پنجشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۲
۱۱ ذی القعده ۱۴۴۴
- Thursday 01 June 2023
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو /  لحظه بالا بردن کاپ قهرمانی جام حذفی توسط امید عالیشاه و جشن قهرمانی پرسپولیسی‌ها

ویدیو / لحظه بالا بردن کاپ قهرمانی جام حذفی توسط امید عالیشاه و جشن قهرمانی پرسپولیسی‌ها

ویدیو / دور افتخار بیرانوند در ورزشگاه روی دوش بازیکنان

ویدیو / دور افتخار بیرانوند در ورزشگاه روی دوش بازیکنان

ویدیو / درگیری ساپینتو پس از اخراج از زمین با هواداران روی سکو

ویدیو / درگیری ساپینتو پس از اخراج از زمین با هواداران روی سکو

ویدیو / درگیری بازیکنان پرسپولیس و استقلال پس از خطای چشمی روی ترابی

ویدیو / درگیری بازیکنان پرسپولیس و استقلال پس از خطای چشمی روی ترابی

ویدیو / هواداران استقلال تصویربردار صداوسیما‌ را مصدوم کردند

ویدیو / هواداران استقلال تصویربردار صداوسیما‌ را مصدوم کردند

ویدیو /  مصدومیت مربی گلرهای پرسپولیس از برخورد یک شی به سرش پیش از شروع دربی

ویدیو / مصدومیت مربی گلرهای پرسپولیس از برخورد یک شی به سرش پیش از شروع دربی

کد خبر: ۲۹۱۹۹۴
تاریخ انتشار: ۱۲ : ۱۴ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۵
صفحه نخست >> سیاست
پ
دختران تیم ملی والیبال ایران در بازی‌های جام باشگاه‌های آسیا پنجم شدند

مردم دیدند بلدیم سرویس و آبشار بزنیم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
دختران تیم ملی والیبال ایران در بازی های جام باشگاه های آسیا خوش درخشیدند و پنجم شدند. آن رقابتها برای ان یک مصاف آماده سازی بود برای مسابقات ای وی سی کاپ یا همان رقابت های قهرمانی قاره. جایی که می خواهند این بار هفتم یا هشتم نباشند و بتوانند یکی از 6 تیم نخست باشند. فرنوش شیخی یکی از ستاره های تیم ملی بانوان ایران ، برای خبرآنلاین از این رقابت ها و موفقیت اخیرشان گفته است.

خانم شیخی اول می خواهیم برایمان از مسابقات قهرمانی آسیا بگویید بازی هایی که کردید خیلی بهتر از بازی های همیشه تان بود. دوست داریم خودتان بگویید سطح بازی ها چطور بود؟ بعضی ها می گویند ما تیم ملی که بهترین تیم مان بوده را فرستادیم به مسابقاتی سایر کشورها، تیم های باشگاهی شان را فرستادند. تازه یک سری از این تیم های باشگاهی خیلی سطحشان بالا نبود.
خوب راجع به بازی ها باید بگویم این که غیر از ما تیم های دیگر بیشتر باشگاهی بودند. درست است اکثر تیم هایی که شرکت کرده بودند سه یا چهار تا از بازیکن های ملی کشورهای شان شرکت کرده بودند. اما همان طور که می دانید اکثر تیم ها یعنی فکر کنم به غیر از تیم ما و ژاپن، همه تیم ها بازیکن خارجی داشتند. حداقل دو بازیکن خارجی ، که هر دو تای شان هم بازیکن های خوبی بودند و در زمین برای تیم های شان در زمین عالی بازی می کردند. یعنی این طوری نبود که سطح بازی ها خیلی پایین باشد. درست است بازی های قهرمانی باشگاه های آسیا از ای وی سی کاپ بازی های ضعیفتری است اما همان مسابقات هم خیلی رقابت های مهمی است و یک فرصت عالی برای بچه های ما تا تدارک مناسب ببینیم. ما الان در ویتنام هستیم و از فردا بازی های مان در ای وی سی کاپ شروع می شود. بردهایی که ما در جام باشگاه های آسیا داشتیم به خاطر ضعف حریفان و یا اینکه تیم های رقیب ملی پوش نداشتند،نبود.


ولی چنین نظری درباره آن رقابت ها بود؟
من مصاحبه های زیادی را با این مضمون خواندم. اینکه می گفتند سطح بازی ها خیلی پایین بوده و تیم ها اصلا بدون ملی پوش به رقابت ها آمده بودند. ولی واقعا این حرف درست نیست .درست نیست که این طوری مثلا بزنند توی سر آن بردهایی که ما داشتیم. چون واقعا ما در آن مسابقه ها تلاش کردیم که بردیم. شاید نتیجه پنجمی باشد و منتقدان بگویند حالا همیشه ششم می شدند ،حالا پنجم شدند. این که دیگر شادی ندارد ولی واقعا برای ما یک پیروزی بود این اتفاق. ماتلاش کردیم که این اتفاق افتاد. همان تیم فیلیپین که با آن همه تماشاچی ما توانستیم ببریم ، دو تا بازیکن آمریکایی داشت که قراردادهای خیلی بالایی داشتند. یا تیم کره شمالی که اولین بازی را با آنها داشتیم ، اصلا فکر نمی کردیم زور بردن شان را داشته باشیم و خیلی راحت بردیم شان.همیشه به کره شمالی سه بر صفر می باختیم. کره شمالی هم سرمربی خارجی داشت. تیم خیلی خوبی بودند ولی ما واقعا تلاش کردیم که توانستیم آن بازی را ببریم . اصلا همان برد کره شمالی باعث شد که ما نتیجه های خوب بگیریم چون اعتماد به نفس همه تیم بالا رفت . به آن خودباوری رسیدیم. توانستیم بقیه بازی ها را خیلی راحت تر بازی کنیم. ما بازی با چین را باختیم. درست است که باختیم یا با تایلند که باختیم، واقعا خیلی راحت بازی کردیم. ما در سالهای قبل با ترس با این دو تیم بازی می کردیم. یعنی می ترسیدیم که فردا با چین بازی داریم یا با ژاپن بازی داریم ولی امسال اصلا این طوری نیستیم. علاقه داریم بازی کنیم. همین الان که ما به این دوره از بازی ها آمدیم دیروز که به ویتنام رسیدیم. تیم چین درست همان ترکیب المپیکش را آورده است و این برای ما خیلی انگیزه است.

