جمعه ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ | Friday, 05 March 2021
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
جمعه ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ | Friday, 05 March 2021
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو/ حجت الاسلام رفیعی: مگر پیامبران در برنامه‌های خود کاملا موفق بودند که ما در اهداف انقلاب باشیم

ویدیو/ حجت الاسلام رفیعی: مگر پیامبران در برنامه‌های خود کاملا موفق بودند که ما در اهداف انقلاب باشیم

ویدیو / تصاویری از تصادف اتوبوس با کامیون در جاده منوجان به رودان

ویدیو / تصاویری از تصادف اتوبوس با کامیون در جاده منوجان به رودان

ویدیو / طرح مجلس برای اختیاری کردن سربازی

ویدیو / طرح مجلس برای اختیاری کردن سربازی

ویدیو /  رعدوبرق عجیب در استانبول ترکیه

ویدیو / رعدوبرق عجیب در استانبول ترکیه

ویدیو / چرا سعودی منبع نگرانی این دهه است؟ + زیرنویس فارسی

ویدیو / چرا سعودی منبع نگرانی این دهه است؟ + زیرنویس فارسی

ویدیو / برکناری سفیر فیلیپین به علت بدرفتاری با خدمتکار

ویدیو / برکناری سفیر فیلیپین به علت بدرفتاری با خدمتکار

کد خبر: ۲۹۴۰۶۷
تاریخ انتشار: ۴۶ : ۱۳ - ۰۴ مهر ۱۳۹۵
صفحه نخست >> سیاست
پ

سرقت از طلا فروشی ها در لباس پلیس

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
دو برادر سابقه‌دار که به اتهام قتل دو طلافروش دستگیر شده‌اند در بازجویی‌های پلیسی اعتراف کردند برای اجرای سرقت‌های مرگبارشان خود را مأمور پلیس معرفی می‌کردند.این در حالی است که انها چندی قبل از زندان آزاد شده و سرقت های مرگبار را طراحی و اجرا کردند.

به گزارش ایران، عاملان قتل پسر طلافروش یزدی، قبل از آنکه به سراغ محمدعلی بروند سراغ یک مرد صراف نیز رفته واو را تا یک قدمی مرگ برده بودند.

آرش نجاریان، پسر مرد صراف یزدی که به‌طور معجزه آسایی از مرگ نجات یافته بود در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما اظهار داشت: «پدرم ساعت ٤ بعد از ظهر روز چهارشنبه 17 شهریورامسال صرافی را تعطیل کرده و سوار بر خودرواش به سمت خانه حرکت می‌کند،اما در بلوار صفائیه مرد جوانی که لباس پلیس
به تن داشت جلوی پدرم را گرفته و به او می‌گوید: «شما دلار تقلبی دارید و باید همراه ما بیایید.»

پدرم با دیدن لباس پلیس و دستبند و بی‌سیم، به او اعتماد کرده و سوار ماشین می‌شود. همان موقع نیز همدستش با لباس شخصی از پشت درخت‌ها بیرون آمده و پشت فرمان ماشین پدرم نشسته و حرکت می‌کند. آنها به سمت خروجی شهر یزد و به طرف جاده مهریز حرکت کردند. زمانی که پدرم می‌پرسد چرا به خارج از شهر می‌رویم می‌گویند مقر ما آنجاست. در بین راه دو مرد جوان از پدرم در مورد گاوصندوق، کلیدها و سایر موارد می‌پرسند و از آنجا که آنها مأمور به نظر می‌آمدند پدرم اطلاعات را در اختیار‌شان می‌گذارد. ولی همان موقع تغییر مسیر داده و وارد یک فرعی می‌شوند بعد از طی مسافتی خودرو را نگه داشته و پدرم را تهدید می‌کنند اگر می‌خواهی زنده بمانی باید ٥٠ میلیون تومان به ما بدهی. پدر نیز موافقت کرده و از آنها مهلت می‌خواهد اما دو مرد جوان با چاقو به گردن و قفسه سینه‌اش ضرباتی می‌زنند و در حالی که دست‌هایش را قپونی بسته بودند او را در بیابان رها می‌کنند. بعد هم آنها سوار بر خودروی پدرم می‌شوند و با این تصور که او فوت می‌کند پدرم را همان‌جا رها می‌کنند. اما بعد از رفتن آنها، پدرم با گوشی تلفن همراهی که در جیبش بوده والبته تبهکاران تصور می‌کردند داخل ماشین است با من تماس گرفت. حالش خیلی بد بود و نمی‌توانست بخوبی صحبت کند. با این حال از روی جی‌پی‌اس گوشی‌اش محل حضور پدرم را بعد از ١٥ دقیقه پیدا کرده و با اورژانس به کمکش رفتیم. بلافاصله هم با پلیس تماس گرفتم. از آنجا که کلیدها و مدارک پدر به سرقت رفته بود احتمال می‌دادیم که مغازه را سرقت کنند و برای همین پلیس فوراً خود را به آنجا رساند. پدرم بعد از ١٢ روز بستری شدن در بیمارستان بالاخره ترخیص شد. خودروی پدرم نیز چهار روز بعد در خیابانی پیدا شد.

