arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۸۰۶۹۹
تاریخ انتشار: ۰۷ : ۱۳ - ۲۳ تير ۱۳۹۵

رابطه وزارت خارجه آمریکا با گروه‌های ضد نتانیاهو

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 دولت باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا بخشی از پول مالیات‌دهندگان آمریکایی را به جنبش "صدای متحد" اختصاص داده است.
 
به گزارش انتخاب، براساس اعلام کمیته بررسی سنا، یکی از مقام‌های وزارت خارجه آمریکا ایمیل‌هایی را که محتوی اطلاعاتی درباره کمپین مخفی برای عزل نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در آخرین انتخابات بودند، پاک کرده است. در این ایمیل‌ها اقدام دولت اوباما در انتقال درآمدهای مالیاتی به گروه‌های ضد نتانیاهو مشخص شده بود.
 
به گزارش وب‌سایت خبری واشنگتن فری بیکن، کمیته دائم سنای آمریکا در امور تحقیقات سه‌شنبه در گزارشی فاش کرد که دولت باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا بخشی از پول مالیات‌دهندگان آمریکایی را به جنبش "صدای متحد" اختصاص داده است. این گروهی لیبرال است که کمپینی محرمانه برای مخدوش کردن وجهه و عزل بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از قدرت به راه انداخت.
 
جنبش صدای متحد سال 2014 از سوی آمریکا مبلغ 465 هزار دلار دریافت کرد و از سال 2015 تحت بررسی کمیته تحقیقات کنگره قرار گرفت و به اختصاص پول به گروه‌های سیاسی دو حزبی که به دنبال سرنگونی نتانیاهو هستند، متهم شد. این نوع رفتار گروه‌های غیر انتفاعی طبق قوانین مالیاتی آمریکا ممنوع است. تحقیقات نشان داد که گروه صدای متحد اعتبارات وزارت خارجه آمریکا را در اختیار گروه‌های ضد نتانیاهو قرار داده و مقام‌های آمریکایی متعاقبا ایمیل‌هایی که محتوی اطلاعاتی درباره رابطه دولت آمریکا با این گروه غیر انتفاعی بودند، حذف کرده است.
 
این افشاگری در شرایطی انجام شده است که کنگره برای اصلاح امور ایمیلی وزارت امور خارجه آمریکا آن هم پس از جنجال ایمیل‌های هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه پیشین آمریکا وارد عمل شده است.
 
وب‌سایت محافظه‌کار واشنگتن فری بیکن سه‌شنبه فاش کرد که قوانین جدیدی تمام مقام‌های وزارت خارجه آمریکا را از استفاده از حساب کاربری ایمیل شخصی و سرورهای شخصی منع می‌کند و علاوه بر این، گزارش سالانه درباره نشت اطلاعات محرمانه اجباری می‌شود. یکی از مقام‌های ارشد وزارت خارجه آمریکا به بازرسان کنگره اذعان کرد که او بسیاری از ایمیل‌های مربوط به هماهنگی دولت واشنگتن با گروه صدای متحد را حذف کرده است.
 
ایمیل‌های پاک شده مربوط به دورانی است که مایکل راتنی، سرکنسول آمریکا در قدس بوده است. راتنی نهایتا مجبور شد که به بازرسان بگوید: در آن زمان ایمیل‌های و ضمیمه‌های آنها را پاک کردم تا محدودیت ایمیل‌ها را رعایت کنم.
 
این سخنان در حالی مطرح می‌شود که او گزینه الزامی آرشیو ایمیل‌ها را در اختیار داشته اما می‌گوید که نمی‌دانسته است. راتنی می‌گوید که از این قوانین اطلاعی نداشته و نمی‌دانسته که باید ایمیل‌های "معمولی" را هم آرشیو می‌کرده است.
 

منبع: ایسنا
نظرات بینندگان