کد خبر: ۲۴۳۱۲۹
تاریخ انتشار: ۱۳ : ۱۵ - ۲۵ آذر ۱۳۹۴
اخباری که حکایت از بی انصافی به نزدیکترین حلقه یاران روحانی دارد؛

شایعه‌سازی علیه «صادق»؛ از تلاش برای ممنوع المصاحبه او تا سفارت کرواسی

شایعه‌سازی علیه «صادق»؛ از تلاش برای ممنوع المصاحبه او تا سفارت کرواسی
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
کاهش سیر حضور محمدرضا صادق، مشاور رسانه‌ای رئیس‌جمهوری در مقایسه با یک سال گذشته دستمایه خبرسازی مخالفان دولت شد.

به گزارش انتخاب ؛ روز گذشته یکی از سایت‌های وابسته به مخالفان دولت، خبر از انتصاب صادق به سمتی تازه منتشر کرد اما در این حال او را چهره‌ای در انزوا قرار گرفته خواند. در متن این خبر که در سایت «پایش» نزدیک به جبهه پایداری منتشر شده، آمده است: «یکی از نزدیک‌ترین مشاوران حسن روحانی در ایام انتخابات ریاست جمهوری و پس از آن، بعد از مدتی انزوا قرار است به عنوان سفیر ایران در کرواسی منصوب شود.»

این خبر بازتاب زیادی در شبکه‌های اجتماعی داشت. روزنامه جام جم نیز در شماره امروز خود این خبر را منتشر کرده است.

اینکه مشاور رسانه‌ای روحانی این روزها در فضای رسانه‌ای کمتر حضور پیدا می‌کند، انکارشدنی نیست، صادق در زمان برگزاری نمایشگاه مطبوعات از غرفه روزنامه‌ها و سایت‌های خبری، دیدار و گفت‌وگوی کوتاهی با آنها انجام داد و این در حالی بود که وی به دلیل بیماری و کسالت قلبی، دوبار در بیمارستان بستری شده بود؛ از این زمان حضور آشکار وی هر روز کمرنگ‌تر شد تا جایی که برخی رسانه‌های وابسته به جریان راست خبری از اختلاف وی با ذی‌نفوذان نهاد ریاست جمهوری یعنی حسین فریدون و محمد نهاوندیان البته تلاش اسماعیلی برای ممنوع المصاحبه شدن وی منتشر کردند که ظاهراً با پیگیری های زیاد، نهایتاً به صورت دستوری ابلاغ شد ؛ و برخی دیگر هم از کناره‌گیری وی سخن گفتند که البته موضوع کناره‌گیری تکذیب شد؛ اما درباره اختلاف وی با گردانندگان نهاد سکوت شد و هیچ‌گاه این موضوع رد نشد ؛ موضوعی که نشان از کم انصافی برخی افراد در دفتر رئی جمهور دارد که نزدیکترین و موثرترین حلقه یاران خود را تا سر حد ممکن، به حاشیه می رانند و به جای آنان ، از افرادی با سوابق مبهم و عجیب بهره می برند.

از سوی دیگر، برخی خبرها حاکی از آن است که بخشی این کاهش حضور نه به دلیل انزوای سیاسی که بر عکس، به دلیل فعالیت سیاسی خارج از دولت است که روزهای پرکاری را برای او رقم زده است.

صادق که در جریان انتخابات 24 خرداد 92 در حلقه نزدیکان حسن روحانی قرار داشت و به او مشاوره می‌داد و پس از آن در شکل‌گیری دولت تدبیر و امید نقش‌آفرینی کرد همچنین در نخستین سفر روحانی به مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک نیز ساماندهی اقدامات رسانه‌ای سفر را برعهده داشت، این روها تجربه رسانه‌ای خود را در خدمت چهره‌های جریان اعتدال در انتخابات دیگر قرار داده است.

او در گفت‌وگوی خود با سایت انتخاب در نمایشگاه مطبوعات به این نکته اشاره کرده بود که در صورت حضور سیدحسن خمینی، نوه بنیانگذار انقلاب اسلامی، در کارزار انتخابات خبرگان رهبری حتما از وی حمایت خواهد کرد. البته حضور صادق در کنار سیدحسن خمینی در بازدید چند ماه پیش از خبرگزاری ایرنا هم از جدی بودن فعالیت‌های او در این زمینه خبر داد؛ زیرا صادق در آن ایام کمتر در عرصه رسانه‌ای حضور پیدا می‌کرد و یا به همراه چهره‌ای در نشست یا اجلاسی دیده می‌شد.


نظرات بینندگان
captcha