شنبه ۰۹ اسفند ۱۳۹۹ | Saturday, 27 February 2021
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
شنبه ۰۹ اسفند ۱۳۹۹ | Saturday, 27 February 2021
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو / چرا نباید از عوارض واکسن کرونا نگران باشیم؟ + زیرنویس فارسی

ویدیو / چرا نباید از عوارض واکسن کرونا نگران باشیم؟ + زیرنویس فارسی

ویدیو / خودروها مدفون شده در برف سنگین روسیه

ویدیو / خودروها مدفون شده در برف سنگین روسیه

ویدیو / گل رضاییان بهترین ضربه آزاد لیگ قهرمانان آسیا شد

ویدیو / گل رضاییان بهترین ضربه آزاد لیگ قهرمانان آسیا شد

ویدیو / آخرین مجسمه دیکتاتور اسپانیا زنجیر به گردن از میان مردم رفت

ویدیو / آخرین مجسمه دیکتاتور اسپانیا زنجیر به گردن از میان مردم رفت

ویدیو / تصادف زنجیره‌ای کامیون‌های حمل موشک اس-۴۰۰ روسیه

ویدیو / تصادف زنجیره‌ای کامیون‌های حمل موشک اس-۴۰۰ روسیه

ویدیو / آغاز تزریق واکسن به سالمندان کهریزک / وزیر بهداشت: واکسیناسیون برای این قشر رایگان است

ویدیو / آغاز تزریق واکسن به سالمندان کهریزک / وزیر بهداشت: واکسیناسیون برای این قشر رایگان است

کد خبر: ۲۸۸۰۴۸
تاریخ انتشار: ۰۲ : ۱۱ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۵
صفحه نخست >> سیاست
پ

از ماجرای بابک زنجانی در پل‌صدر تا داستان مناقصه خط 6 مترو

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایسنا نوشت: رئیس کمیته حمل‌ و نقل شورای شهر در مورد خطر ریزش گود ایران زمین، نقش بابک زنجانی در ساخت پل صدر و داستان مناقصه خط 6 مترو توضیحاتی را ارائه کرد.
 محسن سرخو درخصوص سرانجام گود ایران‌زمین که متعلق به بابک زنجانی است، گفت: روز گذشته با ناظر گود ایران‌زمین صحبت کرده و متاسفانه این فرد اعلام کرد که شاهد تغییر رفتار در پایداری گود است و احتمال ریزش گود در روزهای آینده وجود دارد.

وی با بیان اینکه با قائم‌مقام معاونت شهرسازی در این خصوص صحبت کرده و قرار شد ایمن‌سازی این گود با فوریت در دستورکار قرار گیرد، گفت: این ملک به علت بدهی بابک زنجانی در اختیار وزارت نفت قرار دارد و این وزارتخانه باید اقدامات لازم را در زمینه پایدارسازی آن انجام دهد.

وزارت نفت نسبت به ایمن‌سازی گود ایران‌زمین اقدام کند

رئیس کمیته حمل‌ونقل شورای شهر با بیان اینکه پر کردن این گود و ریختن خاک دستی خطر را رفع نمی‌کند گفت:‌ باید طرح نهایی این برج اجرایی و فنداسیون آن در گود ریخته شود. اساساً پروژه گود ایران‌زمین دارای مشکلات زیادی است چراکه به هیچ‌وجه هیچ‌یک از شهروندان این منطقه نمی‌توانند بنایی بیش از دو طبقه از روی زیرزمین ایجاد کنند اما بابک زنجانی به علت مطالباتش از شهرداری تهران به علت پروژه پل صدر ، طی چهار ماه چهار مصوبه کمیسیون ماده 5 اخذ کرده بود و تخلفاتش از شش طبقه آغاز و تا کسب مجوز ساختمانی با 38 طبقه به پایان رسید.

تخلف در آزمایشات مکانیک خاک گود ایران زمین

سرخو با بیان اینکه متاسفانه در زمان گودبرداری به علت عدم دقت در آزمایشات مکانیک خاک شاهد بروز حوادثی بودیم، گفت: متاسفانه مسوولان امر پس از بررسی‌هایی که احتمالاً انجام داده‌اند، اعلام کردند که تنها چهار متر خاک دستی در این منطقه وجود دارد اما پس از گودبرداری مشخص شد که ارتفاء خاک دستی 10 متر است!

