری / افزایش ۳۰ تا ۷۰ درصدی حقوق ها

مدیرعامل سایپا: خیال همه را از پراید راحت کردیم

ویدیو/ کتک زدن یک زن افغانستانی توسط مامور نیروی انتظامی

خواندنی ها
اپل خط تولید خود را از چین به هند و ویتنام منتقل می‌کند

اپل خط تولید خود را از چین به هند و ویتنام منتقل می‌کند

چگونه دندان‌های خود را از لک قهوه نجات دهیم؟

چگونه دندان‌های خود را از لک قهوه نجات دهیم؟

ماوس جدید ریزر ویژه گیمر‌ها معرفی شد+تصاویر

ماوس جدید ریزر ویژه گیمر‌ها معرفی شد+تصاویر

سری «آیفون ۱۳» قطعاً از «Wi-Fi ۶E» پشتیبانی خواهد کرد

سری «آیفون ۱۳» قطعاً از «Wi-Fi ۶E» پشتیبانی خواهد کرد

آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

اپل خط تولید خود را از چین به هند و ویتنام منتقل می‌کند

وضعیت آب و هوا، امروز ۹ بهمن ۹۹ / سامانه بارشی در راه است / افزایش آلاینده‌ها در تهران، کرج، قم، اصفهان، اراک، تبریز و اهواز

ویدیو / ارز دیجیتال چین در مورد دنیای آینده چه می‌گوید؟ + زیرنویس فارسی

وضعیت جاده‌ها و راه ها، امروز ۹ بهمن ۹۹ / تردد روان در جاده‌های شمال / ترافیک در آزادراه قزوین - کرج سنگین است

آخرین وضعیت علی انصاریان در بیمارستان / ریه‌هایش بالای ۸۰ درصد درگیر کرونا شده اما به خواب مصنوعی نرفته

وزیر بهداشت: ممکن است شاهد جهش ویروس کرونا در کشور باشیم / پایانه‌های مسافربری و فرودگاه ها، یکی از مهمترین محل‌ها برای جهش ویروس هستند؛ نظارت بر این مراکز حتما باید تقویت و تشدید شود

چگونه دندان‌های خود را از لک قهوه نجات دهیم؟

دامپزشکی: ۹۶۰ هزار قطعه از طیور به دلیل ابتلا به آنفلوانزای حاد پرندگان معدوم شدند

امارات: دانشجویان خارجی در صورت داشتن توان مالی، می توانند خانواده‌های خود را هم به امارات بیاورند

وضعیت آب و هوا، امروز ۹ بهمن ۹۹ / سامانه بارشی در راه است / افزایش آلاینده‌ها در تهران، کرج، قم، اصفهان، اراک، تبریز و اهواز

وضعیت جاده‌ها و راه ها، امروز ۹ بهمن ۹۹ / تردد روان در جاده‌های شمال / ترافیک در آزادراه قزوین - کرج سنگین است

بیل گیتس: جهان باید برای همه گیری بعدی آماده باشد

تاکید وزرای خارجه آمریکا و آلمان: درباره برجام همکاری نزدیکی خواهیم داشت

مراسم تشییع مهرداد میناوند فردا در قطعه نام‌آوران بهشت زهرا برگزار می‌شود

واکنش طالبان به ادعای خزانه داری آمریکا: سال ۲۰۰۱ با آغاز جنگ در افغانستان، اعضای القاعده از افغانستان به کشورهای خود بازگشتند / در حال حاضر هیچ یک از عوامل القاعده در افغانستان حضور ندارد

بلومبرگ: دولت بایدن موقتاً فروش اف‌-۳۵ به امارات را متوقف کرد

حکم یک قاضی آمریکایی برای توقف طرح مهاجرتی بایدن

فوت دومین نوجوان مصدوم حادثه آتش سوزی کانکس معلمان در سردشت دزفول / بخشدار سردشت: حال عمومی سایر مصدومان این حادثه نیز نامساعد است

نامزد پست نمایندگی آمریکا در سازمان‌ ملل: منتظر همکاری با روسیه درباره ایرانیم

واکنش روابط عمومی وزارت ارتباطات به اظهارات سخنگوی قوه قضاییه: اظهارات شما منطبق با واقعیت نیست؛ مطابق با صفحه پنجم اوراق بازپرسی، اتهام افزایش پهنای باند به آذری جهرمی تفهیم شده

سخنگوی ستاد کل نیرو‌های مسلح: اگر کوچکترین خطایی از رژیم صهیونیستی سر بزند حیفا و تل آویو را با خاک یکسان می کنیم