یعنی از بازی جلوی تیم مدعی المپیکی نمی ترسید؟
نه اصلا.سالهای قبل ما می ترسیدیم که این اتفاق بیفتد ولی الان همه ما دوست داریم که فارغ از هر نتیجه ای با آن بازیکن ها بازی کنیم. یا تیم تایلند با همان تیمی که گرندیریکس ها بازی می کنند یا به بازی های آسیایی برد و سال قبل در انتخابی المپیک بازی کردند به این بازی ها آمده است. تایلندی ها با یک باخت نتوانستن به المپیک برسند. ولی تیمشان را حفظ کردند و حالا هم دقیقا با همان در این رقابت شرکت کردند. این خودش برای ما انگیزه است که این دوره از بازی های مان را بگذرانیم. ولی خوب واقعا ای وی سی کاپ خیلی سطحش بالاتر از باشگاه های آسیا است. بازی ها خیلی سخت تر است. ولی خب امیدوارم که نتیجه خوب بگیریم.

فرق رقابت این بارتان،این بود که مردم یک بخش هایی از بازی تان را دیدند .حالا تیم ملی مان ستاره دارد هم شما و هم خانم گیوه ،هم صابری و هم بقیه تیم.حالا بازی هایتان دیده شده است . مردم سرویس زدن هایتان را دیده اند ،آبشار زدن هایتان را دیده اند. چیزی که تا حالا اتفاق نمی افتاد. الان فکر می کنید که چقدر این نگاهها نسبت به شما عوض شده است؟
خوب راجع به اینکه فیلم بازی هایمان را خیلی از مردم در فضای مجازی دیدند، به نظرم اتفاق خیلی خوبی بود همان طور که مردم در المپیک توانستند بازی دختر های مان را نگاه کنند،اگر شرایطی ایجاد شود که بازی های ما را ببینند ،نظرها نسبت به ما هم عوض می شود. فکر می کنم به خاطر پوشش تیم های مقابل است که مردم بازی های ما را نمی بینند. ولی همین تکه های دیده شده در فضای مجازی خیلی به نفع ما شده است. خیلی ها اصلا انتظار نداشتند که والیبال دختران به این شکل باشد. اصلا نمی دانستند که ما بلدیم والیبال بازی کنیم. خدا را شکر خیلی ها دیدند ،خیلی از مردم عادی دیدند، خیلی از کسانی که والیبال می فهمند. چون مردم ما بعد از بازی پسرها همه به والیبال علاقمند شدند. همه هم یک جورایی والیبال را بلد شدند. وقتی بازی های ما را دیدند، خیلی ها حمایت کردند. خب همیشه یک چند تایی هم منتقد هست و در آن حرفی نیست. ولی خوب واقعا اتفاق خوبی بود. ما خودمان اکثرا فیلم های مان را می گذاریم تا مردم ببینند. چون از تلویزیون نمی توانند ببینند ولی خب از پیج های ما می توانند خیلی راحت فیلم بازی های مان را ببینند و بفهمند چه قدر پیشرفت کردیم ودر چه سطحی هستیم .


یک بخش انتقادات به دلیل پیام تبریک داورزنی بود. خیلی هم گفتند ما قبلا سوم آسیا هم شدیم.
بله حرفتان کاملا درست است. ما قبلا تیم مان سوم آسیا بوده است و خب آن تیم واقعا باعث افتخار است ولی حیف از اینکه بعد از آنکه آن تیم مقام آورد ما دیگر تیم ملی والیبال بانوان نداشتیم. حدود فکر کنم نزدیک به سی سال ما هیچ تیمی به هیچ مسایقه ای اعزام نکردیم. ولی ما الان هفت یا هشت سال است که اعزام می شویم. ما خیلی جا ماندیم. یک دوره خیلی طولانی ما هیچ تیمی شرکت ندادیم. ما هیچ والیبالیستی نداشتیم. هیچ مربی خوبی نداشتیم. برای همین است که الان این پنجمی از سیزدهمی آسیا به پنجمی تبدیل شده است. شاید خیلی ها درست بگویند. خیلی حماسه بزرگی برای مردمی که از بیرون نگاه می کنند نباشد. چون مردم قهرمانی دوست دارند، مدال و سکو دوست دارند ولی برای ما که اینقدر زحمت کشیدیم و می دانیم که از کجا به کجا رسیدیم خیلی ارزش دارد حتی باخت های مان هم برای ما امسال ارزشمند تر از سال قبل است. چون خودمان فهمیدیم که چقدر پیشرفت کردیم و هیچ کس جز خودمان این سختی ها را نمی فهمد.