وی با بیان اینکه متاسفانه شرکت مربوطه جریان آب بالادست را محاسبه نکرده و رطوبت ایجادشده در خاک دستی باعث بروز خسارات زیادی در همسایگان شد، گفت: قرار بود مالک که همان بابک زنجانی است خسارت‌های رخ داده را تقبل کند اما در حال حاضر این فرد در زندان است و اموال این فرد به دلیل بدهی در اختیار وزارت نفت قرار دارد و امیدواریم وزارتخانه مربوطه هرچه سریعتر نسبت به ایمن‌سازی این گود و تعیین‌تکلیف آن اقدام کند.

تخلف زنجانی علت تعویق چهارماهه بهره برداری از پل صدر

سرخو در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سوال ایسنا در مورد نقش بابک زنجانی در ساخت پروژه صدر گفت: در ساخت پل صدر نیازمند قطعاتی بودیم که باید خارج از کشور وارد می‌شد که عمدتاً در حوزه نگهدارنده‌ها و خرید جرثقیل‌ها بود که بابک زنجانی تامین مالی واردات را انجام می‌داد که اتفاقاً در حوزه خرید نئوپرن‌ها (ضربه‌گیر پل) که به اسم قطعه ایتالیایی وارد کرده بود دچار مشکل شدیم به گونه‌ای که وقتی این نئوپرن‌ها زیر بار رفت از هم گسیخته شد و بهره‌برداری از پل صدر چهار ماه به تعویق افتاد.

رئیس کمیته حمل‌ونقل شورای شهر در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه متاسفانه شهرداری برای ساختن پل صدر و تونل نیایش هزینه ساخت دو خط مترو را صرف کرد، گفت: جای سوال است که حالا پل صدر و نیایش چه تاثیری دارند و ساخت خط 6 و 7 مترو نیز چه تاثیری می‌تواند در کاهش ترافیک داشته باشد و باید مردم در این خصوص قضاوت کنند.

وی با بیان اینکه قبول داریم از نظر سازه‌ای پل صدر از تکنولوژی بالایی برخوردار است، گفت: اما به لحاظ ترافیکی مزیتی ندارد.

سرخو که در جمع تنی چند از خبرنگاران صحبت می کرد، در مورد هزینه تمام‌شده این پل گفت: شهرداری هنوز مدارم و گزارش دقیقی از صورت‌ وضعیت مالی ساخت این پل به شورا ارائه نکرده است، اما براساس آنچه که در صورت‌های مالی شهرداری آمده تا سال 93، چهار هزار و 200 میلیارد تومان برای ساخت پل صدر هزینه شده است ، اما هنوز مقدار تملک‌ها که برای ساخت این پل انجام شد مشخص نیست.

وی گفت: املاکی که شهرداری برای پل صدر خریده از جنس هزینه است و به لحاظ هزینه- فایده بهتر بود دو خط مترو به جای پل صدر ساخته می‌شد.

 

ماجرای انتخاب پیمانکار خط 6 مترو!

سرخو همچنین در بخش دیگری از سخنان خود در مورد حواشی مناقصه خط 6 مترو با اشاره به مزایده مترو خط 6 و ترک تشریفات قانونی به ایسنا گفت: برای ساخت خط 6 مترو مقرر شد که دو پیمانکار برای دو قطعه شمالی و جنوبی انتخاب شوند و شهرداری نیز شروطی را برای حضور پیمانکاران در مناقصه برای اولین بار اعمال کرد به‌گونه‌ای که حتما باید یک بانک، پشتوانه مالی پیمانکار را می‌پذیرفت که در این صورت اگر شرکتی نمی‌توانست پشتوانه مالی بانکی را داشته باشد از حضور در مناقصه منع می‌شد و براساس شرط دوم اگر شرکتی نمی‌توانست دو هزار میلیارد تومان پشتوانه ساخت این خط را تامین کند نمی‌توانست در مناقصه شرکت کند.

