يکشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ | Sunday, 07 March 2021
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
يکشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ | Sunday, 07 March 2021
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو / اتفاق عجیب در لیگ برتر/ ماشین‌سازی نیمه دوم را با ۱۲ بازیکن آغاز کرد!

ویدیو / اتفاق عجیب در لیگ برتر/ ماشین‌سازی نیمه دوم را با ۱۲ بازیکن آغاز کرد!

ویدیو/ لحظه خداحافظی آیت‌الله سیستانی با پاپ فرانسیس

ویدیو/ لحظه خداحافظی آیت‌الله سیستانی با پاپ فرانسیس

ویدیو / توانگر، نماینده تهران:  این چه بازیست که مجلس می‌خواهد گران شدن اینترنت را گردن دولت بیاندازد؟

ویدیو / توانگر، نماینده تهران: این چه بازیست که مجلس می‌خواهد گران شدن اینترنت را گردن دولت بیاندازد؟

تماشا کنید: ماندگار در تاریخ / همه آنچه درباره دیدار تاریخی پاپ فرانسیس و آیت الله سیستانی می‌دانیم

تماشا کنید: ماندگار در تاریخ / همه آنچه درباره دیدار تاریخی پاپ فرانسیس و آیت الله سیستانی می‌دانیم

ویدیو / ماجرای زد و خورد فیس‌بوک و استرالیا + زیرنویس فارسی

ویدیو / ماجرای زد و خورد فیس‌بوک و استرالیا + زیرنویس فارسی

ویدیو / وزیر علوم: ۱۴۰۱ مدلی جدید از کنکور را معرفی می‌کنیم

ویدیو / وزیر علوم: ۱۴۰۱ مدلی جدید از کنکور را معرفی می‌کنیم

کد خبر: ۲۵۹۲۹
تاریخ انتشار: ۳۵ : ۲۱ - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۰
سیاست >> سیاست داخلی
پ

محسن رضایی: رهبری به دنبال منافع شخصی نیست

وی با تاکید بر اینکه جایگاه رهبری حراست از منافع ملی و انقلاب است اظهار کرد: دوستان رئیس جمهور نباید چنین اشتباهی را می‌کردند و نباید این مسیر را به وی نشان می‌دادند و ادامه این مسیر قطعا به نفع ایشان و دوستانشان نخواهد بود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه من همیشه نقد منصفانه‌ای را نسبت به اقدامات دولت‌ها داشته‌ام گفت: نگاه من به هیچ دولتی سیاه یا سفید نبوده است.

به گزارش انتخاب به نقل از مهر، دکتر محسن رضایی ظهر سه شنبه در جمع دانشجویان دانشگاه مفید قم، پس از سخنرانی و تبیین شعار جهاد اقتصادی به پرسش‌های دانشجویان در زمینه‌های مختلف پاسخ گفت.

در ابتدای جلسه سئوال یکی از دانشجویان درباره سیاست‌های اقتصادی دولت مطرح شد که دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام نظر در این باره را به پایان کار دولت موکول کرد و گفت: نگاه من به هیچ دولتی سیاه و سفید نبوده است و من همیشه نقد منصفانه‌ای را نسبت به اقدامات دولت‌ها داشته ام.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: هریک از دولتهایی که فعالیت داشته‌اند زحمات و اقدامات خوبی را ارائه داده‌اند و درعین حال ضعف‌هایی را نیز داشته‌اند.

رضایی تأکید کرد: اعلام نظر درباره سیاست‌های اقتصادی دولت نیز باید بعد از پایان کار دولت که تنها دو سال دیگر است موکول شود.

وی در ادامه در پاسخ به سوال یکی دیگر از دانشجویان درباره طرح هدفمندسازی یارانه‌ها بر هزینه کردن یارانه در بخش اشتغال و تولید تاکید کرد و ابراز داشت: باید برای بالابردن سرانه درآمد مردم تلاش کرد زیرا با این اقدام مردم دیگر نیازمند یارانه نخواهند بود.