ذوالنوری: عوامل ترور شهید فخری‌زاده و انفجار تاسیسات نطنز شناسایی شدند

سخنگوی قوه قضاییه: آدرس غلط دادند؛ احضار آذری جهرمی ارتباطی به پهنای باند ندارد / کسانی که مصوبات شورای عالی فضای مجازی را اجرا نمی‌کنند باید پاسخگو باشند

شناسایی اولین مورد مبتلا به کرونای جهش یافته در اهواز / دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور: افرادی که با این فرد در تماس نزدیک بوده‌اند قرنطینه شده‌اند

سنتکام: بمب‌افکن B۵۲ آمریکا بر فراز خلیج فارس برای سومین بار به پرواز در آمدند

آنتونی بلینکن: به گفتگو با تهران درباره برنامه هسته‌ای ایران باز می‌گردیم

اعلام آمادگی مقتدی صدر برای بازکردن باب مذاکرات میان ایران و عربستان

دژپسند: باید پشت پرده واقعیت بورس از نظر عملکرد را نشان دهیم / گفته می‌شود دولت و وزیر اقتصاد در بازار سرمایه دخالت می‌کنند؛ دولت حمایت می‌کند اما تضمین نه / فعلا برنامه ای برای آزادسازی قسمت سوم سهام عدالت نداریم

تخت روانچی: اکنون که آقای بایدن در کاخ سفید است، باید وعده های خود را عملی کند / پنجره در حال بسته شدن است

آمادگی مسکو برای صادرات مازاد اورانیوم غنی‌شده ایران در صورت بازگشت آمریکا به برجام

مجموع درآمد ۶۰۰ اینفلونسر برتر اینستاگرام فارسی برابر با درآمد صداوسیما از تبلیغات

نتایج اولیه هشتمین آزمون استخدامی کشور ۱۱ بهمن منتشر می‌شود

شمخانی: طالبان را در مبارزه با آمریکا مصمم دیدم

ارزش سهام عدالت، امروز ۸ بهمن ۹۹

شاخص کل بورس امروز ۸ بهمن ۹۹

بهزیستی ملایر: فرزندان فرد کودک‌آزار به خانه امن بهزیستی منتقل شدند

خطیب‌زاده: برای صلح افغانستان سرمایه‌گذاری زیادی کرده‌ایم / هیأت سیاسی طالبان با ظریف رایزنی خواهند کرد

جزئیات دیدار هیات طالبان با شمخانی

آرشیو
وبگردی

صحنه‌های دیدنی از سریال جدید پیمان قاسم‌خانی با بازی پژمان جمشیدی و امیرمهدی ژوله/ عکس

۸۰ درصد «قاتل و وحشی» مشکل شرعی دارد

دستگیری سه زورگیر مسافرکش نما در تهران

کتایون ریاحی را بدون آرایش هم ببینید + عکس

مرگ پدر و پسر کرمانی در آفرودبازی

وقتی گریم سنگین بازیگر زن پیشکسوت را راهی بیمارستان کرد

سرنوشت کودک آزاردیده با تسبیح چه می‌شود؟

نقشـــه عجیب برای سرقت مسلحانه طلافروشی

فروش عروسک بافتنی «برنی سندرز»

خودکشی دو دختر در خیابان‌های گرگان

بازداشت سارقی که ممکن بود کارش به قیمت جان مسافران مترو تمام شود

تبلیغ جنجالی؛ شکستن گوش با تعیین وقت قبلی

  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۲۲۸۶۱
تاریخ انتشار: ۵۲ : ۱۱ - ۱۵ فروردين ۱۳۹۰
صفحه نخست >> سیاست
پ

لاریجانی: پيام نوروزي اوباما برای ایرانیان درس آموز بود

رييس مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: حركت‌هاي انقلابي منطقه صفحه جديدي از آگاهي و بيداري مسلمانان را باز نموده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رييس مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: حركت‌هاي انقلابي منطقه صفحه جديدي از آگاهي و بيداري مسلمانان را باز نموده است.

به گزارش ايسنا، دكتر علي لاريجاني امروز - دوشنبه - در اولين نطق قبل از دستور خود در سال 90 با تبريك آغاز سال جديد به ملت ايران و نمايندگان اظهار اميدواري كرد، سالي پر بركت و پرخير همراه با پيروزي‌هاي عظيم براي مسلمانان باشد.

وي افزود: سال جديد در شرايطي آغاز مي‌شود كه حركت‌هاي انقلابي منطقه صفحه جديدي از آگاهي و بيداري مسلمانان را با شتاب تحسين‌برانگيزي باز نموده است.