 

حالا می خواهم نظرت را درباره مایدا بدانم؟چون اولش خیلی به مایدا امیدوار نبودند و می گفتند سختگیر است. به نظر می رسد که خیلی خوب با تیمش جا افتاده است و یک تحولی ایجاد کرده است. تو نظرت درباره سرمربی و فضای کار چگونه است؟
راجع به مایدا که بله درست می گویید. قبل از اینکه مایدا بیاید همه جبهه داشتند چه برسد به خود بازیکن‌ها. ما هم همین طور بودیم ولی خوب اینکه بگویم فنی با بقیه مربی های مان خیلی فرق دارد نه این طور نیست.یعنی از لحاظ فنی شاید خیلی ها باشند که مثل مایدا کار کنند. ولی این رفاقتی که با بچه ها دارد ،خیلی به ما کمک کرده است. ما با آرامش بازی می کنیم و هیچ استرسی در هنگام بازی نداریم. از لحاظ روانی خیلی به ما کمک می کند. مایدا بیشتر از اینکه از نظر فنی روی ما کار کند
، روی خودباوری و اعتماد به نفس ما کار می کند.این خیلی به تیم کمک کرده و ما خیلی راحت می توانیم جلوی تیم های بزرگ بازی کنیم.


حالا با این رسانه های جدید و دیده شدن بازی های تان، خیلی از بچه های تیم ، ستاره شدند و مردم می شناسندشان...
انشالله که همه علاقمندان به والیبال فیلم ها را دیدند. شما اگر نگاه کنید می بینید که همه بازیکن های ما عالی بودند . الان از خانم زینب گیوه گیوه کاپیتان تیم است تا مهساصابری، کدخدا ،شبنمهمه عالی بودند. بچه ها یکی از یکی بهتر بودند. همین شبنم بود و نبودش خیلی به برد و باخت تیم کمک می کند و خیلی در تیم ما مهم است. من هم همه تلاشم را می کنم. شما اگر مچ ریپورت 6 بازی ما در فیلیپین را نگاه کنید من در چهار تایش امتیازآور ترین بازیکن زمین شدم. یعنی این خودش فکر کنم خیلی برای رزومه کاری ام خوب باشد. البته می گویم تک تک بچه ها خوب هستند از زینب گیوه بگیر که کاپیتان مان است تا شبنم، مهسا ،کدخدا،سرعتیان، سودابه باقرپور، شکوفه و حتی لیبرو های تیم مان. همه عالی بازی می کنند.
امیدوارم که بتوانیم در بازی های ای وی سی کاپ هم بدرخشیم و بتوانیم مردم را خوشحال کنیم. مطمئنم که مردم خوب مان هم ما رااز دعای خیرشان بی نصیب نمی گذارند.

لینک کوتاه
منبع: خبرآنلاین
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
سرنوشت مادر بابک خرمدین چه شد؟

سرنوشت مادر بابک خرمدین چه شد؟

بریده شدن گلوی نوجوان ۱۶ ساله عمدی بود یا بر اثر تصادف؟

بریده شدن گلوی نوجوان ۱۶ ساله عمدی بود یا بر اثر تصادف؟

سرقت‌های سریالی باند «دو انگشتی» در ایستگاه آخر

سرقت‌های سریالی باند «دو انگشتی» در ایستگاه آخر

تتلو عاشق اجرا زنده در برج میلاد بود/ اگر جای او بودید، درباره بخش‌های دردناک زندگی‌تان صراحت به خرج می‌دادید یا پنهان کاری می‌کردید؟

تتلو عاشق اجرا زنده در برج میلاد بود/ اگر جای او بودید، درباره بخش‌های دردناک زندگی‌تان صراحت به خرج می‌دادید یا پنهان کاری می‌کردید؟

خانم مجری از آگهی بازرگانی تلویزیون سر درآورد!

خانم مجری از آگهی بازرگانی تلویزیون سر درآورد!

نظرات بینندگان
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: قهرمانی پرسپولیس در جام حذفی فوتبال ایران

تصاویر: قهرمانی پرسپولیس در جام حذفی فوتبال ایران

۲/۴
تصاویر: آفرودسواری بر فراز زریبار

تصاویر: آفرودسواری بر فراز زریبار

۳/۴
تصاویر: دیدار رئیس شورای مصلحت خلق ترکمنستان با مقام معظم رهبری

تصاویر: دیدار رئیس شورای مصلحت خلق ترکمنستان با مقام معظم رهبری

۴/۴
تصاویر: مراسم اولین سالگرد درگذشت مرحوم سید محمود دعایی

تصاویر: مراسم اولین سالگرد درگذشت مرحوم سید محمود دعایی

ببینید!

