arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۵۳۰۸
تاریخ انتشار: ۳۸ : ۱۶ - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۰

نان هاي فانتزي بيش از ساير نانها افراد را چاق مي کند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
يک متخصص تغذيه گفت: نانهاي حجيم فانتزي بيش از ساير نانهاي تنوري در چاقي افراد مؤثرند.دکتر مجيد غيور مبرهن گفت: نانهاي حجيم فانتزي نسبت به ساير نانهاي سنتي موجود، زمينه ساز افزايش قندخون افراد مي شود.وي اظهار داشت: براساس مطالعات صورت گرفته با مصرف نانهاي باگت قند خون افراد به ميزان دو تا سه برابر افزايش پيدا مي کند.

وي با اشاره به اين که نانهاي پخت شده به روش سنتي نسبت به نانهاي حجيم، کمتر در افزايش قندخون افراد مؤثر است، افزود: براساس بررسي هاي صورت گرفته نانهاي نازک و تنوري نظير نان سنگک کمتر از ساير نانها در افزايش قند خون و در نهايت اضافه وزن افراد مؤثرند که با توجه به افزايش مصرف نانهاي حجيم در اين ارتباط بايد اقدامات اساسي به منظور استفاده از نان هاي سنتي به جاي اين گونه نانها انجام داد.دکتر غيور مبرهن در خصوص صنعتي شدن پخت نان و در مقابل آن افزايش نانهاي حجيم که در داخل فر و غير تنوري طبخ مي شود، گفت: با توجه به رشد روز افزون جمعيت شهرنشيني و در اين راستا افزايش تقاضا براي مصرف نان، حرکت به سمت پخت نانها به روش صنعتي امري ضروري است.اين متخصص تغذيه ايجاد نان به روش صنعتي را عاملي براي بررسي متمرکز در پخت نان دانست و اظهار داشت: با افزايش مجتمع هاي صنعتي پخت نان امکان بررسي و نظارت بر نانهاي توليد شده افزايش مي يابد که در صورت بهره گيري از روشهاي مناسب براي پخت نان مي توان علاوه بر توليد نان با کيفيت، از بروز مشکلات ناشي از استفاده از اين گونه نانها جلوگيري کرد.استاديار دانشگاه علوم پزشکي مشهد خاطرنشان کرد: توجه به نانهاي سنتي موجود با توجه به ارزشهاي غذايي بالاي آنها در کنار توسعه نان هاي صنعتي به منظور پاسخگويي نياز تمام افراد با سلايق متفاوت ضروري است.
نظرات بینندگان