رييس قوه مقننه تصريح كرد: جنبش عظيمي كه در كشورهاي منطقه غرب آسيا و شمال آفريقا به راه افتاده رويدادي كم‌نظير در تاريخ است كه حكومت‌هاي ديكتاتور و حاميان غربي آنان را دچار سردرگمي كرده است.

وي افزود: در همه اين كشورها حركت مردم رو به جلو بوده و با آگاهي مردم از سياست‌هاي غرب به ويژه آمريكا امكان فريب و انحراف اين نهضت‌ها رو به كاهش است، اگر چه به دليل رفتار مزورانه غرب و بازي سخيف و سبك امپرياليستي ديكتاتوري آمريكا و برخي حكام منطقه انتظار پيروزي سريع و كم‌هزينه مردم نيز امري غيرواقعي است.

لاريجاني در ادامه خاطرنشان كرد: يكي از پيروزي‌هاي بزرگ در اين عرصه آشكار شدن بيش از پيش اهداف پشت پرده و عدم صداقت آمريكا است، امروز آنها نمي‌توانند بگويند طرفدار حقوق بشر هستند و در كنار ملت‌ها ايستاده‌اند چراكه در بحرين اجازه مي‌دهند ارتش‌هاي بيگانه به سركوب مردمي كه بدون سلاح و با رفتار مسالمت‌آميز مطالباتي دارند بپردازند و در ليبي قبل از نجات مردم از زير آتش‌هايي كه ارتش‌هاي غربي و حكومت ليبي برافروخته است به دنبال امضاي قراردادهاي نفتي به صورت آشكار و پنهان هستند.

رييس مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: آمريكا امروز با دو سلاح زور و فريب به جنگ مسلمانان آمده است . در جايي با زور دنبال مقابله با اراده ملت‌هاست و در جاي ديگر با فريبكاري قصد شكستن اراده مبارزين را دارد، اما آنچه در اين كارزار اهميت دارد اين است كه مسلمانان در هر دو صحنه با قدرت بيداري اسلامي بر اين ترفندها غالب شده‌اند؛ به طوري كه برخي از صاحب‌نظران آمريكايي دوره جديد خاورميانه را دوره افول قدرت آمريكا و صعود قدرت انقلاب اسلامي ناميده‌اند.

وي اظهار كرد: سخني كه امروز بايد با برخي از حكومت‌هاي منطقه در ميان گذاشت پندآموزي از سرنوشت محمدرضا پهلوي است؛ او كه مورد حمايت كامل غرب بود نتوانست در مقابل اراده ملت ايران كه با دست خالي به رويارويي با رژيم ديكتاتوري پرداختند مقاومت كند و آمريكا در روزهايي سخت او را تنها گذاشت و رها كرد.

لاريجاني تاكيد كرد: لذا حاكمان نبايد به حمايت‌هاي آمريكا و غرب دلخوش دارند، بلكه بايد به مردم خود تكيه كرده كه مردم در حمايت از خادمان بس فداكارند.

رييس مجلس شوراي اسلامي گفت: اضطراب آمريكا را در رفتار كينه‌ورزانه آنان در بحث حقوق بشر نسبت به ايران مي‌توان مشاهده كرد. در اين اقدام عجولانه كاملا آشكار بود كه به دليل دست رد ملت‌هاي منطقه به ديكتاتورهاي دست نشانده آنان و براي انحراف اذهان اين موضوع را برجسته‌ كردند، البته بايد بدانند با اين اقدام مشكل حقوق بشر موسسين زندان‌هاي ابوغريب و گوانتانامو و حمايت‌هاي آمريكا از رژيم‌هاي ديكتاتور و ضد حقوق بشر كه حتي اجازه راي دادن و رانندگي به زنان را نمي‌دهند حل نخواهد شد.

وي با اشاره به پيام نوروزي اوباما به ملت ايران تصريح كرد: در اين رابطه پيام نوروزي اوباما به ملت ايران تاسف‌آورتر است، به نظر مي‌رسيد وي لباس رييس‌جمهوري يك كشور بزرگ را از تن به در آورد و در حد رييس حزب سبز شعبه يكي از شهرهاي دورافتاده اروپا سخن راند، ولي به همان ميزان كه براي رييس‌جمهور يك كشور اين اقدام مضحك بود براي ايرانيان درس‌آموز بود كه پشت صحنه دغل‌كاري يكي دو سال آنان در پيگيري گفت‌وگو با جمهوري اسلامي را بهتر بشناسند.

رييس مجلس شوراي اسلامي در ادامه نطق قبل از دستور امروز خود اظهار كرد: مساله ديگري كه براي دولت و مجلس و قوه قضاييه در سال جاري پراهميت است هم‌راستايي در طراحي حركت پرشتاب اقتصادي مي‌باشد كه رهبر فرزانه انقلاب اسلامي حضرت آيت الله خامنه‌اي (دام بركاته) از آن به عنوان جهاد اقتصادي نام بردند.

