سه‌شنبه ۲۴ فروردين ۱۴۰۰ | Tuesday, 13 April 2021
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
سه‌شنبه ۲۴ فروردين ۱۴۰۰ | Tuesday, 13 April 2021
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
تماشا کنید: تله / اسرائیل از خرابکاری در نطنز چه هدفی را دنبال می کند؟

تماشا کنید: تله / اسرائیل از خرابکاری در نطنز چه هدفی را دنبال می کند؟

ویدیو / تکواندوکار نیجریه‌ای که ۸ ماهه باردار بود، مدال طلا گرفت

ویدیو / تکواندوکار نیجریه‌ای که ۸ ماهه باردار بود، مدال طلا گرفت

ویدیو /  حضور متهم به کودتای اردن در انظار عمومی

ویدیو / حضور متهم به کودتای اردن در انظار عمومی

ویدیو / سخنگوی ستاد کرونا:  هرکس سرفه کرد کرونا دارد، نیازی هم به تست نیست

ویدیو / سخنگوی ستاد کرونا: هرکس سرفه کرد کرونا دارد، نیازی هم به تست نیست

ویدیو / اجرای قانون مالیات خودروها و خانه‌های لوکس از خرداد

ویدیو / اجرای قانون مالیات خودروها و خانه‌های لوکس از خرداد

ویدیو / شرایط وخیم بیمارستان‌های اصفهان / بستری هزار و ۸۰۰ بیمار، تنها در امروز

ویدیو / شرایط وخیم بیمارستان‌های اصفهان / بستری هزار و ۸۰۰ بیمار، تنها در امروز

کد خبر: ۲۴۵۴۳۸
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲ : ۱۶ - ۱۰ دی ۱۳۹۴
صفحه نخست >> سیاست
پ

مصلحی: در دفتر رئیس جمهور سابق نفوذی داشتیم

حجت‌الاسلام حیدر مصلحی گفت: در فتنه ۸۸ افرادی دستگیر شدند، اعتراف کردند تنها برای ناامن کردن یکی از چهارراه‌ها در تهران در کنار سازمان حج و زیارت در خیابان آزادی، هفته‌ای ۲۵۰ میلیون تومان دریافت می‌کردند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 حجت الاسلام و المسلمین حیدر مصلحی وزیر سابق اطلاعات، در همایش سیاسی با حضور فرماندهان و کارکنان قرارگاه سازندگی نوح(ع) در سالن همایش‌های 5 آذر سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد؛ با اشاره به فتنه‌های متعدد برای پیامبران در مسیر هدایت مردم گفت: وجود فتنه‌های متعدد برای استحکام و بالندگی نظام‌های اسلامی در طول تاریخ از سنن الهی است؛ تا این نظام‌ها در مسیر هدایت امت به ساخت و استحکام لازم دست پیدا کنند.

وی با یادآوری سخنان مقام معظم رهبری در 14 خرداد امسال،‌ آن را نقطه عطفی در معرفی پروژه نفوذ دشمن قلمداد و تاکید کرد: استکبار جهانی سرمایه‌گذاری عظیمی برای به انحراف کشیدن گفتمان امام(ره) ایجاد کرده است؛‌ به طوری که در تمام این سال‌ها بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی شاهد تلاش نافرجام دشمن برای به هم ریختن ساختار معماری انقلاب اسلامی بوده‌ایم که بحمدالله با هوشیاری نیروهای مومن و انقلابی شکست خورده است.

وزیر سابق اطلاعات افزود: تغییر افکار، تغییر ساختار و تغییر رفتار سه مؤلفه نظام سلطه در پروژه نفوذ به شمار می‌آیند که در تمام این دوره‌ها بعد از انقلاب اسلامی، متناسب با هر دوره‌ای از ویژگی‌های خاص خود بهره‌مند بوده است.

وی با یادآوری نفوذ دشمن در بیت یکی از آیات عظام در اوایل انقلاب افزود: با کمال تأسف در روزهای بعد از پیروزی انقلاب شاهد نفوذ یکی از جاسوسان انگلیسی در بیت ایشان بودیم و شاهد بودیم که چه تبعات جبران ناپذیری را به کشور وارد ساخت.