پدرقربانی طلافروشی: قصاص می‌خواهم
براساس گزارش خبرنگار ما، متهمان این حادثه هولناک با تصور اینکه مرد صراف به قتل رسیده است، با‌ وجود ناکامی در سرقت از صرافی، چند روز بعد نقشه سرقت از طلافروشی را می‌کشند. آنها چند روزی با زیر نظر گرفتن طلافروشی، ساعت آمد و رفت مرد طلافروش را به دست آورده و ساعت 2 بعد از ظهر روز حادثه نقشه را اجرا کردند. محمدجواد حق‌شناس، پدر قربانی جنایت به خبرنگار ما گفت: معمولاً محمدعلی ساعت ٢ مغازه را تعطیل می‌کرد و ساعت ٣ بعد از ظهر به خانه می‌آمد، اما وقتی آن‌ روز نیامد بشدت نگران شدم. با تلفن همراهش تماس گرفتم بار اول روشن بود اما بعد خاموش شد. از محمدعلی خبری نبود تا اینکه ساعت ٥ بعد از ظهر به مغازه رفتیم. دزدگیر را که زدم متوجه سرقت طلاها شدم. گفتم محمدعلی را کشته‌اند و پشت پیشخوان انداخته‌اند. اما خبری از او نبود.همان موقع سراغ ماشین پرایدش که در پارکینگ پارک می‌کرد رفتم آنجا هم خبری نبود. کل پارکینگ را گشتیم دوربین‌ها نشان می‌دادند که محمدعلی وارد شده اما خروج او ثبت نشده بود. بعد از ساعتی تلاش او را زیر کیسه‌های سیمان پیدا کردیم. پسرم ورزشکار بود و مطمئن بودم که غافلگیر شده است. حالا که جنایتکاران دستگیر شده‌اند اعتراف کرده‌اند که به عنوان پلیس با او مواجه شده و تحت این عنوان که طلای تقلبی دارد او را سوار ماشین می‌کنند. بعد یکی از آنها دور گردن پسرم از پشت سر طناب می‌اندازد و شخص دیگر با کیسه نایلونی او را خفه می‌کند. بعد از رها کردن جسد گوشه پارکینک، کلیدها را برداشته و مغازه را سرقت می‌کنند. من قصاص عامل این جنایت را می‌خواهم تا افراد دیگر به چنین سرنوشتی گرفتار نشوند.

جزئیات قتل طلافروش همدانی
فرمانده نیروی انتظامی استان همدان نیز با اشاره به جزئیات قتل طلافروش ملایری اظهار داشت: روز سوم مرداد 95 ساعت دو بعدازظهر محمدتقی مرادی در کیلومتر 15 جاده ملایر به همدان با ضربات متعدد چاقو به قتل رسید.

