arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۰۳۶۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۴ : ۱۲ - ۱۲ تير ۱۳۹۰

گزارش كيهان از مذاكرات انتخاباتي اصولگرايان

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
کیهان نوشت: نهم تير پايان زمان استعفاي كارمندان دولت براي كانديداتوري نهمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي است و همين امر فعاليت چهره ها براي يك انتخاب پرشور را جدي تر و پرشتاب تر كرده است. آغاز اين فرآيند از انتخابات كه به عنوان يك مرحله از تاييد صلاحيت كانديداها به آن نگريسته مي شود، در حالي است كه گروههاي اصولگرا، اصلاح طلب و جريان هاي فتنه گر و انحرافي از مدتها قبل با رايزني هاي خود درصدد گرفتن بخشي از فضاي سياسي در اين انتخابات هستند، از اين ميان اصولگرايان كه در ساليان گذشته با ارائه كارنامه قابل قبولي از خود توانسته اند در دو دوره انتخابات شوراها، دو دوره انتخابات مجلس و دو دوره انتخابات رياست جمهوري اكثريت آراء مردم را به خود جلب كنند به صورت يك تشكيلات منسجم درصدد برداشتن گامهاي مهمتر و باثبات تري در انتخابات هستند.
    
    
    استراتژي اصولگرايان
    استراتژي اصولگرايان در طول دوره هاي انتخابات گذشته همواره بر حضور حداكثري مردم در انتخابات و اعتماد مردم به نيروهاي ارزشي و ولايي با التزام بياني و عملي به اصول ذيل؛ 1- اسلام 2- جمهوري اسلامي (قانون اساسي) 3- خط و سيره امام 4-ولايت مطلقه فقيه بوده است.
    شاخص هاي جريان اصولگرايي نيز در موارد ذيل اعلام شده است: 1-دفاع از ارزش هاي اسلامي؛ 2-پايبندي به مباني انقلاب اسلامي؛ 3-التزام عملي به ولايت فقيه و فصل الخطاب دانستن نظر رهبري؛ 4-احترام و توجه به جايگاه روحانيت و مرجعيت؛ 5- ساده زيستي و پرهيز از تجمل گرايي و اشرافيگري و توجه ويژه به گروه هاي ضعيف و نيازمند؛ 6-اعتقاد به آزادي هاي مشروع و مردم سالاري ديني؛ 7-عدالت محوري و مبارزه با فساد؛ 8- تاكيد و باور به پيشرفت همه جانبه كشور؛ 9- اداره امور براساس موازين اسلامي، عقلانيت، قانون، برنامه، حسن تدبير و عطوفت با مردم؛ 10-اعتقاد و التزام به تعامل و هماهنگي ميان قوا در سايه تدبيرهاي رهبري؛ 11- دشمن شناسي، استكبارستيزي، استقلال طلبي و موضع گيري صريح در برابر دشمنان و فتنه ها؛ 12- تلاش براي تحقق وحدت امت اسلامي.
    در همان زمان كه اين اصول و شاخصه هاي اصولگرايي منتشر شد افرادي از جريان انحرافي اين اصول و شاخصه ها را ابتدايي مي دانستند. اين در حالي بود كه تا آن زمان فعاليتهاي جريان انحرافي رسانه اي نشده بود و بسياري نسبت به عمق تحركات اين جريان آگاه نبودند.
    
    
    مكانيسم وحدت اصولگرايان
    سال گذشته 30 نفر از فعالان اصولگرا در نشستي با رئيس جمهور به توافقي رسيدند كه براساس آن يك كميته 3 نفره مسئوليت پيشبرد پروژه وحدت اصولگرايان را برعهده مي گرفت و سپس در آبان ماه 1389 آقايان حداد عادل، عسگراولادي و علي اكبر ولايتي اولين كميته اصولگرايان براي انتخابات مجلس را شكل دادند.
    چند ماه بعد، با توجه به جايگاه ويژه روحانيت در اردوگاه اصولگرايان 4 عضو ديگر از سوي جامعتين( جامعه مدرسين حوزه علميه قم و جامعه روحانيت مبارز) به اين كميته اضافه شدند تا مكانيزم وحدت اصولگرايان با جديت بيشتري دنبال و پيگيري شود.
    در همين حال شنيده ها حاكي از آن است در روزهاي اخير براي بهره گيري از جريانات و گروههاي سياسي فعال در كشور، 8 نفر ديگر نيز به كميته اتحاد اصولگرايان اضافه شده اند و اين جمع 15 نفره كميته درباره انتخابات مجلس را آغاز خواهد كرد.
    
