پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : «محمد آقازاده»، روزنامه نگار پیشکسوت در یادداشتی تلگرامی نوشت: «حامد بهداد» عکس ابوعلی سینا حکیم و فیلسوف ایرانی را وارونه در صفحه اینتساگرامش گذاشته است تا هم چنان نسبت به مرگ کیارستمی اعتراض بکند و در حقیقت اعتراص اش را به پزشکان نشان دهد. تردید نکنید میانمایگی در میان ما رواج یافته است و این میانمایگی که هرازگاهی به فرومایگی می رسد توسط سیمای ملی و رسانه ها در اعماق جامعه رسوخ می کند. بهداد که بازیگری نازل است برآن است سوار بر موج ها خود را در مدار شهرت نگاه دارد. انحطاط، بلاهت و ابتذال نشانه های روشنی دارد که از جمله آن ها همین اقدام سخیف بهداد است. او همان اندازه کیارستمی را می فهمد که ابوعلی سینا را، در حقیقت هر دو را نمی فهمد. جنس بازی او چه ربطی به فیلم های کیارستمی دارد …
همان طور که در مراسم سمندریان در تاتر شهر نشان داد که هیچ درکی از از کارگردان بزرگ تاتر ندارد و اصلا نمی تواند داشته باشد … متاسفانه نظام رسانه یی با چهره سازی از آدم های درجه چهار و حذف افراد شاخص و نخبه می کوشد پروژه سیاست زدایی و رواج ابتذال را پیش ببرد …
این بار هم بهداد به کاهدان زده است و اگر معنای فلسفه و پزشکی را می فهمید این طور بی محابا به ابوعلی سینا یورش نمی برد که قرن هاست چهره شناخته شده در سطح جهان است .. متاسفانه سطح شعور جامعه آن چنان تنزل پیدا کرده است که نزدیک به ده هزار این وهن را لاک زده اند … باید با روشنگری جلوی ابتذال ایستاد که با پول و امکانات فراوان این چنین در اعماق جامعه ریشه می دواند …
نوشتن در مورد افراد پیش پا افتاده برای صاحب این قلم آسان نیست ولی وقتی مرزهای وقاحت تا این حد جلو می رود باید تمام قد جلوی آن ایستاد و به پزشکان گفت خوش به حال تان که دشمنانی این چنین دارید که حتی معنای شعور تاریخی و اجتماعی را نمی داند… کاش خانه سینما، خانواده کیارستمی و خود بازیگران این عمل را تقبیح کنند.
برای دفاع از یک نفر قرار نیست به دیگران توهین شود . اگر پزشکی با کوتاهی و قصور خود باعث فوت بیماری شده (که متاسفانه مورد مشابه ای هم برای بردار بنده رخ داد) ولی با بی احترامی و اهانت و مسخره کردن بزرگان علم و ادب کشور و یا سایر پزشکان ، مشکلی حل نمیشود بلکه باید از مسیر صحیح وقانونی با معضل برخورد نمود
عاقبت اين نردبان افتادني است
متاسفانه غرور و تكبر در هنر نفوذ كرده و خيليها را غرق كرده
حرفش حرف دل ماست...
از داغ دل ماست...
دمش گرم
دمش گرم
دمش گرم
فکر کنم این روزنامه نگار پیشکسوت هم معنای اون رو نمیدونه
منظور بهداد انحطاط پزشکان و وارونگی مسیر ابوعلی سینا توسط پزشکان بوده
و نوعی در روز پزشک این رو تداعی می کنه که روز پزشک در چنین جامعه ای
روز سرنگونی اخلاق است
اقای بهداد اگه اعتراضی به جامعه پزشکی داشت لزومی به وارونه کردن عکس این بنده خدا نبود مگه زبون یا قلم نداشته که این کار و کرده اگه اینجوریه از فردا هر کسی به هر حرفه ای اعتراضی داره عکس شخص برجسته اون رشته رو سرو ته بزاره و بگه اعتراض دارم مثلا فکر کنید عکس حافظ و سعدی یا دکتر حسابی یا بیل گیتس و یا .... همه رو وارونه کنیم به قصد اعتراض ایا درسته
اما ، ادبیات بکار رفته در این یادداشت صحيح نيست.
آیا این ادبیات و شیوه ی برخورد روش درستی است....؟؟؟؟
شما با همین ادبیات میخواهید از ابن سینا و کیارستمی و سمندریان دفاع کنید....؟؟؟؟
کاملا با این موضوع که درک این بازگیر کم است موافقم نه به خاطر مطلب شما بل به صورت کل
تا به حال اينقدر از خواندن يك تحليل لذت نبرده بودم.ممنون از شما و تاسف به حال جامعه اي كه معلوم نيست به كدام سمت ميرود
کاش مثل بهداد بیشتر بود.
کاش بقیه هم جرات بهداد را داشتند.
اي كاش من هم چنين قلم شيوايي داشتم و ميتوانستم تمام نابساماني هاي اجتماعي و فرهنگي و... را نقد كنم .
با تشكر
ینی نمی فهمه برای اعتراض پزشکی نباید به یه اسطوره توهین کنه؟
بهداد خواسته بگه که این سهل انگاری و بی مبالاتی بعضی از پزشکان هست که شان و مقام ابن سینا رو تحت تاثیر قرار داده
هنرمند خوار است در این سرزمین. درد این است. مسئله این است.