پس از اطلاع از قتل این طلافروش کارهای تحقیقاتی پلیس آغاز و پس از 24 ساعت جسد مقتول کشف شد. پس ‌از آن تحقیقات ویژه جنایی آغاز شد.
سردار محمد مهدیان نسب، گفت: پس از شناسایی چهره جنایتکاران، تصویر آنها در بازار ملایر نصب و به آگاهی سراسر کشور ارسال شد.

این درحالی بود که بررسی‌ها نشان می‌داد قاتلان طلافروش ملایری پس‌ از این قتل از استان همدان خارج‌شده و در استان‌های شرقی حضور یافتند و در یزد نیز قتلی مشابه طلافروش ملایری انجام دادند.
مهدیان نسب با اشاره به انجام سه فقره سرقت توسط قاتلان در استان‌های شرقی بیان کرد: جنایتکاران دو برادر از اهالی بومی استان بوده که دارای سابقه کیفری و آدم‌ربایی بوده‌اند.
وی با اشاره به جزئیات دستگیری عاملان قتل طلافروش ملایری و یزدی بیان کرد: روزجمعه و پس از شناسایی مخفیگاه جنایتکاران، در یک عملیات در ساعت10/ 14دقیقه ظهرآنها در شهر همدان دستگیر شدند.

فرمانده نیروی انتظامی استان همدان گفت: درعملیات دستگیری این دو قاتل از 48 ساعت قبل کارهای شناسایی با همکاری دستگاه‌های امنیتی انجام‌شده و 13 اکیپ با شلیک هفت گلوله این دو مجرم رادستگیر کردند.
 
در نخستین ساعات دستگیری دو برادر به قتل مرحوم تقی مرادی و طلافروش یزدی اعتراف کرده و مقدار چهار کیلو و 100 گرم طلا از آنها کشف شد.مهدیان نسب گفت: طلای سرقت شده از ملایر 300 گرم طلا که شامل 9 سرویس به ارزش 200 میلیون ریال بوده که 100 گرم آن را در یزد به فروش رسانده بودند.وی گفت: قاتلان خود را به‌عنوان مأمور آگاهی معرفی کرده و مرادی را سوار بر ماشین ربوده بودند.فرمانده نیروی انتظامی استان همدان گفت: مردم باید در مقابل کسانی که خود را مأمور معرفی کرده هشیار بوده چراکه هر مأمور دو کارت شناسایی به همراه داشته و بدون حکم قضایی نمی‌توان فردی را بازداشت کرد.

وی گفت: رسیدگی به پرونده این جنایتکاران در دادستانی همدان آغازشده و دادستان ملایر نیز با حضور در آگاهی به آنها تفهیم اتهام کرده و بازسازی صحنه نیز انجام‌شده و با دستور قضایی دادستان ملایر، قاتلان به یزد انتقال یافته‌اند تا درباره جنایت‌های صورت گرفته در این شهر نیز بازجویی شوند.

لینک کوتاه
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

 تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

 نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

 گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

 قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

 ۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: بمناسبت ۱۵ اسفند روز ملی دریاچه ارومیه

تصاویر: بمناسبت ۱۵ اسفند روز ملی دریاچه ارومیه

۲/۴
تصاویر: جای خالی درخت

تصاویر: جای خالی درخت

۳/۴
تصاویر: پارک ملی ایرانِ کوچک

تصاویر: پارک ملی ایرانِ کوچک

۴/۴
تصاویر: چهاردهمین اجلاس سران سازمان همکاری اقتصادی (اکو)

تصاویر: چهاردهمین اجلاس سران سازمان همکاری اقتصادی (اکو)

ببینید!