    
    نقش چهره هاي روحاني در وحدت اصولگرايان
    در طول ساليان گذشته روحانيت و مراجع عظام تقليد نقش برجسته اي در هدايت جريانهاي سياسي طرفدار نظام اسلامي داشته اند از اين رو نقش برجسته جامعتين در تعيين مباني و هم در حكميت نقشي برجسته و بي بديل است.
    سند منشور اصولگرايي كه دي 1389 منتشر شد در اين باره آمده است:
    اولين گام در اين مسير، ارائه تعريفي جامع از «اصولگرايي» و شاخصه هاي امروزين آن براساس آموزه هاي دين وصاياي امام راحل(ره) و رهنمودهاي مقام معظم رهبري بود؛ اينك و پس از برگزاري نشست هاي متعدد و رايزني با گروه هاي مختلف اصولگرا، كميته مشترك جامعه مدرسين و جامعه روحانيت، «مباني و شاخص هاي اصولگرايي» را اعلام مي كند.
    در همين حال، حجت الاسلام حسين ابراهيمي عضو ارشد جامعه روحانيت مبارز با اشاره به نقش آيت الله مهدوي كني رئيس جامعه روحانيت مبارز و آيت الله يزدي رئيس جامعه روحانيت مبارز در ايجاد وحدت ميان اصولگرايان مي گويد؛
    اين افراد موقعيت فوق العاده دارند و علاوه بر اين كه محوريت دارند از شخصيت هاي ممتاز نظام هستند. آقايان خدمت ايشان مي آيند و مشورت مي كنند اينها هم نظر مي دهند و آنها را هدايت مي كنند.
    ابراهيمي تصريح كرد: من معتقدم آيت الله مهدوي كني و آيت الله يزدي بزرگترين نقش را در جامعه و در وحدت، هدايت و ارشاد اصولگرايان دارند.
    اگرچه رئيس جمهور در ابتدا در برخي از نشستهاي اتحاد اصولگرايان شركت كرد اما در ميانه راه بنا به دلايلي ابهاماتي در اين همكاري بوجود آمده است.
    محمدرضا باهنر نائب رئيس مجلس در مورد اين موضوع مي گويد: «يك زماني بحث بود و آقاي رئيس جمهور هم در اين قضايا فعال بودند، اما با توجه به روند مسائلي كه پيش آمد و بعضي از جريان هاي انحرافاتي كه در همين انتخابات تحت عنوان استمرار رئيس جمهور مي خواستند دخالت كنند و حرف هايي از اين قبيل، يك مقدار به چالش كشيده شد. آقاي رئيس جمهور هم اعلام كردند كه من به عنوان رئيس قوه مجريه نمي خواهم در انتخابات دخالت كنم، از اين پيشنهاد رئيس جمهور به طور جدي استقبال كرديم و الان هم استقبال مي كنيم و ايشان گفتند دولت يا مجموعه وابسته به دولت نبايد فعاليت انتخاباتي در مجلس داشته باشد.»
    در عين حال در اين ترديدي نيست كه انتخابات آينده مجلس يكي از حساس ترين انتخاباتهاي تاريخي ايران است زيرا در اين روند تاريخي است كه دو جريان ضد نظام پس از برنامه ريزي هاي بلندمدت از صف نظام جدا مي شوند از اين رو حدس زده مي شود دو جريان فتنه گر و انحرافي با ايجاد درگيري هاي ساختگي، و ترديد نسبت به انتخابات از همين الان به دنبال استفاده از «حداقل هاي معيوب» براي زنده ماندن هستند.
    هوشياري گروهها و احزاب اصولگرا در پرهيز از سهم خواهي و فردگرايي و عدم ورود به ائتلاف هاي ثروت و قدرت مي تواند باعث عبور نظام از يكي از مقاطع تاريخي وحساس خود شود و پيروزي بزرگي براي نظام اسلامي رقم بزند تا خاطره سناريوي طراحي شده گروههاي ضدانقلاب در انتخابات پيشين نيز از ميان برود.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۰:۴۹ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۲
0
1
یه چیزی واسه خودش گفته ها!!!
دست گل حاچ حسین درد نکنه
نظرات بینندگان