تابع قانون هستم

وی در ادامه در پاسخ به سوالی دیگر درباره پس گرفتن شکایت از شورای نگهبان در دوران انتخابات بیان داشت: من تابع قانون و آدم عاقلی هستم که در فرصت قانونی اعتراض خود را اعلام و پس از اعلام نظر شورای نگهبان شکایت خود را پس گرفتم و به دیگران نیز توصیه کردم چنین کاری را انجام دهند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه به تشریح همراهی اقتصاد و سیاست با یکدیگر پرداخت و گفت: جامعه ما نیازمند هر دو شاخص است و معتقدم این دو باید همراهی یکدیگر پیش بروند.

دریای خزر نماد هویت ایران است

وی همچنین درباره سهم ایران از دریای خزر نیز گفت: دریای خزر و خلیج فارس علاوه بر منافع اقتصادی نماد هویتی کشور ما است و ما در این دو مکان حضور جدی خواهیم داشت.

رضایی در ادامه در پاسخ به سوالی در باره اسلامی کردن اقتصاد اظهار کرد: همانگونه که اسلامی کردن سیاست و دفاع موجبات موفقیت کشور را فراهم کرد اسلامی کردن اقتصاد نیز قطعا موفقیت ما را در این بعد دوچندان خواهد کرد.

وی در پاسخ به سوالی دیگر درباره چگونگی ایجاد ۲ و نیم میلیون شغل توسط دولت گفت: این طرح از سوی دولت بوده و باید نحوه ایجاد اشتغال نیز از خود آن‌ها سوال شود تا راهکارهای خود را در این زمنیه بیان کنند.

در این هنگام مجری برنامه از دانشجویان درخواست کرد که سوالهای خود را پیرامون مبحث مطرح شده که‌‌ همان جهاد اقتصادی است ارائه دهند که دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام کرد آمادگی پاسخگویی به هر سوالی را دارد که این مطلب مورد تشویق دانشجویان قرار گرفت.

تکرار شعار‌ها بدون ارائه عملکرد و راهکار

سوال یکی دیگر از دانشجویان درباره طرح‌ها و شعار‌های آرمانی در اقتصاد و به دور بودن آن‌ها از واقعیت بود که دبیر مجمع تشخیص مصلح نظام ابراز داشت: این به یک بیماری تبدیل شده است که وقتی شعاری از سوی مقام بالای کشور مطرح می‌شود بقیه نیز این شعار را بدون عملی همچنان تکرار می‌کنند.

وی ادامه داد: این درحالی است که باید یک سطح بندی در این زمینه صورت گیرد که از سطحی به بعد به جای تکرار شعار به دنبال راهکار و اقدامات عملی بود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سوال دیگری درباره علت فراوانی کالاهای چینی در بازار ایران گفت: برای جلوگیری از ورود این کالا‌ها باید رقابت پذیری کالا‌ها و خدمات ایرانی را افزایش داد.

وی با تاکید براینکه هنگامی که جنس چینی با نصف قیمت فروخته می‌شود نمی‌توان آن را از بازار جمع کرد گفت: باید با فضیلت ایران و ایرانی کالاهای خارج را از بازار بیرون کنیم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه در پاسخ به سوالی درباره رابطه با آمریکا به تبیین استراتژی برخورد با آمریکا پرداخت و گفت: من معتقدم باید از دیوار آمریکا پرید زیرا برخورد با این دیوار منطقی نیست و تسلیم شدن در برابر آن نیز بردگی مدرن را به ارمغان می‌آورد.

وی در ادامه درباره اتفاقات چند هفته اخیر گفت: من معتقدم اقدام انجام شده اشتباهی بزرگ بود.

رهبری با هیچکس شوخی ندارد

رضایی ادامه داد: رهبری با هیچکس شوخی ندارد و در مقابل هر نوع انحرافی چه سبز و یا قرمز ایستادگی می‌کنند و ما دیدیم که ایشان فرمودند من تا جان در بدن دارم نمی‌گذارم انقلاب از مسیر خود منحرف شود.