لازم نبود به خاطر اشتباه این بازیگر بهش توهین بشه و شخصیتش هدف قرار بگیره.
درود بر حامده عزیز .
بعضی ها خیلی دوست دارن همه چیز رو وارونه جلوه کنن تا دیده بشن برادر عزیز نیازی به این کارا نیست و شما و امثالهم نمیتونید چهره حامد بهداد رو خراب کنید شما برو مطالعه کن تا بتونی چیزی بنویسی که دیده بشی در ضمن این ادبیات مناسب کسی که خودش رو نگارنده میدونه نیست.
درود بر حامد بهداد عریز
روش خوبی برای ابراز عقیده نیست
پس چرا یه مقاله توهین آمیز چاپ میکند؟!!
کار آقای بهداد در دید عموم سنجیده نبوده...
اما کار مقاله نویس و نشر آن توسط انتخاب مایه تاسف است.
وجود این زمینه سبب می شود، زمانی که فرد یا گروهی تخریب پزشکان را در پیش می گیرد، از استقبال عمومی برخوردار شود.
این یک خصلت عمومی است که اگر نمی توانی خودت بالا بروی، حداقل پاهای آن کسی را که بالا رفته بگیر، شاید تو هم بالا رفتی اگر هم نرفتی مهم نیست، مشکلی که برایت پیش نمی آید! در نهایت آن که بالا رفته زمین خواهد خورد و نه تو! آقای بهداد هم از جنس همین آدم ها است که برای بالا رفتن (اینجا بخوان مشهور شدن بیشتر) پاهای ابن سینا را چسبیده اما حواسش نبوده که پاهای ابن سینا از دست های ایشان خیلی بزرگتر است.
همه هم اينو ميدونن خودشون رو به تجاهل ميزنند
مسلما بهداد ابن سینا را به خوبی می شناسد و به او احترام می گذارد نمی خواسته به ابن سینا توهین کند و مسلما کیا رستمی را هم می شناخته و این که سطح فیلم های او ارتباطی به کار های کیارستمی ندارد دلیل عدم شناختش از کیارستمی نیست. آقازاده با این جمله به اکثریت دست اندرکاران سینما هم توصیه می کند چون سطح کارتان با کیارستمی اختلاف دارد در مورد او نباید حرف بزنید!
بهداد با این کار، تنها می خواسته اعتراضش را به بسیاری از پزشکان که درست برعکس ابن سینا عمل می کنند را برساند. آقازاده و معترضان به بهداد که منظورش را درک نکرده اند بروند و کمی عمیق تر فکر کنند.
گاهی حامد لیدر این حرکت شده
خدا قوت پهلوان
منظور ايشون اين بوده
من شاید بهتر از خیلی ها حال و روز خانواده محترم کیارستمی را بتوانم درک کنم چون خودم زخم خورده قصور پزشکی هستم و مادرم را چند سال پیش در یک عمل ساده خارج کردن کیسه صفرا از دست دادم.
عمل توسط معروف ترین جراح خوزستان که یکی از جراح های بنام کشور هستن انجام شد.
دکتر بدون در نظر گرفتن این موضوع که بعد از عمل نمی تواند در کنار بیمار باشد و باید به سفر برود مادر بنده را عمل کردند و فردای آن روز به سفر رفتند.
عمل مادرم با موفقیت انجام نشده بود و پزشکش هم نبود تا به وضعیتش رسیدگی کند و سایر پزشکان هم بگفته خودشان حق دخالت در کار همکار پر آوازه شان را نداشتند و به اصرار ما یکی از آنها بلاخره بر سر تخت مادرم حاضر شد و نسخه ای نوشت که البته به کار نیامد.
ما پر پر شدن عزیزمان را میدیدیم و کاری از دستمان بر نمی آمد تا اینکه بر اثر ضعف جسمانی از میان ما پرگشود.
بعد از این اتفاق و بعد از مدتی که از شوک خارج شده بودیم از پزشک شکایت کردیم و خدا را شکر با تلاش فراوان توانستیم محکومش کنیم.
در این مدت که درگیر پرونده بودیم با موارد بسیاری مواجه شدیم که بیمارانی بر اثر قصور پزشکی عضوی از بدن خود را و یا خانواده ای عزیزی را از دست داده بودند که از آنجا که با قوانین آشنایی نداشتند یا گمان نمی کردند که شکایتشان به جایی برسد و یا اعتماد بیش از اندازه به کار پزشک بدنبال شکایت از پزشک نرفته بودند.
اینها را که گفتم برای این نبود که کسی ازرده خاطر و اندوهگین شود بلکه برای اینکه میدانم این چنین اتفاقاتی بر اثر دور شدن پزشکان ما از اخلاق و پول پرست شدن آنها در جای جای این مملکت در حال اتفاق افتادن می باشد و قصدم تذکر به دوستان بود که با دید بسته بیمارشان را کاملا به دست پزشکان واگذار نکنند.
متاسفانه تا چنین اتفاقی برای یک آدم سرشناس نیفتد صدایش در نمی آید.
خدا عباس کیارستمی را رحمت کند که با رفتنش تکانی به جامعه پزشکی داد که بخود بیاید.
البته مسئولین محترم تاکنون تمام تلاش خود را گذاشته اند تا بی سر و صدا این پرونده ختم به خیر شود.