پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : رییس پلیس فتای تهران بزرگ از دستگیری فردی که با معرفی خود به عنوان پیشگو و رمال اقدام به فریب زنان و کلاهبرداری از آنان در فضای مجازی کرده بود، خبر داد.
به گزارش ایسنا، سرهنگ محمد مهدی کاکوان در اینباره گفت: چندی پیش خانمی 35 ساله شکایتی را مطرح و در آن اعلام کرد که از سوی یک رمال در فضای مجازی مورد کلاهبرداری قرار گرفته است، این زن در اظهارات خود به کارآگاهان پلیس فتا گفت که از مدتی قبل با مردی در فضای مجازی آشنا شده و او ادعا کرده که توانایی باز کردن بختش را دارد و ابتدا طی دو مرحله مبلغ چهل هزار تومان از او گرفته و دعایی برای بازکردن بختش به او داده است.
رییس پلیس فتای تهران بزرگ افزود: پس از گرفتن این دعاها تغییری در وضعیت شاکی ایجاد نمیشود و به همین دلیل در ارتباط بعدی، رمال ادعا میکند که باید دعایی اختصاصی به او بدهد تا به شکل تضمینی ظرف 45 روز بختش را باز کند و به همین دلیل مبلغ 900 هزار تومان از این زن دریافت کرده و دعایی به او میدهد اما بازهم تاثیری در زندگی این زن ایجاد نمیشود و خواستگاری برایش نمی آید.
سرهنگ کاکوان
کاکوان با بیان اینکه پس از دریافت شکایت مالباخته تیمی از کارآگاهان از طریق مهندسی معکوس اقدامات خود برای دستگیری مرد رمال را آغاز کردند، اظهارکرد: در پیگیریهای ماموران فتا مشخص شد که متهم در یکی از شهرهای خارج استان تهران اقامت دارد و با راهاندازی وبلاگی اقدام به تبلیغ برای خود کردهاست، که بلافاصله ماموران وارد عمل شده و محل سکونت او را شناسایی کردند که با هماهنگی مقام قضایی این فرد عصر روز چهارشنبه دستگیر و به تهران منتقل کردند؛ وبلاگ وی نیز مسدود شد.
رییس پلیس فتای تهران بزرگ با اشاره به بررسی محل سکونت این فرد با دستور قضایی، گفت: در بازرسی محل سکونت متهم که 33 سال سن داشت، چندین خط تلفن همراه کشف شد که در بررسی محتوای داخل آن مشخص شد وی با زنان دیگری نیز در ارتباط بوده و از هر کدام به بهانههای مختلف همچون لاغر شدن، بچه دار شدن، افتادن محبت در دل شوهر، پولدار شدن، جلوگیری از طلاق و ... کلاهبرداری کرده است.
کاکوان با بیان اینکه در بررسی حساب مالی متهم نیز مشخص شد که وی طی شش ماه، 300 میلیون تومان کلاهبرداری کرده است، گفت: پس از انتقال متهم به تهران وی تحت بازجویی قرار گرفت و مشخص شد که مدرک تحصیلیاش دیپلم است، اما نکته جالب این است که اکثر مالباختگان و مراجعهکنندگان به این مرد را زنان تحصیلکرده و دارای تحصیلات دانشگاهی شامل میشدند و حتی چند نفری دارای مدرک دکتری بودند.
وی با اشاره به اعترافات متهم گفت: تحقیقات از این فرد همچنان ادامه دارد اما او در اعترافات اولیه خود ادعا کرده که برای این افراد تنها دعا کرده و آنان این مبلغ را برای قدردانی از وی به حسابش واریز کردهاند.
رییس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه افرادی که با متهم در ارتباط بودند در نقاط مختلفی از کشور سکونت داشتهاند، افزود: با توجه به فعالیت این فرد از کلیه شهروندانی که در سراسر کشور ممکن است به این شیوه از سوی چنین فردی مورد کلاهبرداری قرار گرفته باشند دعوت میشود که حتما برای طرح شکایت خود به پلیس فتا مراجعه کنند؛ متاسفانه گاهی به دلیل کم بودن مبلغ، افراد از شکایت صرف نظر می کنند در حالی که کلاهبرداران با اخذ همین مبالغ کم به سودهای کلانی میرسند.
انتهای پیام