پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : جعفر جواد شجونی عضو جامعه روحانیت مبارز تهران گفت: اصلاح طلبان صدر اسلام و اصلاح طلبان کنونی، شعور ندارند!
به گزارش«انتخاب»، اهم سخنان وي از اين قرار است:
**همان اتفاقاتي كه در صدر اسلام و در دوران حيات پيامبر اسلام رخ داد و عدهاي شلوغ كاري كردند، در شرايط كنوني نيز رخ داده و برخي تلاش ميكنند با شلوغ كاري و هياهو به حيات خود در فضاي سياسي ادامه بدهند. در زمان پيامبر (ص) عدهاي به سخنان پيامبر و نص اسلام عمل نكردند و گفتند ما اصلاحطلب هستيم. قرآن درباره اين عده به صراحت عنوان ميكند: «اين عده فاسد هستند و شعور ندارند». در نتيجه اصلاحطلبي ابتلا به يك حاشيه بزرگ است.
** اصلاحطلبان صدر اسلام شعور نداشتند و متوجه نبودند كه در حال فساد و تفرقهافكني در بين مسلمانان هستند. اصلاحطلبان صدر اسلام شلوغكاري و هياهو ميكردند و در بين مسلمانان اختلافافكني ميكردند. اصلاحطلبان امروزي نيز مانند آنها هستند. مارقين و ناكثين در حال جنگ با نظام جمهوري اسلامي هستند. امروز بيماري نفاق تا جماران كه زماني محل زندگي حضرت امام (ره) بود نيز نفوذ كرده است. منظور من كساني هستند كه از شوراي رهبري سخن ميگويند و دوست دارند به جاي يك رهبر هفت يا هشت رهبر در كشور وجود داشته باشد. در شرايط كنوني ما يك رهبر در كشور داريم اما براي ديدن ايشان با مشكلات زيادي روبهرو هستيم و نميتوانيم به راحتي با ايشان ديدار كنيم. كساني كه عنوان ميكنند بايد هشت رهبر در كشور وجود داشته باشد منظورشان اين است كه يك رهبر در سيستان باشد، يكي از بلوچستان باشد، يكي از قم باشد، يكي از مشهد باشد. اين چه داستانی است كه راه انداختهاند. من به محض اينكه يك نفر صحبت كند ضمير ناخودآگاه آن را فرد را درك ميكنم و متوجه ميشوم كه منظورش چيست و چه هدفي را دنبال ميكند.
**اعتدال براي جامعه اصلا مفيد نيست. اعتدال معنا و مفهوم ندارد.
**دولت گذشته در كجا افراط داشته است. احمدينژاد اصلا افراطي نبود. احمدينژاد حاشيه داشت و به همين دليل کنار رفت و مردم ديگر به آن تفكر رأي ندادند. ما چهار سال دولت اول احمدينژاد با وي همراه بوديم اما چهار سال دوم از وي دوري كرديم و با سياستهايش مخالفت كرديم.
**يك بار آقاي مشايي را دعوت كردم و احساس كردم وي قصد دارد جايگاه خود را بالاتر از ديگران جلوه بدهد. مشايي به شكلي رفتار ميكرد كه از ديگران بيشتر ميفهمد و سواد بيشتري دارد.
** جناب علي لاريجاني اگر با اصولگرايان در انتخابات حاضر ميشد به سودش بود. اينكه ايشان عنوان كردند به صورت مستقل در انتخابات حضور خواهند داشت چه معنايي دارد؟
**عارف كاري براي كشور نكرده است. با اين وجود هر شخصي دوست دارد ميتواند در انتخابات حضور داشته باشد.
** اصلاحطلبان در انتخابات مجلس اصلا موفق نميشوند. چه كسي گفته موفق ميشوند. ملت كه به اصلاحطلبان رأي نميدهند. ملت عاقل است. من نميدانم كساني كه غيراصولگرا هستند ميخواهند به مجلس بروند و چه كاري بكنند. اين عده ميخواهند بگويند رابطه با آمريكا خوب است و بايد با آمريكا رابطه برقرار كرد. اين افراد دوست دارند بگويند بايد انگليس را روي سر بگذاريم و بگوييم«نازي نازي گل پيازي». كساني كه اصولگرا نيستند در گذشته امتحان خود را پس دادهاند. براي من مشخص نيست اصلاحطلبان چه چيزي را ميخواهند اصلاح كنند. كجاي مملکت ما ايراد دارد كه نياز به اصلاح داشته باشد.
**اصولگرايان حتما در مجلس پيروز ميشوند. از ابتدا تاكنون مجلس و همهچيز دست اصولگرايان بوده است. نبايد ممكلت را به دست مجهولالهويهها داد. بنده از جواني يك واعظ زبردست بودم و مزاج پلنگي داشتم. بنده 60 سال سابقه فعاليت سياسي دارم و كاركشته و خبره كار هستم. با هيچ كس هم غرض و دشمني ندارم. همه ما بايد اصولگرا باشيم.
**جبهه پايداري هم جزئي از جريان اصولگرايي است و حتما در مجلس آينده حضور خواهند داشت. جبهه پايداري اصلا تندروي نكرده است. عدهاي كندروي كردند و بعدا گمان كردند اعضاي جبهه پايداري تندروي كردند. فلفل تند است نه جبهه پايداري. جبهه پايداري جوان و با حرارت است. مسلمان بايد با حرارت و باغيرت باشد.
**بنده سالها با آقاي روحاني در جامعه روحانيت مبارز همراه و همگام بودم. به نظر من صحیح نیست که یک روحاني عمامه به سر به مردم كليد نشان دهد و وعده دهد كه تا 100روز ديگر مشكلات اقتصادي مردم را حل ميكند اما به وعده خود عمل نمیكند. به همين دليل من به مردم ميگويم بار ديگر به وي رأي ندهند.
منبع: آرمان