وی با بیان اینکه تعداد زیادی پیمانکار به مناقصه خط 6 مترو آمده اما حتی پاکت آنها به دلیل آنکه بانکی پشتوانه مالی آنها را ندارد، باز نشد، گفت: تنها دو شرکت که پشتوانه مالی بانک دی را داشتند توانستند در این مناقصه پیروز شوند اما بعد چند ماه شهرداری اعلام کرد که بانک دی در نامه ای اعلام کرده که نمی‌تواند پشتوانه مالی این دو پیمانکار باشد و شهرداری بانک شهر را ملزم کرد که پشتوانه مالی پیمانکار خط 6 را قبول کند که این رفتار شهرداری جای سوال دارد چراکه اگر قرار بود شهرداری بانکی را معرفی کند می‌توانست برای پیمانکاران دیگر نیز این کار را انجام بدهد.

سرخو با بیان اینکه این اقدام شهرداری تهران نامتعارف بود، گفت: مضاف بر اینکه شرکت‌های دیگری نیز مایل بودند برای ساخت خط 6 مترو وارد شوند و حتی پشتوانه‌های مالی قوی‌ هم داشتند به گونه‌ای که یکی از پیمانکاران از شستا نامه پشتوانه مالی داشت اما چون بانکی آن را تایید نکرده بود از حضور در مناقصه منع شد.

لینک کوتاه
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

 تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

 نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

 گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

 قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

 ۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: رقابت‌های پایانی چوگان قهرمانی کشور

تصاویر: رقابت‌های پایانی چوگان قهرمانی کشور

۲/۴
تصاویر: معماری و طبیعت زمستانی روستاهای اطراف سنندج

تصاویر: معماری و طبیعت زمستانی روستاهای اطراف سنندج

۳/۴
تصاویر: سوز سرمای شبانه بر کالبد شهر سی سخت

تصاویر: سوز سرمای شبانه بر کالبد شهر سی سخت

۴/۴
تصاویر: برف و شکوفه‌های بادام

تصاویر: برف و شکوفه‌های بادام

ببینید!

ویدیو / خبر مهم سال ۲۰۲۱ به روایت CNN +زیرنویس فارسی

ویدیو / آبشار بزرگ نیاگارا از سرما یخ زد

ویدیو / مردانی، عضو ستاد کرونا: کرونای ایرانی در راه است

ویدیو / حریرچی: هنوز نمی توان گفت موج چهارم کرونا آغاز شده

تماشا کنید: آزادی دلارهای محبوس / گزارشی از پروسه آزادسازی پول های ایران؛ آیا روند احیا برجام تسریع می شود؟

ویدیو / بیت‌کوین همچنان رکوردها را جا‌به‌جا می‌کند؟ + زیرنویس فارسی

ویدیو / درگیری عجیب در لیگ برتر فوتسال

آرشیو
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

علم الهدی: متاسفانه زن و همسر در خانه همدیگر را با اسم کوچک صدا می‌زنند / تفاهم دولتمردان ما با آژانس خلاف قانون است؛ شما که گفتید ما حقوقدان هستیم و سرهنگ نیستیم

بایدن: پیام حمله هوایی برای ایران این بود که اعمال‌تان بی پاسخ نخواهد ماند

در انتخابات ۱۴۰۰ هیچ چهره اصلاح طلبی تایید صلاحیت نمی‌شود، حتی ظریف / اگر فرض محال تایید شود موتورسوار‌ها به خیابان‌ها می‌آیند / دولت احمدی نژاد دولت لباس شخصی‌ها بود / نمی‌دانم چرا بعد از فوت هاشمی، ولایتی از این رو به آن رو شد / شورای نگهبان تجربه مجلس فعلی را رها نمی‌کند؛ ۱۴۰۰ را هم روی همین مدل می‌روند

ابطال گواهی فوت ۹ خدمه سانچی

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: تهران تحت فشار قابل ملاحظه تحریم ها قرار دارد / گزینه ای که روی میز داریم، «عمل در برابر عمل» است

فارین پالیسی: مذاکرات ایران و آمریکا، زمین گیر می شود مگر آنکه عبدالناصر همتی، سر میز گفتگو باشد

سفر به مشهد در ایام تعطیلات نوروز ممنوع شد

تیزر تبلیغاتی سعیدمحمد: «نگهت آتشین، سخنت دلنشین»

یک مقام ارشد امنیت ملی آمریکا: رفع تحریم های ایران قطعا در راه است

افشای پیشنهاد عجیب ترامپ به رهبر کره شمالی در هانوی: اگر بخواهی می‌توانم تو را در عرض دو ساعت با هواپیمای اختصاصی رئیس جمهور آمریکا به کشورت برسانم