ویدیو / خودروی میلیاردی که قطعه اش موجود نیست

ویدیو / ظریف: سازش مگر چیز بدی ست؟ قرآن می گوید «وَ الصُّلْحُ خَيْرٌ»

تماشا کنید: عاقبت، گرگ زاده، گرگ بود / ایران باید در مقابل طالبان چه کند؟

ویدیو / سیل محور گرمی- بیله سوار را مسدود کرد

ویدیو / عملیات احیای پلنگ ایرانی در بندرعباس

ویدیو / پاسخ سردار حاجی‌زاده به سوالی درباره انتقام خون سردار سلیمانی: قانونی تن بدهند دادگاهی می کنیم بعد می کشیم / با قاتلان نمی شود که جنگ راه انداخت

ویدیو / چرا ترکیه به پول اعراب نیاز دارد؟

آرشیو
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

تصاویر: مراسم اولین سالگرد درگذشت مرحوم سید محمود دعایی

سفر بی سرو صدای مشاور ارشد بایدن به عمان جهت بررسی امکان توافق با ایران / مقامات اسرائیلی نگران توافق «توقف در برابر توقف» تهران - واشنگتن هستند / منابع می‌گویند آمریکا می‌خواهد ببیند ایران در ازای پذیرفتن محدودیت‌های هسته‌ای، چه می‌خواهد

واکنش قائم‌مقام ضرغامی به خواستگاری در حافظیه و دستگیری مدیر آن: حیرت و افسوس از این «ناحقی»/ با این رفتار‌ها و احکام غیرقابل قبول قضایی به‌دنبال چه چیزی هستیم؟!

عذرخواهی و دلجویی مکتوب سیدحسن خمینی از خبرنگار ایلنا

واکنش ضرغامی به بازداشت مدیر حافظیه: این ماجرا به دلیل اینکه یک اتفاقی در یک محلی ظرف چند دقیقه انجام گرفته بود، نباید انجام می‌شد / امیدوارم اگر اتفاقات مشابه می‌افتد، از مسیرهای بهتر و کم هزینه‌تر استفاده کنیم

تماشا کنید: عاقبت، گرگ زاده، گرگ بود / ایران باید در مقابل طالبان چه کند؟

ظریف: لازمه انقلابی بودن، دشمن انگاری و دور ریختن افراد نیست؛ بلکه جذب حداکثری است / قرآن می فرماید اگر گروه پیمان شکن خواستند با تو صلح کنند با آنها صلح کن

وزیر کشور: برخی افراد غیرمسئول یا در رده های مسئولیت پایین افغانستانی اظهاراتی علیه ایران داشته‌اند که آنها را برکنار کرده اند / درگیری در مرز افغانستان، به دلیل اشتباه مرزبانان طالبان صورت گرفته بود / از طرف افغانستانی هم افرادی کشته شدند

روایتی از چگونگی شهادت ۵ مرزبان در سراوان/ نماینده مجلس: تروریست‌ها برجک را تخریب کردند / یک ساعت درگیر بودند / تروریست‌ها از مرزبانان خواسته بودند که تسلیم شوند، اما مرزبانان شهادت را بر تسلیم شدن ترجیح دادند / مشخص است که سرویس‌های بیگانه آن سوی مرز با گروهک تروریستی ارتباط تنگاتنگ داشتند

اطلاعیه مرزبانی سیستان و بلوچستان: مرزبانان‌هنگ مرزی زابل با افراد مسلح ناشناس که قصد ورود به خاک ایران را داشتند، در نقطه صفر مرزی درگیر شدند / مرزبانان با برتری آتش سنگین و تحمیل تلفات، خسارات جدی را به آنان وارد کردند

ویدیو / رونمایی از نخستین قطار هوایی با خط مغناطیسی معلق در چین

سخنان یک مقام ارشد نظامی امریکا درمورد ایران که اسرائیل را حیرت زده کرد / توانایی تهران برای تولید کلاهک اتمی و نصب آن بر روی موشک ظرف چند ماه / «یا ژنرال میلی اشتباه می‌کند یا ما در این مدت خواب بودیم»

رئیس‌ بانک مرکزی به آمریکا سفر کرد

کارمند هندی برای نجات موبایل آب مخزن سد را خالی کرد

ویدیو / حمله طالبان به پاسگاه مرزی ایران

ویدیو / اولین تصاویر از درگیری طالبان با مرزبانان ایرانی در مرز

روایتی از چگونگی شهادت ۵ مرزبان در سراوان/ نماینده مجلس: تروریست‌ها برجک را تخریب کردند / یک ساعت درگیر بودند / تروریست‌ها از مرزبانان خواسته بودند که تسلیم شوند، اما مرزبانان شهادت را بر تسلیم شدن ترجیح دادند / مشخص است که سرویس‌های بیگانه آن سوی مرز با گروهک تروریستی ارتباط تنگاتنگ داشتند

اطلاعیه مرزبانی سیستان و بلوچستان: مرزبانان‌هنگ مرزی زابل با افراد مسلح ناشناس که قصد ورود به خاک ایران را داشتند، در نقطه صفر مرزی درگیر شدند / مرزبانان با برتری آتش سنگین و تحمیل تلفات، خسارات جدی را به آنان وارد کردند

آغاز پرداخت مستمری اردیبهشت‌ماه بازنشستگان / اعمال افزایش حقوق‌ها و واریز مابه‌التفاوت فروردین

ویدیو / رونمایی از نخستین قطار هوایی با خط مغناطیسی معلق در چین

اظهارات نگران‌کننده مسئولان سپاهان درباره وضعیت سلامتی آرات حسینی: این بچه گناه دارد؛ او با فشار تمرینات پدرش صفحات رشدش بسته شده / هنگام تمرین سینه‌اش را می‌گیرد / پدر آرات به پسرش نگاه بیزینسی دارد

سخنان یک مقام ارشد نظامی امریکا درمورد ایران که اسرائیل را حیرت زده کرد / توانایی تهران برای تولید کلاهک اتمی و نصب آن بر روی موشک ظرف چند ماه / «یا ژنرال میلی اشتباه می‌کند یا ما در این مدت خواب بودیم»

