کد خبر: ۲۵۹۰۲
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۵ : ۱۶ - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۰

محمود احمدی نژاد از خاطراتش از تلفن و موبایل می گوید

رئیس جمهور با اشاره به وضعیت ارتباطات در 40 سال گذشته تاكید كرد: برای یك خط تلفن حدود 6 سال باید در صف تقاضا می ماندیم اما هم اكنون خرید یك تلفن ظرف یك روز و با قیمت 50 هزار تومان ممكن است اما تقاضایی برای آن وجود ندارد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رئیس جمهور با اشاره به وضعیت ارتباطات در 40 سال گذشته تاكید كرد: برای یك خط تلفن حدود 6 سال باید در صف تقاضا می ماندیم اما هم اكنون خرید یك تلفن ظرف یك روز و با قیمت 50 هزار تومان ممكن است اما تقاضایی برای آن وجود ندارد.

به گزارش مهر، محمود احمدی نژاد صبح امروز سه شنبه در مراسم روز جهانی ارتباطات و فناوری اطلاعات كه در سالن اجلاس سران برگزار شد با اشاره به پیشرفت های ارتباطی با فناوری اطلاعات گفت: خاطرم است كه در 48 سال پیش اگر كسی به ماموریتی چند ماهه می رفت تا زمانی كه برگردد كسی از حالش خبر نداشت. بارها اتفاق افتاده بود كه در سایر نقاط دنیا حوادث و اتفاقات علمی بوقوع می پیوست اما اخبار آن به كندی و با فاصله به بقیه دنیا اعلام می شد. اما با وجود مخابرات در ارتباطات هم اكنون تمامی مسیرها به راحتی در دسترس است.

وی با بیان اینكه برای خرید یك تلفن ثابت منزل ما در نارمك حدود 5 سال در انتظار بودیم گفت: آن زمان در محله یك نفر تلفن داشت و مابقی همسایه ها از آن استفاده می كردند. اما هم اكنون 40 میلیون ظرفیت نصب شده تلفن ثابت با قیمت 50 هزار تومان وجود دارد اما مشتری برای خرید وجود ندارد.

احمدی نژاد در مورد وضعیت موبایل نیز با اشاره به اینكه فروش موبایل بورس سفته بازی تلقی می شد ادامه داد: در یك دوره ای در سال 76 و 77 تلفن موبایل قیمتش 2.5 میلیون تومان بود اما الان با كلی پول تبلیغاتی كه اپراتورها خرج می كنند یك خط سیم كارت 10 هزار تومان است با 5 هزار تومان شارژ اولیه و 150 دقیقه مكالمه رایگان. هم اكنون در دكه های روزنامه فروشی می توان یك سیم كارت هم خرید و هم یك سیم كارت جایزه برد.

وی با اشاره به جهش های فناوری اطلاعات و ارتباطات در تولید و بكارگیری تحقیقات و پژوهش گفت: ما می توانیم در مرز توانایی جامعه بشری در این بخش حركت كنیم.

رئیس جمهور با بیان اینكه این ظرفیت در ایران وجود دارد اظهار امیدواری كرد كه برنامه های فناوری ارتباطات و اطلاعات در برنامه پنجم زودتر از موعد مقرر انجام پذیرد.

احمدی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش ارتباطات و اهمیت آن در حقیقت ذهن بشر خاطرنشان كرد: یك لحظه ذهن خود را در حقیقت انسان ببرید. انسان آن موجودی است كه خدای متعال به عنوان خلیفه در زمین خلق كرده و بر این اساس توانمندی در تمام ابعاد به بشر داده است.

رئیس قوه مجریه با بیان اینكه هر چقدر میزان دایره ارتباطات بشر گسترش یابد فرصت شكوفایی ارتباطات الهی اش بیشتر می شود ادامه داد: در این راستا افق نگاه انسان نیز افزایش می یابد.

وی با بیان اینكه از هر فرصتی می توان به انواع مختلف استفاده كرد، گفت: ارتباطات می تواند ابزاری در خدمت شكوفایی یا سقوط انسان باشد. بر این اساس مرور جامعه اسلامی نشان می دهد كه حقیقت اصلی انسان زمانی بروز می كند كه همه تعلقات و تعصبات خود را برطرف كند و به درجه ای از انسانیت برسد كه حلقه های متعصب انسانی را شكسته و رو به تعالی قدم بردارد.

رئیس جمهور با بیان اینكه كسانی كه در كار ارتباطات مشغول هستند نباید در ذهنشان تنها توجیه اقتصادی را دستاورد ارتباطات بدانند گفت: بشریت بسیار بالاتر از نگاه اقتصادی است و می توانند در مسیر كمال با بسترهای ارتباطی به اتصال لایتناهی برسند.

وی با اشاره به شبكه های ارتباطی بی واسطه كه از سوی برخی ها برای تبدیل نوع فرهنگ در خانواده های ایرانی در كشور تحمیل شده است ادامه داد: اینها می خواهند سلطه خود را به فرهنگ كشور ما تحمیل كنند اما آرمان و نگاه ما متفاوت است و آینده ما با آنها تفاوت هایی دارد.

احمدی نژاد ادامه داد: یكی از ابزارهای تحقق آرمان ایرانی - اسلامی همین شبكه های ارتباطی و اطلاعاتی است كه اراده ما را برای رسیدن به این مهم چند برابر می كند.

رئیس جمهور با بیان اینكه سرعت رشد فناوری در عرصه ارتباطات شبیه نور است یادآوری كرد اولین تلفن های موبایل 2 كیلو وزن داشت اما الان یك دستگاه تلفن موبایل با حجم و اندازه بسیار كوچك تمام مختصات اطلاعات را نمایش می دهد و ظرفیت حفظ اطلاعات را در یك سلول خواهد داشت.

وی گفت: هم اكنون برخی كشورها اطلاعات را در پوست خود ذخیره می كنند كه این ذخیره سازی اطلاعات نشان از افق حداكثری ارتباطات در دنیا دارد.

وی با بیان اینكه افق نگاه ارتباطات با هیچ حد و مرز و حصاری به پایان نمی رسد خاطر نشان كرد: زمانی حقیقت انسان بروز می كند كه بی نهایت انسان بروز كند و گسترش ارتباطات فرصتی برای شكوفایی بی نهایت انسان خواهد بود
فولاد ایرانیان
آموزشگاه آرایشگری سرای نمونه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۷
0
2
در مورد سرعت اینترنت و فیلترینگ سایت ها چی؟
محسن
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۷
0
1
ای بابا آقا ریس جمهور حالا تو این ایران یه چیزی ارزون و در دسترس مردمه هی اونو میزنه سر مردم ولی قربونش برم چیزای دیگرو نمیبینه مثال کوچیک سرعت اینترنت!!!!!!!!!!
نظرات بینندگان