وی با ذکر اینکه انجمن حجتیه را می‌توان مصداقی از یک مجموعه کاملا منحرف و در خدمت اهداف غرب دانست؛ تصریح کرد: در طول سال‌های بعد از انقلاب شاهد نفوذ موردی و جریانی زیادی بوده‌ایم که تمام این نفوذ‌ها در قالب نفوذ موردی یا همان ترور فیزیکی و ترور شخصیت‌ها و یا نفوذ جریانی درقالب تاثیر در تصمیم‌سازی‌ها بودیم.

مصلحی افزود: در زمانی که بنده وزیر اطلاعات بودم تمام معوقات و میزان بدهی‌های بالغ بر 300 نفر که به بانک‌ها بدهکار بودند؛ استخراج شد و زمانی که شکایت را به قوه قضائیه بردیم این قوه اعلام کرد که باید حداقل یک شکایت از مدیران بانک‌ها وصول شود تا پروند‌هایی در این زمینه در جریان رسیدگی قرار بگیرند؛ ولی متاسفانه هیچ‌یک از رؤسای بانک‌ها به این امر اهتمام نکردند.

وی با یادآوری مجدد پروژه نفوذ تصریح کرد: درست در زمانی که به دنبال محکوم کردن افراد چپاول‌گر سرمایه ملت در بانک‌ها بودیم، ماده واحده‌ای در یکی از لوایح بودجه‌ همان سال مبنی بر استمهال در بازپرداخت معوقات گنجانده شد! و وقتی که به این امر توجه‌ کافی می‌شود می‌بینیم که در راستای همان پروژه نفوذ در تصمیم‌گیری‌ها تعبیر می‌شود.

وی با برشمردن مصداق‌هایی از موارد نفوذ، ادامه داد: در دوسال پایانی دولت دهم برابر اسنادی که موجود است؛ استکبار با سرمایه‌گذاری حجیم متاسفانه تا حدودی موفق به ترور شخصیت رئیس دولت دهم گردید و ما وقتی به این جریان با دیده‌ باز نگاه می‌کنیم متوجه می‌شویم که بر اثر نفوذ افرادی در دفتر رئیس‌‌جمهور تصمیماتی که در آن زمان گرفته می‌شد؛‌ کاملا در جهت ترور شخصیت رئیس‌جمهور بود.

وزیر سابق اطلاعات با بیان اینکه بعد از اجرای برجام نیز شاهد کوتاهی امریکا در دشمنی با نظام اسلامی نبوده‌ایم، عنوان کرد: در همین چند روز گذشته طرحی در مجلس آمریکا به تصویب رسیده است که بیش از 2/5 میلیارد دلار برای پروژه نفوذ کنار گذاشته‌اند که با کمال تعجب می‌بینیم که شخص وزیر خارجه آمریکا مسئولیت اصلی این پروژه را به دوش می‌کشد و متاسفانه شاهد هستیم که برخی در داخل ادعا می‌کنند که ما با دولت آمریکا طرف هستیم نه با کنگره اما عجیب‌تر اینکه این افراد در زمانی چنین ادعایی را مطرح می‌کنند که رئیس جمهور آمریکا این مصوبه را برای اجرا امضا کرده است.

مصلحی با بیان اینکه بنده در ریز جزئیات مشکلات اقتصادی به سبب مسئولیتم در وزارت اطلاعات بودم؛ اظهار داشت: قاطعانه اعلام می‌کنم که تنها 20 درصد مشکلات اقتصادی و معیشتی کشور ناشی از تحریم‌ها است و مابقی مشکلات ناشی از عدم مدیریت صحیح در وصول مطالبات و بودجه‌های پرداختی برای اجرای برنامه‌ها در دولت است.

وی با اشاره به حوادث عبرت‌آموز فتنه 88 گفت: در آن زمان در سفارت انگلیس در تهران 250 نفر عضو فعال برای التهاب آفرینی در فضای جامعه مشغول انجام عملیات بودند که از این میان تنها 50 نفر از کارکنان انگلیسی سفارت محسوب می‌شدند و مابقی افراد و جریاناتی بودند که با این سفارت ارتباط داشتند.