علم الهدی: متاسفانه زن و همسر در خانه همدیگر را با اسم کوچک صدا می‌زنند / تفاهم دولتمردان ما با آژانس خلاف قانون است؛ شما که گفتید ما حقوقدان هستیم و سرهنگ نیستیم

مردی که سلطان عمان، آرزویش را داشت / میانه روها و اصلاح‌طلبان تعهد محضری دهند که «برجام» به نام و کام اصولگرایان باشد / حضرات اصولگرا! یقه ملت را رها کنید و معیشت‌ را به گروگان نگیرید

خطوط قرمز بایدن درباره ایران کدام است؟ / چرا واکنش بایدن به حمله اربیل، به کلی متفاوت از ترامپ بود؟

عصبانیت وزیر بهداشت از پروتکل‌شکنان: شده ام جنازه جمع کن / بجای وزیر بهداشت بگذارید مدیرکل مرده شور خانه

سهمیه بنزین وانت‌ بارها تغییر کرد

قیمت طلا و سکه، امروز ۲ اسفند ۹۹

بازار خودرو سکته کرد / پژو ۲۰۶ تا ۵۲ میلیون، سمند ۱۴ میلیون، پژو ۴۰۵ تا ۱۵ میلیون و تیبا ۲۶ میلیون ارزان شد / پراید ۹۰ میلیونی هم خریدار ندارد

جو بایدن پیروز انتخابات معرفی شد / فاکس نیوز، آسوشیتدپرس، سی ان ان و ان بی سی این خبر را اعلام کرده اند / بیانیه ترامپ: نتیجه انتخابات هنوز قطعی نشده / پیشنهاد داماد ترامپ به او برای پذیرش شکست

استفتاء مهم ایت الله سیستانی در باره مراسم عزاداری امام حسین (ع)

ترامپ: ایران اگر کرم بریزد بلایی سرش می آوریم که تا حالا سابقه نداشته!

دانش‌آموز ممتاز تهرانی بعد از کنکور خودکشی کرد

جدول غیررسمی افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری / افزایش ۳۰ تا ۷۰ درصدی حقوق ها

مدیرعامل سایپا: خیال همه را از پراید راحت کردیم

ویدیو/ کتک زدن یک زن افغانستانی توسط مامور نیروی انتظامی

خواندنی ها
تولید خودروی الکتریکی هواوی تا پایان سال جاری میلادی

تولید خودروی الکتریکی هواوی تا پایان سال جاری میلادی

چرا باید به غذا‌ها زردچوبه بزنیم؟

چرا باید به غذا‌ها زردچوبه بزنیم؟

آیا هر روز تخم مرغ خوردن خطرناک است؟

آیا هر روز تخم مرغ خوردن خطرناک است؟

ویژگی‌های جدید توییتر معرفی شدند

ویژگی‌های جدید توییتر معرفی شدند

آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

وضعیت جاده‌ها و راه ها، امروز ۹ اسفند ۹۹ / تردد روان در جاده‌های شمالی

قیمت سکه پارسیان، امروز ۹ اسفند ۹۹

شاخص کل بورس، امروز ۹ اسفند ماه ۹۹

مصوبه مجلس: منابع حاصل از اصلاح قیمت بنزین مشمول عوارض و مالیات نمی‌شود

پیشروی کرونا در خوزستان / اشغال ۱۰۰ درصدی تخت‌های ICU بیمارستان‌های اهواز / ۴۰ درصد نمونه‌های روزانه شرق اهواز مثبت‌اند

فواد حسین: برخی از موانع مهم برداشته شده؛ به زودی روند پرداخت بدهی عراق به ایران بر اساس مدل مورد توافق دو کشور آغاز می‌شود

شورای نگهبان: امکان جعل تعرفه انتخابات وجود ندارد / از این بابت هیچ نگرانی نداریم / وزارت کشور: انتخابات ۱۴۰۰ الکترونیکی برگزار نمی‌شود

وزیر بهداشت: باید مراقبت کرد تا در تزریق واکسن کرونا، برای کسی رانت ایجاد نشود / بسیار خرسند شدم که علمای قم از عملکرد مدیریت کرونا راضی بودند

تعرفه واردات گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار از ۵ به ۱۲ درصد رسید

