پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
محسن رضایی گفت: بعضی می گویند رهبری شورایی باشد یا چگونه باشد، شورای نگهبان دست از نظارت بردارد. این حرف ها جدایی دین از سیاست است. اگر شورای نگهبان با شجاعت اعمال قانون نکند، جداکردن دین از سیاست است.
به گزارش «انتخاب»، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع خانواده معظم شهدا، ایثارگران و بسیجیان منطقه سه شهر تهران اظهار داشت: ملت ایران چند مساله را در ذهن داشت. نباید بین مجلس، دولت و قوه قضاییه چندگانگی در کشور به وجود بیاید. نهادها نباید با یکدیگر چالش داشته باشند و بایستی وحدت و هماهنگی داشته باشند. همچنین نباید مردم از حکومت جدا بشوند. فرمولی پیدا شد تا مردم از حکومت جدا نشوند. ملت ایران در این فکر بود که در مبارزه با شاه و بعد از آن، دین از سیاست جدا نشود. امام آمد و این مسائل را حل کرد. ولایت فقیه و مردم سالاری دینی، می تواند مملکت را حفظ کند و جریان مشروطه تکرار نشود. از طریق ولایت فقیه کشور به دیکتاتوری کشیده نمی شود. مقام معظم رهبری گفتند من از امام دو بار سوال کردم که چه وقت جمهوری اسلامی به ذهنتان رسید. امام تاملی کردند و گفتند: ما به تکلیفمان عمل کردیم و شد جمهوری اسلامی.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: جمهوری اسلامی بعد از هفتاد سال شکست پی در پی ، آمد تا طومار این شکست ها برچیده شود. ولایت فقیه ضامن حضور مردم در انتخابات است و تضمینی برای جدا نشدن دین از سیاست. جمهوری اسلامی به برکت ولایت فقیه توانست شاه را شکست بدهد، جنگ را با پیروزی به پایان برساند و در موضوع هسته ای، با عزت پیش برویم. این موضوع باید برای جوانان تبیین شود و این عطیه را باید حفظ کرد.
دکتر رضایی در ادامه افزود: مشارکت و اعتراض ها باید قانونی باشد و مر قانون و جمهوری اسلامی رعایت شود. اعتراض های خیابانی، اقدامی ضد انقلابی و ضد حرکت مردم است . اعتراض و شکایت التهاب آفرین وغیر قانوني تقابل با جمهوری اسلامی خواهد بود. هم مشارکت و هم شکایت ها باید قانونی باشد. بیش از صد سال است که می گوییم قانون. بی قانونی جلوی پیشرفت را می گیرد و به بیگانگان فرصت سو استفاده می دهد. این انقلاب آمده تا دین و سیاست را همراه هم کند. چرا یک عده در پی جدایی این دو هستند. آنها با اساس انقلاب مقابله می کنند. دعوای متحجرین و لیبرال زده ها دعوای دوران مشروطه است. این دفاع از انقلاب نیست. هر دو این گروه ها، مانع انقلاب بوده اند و زنده کردن این دعوا متعلق به هفتاد سال پیش است. امروز نقطه درگیری ما جای دیگری است.
وی افزود: بعضی می گویند رهبری شورایی باشد یا چگونه باشد، شورای نگهبان دست از نظارت بردارد. این حرف ها جدایی دین از سیاست است. اگر شورای نگهبان با شجاعت اعمال قانون نکند، جداکردن دین از سیاست است.
استاد دانشگاه امام حسین گفت: جمهوری اسلامی یک مدل ارائه کرده که در عین حال که دین نظارت دارد، ولی مردم می توانند خبرگان، مجلس و دولت و شوراهای شهر را انتخاب کنند. ضمانتش هم وجود رهبری است تا مردم از حکومت فاصله نگیرند.شورای نگهبان اتصال دولت و مردم و مجلس است . بعضی ها در پی دلسردی هستند و می گویند در انتخابات کسی نمانده برای رقابت. یاس خوانی می کنند. اطلاعات دستگاه های خودشان می گوید اصلاح طلب ها دو و نیم برابر کرسی های مجلس نامزد دارند و ممکن است بیشتر هم بشوند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: جمهوری اسلامی موفق شده اما از داخل و بیرون دست به گریبان منازعات است. قدرت های بین الملل و صهیونست ها و برخی در داخل مشکل آفرینی می کنند. عربستان را تحریک کرده اند و می خواهند وارد درگیری اش کنند. در چنین شرایطی باید وحدت و منافع ملی و امید دادن به جامعه را دنبال کنیم. بسیاری از سر دمداران مبارزه با جمهوری اسلامی، اقتصاد و پول کشور را در اختیار داشته اند. اقتصاد از ابتدای انقلاب در دست لیبرال ها و تکنوکرات ها بوده و منتظرند رابطه با آمریکا برقرار شود. اگر سیاست های کلی نظام و رهبری در اقتصاد وارد شود، این همه بیکاری نبود. خودشان این مسائل را درست کردند و خودشان اساس انقلاب را زیر سوال می برند. آن چیزی که حل شد در اختیار امام و رهبری بوده. انتخابات، دفاع و امنیت بوده. لیبرال ها طلبکارترین نیروها از رزمندگان و بسیجیان بوده اند. اجازه بدهید که یکبار بگوییم که اشکالاتی که مردم با آن مواجه هستند از کجا ناشی شده است.
