کد خبر: ۲۳۸۸۵
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ : ۲۰ - ۳۰ فروردين ۱۳۹۰

شکایت لاریجانی از دولت

معاون اول قوه قضاییه از شکایت رئیس​مجلس مبنی بر عدم اجرای قانون تشکیل وزارت ورزش و جوانان توسط دولت، خبر داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
معاون اول قوه قضاییه از شکایت رئیس​مجلس مبنی بر عدم اجرای قانون تشکیل وزارت ورزش و جوانان توسط دولت، خبر داد.

حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رییسی در گفت‌وگو با ایسنا، توفیق طرح تحول اقتصادی را حاصل تلاش شبانه‌روزی دولت خدمتگزار دانست و تصریح کرد: همکاری قوای سه‌گانه در ایفای رسالت خدمت‌رسانی و پرهیز از حاشیه‌ها موجب دلگرمی مردم و آرامش فضای سیاسی کشور می‌شود.

وی افزود: فرایند اجرایی کشور باید حول محور قانون حرکت کند و همه دولتمردان و مسئولان موظفند به اجرای قانون پایبند باشند.

معاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه «تخلف و نقض قوانین از هیچ مقامی پذیرفته نیست»، تاکید کرد: نامه ارسالی از سوی رییس مجلس شورای اسلامی مبنی بر عدم اجرای قانون تشکیل وزارت ورزش و جوانان توسط دولت، با جدیت رسیدگی خواهد شد و در این راستا پرونده آن به واحدهای قضایی مربوطه ارجاع شده است.

رییسی ادامه داد: سازمان بازرسی کل کشور موظف است این موضوع را در حوزه وظایف نظارتی بررسی و نتیجه را سریعا اعلام کند.

وی با بیان اینکه «تصمیماتی که منجر به عدم اجرای قانون مزبور شده قابل بررسی و پیگیری قانونی است»، خاطرنشان کرد: اخیرا گزارشاتی از طریق کمیسیون اصل نود نیز در مورد تخلفات دستگاه‌ها به قوه قضاییه واصل شده که این گزارشات به دقت رسیدگی خواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
محمود
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۱/۳۰
0
1
شما ازدولت بی برنامه جزء این انتظار داشتید!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۳:۰۲ - ۱۳۹۰/۰۱/۳۰
0
1
آقاي لاريجاني اينكه لاپوشيه بهتره براي چند صد مورد تخلفات مالي به فرمايش خود حضرتعالي و عدم اجراي مصوبات شكايت ميكرديد تا حداقل به ظاهر هم كه شده نشان ميداديد نماينده مردم هستيد و مصر در اجراي قانون توسط دولت خود محور (ببخشيد عدالت محور) يقين ميدانم اين مورد هم به جائي نميرسه و با نمايندگاني مثل ... به جائي نميرسيد.
وارسته
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۴۶ - ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
0
0
اهميت مجلس و مصوّبات آن در نظر امام خميني (قدّس سره):
«... مجلس بالاترين مقام است در اين مملكت. مجلس اگر رأى داد و شوراى نگهبان هم آن رأى را پذيرفت، هيچ كس حق ندارد يك كلمه راجع به اين بگويد. من نمى‏گويم رأى خودش را نگويد؛ بگويد؛ رأى خودش را بگويد؛ اما اگر بخواهد فساد كند، به مردم بگويد كه اين شوراى نگهبان كذا و اين مجلس كذا، اين فساد است، و مفسد است يك همچو آدمى...
مجلس بايد مسائل را طرح بكند. و رد و بدل و انتقاد صحيح، بدون جار و جنجال، بدون هياهو، مسائل را بگويند. كسى كه مخالف است مخالفت خودش را بدون هياهو بگويد. آن كه موافق است موافقت خودش را بدون جار و جنجال بگويد. و بعد هم رأى بگيرند. وقتى رأى گرفتند، اگر اكثريت رأى داد، و بعد هم برده شد پيش شوراى نگهبان و آنها هم صحيح دانستند اين رأى را، مخالف اسلام ندانستند و مخالف قانون اساسى ندانستند، اگر بعدها بخواهند شيطنت بكنند، اين شيطنتها از مبادى غضب، از مبادى فاسد، بيرون مى‏آيد. بايد سرتسليم به مجلس، يعنى سر تسليم به اسلام وقتى مخالف اسلام نيست، سر تسليم به اسلام فرود آورد. روشهاى غير اسلامى را، اگر هم در باطن ـ خداى نخواسته ـ دارند، نبايد ديگر اظهار بكنند و نبايد اذهان مردم را نسبت به مجلس مشوش كنند. اين يك مسئله‏اى است اساسى، و بايد همه توجه داشته باشند. به مجرد اينكه يك مطلبى برخلاف رأى يك نفر است، نبايد بگويد مجلس درست نيست. اين خودش را اصلاح‏ كند. اين خودش درست نيست...» (صحيفه امام، ج‏14، ص370)
نظرات بینندگان