وزیر سابق اطلاعات در رابطه با نقش انگلیس در حوادث سال 88 تصریح کرد: دستگاه اطلاعاتی و جاسوسی این کشور برای ایجاد جو ناامنی درکشورها و به خصوص در میان کشورهای اسلامی از دو عنصر استفاده می‌برد. یکی خواص فاسد و دیگری استفاده از اراذل و اوباش در ناامن کردن جامعه.

وی ادامه داد: در همان زمان افرادی که دستگیر شدند اعتراف کردند که تنها برای ناامن کردن یکی از چهارراه‌ها در تهران در کنار سازمان حج و زیارت در خیابان آزادی، هفته‌ای 250 میلیون تومان دریافت می‌کردند که این موضوع تنها بخشی از سرمایه‌گذاری بی‌سابقه نظام سلطه در به زانو درآوردن گفتمان انقلاب اسلامی دارد.

وی در همین زمینه اعلام داشت: برای تاثیرگذاری بر روی اذهان خواص،‌متاسفانه شاهد بودیم که برخی به اشتباه و یا از روی عناد با انقلاب اسلامی ادعا می‌کردند که این یک دعوای انتخاباتی است و ربطی به فتنه‌گری و ایجاد آشوب از سوی قدرت‌های بزرگ ندارد.

مصلحی در پایان خاطر نشان ساخت: در هر زمانی که مجموعه‌ای پایبند به ارزش‌های انقلاب اسلامی به میدان آمده است و در کنار مردم ایستادگی کرده است؛ شاهد تحول بوده‌ایم و اطمینان دارم که مردم هوشیار،‌ مومن و انقلابی ما مثل همیشه در صحنه دفاع از آرمان و اهداف متعالی این نظام خواهند ایستاد.
لینک کوتاه
منبع: فارس
ارسال به تلگرام
برچسب ها: رئیس جمهور ، جاسوس ، فتنه
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

تیپ خفن بهاره رهنما و همسرش + عکس

تیپ خفن بهاره رهنما و همسرش + عکس

بهروز وثوقی تن به بازی انتخاباتی نداد

بهروز وثوقی تن به بازی انتخاباتی نداد

۵ آدمی که مرگ خود را پیش بینی کردند/ ترس از عدد ۱۳ آرنولد شوئنبرگ را به قتل رساند

۵ آدمی که مرگ خود را پیش بینی کردند/ ترس از عدد ۱۳ آرنولد شوئنبرگ را به قتل رساند

این بازیگر ۲ متری رییس‌جمهور آمریکا می‌شود؟

این بازیگر ۲ متری رییس‌جمهور آمریکا می‌شود؟

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱۶
غیر قابل انتشار: ۲۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۶ - ۱۳۹۴/۱۰/۱۰
3
25
پاسخ
ايشان اكر همه جا نفوذي داشته اند جرا اجازه داده اند ماجرا ادامه بيدا كند و صدمات جبران نابذير به كشور و.. وارد شود؟‏!‏
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۳ - ۱۳۹۴/۱۰/۱۰
1
27
پاسخ
اگر تا ان حد نفوذ کرده بودند وشما هم مطمئن بودید پس چرا برخوردی نشد ؟
قلی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۳۴ - ۱۳۹۴/۱۰/۱۰
1
27
پاسخ
کوتاهی در برخورد با مفاسد اقتصادی قابل پذیرش نیست اگر میدانستید چرا اقدام نکردید
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: حمل و نقل عمومی مشهد در وضعیت قرمز

تصاویر: حمل و نقل عمومی مشهد در وضعیت قرمز

۲/۴
تصاویر: اختتامیه مسابقات دو و میدانی جام امام رضا (ع)

تصاویر: اختتامیه مسابقات دو و میدانی جام امام رضا (ع)

۳/۴
تصاویر: استهلال ماه مبارک رمضان-قم

تصاویر: استهلال ماه مبارک رمضان-قم

۴/۴
تصاویر: دیدار مشاور امنیت ملی عراق با محمد جواد ظریف

تصاویر: دیدار مشاور امنیت ملی عراق با محمد جواد ظریف

ببینید!