رئیس‌ بانک مرکزی به آمریکا سفر کرد

نگاهی به سوابق دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی / علی اکبر احمدیان، از دندانپزشکی تا ریاست مرکز راهبردی سپاه

دایی مهسا امینی: مهسا کاملاً سالم بود؛ بیماری قلبی مادرزادی او دروغ مطلق است

ویدیو / واکنش امیر قطر به برد ایران مقابل ولز

ویدیو / آزار و اذیت شیطانی دختر دانشجو توسط این ۵ آدم‌ربا

ساعت و تاریخ بازی ایران - آمریکا

ویدیویی که پلیس از مهسا امینی منتشر کرد

۱۲ حقیقت شگفت انگیز درباره قوم باستانی آزتک که ثابت می کند جلوتر از زمان خود بودند

بازگشت ملوانان ایرانی از جهنم یک کشور آفریقایی بعد از ۱۰ سال: غذا‎ فقط روزی یک وعده ذرت کوبیده بود و یک تُشک برای خوابیدن۶ مرد

ویدیوی کامل حادثه حمله به حرم شاهچراغ در ۴ آبان ۱۴۰۱ (۱۸+)

خواندنی ها
رکورد فضایی جدیدی ثبت شد؛ حضور هم‌زمان ۱۷ فضانورد در مدار کره زمین

رکورد فضایی جدیدی ثبت شد؛ حضور هم‌زمان ۱۷ فضانورد در مدار کره زمین

ماجرای مدل نمادین دنیای سینما که تنها یک بار جلوی دوربین ژست گرفت

ماجرای مدل نمادین دنیای سینما که تنها یک بار جلوی دوربین ژست گرفت

اکتشاف در فضا و عمق زمین؛ چین عملیات حفاری در عمق ده هزار متری زیر زمین را آغاز کرد / پکن به سنگ‌هایی با قدمت ۱۴۵ میلیون ساله خواهد رسید؟

اکتشاف در فضا و عمق زمین؛ چین عملیات حفاری در عمق ده هزار متری زیر زمین را آغاز کرد / پکن به سنگ‌هایی با قدمت ۱۴۵ میلیون ساله خواهد رسید؟

نخستین نشست عمومی ناسا پیرامون بشقاب‌پرنده‌ها؛ آیا تحقیقات جدید راز مگویی را برملا خواهند کرد؟

نخستین نشست عمومی ناسا پیرامون بشقاب‌پرنده‌ها؛ آیا تحقیقات جدید راز مگویی را برملا خواهند کرد؟

آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

تصاویر: قهرمانی پرسپولیس در جام حذفی فوتبال ایران

تصاویر: آفرودسواری بر فراز زریبار

تصاویر: دیدار رئیس شورای مصلحت خلق ترکمنستان با مقام معظم رهبری

تاریخ روابط ایران و آمریکا، شماره ۱۱۷: چرا انگلیس از مصدق نفرت داشت؟

یادداشت‌های علم، سه‌شنبه ۲۵ تیر ۱۳۴۷: نمی‌دانم فایده‌ی این زندگی چیست

خاطرات هاشمی رفسنجانی، ۱۰ خرداد ۱۳۷۹:آنچه بازجو‌های عزل شده پرونده قتل‌های زنجیره‌ای ادعا کردند

گل‌محمدی: قراردادن بیرانوند مقابل هواداران استقلال، شروع شکست آنها بود

رکورد فضایی جدیدی ثبت شد؛ حضور هم‌زمان ۱۷ فضانورد در مدار کره زمین

ماجرای مدل نمادین دنیای سینما که تنها یک بار جلوی دوربین ژست گرفت

دمیرتاش، رهبر پرنفوذ کردها و چپگرایان ترکیه از سیاست کناره گرفت

قالیباف: برخی حرف انقلابی می زنند و صدای بلند دارند ولی منش انقلابی و اخلاص ندارند / فرهنگ دفاع مقدس می تواند مشکل اقتصاد را نجات دهد

مقام معظم رهبری: مصمم به تکمیل مسیر ترانزیتی شمال به جنوب هستیم که می‌تواند ترکمنستان و کشور‌های اطراف ان را به دریای عمان متصل کند / ظرفیت‌های بیشتری برای گسترش همکاری‌ها به‌خصوص در حوزه‌های مربوط به آب، برق و گاز با ترکمنستان وجود دارد

عذرخواهی و دلجویی مکتوب سیدحسن خمینی از خبرنگار ایلنا

ویدیو / ظریف: سازش مگر چیز بدی ست؟ قرآن می گوید «وَ الصُّلْحُ خَيْرٌ»

رحیم‌پور ازغدی: کشف حجاب‌ها و سلبریتی‌سازی‌ها برای این است که ما را به دوران قبل انقلاب برگردانند / اینکه می‌گویند اکثر مردم قبل از انقلاب متدین‌تر بودند دروغ است

دادستان کل کشور: شرایط کنونی کشور از برخی جهات نسبت به گذشته سخت‌تر شده / به تمامی دادستان‌های کشور ابلاغ شده اگر مطلب و موضوعی در فضای مجازی منتشر شد بلافاصله فرد منتشر کننده را بخواهید / برای فردی که با هدف، اقدام به کشف حجاب می کند برخوردها سخت تر و جدی‌تر خواهد بود

