پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : در هفته گذشته قیمت تخم مرغ 1.5 درصد، میوههای تازه 4.1 درصد، سبزیهای تازه 8.4 درصد، گوشت قرمز 0.1 درصد و گوشت مرغ 4.7 درصد کاهش و گروه نخود افزایش یافت.
به گزارش فارس، تغییرات قیمت بهای 11 گروه کالایی در هفته منتهی به 24 اردیبهشت ماه قیمت امسال منتشر شد.
در هفته مورد بررسی قیمت لبنیات و چای بدون تغییر
بود اما تخم مرغ 1.5 درصد، میوههای تازه 4.1 درصد، سبزیهای تازه 8.4
درصد، گوشت قرمز 0.1 درصد و گوشت مرغ 4.7 درصد کاهش داشت.
در هفته گذشته فقط قیمت گروه حبوب که شامل نخود، لپه
نخود، عدس، لوبیا چیتی، لوبیا چشم بلبلی، لوبیا سفید و لوبیا قرمز است، در
مجموع 1.3 درصد رشد داشته است.
*لبنیات و تخممرغ
در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات قیمت تمام اقلام
این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود. بهای تخممرغ معادل 1.5 درصد
کاهش داشت و شانهای 70 هزار تا صد هزار ریال فروش میرفت.
*برنج و حبوب
در این هفته در گروه برنج قیمت تمام اقلام این گروه
ثابت بود. در گروه حبوب بهای لپه، نخود معادل 0.5 درصد، عدس،و لوبیا سفید
هر یک 0.1 درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 0.3 درصد تا 11.0
درصد افزایش یافت.
*میوهها و سبزیهای تازه
در هفته مورد بررسی، در میادین زیرنظر شهرداری لیمو
شیرین عرضه نمیشد و هلو عرضه کمی داشت. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که
تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوهفروشیها متفاوت بودند،
به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و ترهبار عرضه میشد.
میوهفروشیهای سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را
عرضه مینموند که در گروه میوههای تازه بهای سیب قرمز و سیب زرد تخم لبنان
به ترتیب معادل 0.1 درصد و 1.8 درصد و لیمو شیرین 24.0 درصد افزایش ولی
قیمت سایر اقلام این گروه بین 1.2 درصد تا 21.7 درصد کاهش داشت.
در گروه سبزیهای تازه بهای سبزیهای برگی معادل 0.1 درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 2.4 درصد تا 18.2 درصد کاهش یافت.
*گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد گزارش، بهای گوشت گوسفند معادل 0.1 درصد و گوشت مرغ 4.7 درصد کاهش داشت و قیمت گوشت تازه گاو و گوساله بدون تغییر بود.
*قند، شکر، چای و روغن نباتی
در این هفته بهای قند و روغن نباتی مایع هر یک معادل 0.1 درصد افزایش یافت. قیمت شکر، چای خارجی و روغن نباتی جامد ثابت بود.
گروه کالایی |
درصد تغییر نسبت به هفته قبل |
درصد تغییر نسبت به هفته مشابه ماه قبل |
درصد تغییر نسبت به هفته مشابه سال قبل |
لبنیات |
0 |
0 |
4.9 |
تخم مرغ |
1.5- |
6.7- |
4.5 |
برنج |
0 |
3.3 |
21.7 |
حبوب |
1.3 |
1.9 |
32 |
میوههای تازه |
4.1- |
8.4- |
21- |
سبزیهای تازه |
8.4- |
17.2- |
8.7- |
گوشت قرمز |
0.1- |
1.8- |
4.2 |
گوشت مرغ |
4.7- |
1.9 |
19.9- |
قند و شکر |
0.1 |
0.4- |
15.6 |
چای |
0 |
0 |
14.7 |
روغن نباتی |
0.1 |
0.1- |
0.2- |