تماشا کنید: «نه» به مردم / چرا اصولگرایان از رودررویی بی واسطه با افکارعمومی در کلاب هاوس اجتناب می کنند؟

ویدیو / حسام نواب صفوی در آی‌سی‌یو: بیماری کرونا خیلی سخت است؛ مردم رعایت کنند

ویدیو / فارسی حرف زدنِ نخست‎ وزیر کره‎ جنوبی در نشست با جهانگیری

ویدیو / در باغ‌ وحش مرموز «حسن رعیت» چه می‌گذشت؟

ویدیو / چرا کریمه اینقدر برای روسیه مهم است؟ + زیرنویس فارسی

ویدیو / زالی: هر ۱۶ دقیقه یک شهروند تهرانی را از دست دادیم

ویدیو / انتشار تصاویر رونمایی رسمی از شهر گم‌شده ۳ هزار ساله در مصر

آرشیو
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

محسن رضایی از آتش سوزی در نطنز خبر داد

پاسخ دفتر حضرت آیت الله سیستانی به پرسش هایی درباره روزه ماه مبارک رمضان

ایران گفت‌و‌گوهای جامع با اتحادیه اروپا را تعلیق کرد

تصمیم «قطعی» سیدحسن خمینی برای عدم کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰/ سید یاسر خمینی: رهبر انقلاب کاندیداتوری او را به صلاح ندانستند؛ خواستند در شرایط فعلی به این عرصه ورود نکند

شناسایی هویت عامل اختلال در سیستم برق سایت نطنز

آخرین آمار کرونا در ایران، ۲۳ فروردین ۱۴۰۰: فوت ۲۷۴ نفر در شبانه روز گذشته

قیمت سکه و طلا، امروز ۲۳ فروردین ۱۴۰۰

کدام کشورها فردا را اولین روز ماه مبارک رمضان اعلام کردند؟

قیمت دلار، امروز ۲۲ فروردین ۱۴۰۰

قیمت سکه پارسیان، امروز ۱۹ فروردین ۱۴۰۰

قیمت دلار، امروز ۱۹ فروردین ۱۴۰۰

علم الهدی کرونا گرفت

پیشنهاد مهم روحانی به رهبر انقلاب درباره FATF

قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۱ فروردین ۱۴۰۰

محسن رضایی از آتش سوزی در نطنز خبر داد

حقوق ناظران شرعی واردات مرغ؛ ۲۵۰۰ یورو!

بازار خودرو سکته کرد / پژو ۲۰۶ تا ۵۲ میلیون، سمند ۱۴ میلیون، پژو ۴۰۵ تا ۱۵ میلیون و تیبا ۲۶ میلیون ارزان شد / پراید ۹۰ میلیونی هم خریدار ندارد

جو بایدن پیروز انتخابات معرفی شد / فاکس نیوز، آسوشیتدپرس، سی ان ان و ان بی سی این خبر را اعلام کرده اند / بیانیه ترامپ: نتیجه انتخابات هنوز قطعی نشده / پیشنهاد داماد ترامپ به او برای پذیرش شکست

استفتاء مهم ایت الله سیستانی در باره مراسم عزاداری امام حسین (ع)

ترامپ: ایران اگر کرم بریزد بلایی سرش می آوریم که تا حالا سابقه نداشته!

دانش‌آموز ممتاز تهرانی بعد از کنکور خودکشی کرد

جدول غیررسمی افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری / افزایش ۳۰ تا ۷۰ درصدی حقوق ها

مدیرعامل سایپا: خیال همه را از پراید راحت کردیم

ویدیو/ کتک زدن یک زن افغانستانی توسط مامور نیروی انتظامی

خواندنی ها
رشد خیره کننده تعداد برنامه‌های هوشمند طی  ۵ سال اخیر

رشد خیره کننده تعداد برنامه‌های هوشمند طی  ۵ سال اخیر

گوشی گلکسی M۴۲ با تراشه اسنپدراگون ۷۵۰G در راه است

گوشی گلکسی M۴۲ با تراشه اسنپدراگون ۷۵۰G در راه است

ساخت عروسک اختصاصی برای تولد کودک سندرم داون+تصاویر

ساخت عروسک اختصاصی برای تولد کودک سندرم داون+تصاویر

بیماری مرموزی که کودکان را به خواب می‌برد!

