دونالد ترامپ نامزد جنجالی انتخابات آمریکا گفت: من مسئول جنجال های جمعه شب شیکاگو نیستم و بابت حرف های گذشته خودم هیچ تاسفی ندارم.
ترامپ در گفت وگوی تلفنی با شبکه خبری «سی اِن اِن» گفت: کشور ما دچار چند دستگی و به گروههای مختلفی تقسیم شده است.
وی افزود: تعداد زیادی از مردم به دلیل اینکه در سالهای گذشته افزایش حقوق نداشته اند دچار سرخوردگی شده اند؛ شغل ها از دست ما خارج می شود و به مکزیک می رود.
ترامپ در پاسخ به اینکه معترضان شیکاگو به بیکاری اعتراض نداشته اند، گفت: دلیل بروز این مسائل تا حد زیادی اقتصادی است زیرا نرخ بیکاری در میان جوانان آمریکایی آفریقایی تبار 59 درصد است.
ترامپ در پاسخ به اینکه حرف های جنجالی گذشته او در این قضیه تاثیر داشته است، گفت: هیچ کسی صدمه ندیده و من مسئولیتی ندارم.
وی همچنین از نحوه پوشش درگیری های شیکاگو انتقاد کرد و گفت: شبکه شما (سی ان ان) یک تصویر را در دو ساعت گذشته بارها و بارها پخش کرده در حالی که جمعیت متفرق شده است؛ این خبرنگاری منصفانه نیست.
تجمع انتخاباتی جمعه شب ترامپ درشهر شیکاگو به جنجال کشیده شد و به صحنه درگیری های فیزیکی موافقان و مخالفان وی تبدیل شد. ترامپ پس از ورود به شیکاگو و آگاهی از شرایط امنیتی نامناسب و درگیری موافقان و مخالفان، تجمع انتخاباتی و سخنرانی خود را لغو کرد و از طرفدارانش خواست که به خانه های خود بروند.
با پیروزی های اخیر ترامپ در انتخابات مقدماتی در چندین ایالت آمریکا بر نگرانی مخالفان و منتقدان ترامپ افزوده شده است. پس از اینکه ترامپ تاکید کرد در صورت راهیابی به کاخ سفید دیواری در مرز آمریکا و مکزیک خواهد کشید و هزینه آن را نیز از مکزیک خواهد گرفت، نخستین موج مخالفت ها علیه او به راه افتاد. ترامپ همچنین وعده داد به محض ورود به کاخ سفید، 11 میلیون مهاجر غیرقانونی در آمریکا را از این کشور اخراج خواهد کرد. او همچنین اظهاراتی علیه مسلمانان بیان کرده است.
در آستانه انتخابات درون حزبی مهم سه شنبه آینده در چند ایالت آمریکا ، باید دید این فضای قطبی چه تاثیری بر آرای ترامپ خواهد داشت. برخی کارشناسان در گفت وگو با سی ان ان گفتند که این جنجال می تواند به بهای از دست رفتن بخت نامزدی نهایی ترامپ در انتخابات از طرف حزب جمهوریخواه تمام شود.
دونالد ترامپ نامزد ریاست جمهوری 2016 آمریکا از حزب جمهوریخواه در 'دومین سه شنبه بزرگ' پیروز شد.
دونالد ترامپ نیز درجریان انتخابات درون حزبی که از اول ماه فوریه تا هشتم ماه مارس (روز گذشته) برگزار شد از مجموع 27 ایالتی که در آنها برای جمهوریخواهان انتخابات درون حزبی برگزار شده، توانست در 15 ایالت پیروز شود.
پیشتازی های دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری واکنش های منفی را به همراه داشته است.
سی.ان.ان در ویژه برنامه امانپور گزارش داد در پی پیروزی ترامپ در انتخابات درون حزبی در اول ماه مارس، آمریکاییان را 'عصبی' کرد و تنها چهار ساعت پس از اعلام نتایج نهایی، جست و جوی عبارت نحوه درخواست پناهندگی از کانادا از سوی کاربران آمریکایی 350 درصد افزایش یافت.
هشتمین دور انتخابات درون حزبی جمهوری خواهان و دمکرات های آمریکا همزمان در چهار ایالت این کشور در دومین سه شنبه بزرگ (روز گذشته) برگزار شد.
براساس متمم 22 قانون اساسی آمریکا، دوره ریاست جمهوری این کشور 4 ساله است. البته رییس جمهور می تواند با رای مردم حداکثر در دو دوره 4 ساله زمام امور را در دست داشته باشد.
انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا، پنجاه و هشتمین دوره انتخابات چهارساله ریاست جمهوری این کشور برای انتخاب چهل و پنجمین رییس جمهوری و چهل و هشتمین معاون اول رییس جمهور است. انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بر پایه نظام دو حزبی این کشور برگزار می شود و مراحل مقدماتی آن تقریبا یکسال پیش از هر انتخابات آغاز می شود.
طبق قوانین انتخابات آمریکا ، مراحل مقدماتی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مجموعه ای از انتخابات مقدماتی و انجمن های حزبی در درون دو حزب دمکرات و جمهوری خواه از اول فوریه تا 14 ژوئیه 2016 ، در میان 50 ایالت و ناحیه کلمبیا و قلمرو ایالات متحده برگزار می شود. درواقع در انتخابات پیچیده درون حزبی و مقدماتی این کشور دو کاندیدای اصلی احزاب آمریکا برای رای گیری عمومی مشخص می شوند و سرانجام مردم آمریکا در روز هشتم نوامبر 2016 به پای صندوق های رای برای انتخاب یکی از این دو نامزد رقیب و اصلی از حزب دمکرات یا جمهوری خواه می روند.
انتخابات درون حزبی جهوریخواهان و دمکرات ها برای انتخاب چهل و پنجمین رییس جمهوری آمریکا در سال جاری میلادی از اول فوریه در ایالت آیووا آمریکا شروع شد.