وضعیت جاده‌ها و راه ها، امروز ۹ اسفند ۹۹ / تردد روان در جاده‌های شمالی

قیمت سکه پارسیان، امروز ۹ اسفند ۹۹

شاخص کل بورس، امروز ۹ اسفند ماه ۹۹

پیشروی کرونا در خوزستان / اشغال ۱۰۰ درصدی تخت‌های ICU بیمارستان‌های اهواز / ۴۰ درصد نمونه‌های روزانه شرق اهواز مثبت‌اند

فواد حسین: برخی از موانع مهم برداشته شده؛ به زودی روند پرداخت بدهی عراق به ایران بر اساس مدل مورد توافق دو کشور آغاز می‌شود

تعرفه واردات گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار از ۵ به ۱۲ درصد رسید

شهرداران بازداشتی مناطق ۲ و ۸ تهران با قرار وثیقه آزاد شدند

اخذ مالیات از تراکنش‌های بانکی بالای ۱۰ میلیون تومان تصویب نشد

وزیر ارتباطات: فیلتر تلگرام، رشد پیام‌رسان‌های داخلی را دچار وقفه کرد

قیمت دلار و یورو در بازار آزاد، امروز ۹ اسفند ۹۹

قیمت طلا و سکه، امروز ۹ اسفند ۹۹

وضعیت رنگبندی کرونایی شهرهای کشور: ۱۱ شهر قرمز، ۳۲ شهر نارنجی، ۲۵۱ شهر زرد و ۱۵۴ شهر آبی

آیت‌الله مکارم: برای کنترل کرونا از هیچ کاری دریغ نکرده‌ایم؛ برای مثال وجود فاصله در نماز جماعت درست نیست، اما امروز نمازهای جماعت را با فاصله برگزار می‌کنیم

معافیت مالیاتی برای حقوق‌های کمتر از ۴ میلیون تومان / مالیات پلکانی برای حقوق‌های بیشتر

ریاض: گزارش آمریکا درباره خاشقچی، حاوی نتیجه‌گیری‌هایی اهانت آمیز و نادرست درباره رهبران عربستان است؛ نمی‌توان آن را پذیرفت

روحانی: حتی اگر دچار موج چهارم کرونا هم نشویم، همه باید مراعات کنیم / این روزها، روزهای حساس‌تری نسبت به دو، سه ماه پیش است / عید امسال مشابه عید پارسال است

واکنش سخنگوی ستاد کرونا به اظهارات تبریزیان: این آقا کتاب «هاریسون» را سوزاند؛ اگر شما علمی بیشتر از کتاب هاریسون دارید بیایید آن را نقد کنید؛ البته اگر ایشان اصلا بلد باشند این کتاب را بخواند

مصوبه مجلس: جرایم رانندگی از سال آینده ۵ درصد افزایش می‌یابد

وضعیت آب و هوا، امروز ۹ اسفند ۹۹ / روند افزایشی دمای هوا تا ٣ روز آینده

نحوه محاسبه مالیات آستان قدس و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) مشخص شد

ربیعی: دوستان اقتصادی ایران هم بدون پیوستن ما به FATF حاضر به همراهی نیستند

وزارت کشور عراق: هیچ گونه تبادل اطلاعاتی با آمریکا درباره حمله به سوریه نداشتیم

بایدن: ریاض برای تعامل با واشنگتن باید با نقض حقوق بشر مقابله کند

انگلیس: قتل خاشقچی یک «جنایت هولناک» بود /۲۰ سعودی را تحریم کرده‌ایم

تیزر تبلیغاتی سعیدمحمد: «نگهت آتشین، سخنت دلنشین»

ادعای رسانه اسرائیلی: مالک کشتی آسیب دیده در خلیج عمان، فردی نزدیک به رئیس موساد است / احتمالا ایران پشت این حادثه باشد

آمریکا یک فرد و یک نهاد سعودی را تحریم کرد

سخنگوی وزارت خارجه: حملات آمریکا به مناطقی در شرق سوریه منجر به تشدید درگیری‌های نظامی می شود