بیماری مرموزی که کودکان را به خواب می‌برد!

آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

لاوروف به دیدار روحانی رفت

عراقچی راهی وین شد / فردا؛ ادامه مذاکرات ایران و ۱+۴

جلسات دادگاه شکایت راهور از نماینده مجلس به زودی برگزار می‌شود/ ۷۸۷ محکوم از قصاص نجات یافتند

دستگیری بیش از ۸۶۰ مجرم و انهدام ۲۹ باند در پایتخت

اطلاعیه ناجا برای ماه رمضان: فعالیت اماکن غذایی منوط به مجوز ستاد کروناست

سخنگوی ستاد کرونا: تا فردا ۴۰۰ هزار دُز واکسن چینی به کشور وارد می‌شود / تا تیرماه ۸/۳ میلیون نفر واکسینه می‌شوند

سخنگوی ستاد کرونا: تا فردا ۴۰۰ هزار دُز واکسن چینی به کشور وارد می‌شود / تا تیرماه ۸/۳ میلیون نفر واکسینه می‌شوند

سخنگوی قوه قضاییه: پرونده میلاد حاتمی هنوز در دادسراست / تحقیقات هنوز تکمیل نشده؛ نمی‌توانم درباره آن اظهار نظر کنم

ربیعی: حقوق حداقل بگیران تامین اجتماعی ۳۹ درصد و سایر مستمری بگیران ۲۶ درصد افزایش یافته

عراقچی راهی وین شد / فردا؛ ادامه مذاکرات ایران و ۱+۴

لاوروف: همه تحریم‌ها علیه ایران باید بی‌قید و شرط برداشته شود / اگر آمریکا این کار را نکند ممکن است گرفتار اقدام خطرناکی شود / اعمال تحریم‌های اروپا علیه ایران در اوج مذاکرات برای حفظ برجام اشتباه بزرگی است؛ حتی بدتر از یک جرم است

ربیعی: خرابکاری نطنز، با فناوری های جدیدتر در مدت کوتاهی بازسازی خواهد شد/ این اقدام نشان دهنده موفق بودن مذاکرات برای رفع تحریم هاست / حق خود را برای اقدام علیه عاملین، آمرین و مباشرین این حمله محفوظ می دانیم

سخنگوی دستگاه قضا: جنایی بودن پرونده آزاده نامداری منتفی است

سخنگوی قوه قضاییه درباره فیلترینگ کلاب هاوس: مسئولیت مدیریت فضای مجازی به عهده دولت و وزارت ارتباطات است؛ چنانچه قصور کردند باید پاسخگو باشند؛ ما هم موضوعات را تعقیب می‌کنیم

وزیر راه: حتی یک درخواست وزارت بهداشت در خصوص لغو پروازها نبوده که اجرا نکرده باشیم

قیمت دلار، امروز ۲۴ فروردین ۱۴۰۰

وضعیت آب و هوا، امروز ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ / بارش‌ها فردا به شرق کشور می‌رسد

وزیر راه: اتوبوس حامل روحانی متخلف از پروتکل‌های کرونایی را جریمه کردیم/ قشم ایر تذکر گرفت/ پرواز آبادان – مشهد با ۱۲ صندلی خالی پرید

نقوی حسینی: اگر رئیسی نیاید، جلیلی نامزد می‌شود / جلیلی هم برنامه دارد و هم دولتش را آماده کرده

واکسیناسیون ورزشکاران المپیکی آغاز شد

ستاد استهلال دفتر رهبری: چهارشنبه اول ماه رمضان است

روزنامه جمهوری اسلامی: با خرابکاری‌هایی که اسرائیل انجام داده، دستگاه‌های اطلاعاتی کشور باید بازبینی شوند

