کد خبر: ۲۶۲۲۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۱۲ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۰

غفوری فرد: حضور احمدی نژاد در اجلاس اوپک وهن نظام است

عضو کمیسیون انرژی با بیان این که در قانونی بودن سرپرستی احمدی نژاد در وزارت نفت به شدت تردید وجود دارد، گفت: حضور رئیس جمهوری در اجلاسی که در سطح وزیران برگزار می‌شود، آن هم به عنوان یک سرپرست و نه یک وزیر، وهن نظام است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
عضو کمیسیون انرژی با بیان این که در قانونی بودن سرپرستی احمدی نژاد در وزارت نفت به شدت تردید وجود دارد، گفت: حضور رئیس جمهوری در اجلاسی که در سطح وزیران برگزار می‌شود، آن هم به عنوان یک سرپرست و نه یک وزیر، وهن نظام است.

"حسن غفوری فرد" در گفت و گو با خانه ملت افزود: در قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی تصریح شده بود که رئیس‌جمهوری خود می‌تواند سرپرست وزارتخانه‌ای باشد یا کسی را به این سمت منصوب کند؛ که این قانون تغییر کرده است.

احمدی‌نژاد قانون اساسی اصلاح شده را بخواند

نماینده مردم تهران ، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: با تغییرهایی که شورای بازنگری در قانون اساسی ایجاد کرد، قید «خود» از اصل ۱۳۵ حذف شد.

وی ادامه داد: اگرچه هنوز قانونی بودن یا نبودن سرپرستی رئیس جمهوری در وزارتخانه‌ای،  به طور صریح در قانون مشخص نشده است اما حذف قید «خود» از اصل ۱۳۵ با تأکید بر ممانعت از این اتفاق انجام شده است.

حضور احمدی نژاد در اجلاس اوپک وهن نظام است

غفوری فرد تأکید کرد: شرکت احمدی نژاد در نشست‌ آتی اوپک با توجه به سرپرستی‌اش در وزارت نفت، عین وهن به نظام است.

این کارشناس حوزه انرژی، افزود: نشست‌های اوپک در سطح وزیران است نه رؤسای جمهوری و این در حالی است که احمدی‌نژاد با حضور در این نشست‌ها، نه حتی به عنوان یک وزیر، بلکه به عنوان سرپرست یک وزارتخانه مطرح است.

رئیس‌جمهوری وزیر یا سرپرست معرفی کند

وی به رئیس‌جمهوری توصیه کرد که هر چه سریع‌تر یکی از مدیران مجرب و توانمند حوزه نفت کشور را به عنوان وزیر یا سرپرست وزارت نفت معرفی کند.

مدیریت احمدی‌نژاد بر وزارت نفت به صلاح نظام نیست

عضو کمیسیون انرژی مجلس، با تأکید بر این که حضور احمدی نژاد در وزارت نفت به هیچ وجه به صلاح نظام نیست، یادآور شد: با توجه به تعداد بالای طرح‌ها و برنامه‌های اجرایی کشور، بعید به نظر می‌رسد رئیس جمهوری کم‌ترین فرصتی برای مدیریت در وزارت نفت داشته باشد.

یکصد و پنجاه و نهمین کنفرانس عادی اوپک برای یک روز، هشتم ژوئن سال جاری (چهارشنبه ۱۸ خرداد) در مقر اوپک در وین برگزار می‌شود.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمود
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۰/۰۲/۳۱
0
0
چه شده تا دیروز احمدی نژاد را تا عرش اعلا بالا می بردید !!!واز کارهای او تعریف وتمجید می کردیدکه یکدفعه بصیرت یا فتید یا بصیرت گم کر دید که اطرافیان احمدی نژاد منحرفند وبرخی کارهای آن وهن نظام است !!!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۱
0
0
شب مناظره موسوی با احمدی نژا د ایشان هشدار داده بودند که ماهیت فرد چیه او را بی بصیرت خواندید و شما را بصیر . ای احمق های نادنان که به نرخ روز نان میخورید . خب شد مقام رهبری کلمه بصیرت رو به شماها اموزش داد.
نظرات بینندگان