کاخ سفید: آماده مذاکره با ایران هستیم اما تحریم‌ها را کاهش نمی‌دهیم

سخنگوی کاخ سفید: گزارش قتل جمال خاشقچی امروز منتشر می‌شود

آرشیو
وبگردی

نسرین مقانلو در شهر موش‌ها +عکس

سفر بهاره رهنما به خارج از کشور در کرونا + عکس

پزشک، نوزاد را به جای هزینه زایمان مصادره کرد

عکس / سحرقریشی از دست همه عصبانی است

ابراز عشق سحر دولتشاهی به همایون شجریان + عکس

ریحانه پارسا و فانتزی شوهر سیاه پوست + عکس

خواننده محبوب ایرانی بازیگر شد + عکس

چشمان این دختر اعضای داخلی بدن انسان را می بیند + عکس

تجاوز به 2 دختر در سوپر مارکت / هر دو را برهنه کرد و فیلم گرفت

قاتل، قلب همسایه خود را پُخت

  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۲۸۸۰۴۸
تاریخ انتشار: ۰۲ : ۱۱ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۵
صفحه نخست >> سیاست
پ

از ماجرای بابک زنجانی در پل‌صدر تا داستان مناقصه خط 6 مترو

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایسنا نوشت: رئیس کمیته حمل‌ و نقل شورای شهر در مورد خطر ریزش گود ایران زمین، نقش بابک زنجانی در ساخت پل صدر و داستان مناقصه خط 6 مترو توضیحاتی را ارائه کرد.
 محسن سرخو درخصوص سرانجام گود ایران‌زمین که متعلق به بابک زنجانی است، گفت: روز گذشته با ناظر گود ایران‌زمین صحبت کرده و متاسفانه این فرد اعلام کرد که شاهد تغییر رفتار در پایداری گود است و احتمال ریزش گود در روزهای آینده وجود دارد.

وی با بیان اینکه با قائم‌مقام معاونت شهرسازی در این خصوص صحبت کرده و قرار شد ایمن‌سازی این گود با فوریت در دستورکار قرار گیرد، گفت: این ملک به علت بدهی بابک زنجانی در اختیار وزارت نفت قرار دارد و این وزارتخانه باید اقدامات لازم را در زمینه پایدارسازی آن انجام دهد.

وزارت نفت نسبت به ایمن‌سازی گود ایران‌زمین اقدام کند

رئیس کمیته حمل‌ونقل شورای شهر با بیان اینکه پر کردن این گود و ریختن خاک دستی خطر را رفع نمی‌کند گفت:‌ باید طرح نهایی این برج اجرایی و فنداسیون آن در گود ریخته شود. اساساً پروژه گود ایران‌زمین دارای مشکلات زیادی است چراکه به هیچ‌وجه هیچ‌یک از شهروندان این منطقه نمی‌توانند بنایی بیش از دو طبقه از روی زیرزمین ایجاد کنند اما بابک زنجانی به علت مطالباتش از شهرداری تهران به علت پروژه پل صدر ، طی چهار ماه چهار مصوبه کمیسیون ماده 5 اخذ کرده بود و تخلفاتش از شش طبقه آغاز و تا کسب مجوز ساختمانی با 38 طبقه به پایان رسید.

تخلف در آزمایشات مکانیک خاک گود ایران زمین

سرخو با بیان اینکه متاسفانه در زمان گودبرداری به علت عدم دقت در آزمایشات مکانیک خاک شاهد بروز حوادثی بودیم، گفت: متاسفانه مسوولان امر پس از بررسی‌هایی که احتمالاً انجام داده‌اند، اعلام کردند که تنها چهار متر خاک دستی در این منطقه وجود دارد اما پس از گودبرداری مشخص شد که ارتفاء خاک دستی 10 متر است!

وی با بیان اینکه متاسفانه شرکت مربوطه جریان آب بالادست را محاسبه نکرده و رطوبت ایجادشده در خاک دستی باعث بروز خسارات زیادی در همسایگان شد، گفت: قرار بود مالک که همان بابک زنجانی است خسارت‌های رخ داده را تقبل کند اما در حال حاضر این فرد در زندان است و اموال این فرد به دلیل بدهی در اختیار وزارت نفت قرار دارد و امیدواریم وزارتخانه مربوطه هرچه سریعتر نسبت به ایمن‌سازی این گود و تعیین‌تکلیف آن اقدام کند.