نامه ظریف به گوترش درباره حادثه نطنز: آمریکا باید تمامی تحریم ها از زمان اجرای برجام را لغو کند / ایران با توقف اقدامات جبرانی خود پاسخ می دهد؛ اقداماتی که به دلیل خرابکاری اخیر سیر صعودی خواهد گرفت

سخنگوی ستاد کرونا: تعداد فوتی‌های کرونا تا ۲ هفته دیگر به ۳۰۰ نفر خواهد رسید / حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد بستری‌های کرونا فوت می‌کنند و کاری نمی‌شود کرد

مسکو: لاوروف فردا به ایران سفر می کند و با روحانی نیز دیدار خواهد داشت

کاخ سفید: در حادثه نطنز نقش نداشتیم / روی مذاکرات وین متمرکز هستیم

حدادعادل: کاندیدای ما پس از ثبت نام ها اعلام می شود

غریب آبادی: غنی‌سازی در نطنز متوقف نشده / چند اقدام فنی در واکنش اولیه به خرابکاری برنامه‌ریزی شده است

مقصران سقوط هواپیمای آنتونف به حبس محکوم شدند / رئیس اسبق سازمان هواپیمایی در بین محکومان

یک نماینده مجلس از قول یک مقام دولتی: قانون اخیر هسته ای مجلس سبب انفجار و خرابکاری در نطنز بود

ذوالنوری: روحانی مراقب توبه آمریکایی‌ها در شب قدر باشد

مشاور عیسی کلانتری: تکذیب محکومیت رئیس سازمان محیط زیست کشور

عضو کمیسیون بهداشت مجلس: مراحل تولید واکسن های داخلی خوب پیش می رود اما کند است

قطر: حمله‌ای به تأسیسات هسته‌ای نطنز را به شدت محکوم می‌کنیم / از روند مذاکرات درباره برنامه هسته‌ای ایران حمایت می کنیم

اظهارات عجیب رئیس انجمن شرکت‌های هواپیمایی: اعتقادی به محدودیت ۶۰ درصدی پرواز‌ها نداریم / دنیا قبول ندارد که هواپیما محل شیوع ویروس کروناست

روسیه: درصورت عمدی‌بودن حادثه نطنز، قویاً آن را محکوم می‌کنیم / امیدواریم این حادثه مشارکت در توافق هسته ای را خدشه دار نکند

وزیر دفاع آمریکا در واکنش به حادثه نطنز: از گزارش ها آگاهی داریم / واشنگتن به تلاش ها برای مذاکره همچنان متعهد است

سخنگوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: درباره حادثه نطنز با مقام‌های ایران در تماس هستیم

آرشیو
وبگردی

بخشش زنی که در آستانه قصاص بود

چرا این روز‌ها شهاب حسینی صدای موتور می‌دهد؟

قیمت کفش‌های دزدیده شده حسن تفتیان چقدر بود؟

آیا همایون جانشین خلف استاد شجریان است؟!

متلک‌های تند مهراب قاسم‌خانی به وزیر بهداشت

تیپ خفن بهاره رهنما و همسرش + عکس

پویا امینی هم درگیر کرونا شد

روزی که جواد خواجوی، به‌خاطر خجالت، مسافرکشی را کنار گذاشت

قتل فجیع موذن و نمازگزار بر سَر اوقات شرعی

شلیک پسر، جان پدر را گرفت

۲ مرد همسرکش در انتظار جلسه محاکمه

پرونده کشدار مردی که چشمس به خاطر فروش سبزی گندیده کور شد

  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۲۴۵۴۳۸
تاریخ انتشار: ۱۲ : ۱۶ - ۱۰ دی ۱۳۹۴
صفحه نخست >> سیاست
پ