وی با تاکید بر اینکه جایگاه رهبری حراست از منافع ملی و انقلاب است اظهار کرد: دوستان رئیس جمهور نباید چنین اشتباهی را می‌کردند و نباید این مسیر را به وی نشان می‌دادند و ادامه این مسیر قطعا به نفع ایشان و دوستانشان نخواهد بود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: البته رئیس جمهور این روز‌ها صحبت‌هایی داشته‌اند که امیدواریم که ادامه پیدا کند و جنبه عملی داشته باشد.

وی تاکید کرد: مسائل حاشیه‌ای و تنش زا ما را از مسیر جهاد اقتصادی و دستیابی به اهداف مورد نظر باز می‌دارد.

رهبری به دنبال منافع شخصی نیست

رضایی در ادامه با تأکید بر اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی هرگز به دنبال منافع شخصی نیست بیان کرد: دلسوزی مقام معظم رهبری برای مردم و انقلاب برهمگان روشن است.

وی با اشاره به جمله آیت الله مدرس مبنی بر اینکه سیاست ما عین دیانت ما است گفت: ولایت عین مردمیت است و این دو یکی هستند.

لینک کوتاه
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

 تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

 نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

 گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

 قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

 ۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: پایان مهاجرت پرندگان به میانکاله

تصاویر: پایان مهاجرت پرندگان به میانکاله

۲/۴
تصاویر: بارش برف در ارتفاعات الیگودرز - لرستان

تصاویر: بارش برف در ارتفاعات الیگودرز - لرستان

۳/۴
تصاویر: رو به روی آفتاب بنشین

تصاویر: رو به روی آفتاب بنشین

۴/۴
تصاویر: هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال، استقلال - فولاد خوزستان

تصاویر: هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال، استقلال - فولاد خوزستان

ببینید!

ویدیو / استقبال از پاپ در خیابان‌های بغداد و مسیر عبور کاروان حامل وی

ویدیو/ حجت الاسلام رفیعی: مگر پیامبران در برنامه‌های خود کاملا موفق بودند که ما در اهداف انقلاب باشیم

ویدیو / تصاویری از تصادف اتوبوس با کامیون در جاده منوجان به رودان

ویدیو / طرح مجلس برای اختیاری کردن سربازی

تماشا کنید: محتوای نامه خاتمی چیست؟ / نامه خاتمی به رهبر انقلاب؛ مرور همه آنچه تاکنون از این دستخط می دانیم

ویدیو / رعدوبرق عجیب در استانبول ترکیه

ویدیو / چرا سعودی منبع نگرانی این دهه است؟ + زیرنویس فارسی

آرشیو
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

پایان نافرجام مهاجم بلندقامت؛ ضرر یک‌میلیاردی خرید گل‌محمدی برای پرسپولیس

جزئیات اعلام نشده از دیدار پاپ و آیت‌الله سیستانی در نجف اشرف

پاپ فرانسیس با آیت الله سیستانی ملاقات کرد +تصاویر و ویدیوها

آماری تکان دهنده؛ خروج ۹۰۰ استاد از ایران در سال ۹۸

با این ۵ خوراکی تا عید نوروز لاغر‌تر شوید

حداقل حقوق کارمندان رسمی و پیمانی در سال ۱۴۰۰ اعلام شد: ۳ میلیون و پانصد هزار تومان

جدول لیگ برتر فوتبال / پرسپولیس با تفاضل یک گل همچنان صدر نشین

روایت یک نماینده از "فاجعه" در مجلس

ساسی مانکن، سمیه نرو و باقی ماجرا

پرداخت وام ۱۵۰ میلیونی به خانوارهای دهک ۱ تا ۳

ویدیو / طرح مجلس برای اختیاری کردن سربازی

معاون وزارت آموزش: مدارس کشور در سال آینده تحت هر شرایطی بازگشایی خواهند شد

ورود سامانه جوی جدید و ۳ روز بارش در کشور/ وزش باد با سرعت ۱۱۰ کیلومتر و هشدار به ۵ استان

نشانه هایی که می گویند بایدن «شیفته» ایران است و در حال دوری از عربستان!