ویدیو / سقوط مرگبار دانشجویان بولیوی از طبقه چهارم دانشگاه

تماشا کنید: ما محور عالم هستیم! / پیش فرض های ذهنی مخالفان FATF چیست؟

ویدیو / وزیر بهداشت: بار و بندیل سفر نبندید؛ فکر سفر را هم نکنید

ویدیو / حریرچی: برنامه‌ریزی جدی برای مسافرت نکنید

ویدیو / ممنوعیت و محدودیت‌های سفرهای نوروزی در دوران کرونا / وزیر گردشگری توضیح می دهد

ویدیو / فوران خاکسترهای آتشفشان در اندونزی

تماشا کنید: بازیگرانِ بد / بازی پشت پرده تروئیکای اروپایی در قبال برجام؛ چرا مذاکرات دو جانبه ایران و آمریکا راه حل عبور از بحران است؟

آرشیو
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

معاون وزارت آموزش: مدارس کشور در سال آینده تحت هر شرایطی بازگشایی خواهند شد

ویدیو / طرح مجلس برای اختیاری کردن سربازی

فارس: استاندار اسبق خوزستان بازداشت شد

اطلاعاتی جدید از گوشی 《گلکسی A۸۰》سامسونگ منتشر شد

قیمت طلا و سکه، امروز ۱۴ اسفند ۹۹

شیائومی در  ۵ دقیقه بیش از  ۳۰۰ هزار  گوشی 《ردمی K۴۰ 》فروخت

روحانی: فعلا خسارت ۲۰۰ میلیارد دلاری را از آمریکا نمی‌گیریم / اول بیاید داخل برجام بقیه کارها بعد / بعضی‌ فکرهایی نکنند؛ بوی کباب نمی‌آید، خر داغ می‌کنند

قیمت دلار، امروز ۱۴ اسفند ۹۹

ساسی مانکن، سمیه نرو و باقی ماجرا

پرداخت وام ۱۵۰ میلیونی به خانوارهای دهک ۱ تا ۳

ابطال گواهی فوت ۹ خدمه سانچی

علم الهدی: متاسفانه زن و همسر در خانه همدیگر را با اسم کوچک صدا می‌زنند / تفاهم دولتمردان ما با آژانس خلاف قانون است؛ شما که گفتید ما حقوقدان هستیم و سرهنگ نیستیم

بایدن: پیام حمله هوایی برای ایران این بود که اعمال‌تان بی پاسخ نخواهد ماند

نشانه هایی که می گویند بایدن «شیفته» ایران است و در حال دوری از عربستان!

ورود سامانه جوی جدید و ۳ روز بارش در کشور/ وزش باد با سرعت ۱۱۰ کیلومتر و هشدار به ۵ استان

امکان دریافت وام بانکی برای همه صاحبان سهام عدالت فراهم شد

بازار خودرو سکته کرد / پژو ۲۰۶ تا ۵۲ میلیون، سمند ۱۴ میلیون، پژو ۴۰۵ تا ۱۵ میلیون و تیبا ۲۶ میلیون ارزان شد / پراید ۹۰ میلیونی هم خریدار ندارد

جو بایدن پیروز انتخابات معرفی شد / فاکس نیوز، آسوشیتدپرس، سی ان ان و ان بی سی این خبر را اعلام کرده اند / بیانیه ترامپ: نتیجه انتخابات هنوز قطعی نشده / پیشنهاد داماد ترامپ به او برای پذیرش شکست

استفتاء مهم ایت الله سیستانی در باره مراسم عزاداری امام حسین (ع)

ترامپ: ایران اگر کرم بریزد بلایی سرش می آوریم که تا حالا سابقه نداشته!

دانش‌آموز ممتاز تهرانی بعد از کنکور خودکشی کرد

جدول غیررسمی افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری / افزایش ۳۰ تا ۷۰ درصدی حقوق ها