وزیر ارشاد: اعطای مجوز به سریال‌های نمایش خانگی به عهده سازمان صداوسیما است

رئیسی: هرگز از اصول خود عقب‌نشینی نخواهیم کرد / در گذشته برخی تصور می‌کردند سرنوشت کشور‌ها به دست چند کشور معدود رقم می‌خورد / ما در تعیین خطوط سیاست خارجی خود منتظر اخم و لبخند کسی نیستیم / این ادراک که، چون تحریم هستیم خیلی از کشور‌ها حاضر به همکاری با ما نیستند، کاملا غلط است

فروش امتحانات پایه‌های دهم و یازدهم فقط ۵۰۰ هزار تومان

اجرای طرح اینترنت طبقاتی؛ وزیرعلوم: «اینترنت باز» بزودی برای اساتید دانشگاه فعال می‌شود

اینفوگرافیک / امروز ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ قیمت ها چقدر است؟

امارات گزارش وال استریت ژورنال را تکذیب کرد: مذاکرات ما با آمریکا درباره ایران نادرست است

کارخانه داروگر دوباره باز شد

خروج امارات از ائتلاف دریایی آمریکا

وال استریت ژورنال: امارات، آمریکا را برای واکنش به توقیف نفتکش‌‌ها از سوی ایران «تحت فشار» گذاشت

اژه ای: مجرمی که قابل اصلاح است باید بنا را بر اصلاح بگذاریم نه حذف و طرد

واکنش رئیس بنیاد شهید به اظهار نظر فرزندان برخی از شهدا: ممکن است دچار مشکلاتی شده باشند

رئیس مدیریت بحران تهران: درباره ناایمن بودن ورزشگاه آزادی اغراق می‌شود / از ۷۲ زون ورزشگاه فقط ۸ زون نیازمند مقاوم‌سازی است / تصاویری که در فضای مجازی منتشر شده مربوط به فینیشینگ ورزشگاه است؛ ارتباطی با وضعیت سازه‌ای ندارد

قالیباف: شرایط دهه ۶۰ بسیار سخت‌تر از امروز بود / دشمن نقطه ضعف ما که اقتصادی است را پیدا کرده؛ از آنجا ضربه می‌زند / روند منفی جمعیت بری آینده بسیار خطرناک است

وزیر نفت: دولت هیچ برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین ندارد / سهمیه‌ها نیز همان سهمیه‌های یک سال پیش است / در ۳ قسط اصل بدهی واردات گاز از ترکمنستان را تسویه کردیم

سخنگوی دولت: برای واردات خودروهای کارکرده، منتظر اعلام نظر مکتوب قالیباف هستیم / رئیس مجلس ابتدا طی نامه ای آن را خلاف قانون دانست اما در گفتگوی تلویزیونی نظر خود را تغییر داد / در مرحله اول خودروهای کارکرده مناطق آزاد وارد کشور می‌شود

وزیر بهداشت: خبر تجهیز بیمارستان‌های اندونزی وارونه منعکس شده / قرار است پولش را دریافت کنیم؛ این یک افتخار برای کشور است

وزیر ارشاد: ادعاى ممنوع‌الکاری برخی هنرمندان جوسازی رسانه‌ای است

واکنش ضرغامی به بازداشت مدیر حافظیه: این ماجرا به دلیل اینکه یک اتفاقی در یک محلی ظرف چند دقیقه انجام گرفته بود، نباید انجام می‌شد / امیدوارم اگر اتفاقات مشابه می‌افتد، از مسیرهای بهتر و کم هزینه‌تر استفاده کنیم

 اولین جلسه محرمانه رهبر طالبان با یک مقام خارجی / رویترز: هبت‌الله آخندزاده با نخست وزیر قطر دیدار کرد

وزیر ارتباطات: در روز حدود دو ساعت برای فضای مجازی وقت می‌گذارم / تکلیف کرده‌ایم که تمامی معاونان و مدیران کل استانی وزارتخانه در «ویراستی» حضور داشته باشند

وزیر آموزش و پرورش: امسال ۱۱ هزار نیروی جدید الورود و ۳۲۰۰ سرباز معلم خواهیم گرفت

عقد قرارداد «دلاری» با ورزشکاران و مربیان خارجی ممنوع شد

مدیر مجموعه حافظیه آزاد شد

آرشیو
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۲۹۱۹۹۴
تاریخ انتشار: ۱۲ : ۱۴ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۵
صفحه نخست >> سیاست
پ
دختران تیم ملی والیبال ایران در بازی‌های جام باشگاه‌های آسیا پنجم شدند

مردم دیدند بلدیم سرویس و آبشار بزنیم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
دختران تیم ملی والیبال ایران در بازی های جام باشگاه های آسیا خوش درخشیدند و پنجم شدند. آن رقابتها برای ان یک مصاف آماده سازی بود برای مسابقات ای وی سی کاپ یا همان رقابت های قهرمانی قاره. جایی که می خواهند این بار هفتم یا هشتم نباشند و بتوانند یکی از 6 تیم نخست باشند. فرنوش شیخی یکی از ستاره های تیم ملی بانوان ایران ، برای خبرآنلاین از این رقابت ها و موفقیت اخیرشان گفته است.