امکان دریافت وام بانکی برای همه صاحبان سهام عدالت فراهم شد

سریال‌های تلویزیون برای نوروز ۱۴۰۰

بازار خودرو سکته کرد / پژو ۲۰۶ تا ۵۲ میلیون، سمند ۱۴ میلیون، پژو ۴۰۵ تا ۱۵ میلیون و تیبا ۲۶ میلیون ارزان شد / پراید ۹۰ میلیونی هم خریدار ندارد

جو بایدن پیروز انتخابات معرفی شد / فاکس نیوز، آسوشیتدپرس، سی ان ان و ان بی سی این خبر را اعلام کرده اند / بیانیه ترامپ: نتیجه انتخابات هنوز قطعی نشده / پیشنهاد داماد ترامپ به او برای پذیرش شکست

استفتاء مهم ایت الله سیستانی در باره مراسم عزاداری امام حسین (ع)

ترامپ: ایران اگر کرم بریزد بلایی سرش می آوریم که تا حالا سابقه نداشته!

دانش‌آموز ممتاز تهرانی بعد از کنکور خودکشی کرد

جدول غیررسمی افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری / افزایش ۳۰ تا ۷۰ درصدی حقوق ها

مدیرعامل سایپا: خیال همه را از پراید راحت کردیم

ویدیو/ کتک زدن یک زن افغانستانی توسط مامور نیروی انتظامی

خواندنی ها
برند اوپو از هواوی سبقت گرفت و بر تخت سلطنت گوشی‌های هوشمند چین نشست

برند اوپو از هواوی سبقت گرفت و بر تخت سلطنت گوشی‌های هوشمند چین نشست

خلاقیت دختر فداکار برای ملاقات پدرش

خلاقیت دختر فداکار برای ملاقات پدرش

با این ۵ خوراکی تا عید نوروز لاغر‌تر شوید

با این ۵ خوراکی تا عید نوروز لاغر‌تر شوید

گوشی 《گلکسی S۱۰ Lite》سامسونگ به روزرسانی شد

گوشی 《گلکسی S۱۰ Lite》سامسونگ به روزرسانی شد

آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

دستگیری ۲۸ سارق با ۴۴ فقره سرقت در دزفول و ماهشهر

رییس مرکز ملی فضای مجازی: مجوز مذاکره با گوگل، اینستاگرام و واتس‌اپ صادر شد

سارقان در کمین خریدکنندگان شب عید کرونایی

واکنش حسین شریعتمداری به دیدار پاپ و آیت الله سیستانی

دستگیری کلاهبردار پیام رسان تلگرام به بهانه برنده شدن در جایزه

زالی: واکسن سازان داخلی باید به جهش‌های ویروس کرونا توجه کنندد

بچه‌هایی که زود پدر می‌شوند

زمان واکسیناسیون عمومی کرونا اعلام شد

ایران و آمریکا باید رویکردی گام به گام برای احیا برجام اتخاذ کنند / واشنگتن تحریم ها را لغو کند، تهران هم مسئولیت‌های خود در زمینه عدم اشاعه را اجرا کند

رییس مرکز ملی فضای مجازی: مجوز مذاکره با گوگل، اینستاگرام و واتس‌اپ صادر شد

قیمت سکه و طلا، امروز ۱۷ اسفند ۹۹

قیمت دلار و یورو در بازار آزاد، امروز ۱۷ اسفند ۹۹

وزیر دفاع: تل‌آویو و حیفا با اشاره فرمانده معظم کل قوا با خاک یکسان می‌شود

زاکانی: تا بحث تحریم‌ها وجود دارد FATF رأی نمی‌آورد

جدیدترین آمار همه گیری کرونا/ بیش از ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار قربانی در جهان