مدیرعامل سایپا: خیال همه را از پراید راحت کردیم

ویدیو/ کتک زدن یک زن افغانستانی توسط مامور نیروی انتظامی

خواندنی ها
شیائومی در  ۵ دقیقه بیش از  ۳۰۰ هزار  گوشی 《ردمی K۴۰ 》فروخت

شیائومی در  ۵ دقیقه بیش از  ۳۰۰ هزار  گوشی 《ردمی K۴۰ 》فروخت

۵ بلایی که بی خوابی بر سر بدنتان می آورد

۵ بلایی که بی خوابی بر سر بدنتان می آورد

اطلاعاتی جدید از گوشی 《گلکسی A۸۰》سامسونگ منتشر شد

اطلاعاتی جدید از گوشی 《گلکسی A۸۰》سامسونگ منتشر شد

شبکه‌های اجتماعی باعث  پرخوری کودکان و نوجوانان می‌شوند

شبکه‌های اجتماعی باعث  پرخوری کودکان و نوجوانان می‌شوند

آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

معاون وزیر ورزش: صحت اطلاعات سایت‌ها و کانال‌های همسریابی مشخص نیست / نظارتی بر آنها شکل نمی‌گیرد و همین امر منجر به اخاذی این سایت‌ها از مردم شده

پلیس تهران: واحدهای صنفی تا ساعت ۲۰ اجازه فعالیت دارند/ در صورت فعالیت در خارج از این ساعات، با آنها برخورد خواهد شد

پاپ فرانسیس راهی عراق شد

پرطرفدارین نام‌ها در ۵ سال اخیر: فاطمه و امیرعلی در صدر

وزارت بهداشت: اجاره رحم در کشور به صورت قانونی انجام می‌شود / هیچ گزارشی مبنی بر غیرقانونی و غیر بهداشتی بودن آن نداریم

مجید صالحی به کرونا مبتلا شد

فرصت سوزی اصلاح ساختار مالی کشور

تروئیکای اروپایی چگونه سیاست‌های بایدن برای بازگشت به برجام و تعامل با ایران را خدشه‌دار می‌کند؟

سعد الحریری: برای تشکیل دولت، منتظر تایید عربستان یا کشور دیگری نیستم

پلیس تهران: واحدهای صنفی تا ساعت ۲۰ اجازه فعالیت دارند/ در صورت فعالیت در خارج از این ساعات، با آنها برخورد خواهد شد

پاپ فرانسیس راهی عراق شد

وزارت بهداشت: اجاره رحم در کشور به صورت قانونی انجام می‌شود / هیچ گزارشی مبنی بر غیرقانونی و غیر بهداشتی بودن آن نداریم

پنتاگون: چالش شماره یک ما، چین است

هند: خواستار اتصال بندر چابهار به کریدور شمال -جنوب هستیم

غریب‌ آبادی: ایران بار دیگر پنجره جدیدی از فرصت را گشوده است / فقط به اقدامات عملی طرف‌های دیگر برجام نگاه می‌کنیم

ژنرال نیروی زمینی ترکیه در سانحه سقوط بالگرد کشته شد

تروئیکای اروپا: برای فرصت دادن به رافائل گروسی صدور قطعنامه در شورای حکام را متوقف کردیم / به برجام پایبندیم ولی از نقض توافق توسط ایران نگرانیم

توافق اوپک پلاس برای تثبیت تولید نفت در ماه آوریل / مجوز به روسیه و قزاقستان برای افزایش تولید روزانه خود

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب: زمینه‌های سفر پاپ به تهران وجود داشت؛ ممکن بود ترامپ او را به عنوان واسطه بفرستد / اگر ملاحظات سیاسی ایران اجازه دهد، او مایل به این سفر است

احضار رئیس پیشین و هیات مدیره سازمان بورس به دادسرا

گزینه تصدی معاونت پنتاگون: تحریم‌ها نباید تا بازگشت ایران به تعهداتش رفع شوند / از سیاست «پایبندی در برابر پایبندی» درباره برجام حمایت می‌کنم

ترددها و سفرها به شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی در ایام نوروزی ممنوع شد

اطلاعیه کانون وکلا درباره درخواست اولویت واکسن: ترسیدیم فراموش شویم

روسیه: عقب نشینی تروئیکای اروپا از پیش نویس قطعنامه علیه ایران راه دیپلماسی را باز می کند

سومین محموله واکسن کرونا وارد کشور شد

معاون وزارت آموزش: مدارس کشور در سال آینده تحت هر شرایطی بازگشایی خواهند شد

دلایل توقف ارائه قطعنامه ضدایرانی از زبان غریب آبادی / از مغایر دانستن آن با شرایط و فرصت های موجود تا نگرانی سه کشور از چگونگی واکنش ایران به تصویب قطعنامه