تخلف زنجانی علت تعویق چهارماهه بهره برداری از پل صدر

سرخو در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سوال ایسنا در مورد نقش بابک زنجانی در ساخت پروژه صدر گفت: در ساخت پل صدر نیازمند قطعاتی بودیم که باید خارج از کشور وارد می‌شد که عمدتاً در حوزه نگهدارنده‌ها و خرید جرثقیل‌ها بود که بابک زنجانی تامین مالی واردات را انجام می‌داد که اتفاقاً در حوزه خرید نئوپرن‌ها (ضربه‌گیر پل) که به اسم قطعه ایتالیایی وارد کرده بود دچار مشکل شدیم به گونه‌ای که وقتی این نئوپرن‌ها زیر بار رفت از هم گسیخته شد و بهره‌برداری از پل صدر چهار ماه به تعویق افتاد.

رئیس کمیته حمل‌ونقل شورای شهر در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه متاسفانه شهرداری برای ساختن پل صدر و تونل نیایش هزینه ساخت دو خط مترو را صرف کرد، گفت: جای سوال است که حالا پل صدر و نیایش چه تاثیری دارند و ساخت خط 6 و 7 مترو نیز چه تاثیری می‌تواند در کاهش ترافیک داشته باشد و باید مردم در این خصوص قضاوت کنند.

وی با بیان اینکه قبول داریم از نظر سازه‌ای پل صدر از تکنولوژی بالایی برخوردار است، گفت: اما به لحاظ ترافیکی مزیتی ندارد.

سرخو که در جمع تنی چند از خبرنگاران صحبت می کرد، در مورد هزینه تمام‌شده این پل گفت: شهرداری هنوز مدارم و گزارش دقیقی از صورت‌ وضعیت مالی ساخت این پل به شورا ارائه نکرده است، اما براساس آنچه که در صورت‌های مالی شهرداری آمده تا سال 93، چهار هزار و 200 میلیارد تومان برای ساخت پل صدر هزینه شده است ، اما هنوز مقدار تملک‌ها که برای ساخت این پل انجام شد مشخص نیست.

وی گفت: املاکی که شهرداری برای پل صدر خریده از جنس هزینه است و به لحاظ هزینه- فایده بهتر بود دو خط مترو به جای پل صدر ساخته می‌شد.

 

ماجرای انتخاب پیمانکار خط 6 مترو!

سرخو همچنین در بخش دیگری از سخنان خود در مورد حواشی مناقصه خط 6 مترو با اشاره به مزایده مترو خط 6 و ترک تشریفات قانونی به ایسنا گفت: برای ساخت خط 6 مترو مقرر شد که دو پیمانکار برای دو قطعه شمالی و جنوبی انتخاب شوند و شهرداری نیز شروطی را برای حضور پیمانکاران در مناقصه برای اولین بار اعمال کرد به‌گونه‌ای که حتما باید یک بانک، پشتوانه مالی پیمانکار را می‌پذیرفت که در این صورت اگر شرکتی نمی‌توانست پشتوانه مالی بانکی را داشته باشد از حضور در مناقصه منع می‌شد و براساس شرط دوم اگر شرکتی نمی‌توانست دو هزار میلیارد تومان پشتوانه ساخت این خط را تامین کند نمی‌توانست در مناقصه شرکت کند.

وی با بیان اینکه تعداد زیادی پیمانکار به مناقصه خط 6 مترو آمده اما حتی پاکت آنها به دلیل آنکه بانکی پشتوانه مالی آنها را ندارد، باز نشد، گفت: تنها دو شرکت که پشتوانه مالی بانک دی را داشتند توانستند در این مناقصه پیروز شوند اما بعد چند ماه شهرداری اعلام کرد که بانک دی در نامه ای اعلام کرده که نمی‌تواند پشتوانه مالی این دو پیمانکار باشد و شهرداری بانک شهر را ملزم کرد که پشتوانه مالی پیمانکار خط 6 را قبول کند که این رفتار شهرداری جای سوال دارد چراکه اگر قرار بود شهرداری بانکی را معرفی کند می‌توانست برای پیمانکاران دیگر نیز این کار را انجام بدهد.

سرخو با بیان اینکه این اقدام شهرداری تهران نامتعارف بود، گفت: مضاف بر اینکه شرکت‌های دیگری نیز مایل بودند برای ساخت خط 6 مترو وارد شوند و حتی پشتوانه‌های مالی قوی‌ هم داشتند به گونه‌ای که یکی از پیمانکاران از شستا نامه پشتوانه مالی داشت اما چون بانکی آن را تایید نکرده بود از حضور در مناقصه منع شد.

قران
ارسال به تلگرام
قران
قران
قران
قران
قران
قران
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"