رئیس علوم پزشکی اهواز: تخت کم بیاوریم، گرفتاری بزرگی خواهیم داشت/ آغاز واکسیناسیون بیماران خاص خوزستان از هفته آینده

سخنگوی ستاد کرونا: ۲۵ اسفند رنگ ‎بندی جدید شهرها اعلام می ‎شود / هفته آینده ۴٠٠ هزار دوز واکسن از هند وارد خواهد شد

جزئیات اعلام نشده از دیدار پاپ و آیت‌الله سیستانی در نجف اشرف

روایت یک نماینده از "فاجعه" در مجلس

قالیباف: معافیت مالیاتی موسسات کنکوری و کمک ‌آموزشی لغو شد

آماری تکان دهنده؛ خروج ۹۰۰ استاد از ایران در سال ۹۸

وزارت دفاع آمریکا: توسعه برنامه موشکی ایران باعث نگرانی جدی ماست

چند نکته در مورد «گرای» هزینه ساز «آقا محسن»

حواشی بررسی بند مربوط به افرایش حقوق های سال آینده در مجلس؛ خضریان: نماینده دولت گفته نمایندگان با شکمشان تصمیم می گیرند / قاضی زاده هاشمی: منظورش این بود که مجلس علاوه بر شکم مردم به مغز نخبگان نیز توجه کند

جهانگیری: راه‌آهن ایران به دریای مدیترانه متصل می‌شود

حداقل حقوق کارمندان رسمی و پیمانی در سال ۱۴۰۰ اعلام شد: ۳ میلیون و پانصد هزار تومان

آمارهایی از وضعیت اقتصادی خانوارهای ایرانی: ۲۴ درصد خانوارها زیر خط فقر نسبی؛ ۲ درصد زیر خط فقر شدید / هدفمندسازی یارانه ها؛ مهم‌ترین عامل تورم و پیدایش فقر در جامعه

ابهامات سفرهای نوروزی؛ عید امسال به کدام شهر‌ها می‌توان سفر کرد؟

استاندار خوزستان: آمار فوتی‌های این استان فاجعه است / از انتشار ویروس جهش‌یافته کرونا به استان‌های دیگر وحشت داریم

پیام پوتین در پاسخ به پیام مقام معظم رهبری

وزیر اقتصاد: ایران به حق خود در پول‌های بلوکه شده در عراق می‌رسد

جهانگیری: در جلسه ای در حضور رهبری، یکی از آقایان مدعی شد که فردی را می شناسد که می تواند روزانه دو میلیون بشکه نفت بفروشد / همه فقط مدعی بودند و نتوانستند حتی یک بشکه نفت بفروشند

وزیرخارجه ایرلند: سفر به ایران درمقطع مهمی از روابط دوجانبه صورت می‌گیرد

ارزش سهام عدالت، امروز ۱۶ اسفند ۹۹

ادعای برخی رسانه‌ها: آیت الله سیستانی برای دیدار با پاپ شرط گذاشته بود که هیچ مقام عراقی در این نشست شرکت نکند

قیمت سکه پارسیان، امروز ۱۶ اسفند ۹۹

شاخص کل بورس، امروز ۱۶ اسفند ۹۹

آرشیو
وبگردی

چهره ساده فریبا نادری+عکس

خواهرم را کتک زدم تا با جوانی که عاشقش شده بود ازدواج نکند/ وقتی او را هل دادم سرش به دیوار خورد و ... تمام

دختر ۷ساله هزینه‌های جراحی مغز خود را تأمین کرد

جدایی پژمان از سام؛ پایانِ لورل هاردیِ ایرانی

حال درخت ۲۰۰میلیاردی ما چطوره؟

سریال منوچهر هادی، نیامده، فحش خورد

اقدام به خودکشی سه دختر نوجوان دهدشتی

چرا الکسیس تگزاس با ساسی مانکن وارد همکاری شد؟

سَمّی به نام ساسی مانکن!

