arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۲۹۹۷۶
تاریخ انتشار: ۱۶ : ۲۰ - ۲۰ مهر ۱۳۹۴

استفاده از خمیر مرغ‌ در هاله‌ای از ابهام!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
سازمان دامپزشکی می‌تواند مجوز تولید خمیر مرغ را صادر کند، اما اجازه‌ی استفاده از آن در فرآورده‌های گوشتی با وزارت بهداشت است.

هدایت حسینی مدیر کل اداره نظارت بر فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: سازمان دامپزشکی به عنوان متولی فرآورده‌های خام دامی می‌تواند اجازه تولید خمیر مرغ در کشور را صادر کند اما اجازه استفاده از این محصول در فرآورده‌های غذایی قطعا از وظایف وزارت بهداشت است که ما با توجه به ارزیابی که نسبت به موضوع داشتیم نسبت به تامین مواد اولیه که اهمیت بسیار زیادی در سلامت کالای نهایی دارد بررسی کردیم، ما شرایط خمیر مرغ که در کشور تولید می‌شود را برای ورود به عنوان مواد اولیه مثل سوسیس و کالباس تائید نکرده‌ایم و البته جلسات متعددی را با همکاران سازمان دامپزشکی کشور داشته‌ایم برای اینکه تولید خمیر مرغ بتواند از نظر بهداشتی ارتقاء یابد و شرایطی را پیدا کند که بتواند به عنوان مواد اولیه در فرآورده‌های گوشتی استفاده شود.  

اجازه تولید آری اما استفاده خیر!
وی گفت: سازمان دامپزشکی می‌تواند مجوز تولید خمیر مرغ را صادر کند اما در خصوص استفاده هر نوع ماده اولیه درمحصولات غذایی و مواد خوراکی قطعا  سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت به عنوان متولی اصلی سلامت در جامعه خواهد بود.

موارد متخلف استفاده از خمیر مرغ را شناسایی کرده‌ایم که وجود دارد و برخورد شده‌ است، حداقل در یک ماه اخیر 5 واحد تولید فرآورده‌های گوشتی به دلیل تخلفی که داشتند تولیدشان متوقف شده و تمام محصولاتشان متوقف و توقیف شده است هم در سطح کارخانه‌ و هم در عرضه ، به مراجع قضایی معرفی شدند.

حسینی خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه اطمینان حاصل کنیم از مواد اولیه مناسب در تامین مواد اولیه و تولید فرآورده‌ گوشتی متناسب با معیارها و ضوابط سازمان غذا و دارو استفاده شده است؛ پایش جدی و کنترل بسیار مستمری در فرآورده‌های گوشتی داریم. همچنین محصولات نهایی تولید شده را مورد ارزیابی و پایش قرار می‌دهیم.
برچسب ها: فرآورده ، کالا ، سلامت
نظرات بینندگان