به گزارش ايسنا،‌ لاريجاني افزود: انتخاب اين راهبرد تيزهوشانه هم پاسخ در خور به دسايس دشمنان ملت است كه قصد غبارآلود كردن فضاي واقعي منطقه را دارند و هم علاج مشكلات اصلي كشور كه همانا مساله بيكاري و بهبود وضع معيشت مردم است.

لاريجاني گفت: تبعا مجاهدت اقتصادي با حضور و درگير شدن همه ملت محقق مي‌شود كه در سياست‌هاي اصل 44 از چند سال پيش زمينه آن فراهم شد و اميد است كه اين قانون به درستي اجرا شود، و در پناه مجاهدت اقتصادي و بالا بردن توان توليد كشور توسعه پايدار حاصل مي‌شود، و مشكل بيكاري به حداقل مي‌رسد. لذا تسهيل فضاي كسب و كار جزو ضروري اين امر است كه خوشبختانه اين طرح با حضور كارشناسان مطلع تهيه و فوريت آن به تصويب رسيد و اميدواريم در اسرع وقت به صحن مجلس ارائه شود.

نماينده مردم قم تاكيد كرد: البته از لوازم ايجاد فضاي پرتحرك مجاهدت اقتصادي و تمركز واقعي بر اين امر پرهيز از موضوعات حاشيه‌اي است كه متاسفانه در سال‌هاي گذشته باعث فرسايش بخشي از توان ملي كشور شده است.

وي اظهار اميدواري كرد، كميسيون‌هاي تخصصي مجلس از ابتداي جلسات امسال اين موضوع را در دستور بررسي‌هاي خود قرار دهند و با كمك مركز پژوهش‌هاي مجلس شوراي اسلامي پيشنهادات خود را ارائه كنند.

لاريجاني در ادامه تصريح كرد: هم‌چنين با توجه به بررسي بودجه سال 90 فرصت مغتنمي براي كميسيون تلفيق خواهد بود كه در همين راستا لايحه بودجه را تكميل و جهت تصويب به مجلس ارائه كنند و در اين رهگذر از نظرات پيشنهادي كميسيون‌هاي تخصصي بهره جويند.

وي افزود: آنچه در سياست‌هاي برنامه و قانون برنامه پنجم مورد توجه قرار گرفت كه رشد اقتصادي كشور به هشت درصد و نرخ بيكاري به زير هفت درصد برسد مي‌تواند مهم‌ترين هدف در اين مجاهدت اقتصادي باشد كه همكاران عزيز در كميسيون تلفيق زمينه‌هاي تحقق آن را فراهم نمايند.

رييس قوه مقننه ضروري دانست با تجربه اجراي قانون هدفمندكردن يارانه‌ها در چند ماه گذشته در تنظيم بودجه اين امر به گونه‌اي عمل شود كه هم نواقص احتمالي در اجراي آن مرتفع شود و هم حمايت‌هاي واقعي به بخش‌هاي كشاورزي، ‌دامپروري، صنعت، بهداشت و سلامت و حمل و نقل با سهم مشخص فراهم شود.

وي هم‌چنين با تشكر از كميسيون تلفيق مجلس كه از روز گذشته با جديت كار خود را آغاز كرده است از اين كميسيون درخواست كرد با دقت و در كوتاه‌ترين زمان ممكن لايحه بودجه را جهت تصويب به مجلس ارائه كند.

لاريجاني گفت: با همه اين تمهيدات چنانچه نمايندگان ملت لازم بدانند از نظر آيين‌نامه مجلس اين امكان وجود دارد كه براي تمركز بر موضوع جهاد اقتصادي كميسيون ويژه‌اي متولي اين امر شود تا در طول سال جاري طرح‌هاي موثر نظير تسهيل فضاي كسب و كار را به مجلس ارايه نمايند و تبعا از نظرات تخصصي كميسيون‌هاي مربوطه استفاده خواهد شد.

وي در پايان از كاركنان دستگاه‌هاي اجرايي كشور نظير نيروي انتظامي و پليس راه، ارتش و سپاه، صدا و سيما، شهرداري‌ها، هلال احمر، راهداري‌ها و اورژانس كه در ايام تعطيل ابتداي سال با تلاش خود اسباب امنيت و آسايش ملت عزيز و مسافران را فراهم كردند، تشكر كرد.
قران
ارسال به تلگرام
قران
قران
قران
قران
قران
قران
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"