مظلومی از استقلال جدا شد

گروسی: یک جلسه فنی با ایران در ماه آینده برنامه‌ریزی شده

غریب‌آبادی: صدور قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام متوقف شد

وندی شرمن: دولت بایدن قصد دارد به برجام بازگردد اما می خواهد آن را طولانی‌تر و محکم‌تر کند

استاندار تهران: ساعات منع تردد شبانه تغییر نخواهد کرد / کاهش ۵۵ درصدی بوی نامطبوع پایتخت

الجزیره هم عقب نشینی سه کشور اروپایی از قطعنامه علیه ایران را تایید کرد

ند پرایس: خواسته ما ممنوعیت دائمی دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است / درباره اتهام زنی اسرائیل به ایران درمورد انفجار کشتی اسرائیلی در دریای عمان، چیزی نمی‌دانیم

قیمت سکه پارسیان، امروز ۱۴ اسفند ۹۹

قیمت طلا و سکه، امروز ۱۴ اسفند ۹۹

وضعیت جاده‌ها و راه ها، امروز ۱۴ اسفند ۹۹ / برف و باران در جاده‌های ۵ استان / تردد روان در هراز، فیروزکوه و چالوس

وضعیت آب و هوا، امروز ۱۴ اسفند ۹۹ / برف و باران در ۵ استان

قیمت دلار، امروز ۱۴ اسفند ۹۹

آرشیو
وبگردی

مزایده پورشه خاص دیگو مارادونا/عکس

ده‌نمکی: پیشنهاد وزارت را قبول نکردم

ملاک جالب بهرنگ علوی برای ازدواج

یحیی گل‌محمدی در لباس دامادی+عکس

ترس از صداهای اجنه در این روستای ایلام/ فرماندار وارد عمل شد + جزییات

رونمایی از 5 سال نامزدی خانم بازیگر با علی انصاریان ! / آسیه اسد زاده کیست؟! + عکس ها

ساسی مانکن با الکسیس با ایران چه کرد! + جزییات

حاشیه های سارا و نیکا ادامه دارد + گزارش کامل با عکس

موهای پسرانه مارال فرجاد! + عکس

ممنوعیت پخش کلیپ سمیه !

۲مداح مراسم عزاداری در باغملک بازداشت شدند

محبوب ترین فوتبالیست ایرانی در اینستاگرام کیست؟/عکس

  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۲۹۴۰۶۷
تاریخ انتشار: ۴۶ : ۱۳ - ۰۴ مهر ۱۳۹۵
صفحه نخست >> سیاست
پ

سرقت از طلا فروشی ها در لباس پلیس

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
دو برادر سابقه‌دار که به اتهام قتل دو طلافروش دستگیر شده‌اند در بازجویی‌های پلیسی اعتراف کردند برای اجرای سرقت‌های مرگبارشان خود را مأمور پلیس معرفی می‌کردند.این در حالی است که انها چندی قبل از زندان آزاد شده و سرقت های مرگبار را طراحی و اجرا کردند.

به گزارش ایران، عاملان قتل پسر طلافروش یزدی، قبل از آنکه به سراغ محمدعلی بروند سراغ یک مرد صراف نیز رفته واو را تا یک قدمی مرگ برده بودند.

آرش نجاریان، پسر مرد صراف یزدی که به‌طور معجزه آسایی از مرگ نجات یافته بود در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما اظهار داشت: «پدرم ساعت ٤ بعد از ظهر روز چهارشنبه 17 شهریورامسال صرافی را تعطیل کرده و سوار بر خودرواش به سمت خانه حرکت می‌کند،اما در بلوار صفائیه مرد جوانی که لباس پلیس
به تن داشت جلوی پدرم را گرفته و به او می‌گوید: «شما دلار تقلبی دارید و باید همراه ما بیایید.»