مصلحی: در دفتر رئیس جمهور سابق نفوذی داشتیم

حجت‌الاسلام حیدر مصلحی گفت: در فتنه ۸۸ افرادی دستگیر شدند، اعتراف کردند تنها برای ناامن کردن یکی از چهارراه‌ها در تهران در کنار سازمان حج و زیارت در خیابان آزادی، هفته‌ای ۲۵۰ میلیون تومان دریافت می‌کردند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 حجت الاسلام و المسلمین حیدر مصلحی وزیر سابق اطلاعات، در همایش سیاسی با حضور فرماندهان و کارکنان قرارگاه سازندگی نوح(ع) در سالن همایش‌های 5 آذر سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد؛ با اشاره به فتنه‌های متعدد برای پیامبران در مسیر هدایت مردم گفت: وجود فتنه‌های متعدد برای استحکام و بالندگی نظام‌های اسلامی در طول تاریخ از سنن الهی است؛ تا این نظام‌ها در مسیر هدایت امت به ساخت و استحکام لازم دست پیدا کنند.

وی با یادآوری سخنان مقام معظم رهبری در 14 خرداد امسال،‌ آن را نقطه عطفی در معرفی پروژه نفوذ دشمن قلمداد و تاکید کرد: استکبار جهانی سرمایه‌گذاری عظیمی برای به انحراف کشیدن گفتمان امام(ره) ایجاد کرده است؛‌ به طوری که در تمام این سال‌ها بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی شاهد تلاش نافرجام دشمن برای به هم ریختن ساختار معماری انقلاب اسلامی بوده‌ایم که بحمدالله با هوشیاری نیروهای مومن و انقلابی شکست خورده است.

وزیر سابق اطلاعات افزود: تغییر افکار، تغییر ساختار و تغییر رفتار سه مؤلفه نظام سلطه در پروژه نفوذ به شمار می‌آیند که در تمام این دوره‌ها بعد از انقلاب اسلامی، متناسب با هر دوره‌ای از ویژگی‌های خاص خود بهره‌مند بوده است.

وی با یادآوری نفوذ دشمن در بیت یکی از آیات عظام در اوایل انقلاب افزود: با کمال تأسف در روزهای بعد از پیروزی انقلاب شاهد نفوذ یکی از جاسوسان انگلیسی در بیت ایشان بودیم و شاهد بودیم که چه تبعات جبران ناپذیری را به کشور وارد ساخت.

وی با ذکر اینکه انجمن حجتیه را می‌توان مصداقی از یک مجموعه کاملا منحرف و در خدمت اهداف غرب دانست؛ تصریح کرد: در طول سال‌های بعد از انقلاب شاهد نفوذ موردی و جریانی زیادی بوده‌ایم که تمام این نفوذ‌ها در قالب نفوذ موردی یا همان ترور فیزیکی و ترور شخصیت‌ها و یا نفوذ جریانی درقالب تاثیر در تصمیم‌سازی‌ها بودیم.

مصلحی افزود: در زمانی که بنده وزیر اطلاعات بودم تمام معوقات و میزان بدهی‌های بالغ بر 300 نفر که به بانک‌ها بدهکار بودند؛ استخراج شد و زمانی که شکایت را به قوه قضائیه بردیم این قوه اعلام کرد که باید حداقل یک شکایت از مدیران بانک‌ها وصول شود تا پروند‌هایی در این زمینه در جریان رسیدگی قرار بگیرند؛ ولی متاسفانه هیچ‌یک از رؤسای بانک‌ها به این امر اهتمام نکردند.

وی با یادآوری مجدد پروژه نفوذ تصریح کرد: درست در زمانی که به دنبال محکوم کردن افراد چپاول‌گر سرمایه ملت در بانک‌ها بودیم، ماده واحده‌ای در یکی از لوایح بودجه‌ همان سال مبنی بر استمهال در بازپرداخت معوقات گنجانده شد! و وقتی که به این امر توجه‌ کافی می‌شود می‌بینیم که در راستای همان پروژه نفوذ در تصمیم‌گیری‌ها تعبیر می‌شود.