نخستین دیدار کورش تهامی با همسرش از زاویه دید خودش

ست کردن شبنم قلی خانی با خواهر بزرگش + عکس

کاهش وزن نرگس محمدی + عکس

  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۲۵۹۲۹
تاریخ انتشار: ۳۵ : ۲۱ - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۰
سیاست >> سیاست داخلی
پ

محسن رضایی: رهبری به دنبال منافع شخصی نیست

وی با تاکید بر اینکه جایگاه رهبری حراست از منافع ملی و انقلاب است اظهار کرد: دوستان رئیس جمهور نباید چنین اشتباهی را می‌کردند و نباید این مسیر را به وی نشان می‌دادند و ادامه این مسیر قطعا به نفع ایشان و دوستانشان نخواهد بود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه من همیشه نقد منصفانه‌ای را نسبت به اقدامات دولت‌ها داشته‌ام گفت: نگاه من به هیچ دولتی سیاه یا سفید نبوده است.

به گزارش انتخاب به نقل از مهر، دکتر محسن رضایی ظهر سه شنبه در جمع دانشجویان دانشگاه مفید قم، پس از سخنرانی و تبیین شعار جهاد اقتصادی به پرسش‌های دانشجویان در زمینه‌های مختلف پاسخ گفت.

در ابتدای جلسه سئوال یکی از دانشجویان درباره سیاست‌های اقتصادی دولت مطرح شد که دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام نظر در این باره را به پایان کار دولت موکول کرد و گفت: نگاه من به هیچ دولتی سیاه و سفید نبوده است و من همیشه نقد منصفانه‌ای را نسبت به اقدامات دولت‌ها داشته ام.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: هریک از دولتهایی که فعالیت داشته‌اند زحمات و اقدامات خوبی را ارائه داده‌اند و درعین حال ضعف‌هایی را نیز داشته‌اند.

رضایی تأکید کرد: اعلام نظر درباره سیاست‌های اقتصادی دولت نیز باید بعد از پایان کار دولت که تنها دو سال دیگر است موکول شود.

وی در ادامه در پاسخ به سوال یکی دیگر از دانشجویان درباره طرح هدفمندسازی یارانه‌ها بر هزینه کردن یارانه در بخش اشتغال و تولید تاکید کرد و ابراز داشت: باید برای بالابردن سرانه درآمد مردم تلاش کرد زیرا با این اقدام مردم دیگر نیازمند یارانه نخواهند بود.

تابع قانون هستم

وی در ادامه در پاسخ به سوالی دیگر درباره پس گرفتن شکایت از شورای نگهبان در دوران انتخابات بیان داشت: من تابع قانون و آدم عاقلی هستم که در فرصت قانونی اعتراض خود را اعلام و پس از اعلام نظر شورای نگهبان شکایت خود را پس گرفتم و به دیگران نیز توصیه کردم چنین کاری را انجام دهند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه به تشریح همراهی اقتصاد و سیاست با یکدیگر پرداخت و گفت: جامعه ما نیازمند هر دو شاخص است و معتقدم این دو باید همراهی یکدیگر پیش بروند.

دریای خزر نماد هویت ایران است

وی همچنین درباره سهم ایران از دریای خزر نیز گفت: دریای خزر و خلیج فارس علاوه بر منافع اقتصادی نماد هویتی کشور ما است و ما در این دو مکان حضور جدی خواهیم داشت.

رضایی در ادامه در پاسخ به سوالی در باره اسلامی کردن اقتصاد اظهار کرد: همانگونه که اسلامی کردن سیاست و دفاع موجبات موفقیت کشور را فراهم کرد اسلامی کردن اقتصاد نیز قطعا موفقیت ما را در این بعد دوچندان خواهد کرد.