پدرم با دیدن لباس پلیس و دستبند و بی‌سیم، به او اعتماد کرده و سوار ماشین می‌شود. همان موقع نیز همدستش با لباس شخصی از پشت درخت‌ها بیرون آمده و پشت فرمان ماشین پدرم نشسته و حرکت می‌کند. آنها به سمت خروجی شهر یزد و به طرف جاده مهریز حرکت کردند. زمانی که پدرم می‌پرسد چرا به خارج از شهر می‌رویم می‌گویند مقر ما آنجاست. در بین راه دو مرد جوان از پدرم در مورد گاوصندوق، کلیدها و سایر موارد می‌پرسند و از آنجا که آنها مأمور به نظر می‌آمدند پدرم اطلاعات را در اختیار‌شان می‌گذارد. ولی همان موقع تغییر مسیر داده و وارد یک فرعی می‌شوند بعد از طی مسافتی خودرو را نگه داشته و پدرم را تهدید می‌کنند اگر می‌خواهی زنده بمانی باید ٥٠ میلیون تومان به ما بدهی. پدر نیز موافقت کرده و از آنها مهلت می‌خواهد اما دو مرد جوان با چاقو به گردن و قفسه سینه‌اش ضرباتی می‌زنند و در حالی که دست‌هایش را قپونی بسته بودند او را در بیابان رها می‌کنند. بعد هم آنها سوار بر خودروی پدرم می‌شوند و با این تصور که او فوت می‌کند پدرم را همان‌جا رها می‌کنند. اما بعد از رفتن آنها، پدرم با گوشی تلفن همراهی که در جیبش بوده والبته تبهکاران تصور می‌کردند داخل ماشین است با من تماس گرفت. حالش خیلی بد بود و نمی‌توانست بخوبی صحبت کند. با این حال از روی جی‌پی‌اس گوشی‌اش محل حضور پدرم را بعد از ١٥ دقیقه پیدا کرده و با اورژانس به کمکش رفتیم. بلافاصله هم با پلیس تماس گرفتم. از آنجا که کلیدها و مدارک پدر به سرقت رفته بود احتمال می‌دادیم که مغازه را سرقت کنند و برای همین پلیس فوراً خود را به آنجا رساند. پدرم بعد از ١٢ روز بستری شدن در بیمارستان بالاخره ترخیص شد. خودروی پدرم نیز چهار روز بعد در خیابانی پیدا شد.

پدرقربانی طلافروشی: قصاص می‌خواهم
براساس گزارش خبرنگار ما، متهمان این حادثه هولناک با تصور اینکه مرد صراف به قتل رسیده است، با‌ وجود ناکامی در سرقت از صرافی، چند روز بعد نقشه سرقت از طلافروشی را می‌کشند. آنها چند روزی با زیر نظر گرفتن طلافروشی، ساعت آمد و رفت مرد طلافروش را به دست آورده و ساعت 2 بعد از ظهر روز حادثه نقشه را اجرا کردند. محمدجواد حق‌شناس، پدر قربانی جنایت به خبرنگار ما گفت: معمولاً محمدعلی ساعت ٢ مغازه را تعطیل می‌کرد و ساعت ٣ بعد از ظهر به خانه می‌آمد، اما وقتی آن‌ روز نیامد بشدت نگران شدم. با تلفن همراهش تماس گرفتم بار اول روشن بود اما بعد خاموش شد. از محمدعلی خبری نبود تا اینکه ساعت ٥ بعد از ظهر به مغازه رفتیم. دزدگیر را که زدم متوجه سرقت طلاها شدم. گفتم محمدعلی را کشته‌اند و پشت پیشخوان انداخته‌اند. اما خبری از او نبود.همان موقع سراغ ماشین پرایدش که در پارکینگ پارک می‌کرد رفتم آنجا هم خبری نبود. کل پارکینگ را گشتیم دوربین‌ها نشان می‌دادند که محمدعلی وارد شده اما خروج او ثبت نشده بود. بعد از ساعتی تلاش او را زیر کیسه‌های سیمان پیدا کردیم. پسرم ورزشکار بود و مطمئن بودم که غافلگیر شده است. حالا که جنایتکاران دستگیر شده‌اند اعتراف کرده‌اند که به عنوان پلیس با او مواجه شده و تحت این عنوان که طلای تقلبی دارد او را سوار ماشین می‌کنند. بعد یکی از آنها دور گردن پسرم از پشت سر طناب می‌اندازد و شخص دیگر با کیسه نایلونی او را خفه می‌کند. بعد از رها کردن جسد گوشه پارکینک، کلیدها را برداشته و مغازه را سرقت می‌کنند. من قصاص عامل این جنایت را می‌خواهم تا افراد دیگر به چنین سرنوشتی گرفتار نشوند.