سرلشکر محسن رضایی با اشاره به تبلیغات رسانه های بیگانه گفت: این موج تبلیغاتی و مطالب طرح شده در ماهواره ها و سایت ها می خواهند جوانان را فریب بدهند و جوان ما را می خواهند از گذشته ها جدا کنند. دشمنان در برجام کلمه هشت سال را گذاشته اند تا به خیال خودشان جوانان در سال های بعد، راه دیگری را در پیش بگیرند. خواب دیده اند و به گور خواهند برد.
نکنه به فکر تایید صلاحیت ریاست جمهوری افتادی؟
سردار عزیز
به نظرم عدم دخالت نظامیان در سیاست نیز مر قانون است......
آقای محسن رضایی که گفت من به سیستم نظامی برگشتم و از سیاست صحبت نخواهم کرد چطور شد دوباره ،اگر نگران تایئد صلاحیت دوره بعدی خودش می باشد نگران نباشد ایشان بعنوان پای ثابت کاندیداها تایئد خواهد شد نیاز به این حرفها نیست
نکنه آقا محسن با این موضع گیری ها دارید آماده میشید برای انتخابات ریاست جمهوری!!!!!!
سردار عزیز
به نظرم عدم دخالت نظامیان در سیاست نیز مر قانون است......
2-کسی نگفته که دست از نظارت بردار ولی شما میفرمائید دست از اجرای انون اساسی بردار!!!
اینها چه ربطی به هخم دارند؟؟؟؟!!
سردار عزیز
به نظرم عدم دخالت نظامیان در سیاست نیز مر قانون است......
ی روز اهل نوازش
ی روز دشمن سازش
ی روز خاکی راهی
ی روز غریب و سرکش
...
یک روز از چپ حمایت میکنید و بک روز از راست
البته هر دو گروه هم در حق شما کم لطفی کرده اند
البته شاید دو جناح هم تکلیفشان با حضرتعالی را شفاف نمی ببنند.
گفتند عادلانه ،غيرجناحي و قانوني نظارت كن
جدا از اعتراضها همینو فهمیدی؟؟ که گفتند دست از نظارت بردار؟؟؟؟
حضرت عباسی من بعد از سی و پنج سال نفهمیدم که این رضایی الان طرفدار هاشمی است یا مخالف او.همچنین نفهمیدم او نظامی است یا غیر نظامی.
دکتر رضایی
استاد دانشگاه امام حسین
سرلشکر محسن رضایی
دقت کنید خدای ناکرده عنوان دیگری از قلم نیفتاده باشد.
علت این سخن رانی ایشان دقیقا" موضع گیزی علنی علیه هاشمی بوده و چون رضایی یک دشمنی 30 ساله با هاشمی دارد و تا کنون نتوانسته او با هاشمی کنار بیاید و هاشمی هم هیچگاه دیدگاه ها و خط و خوطوط سیاسی او را نپسندیده ، رضایی را وادار به شکست سیاسی کرد، تا آنجا که رضایی برای برتری و از دست ندادن قدرت، دوباره برای حفظ شخصیّت سیاسی و اجتماعی لباس نظامی تن کند که اشباه دیگری را مرتکب شد
بي مزد بود و منت، هر خدمتي كه كردم
يارب مباد كس را مخدوم بي عنايت.
اميد ما به عنايت حضرت حق است سردار. شما لطفا كمي به آراي مردم و حقالناس بيشتر توجه كن.
شما را مردي آزاده ميشناسم. پس از اين رو نوشتم.
شما یک بار در سال 76 در انتخابات دخالت کردید ثمره اش شد ظهور اصلاح طلبان و ادامه اون انحراف منتهی شد به پدیده احمدی نزاد
من نگران دخالت نظامی گری و سیاستم
وگرنه دین و سیاست که مشکلی ندارند. اگر یک سیاست مدار متدین در راس امور باشد که مسایل کشور حل است. مساله مردم استفاده ابزاری از دین برای سیاسی کاری است که داد مردم را درآورده و شما ها آن بالا بالا نشسته اید و فکر می کنید ما مردم این پایین پایین نمی فهمیم که چه خبر است برادر!
مثل همیشه منتظری که باد از کدام طرف می وزد.
هرچه کمتر در سیاست و اقتصاد دخالت کنی سنگین تری