خانم شیخی اول می خواهیم برایمان از مسابقات قهرمانی آسیا بگویید بازی هایی که کردید خیلی بهتر از بازی های همیشه تان بود. دوست داریم خودتان بگویید سطح بازی ها چطور بود؟ بعضی ها می گویند ما تیم ملی که بهترین تیم مان بوده را فرستادیم به مسابقاتی سایر کشورها، تیم های باشگاهی شان را فرستادند. تازه یک سری از این تیم های باشگاهی خیلی سطحشان بالا نبود.
خوب راجع به بازی ها باید بگویم این که غیر از ما تیم های دیگر بیشتر باشگاهی بودند. درست است اکثر تیم هایی که شرکت کرده بودند سه یا چهار تا از بازیکن های ملی کشورهای شان شرکت کرده بودند. اما همان طور که می دانید اکثر تیم ها یعنی فکر کنم به غیر از تیم ما و ژاپن، همه تیم ها بازیکن خارجی داشتند. حداقل دو بازیکن خارجی ، که هر دو تای شان هم بازیکن های خوبی بودند و در زمین برای تیم های شان در زمین عالی بازی می کردند. یعنی این طوری نبود که سطح بازی ها خیلی پایین باشد. درست است بازی های قهرمانی باشگاه های آسیا از ای وی سی کاپ بازی های ضعیفتری است اما همان مسابقات هم خیلی رقابت های مهمی است و یک فرصت عالی برای بچه های ما تا تدارک مناسب ببینیم. ما الان در ویتنام هستیم و از فردا بازی های مان در ای وی سی کاپ شروع می شود. بردهایی که ما در جام باشگاه های آسیا داشتیم به خاطر ضعف حریفان و یا اینکه تیم های رقیب ملی پوش نداشتند،نبود.


ولی چنین نظری درباره آن رقابت ها بود؟
من مصاحبه های زیادی را با این مضمون خواندم. اینکه می گفتند سطح بازی ها خیلی پایین بوده و تیم ها اصلا بدون ملی پوش به رقابت ها آمده بودند. ولی واقعا این حرف درست نیست .درست نیست که این طوری مثلا بزنند توی سر آن بردهایی که ما داشتیم. چون واقعا ما در آن مسابقه ها تلاش کردیم که بردیم. شاید نتیجه پنجمی باشد و منتقدان بگویند حالا همیشه ششم می شدند ،حالا پنجم شدند. این که دیگر شادی ندارد ولی واقعا برای ما یک پیروزی بود این اتفاق. ماتلاش کردیم که این اتفاق افتاد. همان تیم فیلیپین که با آن همه تماشاچی ما توانستیم ببریم ، دو تا بازیکن آمریکایی داشت که قراردادهای خیلی بالایی داشتند. یا تیم کره شمالی که اولین بازی را با آنها داشتیم ، اصلا فکر نمی کردیم زور بردن شان را داشته باشیم و خیلی راحت بردیم شان.همیشه به کره شمالی سه بر صفر می باختیم. کره شمالی هم سرمربی خارجی داشت. تیم خیلی خوبی بودند ولی ما واقعا تلاش کردیم که توانستیم آن بازی را ببریم . اصلا همان برد کره شمالی باعث شد که ما نتیجه های خوب بگیریم چون اعتماد به نفس همه تیم بالا رفت . به آن خودباوری رسیدیم. توانستیم بقیه بازی ها را خیلی راحت تر بازی کنیم. ما بازی با چین را باختیم. درست است که باختیم یا با تایلند که باختیم، واقعا خیلی راحت بازی کردیم. ما در سالهای قبل با ترس با این دو تیم بازی می کردیم. یعنی می ترسیدیم که فردا با چین بازی داریم یا با ژاپن بازی داریم ولی امسال اصلا این طوری نیستیم. علاقه داریم بازی کنیم. همین الان که ما به این دوره از بازی ها آمدیم دیروز که به ویتنام رسیدیم. تیم چین درست همان ترکیب المپیکش را آورده است و این برای ما خیلی انگیزه است.

یعنی از بازی جلوی تیم مدعی المپیکی نمی ترسید؟
نه اصلا.سالهای قبل ما می ترسیدیم که این اتفاق بیفتد ولی الان همه ما دوست داریم که فارغ از هر نتیجه ای با آن بازیکن ها بازی کنیم. یا تیم تایلند با همان تیمی که گرندیریکس ها بازی می کنند یا به بازی های آسیایی برد و سال قبل در انتخابی المپیک بازی کردند به این بازی ها آمده است. تایلندی ها با یک باخت نتوانستن به المپیک برسند. ولی تیمشان را حفظ کردند و حالا هم دقیقا با همان در این رقابت شرکت کردند. این خودش برای ما انگیزه است که این دوره از بازی های مان را بگذرانیم. ولی خوب واقعا ای وی سی کاپ خیلی سطحش بالاتر از باشگاه های آسیا است. بازی ها خیلی سخت تر است. ولی خب امیدوارم که نتیجه خوب بگیریم.