وی در پاسخ به سوالی دیگر درباره چگونگی ایجاد ۲ و نیم میلیون شغل توسط دولت گفت: این طرح از سوی دولت بوده و باید نحوه ایجاد اشتغال نیز از خود آن‌ها سوال شود تا راهکارهای خود را در این زمنیه بیان کنند.

در این هنگام مجری برنامه از دانشجویان درخواست کرد که سوالهای خود را پیرامون مبحث مطرح شده که‌‌ همان جهاد اقتصادی است ارائه دهند که دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام کرد آمادگی پاسخگویی به هر سوالی را دارد که این مطلب مورد تشویق دانشجویان قرار گرفت.

تکرار شعار‌ها بدون ارائه عملکرد و راهکار

سوال یکی دیگر از دانشجویان درباره طرح‌ها و شعار‌های آرمانی در اقتصاد و به دور بودن آن‌ها از واقعیت بود که دبیر مجمع تشخیص مصلح نظام ابراز داشت: این به یک بیماری تبدیل شده است که وقتی شعاری از سوی مقام بالای کشور مطرح می‌شود بقیه نیز این شعار را بدون عملی همچنان تکرار می‌کنند.

وی ادامه داد: این درحالی است که باید یک سطح بندی در این زمینه صورت گیرد که از سطحی به بعد به جای تکرار شعار به دنبال راهکار و اقدامات عملی بود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سوال دیگری درباره علت فراوانی کالاهای چینی در بازار ایران گفت: برای جلوگیری از ورود این کالا‌ها باید رقابت پذیری کالا‌ها و خدمات ایرانی را افزایش داد.

وی با تاکید براینکه هنگامی که جنس چینی با نصف قیمت فروخته می‌شود نمی‌توان آن را از بازار جمع کرد گفت: باید با فضیلت ایران و ایرانی کالاهای خارج را از بازار بیرون کنیم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه در پاسخ به سوالی درباره رابطه با آمریکا به تبیین استراتژی برخورد با آمریکا پرداخت و گفت: من معتقدم باید از دیوار آمریکا پرید زیرا برخورد با این دیوار منطقی نیست و تسلیم شدن در برابر آن نیز بردگی مدرن را به ارمغان می‌آورد.

وی در ادامه درباره اتفاقات چند هفته اخیر گفت: من معتقدم اقدام انجام شده اشتباهی بزرگ بود.

رهبری با هیچکس شوخی ندارد

رضایی ادامه داد: رهبری با هیچکس شوخی ندارد و در مقابل هر نوع انحرافی چه سبز و یا قرمز ایستادگی می‌کنند و ما دیدیم که ایشان فرمودند من تا جان در بدن دارم نمی‌گذارم انقلاب از مسیر خود منحرف شود.

وی با تاکید بر اینکه جایگاه رهبری حراست از منافع ملی و انقلاب است اظهار کرد: دوستان رئیس جمهور نباید چنین اشتباهی را می‌کردند و نباید این مسیر را به وی نشان می‌دادند و ادامه این مسیر قطعا به نفع ایشان و دوستانشان نخواهد بود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: البته رئیس جمهور این روز‌ها صحبت‌هایی داشته‌اند که امیدواریم که ادامه پیدا کند و جنبه عملی داشته باشد.

وی تاکید کرد: مسائل حاشیه‌ای و تنش زا ما را از مسیر جهاد اقتصادی و دستیابی به اهداف مورد نظر باز می‌دارد.

رهبری به دنبال منافع شخصی نیست

رضایی در ادامه با تأکید بر اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی هرگز به دنبال منافع شخصی نیست بیان کرد: دلسوزی مقام معظم رهبری برای مردم و انقلاب برهمگان روشن است.

وی با اشاره به جمله آیت الله مدرس مبنی بر اینکه سیاست ما عین دیانت ما است گفت: ولایت عین مردمیت است و این دو یکی هستند.

رازیانه د
رومیس د
ارسال به تلگرام
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"