arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۳۷۸۹۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۵ : ۲۰ - ۳۰ آبان ۱۳۹۴

اعضای کنگره به اوباما: اسد را فراموش کن، با داعش بجنگ

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 اعضای دموکرات وجمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا از رئیس‌جمهور این کشور خواستند تا به جای مبارزه با دولت بشار اسد به فکر مبارزه با گروه تروریستی داعش باشد.

به نقل از اسپوتنیک، تولسی گابارد، نماینده دموکرات و آستین اسکات، نماینده جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا روز جمعه طرحی را ارائه کردند که به موجب آن جنگ غیرقانونی علیه دولت بشار اسد پایان یابد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از آستین اعلام کرد: تلاش برای خارج کردن اسد از قدرت در این مرحله برای ماموریت اصلی ما غیر موثر به شمار می‌رود.

گابارد نیز دراین باره گفت: آمریکا درحال جنگ در سوریه است. اولین موضوع مبارزه با داعش و دیگر گروه‌های افراط‌گرا است که کنگره پس از حملات 11 سپتامبر مجوز آن را صادر کرده است.

گابارد در ادامه تاکید کرد که تلاش برای سرنگونی اسد غیرسازنده است زیرا به پیشروی داعش کمک می‌کند. به اعتقاد وی درصورت دسترسی داعش به تسلیحات و زیرساختهای ارتش سوریه این گروه تروریستی به مراتب خطرناکتر از قبل خواهد شد.

وی به سی‌ان‌ان گفت: به نظرم اسد نباید از قدرت کنار گذاشته شود. درصورت کنار گذاشتن اسد و سرنگونی وی داعش، القاعده، جبهه النصره کنترل تمام سوریه را در دست خواهند گرفت... آنها حتی قویتر خواهند شد.
منبع: تسنیم
برچسب ها: کنگره ، تسلیحات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۸/۳۰
1
10
بالاخره کم کم به همان راه حلی میرسند که چند سال است ایران برای سوریه ارائه میدهد. بعد از چهار سال آوارگی وبدبختی مردم بیچاره سوریه
نظرات بینندگان