جزئیات قتل طلافروش همدانی
فرمانده نیروی انتظامی استان همدان نیز با اشاره به جزئیات قتل طلافروش ملایری اظهار داشت: روز سوم مرداد 95 ساعت دو بعدازظهر محمدتقی مرادی در کیلومتر 15 جاده ملایر به همدان با ضربات متعدد چاقو به قتل رسید.

پس از اطلاع از قتل این طلافروش کارهای تحقیقاتی پلیس آغاز و پس از 24 ساعت جسد مقتول کشف شد. پس ‌از آن تحقیقات ویژه جنایی آغاز شد.
سردار محمد مهدیان نسب، گفت: پس از شناسایی چهره جنایتکاران، تصویر آنها در بازار ملایر نصب و به آگاهی سراسر کشور ارسال شد.

این درحالی بود که بررسی‌ها نشان می‌داد قاتلان طلافروش ملایری پس‌ از این قتل از استان همدان خارج‌شده و در استان‌های شرقی حضور یافتند و در یزد نیز قتلی مشابه طلافروش ملایری انجام دادند.
مهدیان نسب با اشاره به انجام سه فقره سرقت توسط قاتلان در استان‌های شرقی بیان کرد: جنایتکاران دو برادر از اهالی بومی استان بوده که دارای سابقه کیفری و آدم‌ربایی بوده‌اند.
وی با اشاره به جزئیات دستگیری عاملان قتل طلافروش ملایری و یزدی بیان کرد: روزجمعه و پس از شناسایی مخفیگاه جنایتکاران، در یک عملیات در ساعت10/ 14دقیقه ظهرآنها در شهر همدان دستگیر شدند.

فرمانده نیروی انتظامی استان همدان گفت: درعملیات دستگیری این دو قاتل از 48 ساعت قبل کارهای شناسایی با همکاری دستگاه‌های امنیتی انجام‌شده و 13 اکیپ با شلیک هفت گلوله این دو مجرم رادستگیر کردند.
 
در نخستین ساعات دستگیری دو برادر به قتل مرحوم تقی مرادی و طلافروش یزدی اعتراف کرده و مقدار چهار کیلو و 100 گرم طلا از آنها کشف شد.مهدیان نسب گفت: طلای سرقت شده از ملایر 300 گرم طلا که شامل 9 سرویس به ارزش 200 میلیون ریال بوده که 100 گرم آن را در یزد به فروش رسانده بودند.وی گفت: قاتلان خود را به‌عنوان مأمور آگاهی معرفی کرده و مرادی را سوار بر ماشین ربوده بودند.فرمانده نیروی انتظامی استان همدان گفت: مردم باید در مقابل کسانی که خود را مأمور معرفی کرده هشیار بوده چراکه هر مأمور دو کارت شناسایی به همراه داشته و بدون حکم قضایی نمی‌توان فردی را بازداشت کرد.

وی گفت: رسیدگی به پرونده این جنایتکاران در دادستانی همدان آغازشده و دادستان ملایر نیز با حضور در آگاهی به آنها تفهیم اتهام کرده و بازسازی صحنه نیز انجام‌شده و با دستور قضایی دادستان ملایر، قاتلان به یزد انتقال یافته‌اند تا درباره جنایت‌های صورت گرفته در این شهر نیز بازجویی شوند.

قران
ارسال به تلگرام
قران
قران
قران
قران
قران
قران
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"