وی با برشمردن مصداق‌هایی از موارد نفوذ، ادامه داد: در دوسال پایانی دولت دهم برابر اسنادی که موجود است؛ استکبار با سرمایه‌گذاری حجیم متاسفانه تا حدودی موفق به ترور شخصیت رئیس دولت دهم گردید و ما وقتی به این جریان با دیده‌ باز نگاه می‌کنیم متوجه می‌شویم که بر اثر نفوذ افرادی در دفتر رئیس‌‌جمهور تصمیماتی که در آن زمان گرفته می‌شد؛‌ کاملا در جهت ترور شخصیت رئیس‌جمهور بود.

وزیر سابق اطلاعات با بیان اینکه بعد از اجرای برجام نیز شاهد کوتاهی امریکا در دشمنی با نظام اسلامی نبوده‌ایم، عنوان کرد: در همین چند روز گذشته طرحی در مجلس آمریکا به تصویب رسیده است که بیش از 2/5 میلیارد دلار برای پروژه نفوذ کنار گذاشته‌اند که با کمال تعجب می‌بینیم که شخص وزیر خارجه آمریکا مسئولیت اصلی این پروژه را به دوش می‌کشد و متاسفانه شاهد هستیم که برخی در داخل ادعا می‌کنند که ما با دولت آمریکا طرف هستیم نه با کنگره اما عجیب‌تر اینکه این افراد در زمانی چنین ادعایی را مطرح می‌کنند که رئیس جمهور آمریکا این مصوبه را برای اجرا امضا کرده است.

مصلحی با بیان اینکه بنده در ریز جزئیات مشکلات اقتصادی به سبب مسئولیتم در وزارت اطلاعات بودم؛ اظهار داشت: قاطعانه اعلام می‌کنم که تنها 20 درصد مشکلات اقتصادی و معیشتی کشور ناشی از تحریم‌ها است و مابقی مشکلات ناشی از عدم مدیریت صحیح در وصول مطالبات و بودجه‌های پرداختی برای اجرای برنامه‌ها در دولت است.

وی با اشاره به حوادث عبرت‌آموز فتنه 88 گفت: در آن زمان در سفارت انگلیس در تهران 250 نفر عضو فعال برای التهاب آفرینی در فضای جامعه مشغول انجام عملیات بودند که از این میان تنها 50 نفر از کارکنان انگلیسی سفارت محسوب می‌شدند و مابقی افراد و جریاناتی بودند که با این سفارت ارتباط داشتند.

وزیر سابق اطلاعات در رابطه با نقش انگلیس در حوادث سال 88 تصریح کرد: دستگاه اطلاعاتی و جاسوسی این کشور برای ایجاد جو ناامنی درکشورها و به خصوص در میان کشورهای اسلامی از دو عنصر استفاده می‌برد. یکی خواص فاسد و دیگری استفاده از اراذل و اوباش در ناامن کردن جامعه.

وی ادامه داد: در همان زمان افرادی که دستگیر شدند اعتراف کردند که تنها برای ناامن کردن یکی از چهارراه‌ها در تهران در کنار سازمان حج و زیارت در خیابان آزادی، هفته‌ای 250 میلیون تومان دریافت می‌کردند که این موضوع تنها بخشی از سرمایه‌گذاری بی‌سابقه نظام سلطه در به زانو درآوردن گفتمان انقلاب اسلامی دارد.

وی در همین زمینه اعلام داشت: برای تاثیرگذاری بر روی اذهان خواص،‌متاسفانه شاهد بودیم که برخی به اشتباه و یا از روی عناد با انقلاب اسلامی ادعا می‌کردند که این یک دعوای انتخاباتی است و ربطی به فتنه‌گری و ایجاد آشوب از سوی قدرت‌های بزرگ ندارد.

مصلحی در پایان خاطر نشان ساخت: در هر زمانی که مجموعه‌ای پایبند به ارزش‌های انقلاب اسلامی به میدان آمده است و در کنار مردم ایستادگی کرده است؛ شاهد تحول بوده‌ایم و اطمینان دارم که مردم هوشیار،‌ مومن و انقلابی ما مثل همیشه در صحنه دفاع از آرمان و اهداف متعالی این نظام خواهند ایستاد.
منبع: فارس
قران
ارسال به تلگرام
برچسب ها: رئیس جمهور ، جاسوس ، فتنه
قران
قران
قران
قران
قران
قران
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"