arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۶۷۳۳۹
تاریخ انتشار: ۴۲ : ۱۶ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۵

موسوی لاری : منتخبین مجلس دهم و دولت باید رونق اقتصادی را مورد همت قرار دهند

موسوی لاری تصریح كرد: ما به عنوان شهروندان جمهوری اسلامی حق داریم از دوستان بخواهیم كه از این به بعد در فراكسیون امید همراهی و همدلی باشد و همه اعضای فراكسیون باید رای برابر داشته باشند و به نظر می رسد غیر از این انتظاری نیست كه همه باید تابع جمع باشند و در انتخابات نیز نتیجه این همدلی را دیدیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
عبدالواحد موسوی لاری روز شنبه در نشست هم اندیشی فراكسیون امید دهمین دوره مجلس شورای اسلامی با اشاره به روند تشكیل شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان و راه طی شده در انتخابات از سال 92 تاكنون گفت: راه طی شده، مسیری برای آینده است كه بتوانیم استوار و مستحكم تر قدم برداریم؛ البته در مقاطعی از تاریخ ، (مسیر را ) با فراز و فرودها و تلخی ها و شیرینی هایی سپری كرده ایم.

به گزارش انتخاب، وی افزود : در سال 84 در متن تصمیم گیری های قوه مجریه و مقننه مسیر دیگری رقم خورد كه یكی از علل آن، عدم انسجام و وحدت نظر میان اصلاح طلبان بود كه همین مورد باعث شد از سال 84 تا 92 فضای كشور به گونه ای باشد كه تلخی آن در ذائقه كشور و مردم باقی بماند.

وزیر كشور دوران اصلاحات خاطرنشان كرد: در سال 92 اتفاق جالبی افتاد كه كمتر كسی فكر می كرد باعث تغییر شود و با یك نگاه خردورزانه مسیر كشور به سمتی هدایت شد كه امید به آینده در جامعه احیا شد.

وی خاطرنشان كرد: چهره های جامعه ما با رایزنی و تبادل نظر و با كاهش خواسته های فردی و عمومی خود توانستند مسیر كشور را به سمت خواست ملت هموار كنند كه مردم نیز خواهان تحول بودند.
موسوی لاری گفت: با از خود گذشتگی آقای عارف و سخنان امیدواركننده آقای روحانی و همگرایی احزاب و گروه ها مسیر به سمتی رفت كه خواست ملت بود و دوستان ما در دولت و فرزندان غیور ملت توانستند در جهت خواست ملت، بزرگترین معضل بین المللی را با تدبیر، خرد و اندیشه حل كنند و تا آنجا كه مقدور بود راه را برای رسیدن به نقطه مطلوب هموار سازند.
موسوی لاری اظهار داشت: از سال 92 تا 94 فرصتی بود كه بزرگان تجربه سال 92 را مرور كرده و تصمیم بگیرند تا به چنین نتیجه ای در انتخابات مجلس ختم شود.
وی افزود: سال 84 با عدم انسجام و ناهماهنگی های صورت گرفته تجارب تلخی به وجود آمد اما در سال 92 این انسجام و همدلی بود كه باعث موفقیت اصلاح طلبان شد. جلسات زیادی برای رسیدن به این موضوع شكل گرفت و سختی ها پشت سر گذاشته شد و امروز مسیر همدلی و همراهی به وجود آمد.
موسوی لاری ادامه داد: آنچه در شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان تصمیم گرفته شد حاصل تشكیل كارگروه های مختلف بود كه اولین آن همراهی با نظر جمع و راهبرد دوم استفاده از احزاب، نمایندگان ادوار و چهره های خدمتگزار شاخصی بود كه به عنوان چهره سیاسی و مردمی هستند.

وی با بیان اینكه امروز فكر می كنم در سال 96 گامی بلندتر از سال 94 و حتی محكم تر از آن برداریم، گفت: در انتخابات مجلس جریان تحول خواه شعارهایی كه انتخاب كرد متناسب با نیاز جامعه بود كه در آن امید، آرامش و رونق اقتصادی وجود داشت و دیدیم كه آرامش در دوران انتخاب كم نظیر و مردم امیدوار بودند و رونق اقتصادی نیز به جز همدلی و همراهی دولت و مجلس امكانپذیر نیست.

وی ادامه داد: مردم راه خود را انتخاب كرده اند و امروز منتخبین و دولت باید رونق اقتصادی را مورد همت قرار دهند. در حالی كه ما در انتخابات رقیب را تخریب نكردیم و آنچه تاكید داشتیم همدلی در جهت تحول خواهی بود ولی میدان را هم به رقبایمان واگذار نكردیم و رقابت جوانمردانه ای انجام دادیم.

موسوی لاری تصریح كرد: ما به عنوان شهروندان جمهوری اسلامی حق داریم از دوستان بخواهیم كه از این به بعد در فراكسیون امید همراهی و همدلی باشد و همه اعضای فراكسیون باید رای برابر داشته باشند و به نظر می رسد غیر از این انتظاری نیست كه همه باید تابع جمع باشند و در انتخابات نیز نتیجه این همدلی را دیدیم.

پیش از سخنان موسوی لاری، هیات رئیسه سنی فراكسیون تشكیل شد و خانم ها سیده فاطمه حسینی منتخب مردم تهران ، سیدحمیده زرآبادی منتخب مردم قزوین به عنوان كارپرداز و عبدالرضا هاشم زایی منتخب مردم تهران برای مجلس دهم، به عنوان رئیس انتخاب شدند.
منبع: ایرنا
نظرات بینندگان