فرق رقابت این بارتان،این بود که مردم یک بخش هایی از بازی تان را دیدند .حالا تیم ملی مان ستاره دارد هم شما و هم خانم گیوه ،هم صابری و هم بقیه تیم.حالا بازی هایتان دیده شده است . مردم سرویس زدن هایتان را دیده اند ،آبشار زدن هایتان را دیده اند. چیزی که تا حالا اتفاق نمی افتاد. الان فکر می کنید که چقدر این نگاهها نسبت به شما عوض شده است؟
خوب راجع به اینکه فیلم بازی هایمان را خیلی از مردم در فضای مجازی دیدند، به نظرم اتفاق خیلی خوبی بود همان طور که مردم در المپیک توانستند بازی دختر های مان را نگاه کنند،اگر شرایطی ایجاد شود که بازی های ما را ببینند ،نظرها نسبت به ما هم عوض می شود. فکر می کنم به خاطر پوشش تیم های مقابل است که مردم بازی های ما را نمی بینند. ولی همین تکه های دیده شده در فضای مجازی خیلی به نفع ما شده است. خیلی ها اصلا انتظار نداشتند که والیبال دختران به این شکل باشد. اصلا نمی دانستند که ما بلدیم والیبال بازی کنیم. خدا را شکر خیلی ها دیدند ،خیلی از مردم عادی دیدند، خیلی از کسانی که والیبال می فهمند. چون مردم ما بعد از بازی پسرها همه به والیبال علاقمند شدند. همه هم یک جورایی والیبال را بلد شدند. وقتی بازی های ما را دیدند، خیلی ها حمایت کردند. خب همیشه یک چند تایی هم منتقد هست و در آن حرفی نیست. ولی خوب واقعا اتفاق خوبی بود. ما خودمان اکثرا فیلم های مان را می گذاریم تا مردم ببینند. چون از تلویزیون نمی توانند ببینند ولی خب از پیج های ما می توانند خیلی راحت فیلم بازی های مان را ببینند و بفهمند چه قدر پیشرفت کردیم ودر چه سطحی هستیم .


یک بخش انتقادات به دلیل پیام تبریک داورزنی بود. خیلی هم گفتند ما قبلا سوم آسیا هم شدیم.
بله حرفتان کاملا درست است. ما قبلا تیم مان سوم آسیا بوده است و خب آن تیم واقعا باعث افتخار است ولی حیف از اینکه بعد از آنکه آن تیم مقام آورد ما دیگر تیم ملی والیبال بانوان نداشتیم. حدود فکر کنم نزدیک به سی سال ما هیچ تیمی به هیچ مسایقه ای اعزام نکردیم. ولی ما الان هفت یا هشت سال است که اعزام می شویم. ما خیلی جا ماندیم. یک دوره خیلی طولانی ما هیچ تیمی شرکت ندادیم. ما هیچ والیبالیستی نداشتیم. هیچ مربی خوبی نداشتیم. برای همین است که الان این پنجمی از سیزدهمی آسیا به پنجمی تبدیل شده است. شاید خیلی ها درست بگویند. خیلی حماسه بزرگی برای مردمی که از بیرون نگاه می کنند نباشد. چون مردم قهرمانی دوست دارند، مدال و سکو دوست دارند ولی برای ما که اینقدر زحمت کشیدیم و می دانیم که از کجا به کجا رسیدیم خیلی ارزش دارد حتی باخت های مان هم برای ما امسال ارزشمند تر از سال قبل است. چون خودمان فهمیدیم که چقدر پیشرفت کردیم و هیچ کس جز خودمان این سختی ها را نمی فهمد.

 

حالا می خواهم نظرت را درباره مایدا بدانم؟چون اولش خیلی به مایدا امیدوار نبودند و می گفتند سختگیر است. به نظر می رسد که خیلی خوب با تیمش جا افتاده است و یک تحولی ایجاد کرده است. تو نظرت درباره سرمربی و فضای کار چگونه است؟
راجع به مایدا که بله درست می گویید. قبل از اینکه مایدا بیاید همه جبهه داشتند چه برسد به خود بازیکن‌ها. ما هم همین طور بودیم ولی خوب اینکه بگویم فنی با بقیه مربی های مان خیلی فرق دارد نه این طور نیست.یعنی از لحاظ فنی شاید خیلی ها باشند که مثل مایدا کار کنند. ولی این رفاقتی که با بچه ها دارد ،خیلی به ما کمک کرده است. ما با آرامش بازی می کنیم و هیچ استرسی در هنگام بازی نداریم. از لحاظ روانی خیلی به ما کمک می کند. مایدا بیشتر از اینکه از نظر فنی روی ما کار کند
، روی خودباوری و اعتماد به نفس ما کار می کند.این خیلی به تیم کمک کرده و ما خیلی راحت می توانیم جلوی تیم های بزرگ بازی کنیم.


حالا با این رسانه های جدید و دیده شدن بازی های تان، خیلی از بچه های تیم ، ستاره شدند و مردم می شناسندشان...
انشالله که همه علاقمندان به والیبال فیلم ها را دیدند. شما اگر نگاه کنید می بینید که همه بازیکن های ما عالی بودند . الان از خانم زینب گیوه گیوه کاپیتان تیم است تا مهساصابری، کدخدا ،شبنمهمه عالی بودند. بچه ها یکی از یکی بهتر بودند. همین شبنم بود و نبودش خیلی به برد و باخت تیم کمک می کند و خیلی در تیم ما مهم است. من هم همه تلاشم را می کنم. شما اگر مچ ریپورت 6 بازی ما در فیلیپین را نگاه کنید من در چهار تایش امتیازآور ترین بازیکن زمین شدم. یعنی این خودش فکر کنم خیلی برای رزومه کاری ام خوب باشد. البته می گویم تک تک بچه ها خوب هستند از زینب گیوه بگیر که کاپیتان مان است تا شبنم، مهسا ،کدخدا،سرعتیان، سودابه باقرپور، شکوفه و حتی لیبرو های تیم مان. همه عالی بازی می کنند.
امیدوارم که بتوانیم در بازی های ای وی سی کاپ هم بدرخشیم و بتوانیم مردم را خوشحال کنیم. مطمئنم که مردم خوب مان هم ما رااز دعای خیرشان بی نصیب نمی گذارند.

منبع: خبرآنلاین
ارسال به تلگرام
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"