arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۲۸۰۷۶۸
تاریخ انتشار: ۰۹ : ۱۷ - ۲۳ تير ۱۳۹۵

توصیه‌هایی برای افزایش تمرکز کنکوری‌ها

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مدیر گروه پزشکی دوره‌های تخصصی کوتاه مدت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی خراسان‌ جنوبی، گفت: تقویت حافظه و افزایش تمرکز برای موفقیت بیشتر دغدغه این روزها کنکوری ها و خانواده‌های آنها است.
 
به گزارش انتخاب، مریم نواب‌زاده اظهار کرد: با رسیدن به فصل آزمون‌ها، یکی از دغدغه‌های فراگیران و خانواده‌های آنها، تقویت حافظه و افزایش تمرکز و قدرت یادگیری برای موفقیت بیشتر است.
 
وی افزود: در این راستا فراگیران باید توجه داشته باشند که خواب خوب باید حدود ساعت ۹ شب تا ۴ صبح باشد تا موجب رفع خستگی‌های جسمی و روحی و افزایش قدرت حافظه و تمرکز شود.
 
مدیر گروه پزشکی دوره‌های تخصصی کوتاه مدت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان، ادامه داد: با انتقال مطالعه شبانه به مطالعه سحرگاهی، تأثیر شگرف آن را در میزان یادگیری و تمرکز و همچنین شادابی و توان جسمی و روحی خود خواهید دید.
 
نواب‌زاده تصریح کرد: بین وعده شام و خواب افراد، دست‌کم ۳-۲ ساعت فاصله باشد تا موجب نفخ و ورم معده، ایجاد رؤیاهای ترسناک، کاهش تمرکز و ایجاد کسالت و خستگی در روز بعد نشود.
 
وی تاکید کرد: بی‌خوابی‌های درازمدت باعث خشکی مزاج مغز، اختلال خواب، رؤیاهای ترسناک، کاهش حافظه و حتی مشکلات روحی و روانی جدی، اختلال گوارش، ضعف و بی‌حالی، کاهش انرژی و تمرکز و تیرگی رنگ پوست می‌شود.
 
مدیر گروه پزشکی دوره‌های تخصصی کوتاه مدت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان، بیان کرد:  برای کاهش اضطراب و تشویش، افزایش تمرکز در زمان مطالعه و بهبود کیفیت خواب پرهیز از خوردنی‌های سودازا و غلیظ‌کننده‌های خون مانند گوشت گاو و گوساله، سوسیس و کالباس، عدس، بادنجان، قارچ، کنسروها و کمپوت‌ها، غذاهای خمیری و لزج مانند ماکارونی و لازانیا و پنیر پیتزا، غذاهای مانده و نان‌های بیات، خوردنی‌های خیلی‌ترش یا خیلی‌شور و همچنین پرهیز از خوردنی‌های محرک چون ادویه تند، انواع سس‌های قرمز و سفید توصیه می‌شود.
 
 نواب‌زاده افزود: همچنین در این ایام پرهیز از حبوبات و غذاهای حاوی آنها، به خاطر ایجاد نفخ گوارشی و اختلال در تمرکز نیز توصیه می‌شود.
 
وی عنوان کرد: همچنین مصرف دو عدد خرما همراه هر وعده صبحانه، خوردن یک برش متوسط خربزه ۲۰ دقیقه پس از وعده‌های ناهار و شام، خوردن یک خوشه متوسط انگور شیرین ۴۵ دقیقه پس از وعده‌های صبحانه، ناهار و شام نیز در تغذیه فراگیران در نظر گرفته شود.
 
مدیر گروه پزشکی دوره‌های تخصصی کوتاه مدت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان، خاطرنشان کرد: همچنین گنجاندن شیر با کیفیت همراه کمی عسل در رژیم غذایی روزانه، خوردن 40 دانه مویز بی‌هسته صبح ناشتا برای تقویت حافظه و خوردن انگور دو ساعت بعد از غذا در تغذیه این ایام قرار گیرد.

منبع: ایسنا
نظرات بینندگان