arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۰۸۳۰
تاریخ انتشار: ۳۲ : ۱۲ - ۱۶ تير ۱۳۹۰

پورمحمدی: حتي اگر بمب اتم هم داشتيم دشمن از آن نمي‌هراسيد

رئيس سازمان بازرسي كل كشور با تاكيد بر ضرورت شفاف‌سازي مديران گفت: مديران هنر كار خود را در اتاق‌هاي شيشه‌اي نشان دهند و تصميم درست بگيرند و آمار صحيح ارائه دهند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
فارس: رئيس سازمان بازرسي كل كشور با تاكيد بر ضرورت شفاف‌سازي مديران گفت: مديران هنر كار خود را در اتاق‌هاي شيشه‌اي نشان دهند و تصميم درست بگيرند و آمار صحيح ارائه دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمين مصطفي پورمحمدي ‌در جلسه شوراي مديران استان در سالن اجتماعات استانداري گيلان جدال بين حق و باطل را جدال هميشه تاريخ دانست و اظهار داشت: براي تحقق آرمان‌هاي بالاي انساني و الهي، جبهه حق در تلاش است و در طرف مقابل نيز جبهه باطل به قدرت طلبي و سلطه‌گري خود فكر مي‌كند.

وي با بيان اينكه در طول سه دهه از انقلاب اسلامي نشان داده‌ايم كه با توجهات امام زمان (عج) سرباز جبهه حق هستيم، افزود: در اين جبهه همواره ثابت قدم مانده‌ايم.

رئيس بازرسي كل كشور با اشاره به اينكه لغزش ما موجب تهي شدن جبهه حق از سربازان نمي‌شود، ادامه داد: نسل‌هاي آينده ما اين پرچم را با عزت بر دوش مي‌كشند و هر چه داريم از فرهنگ عاشورايي است.

* دشمن از فرهنگ عاشورايي ايران مي‌هراسد

وي به دلايل تاثيرگذاري و اقتدار ايران در دنيا اشاره كرد و بيان داشت: در حد خود كشوري قدرتمند و توانمند و تاثيرگذار هستيم و اگر غير از اين بود تا اين حد هزينه نمي‌كرديم ولي اين اقتدار به دليل موقعيت اقتصادي ما نيست چرا كه 0.4 درصد توليد ناخالص دنيا را داريم.

پورمحمدي با تصريح بر اينكه تاثيرگذاري ايران فراگيرتر از اين موارد مادي است، ادامه داد: اگر امروز انقلاب اسلامي مقتدر جهان است و خزانه ما دنيا را تكان مي‌دهد و تحريم مي‌شويم تنها به اين دليل است كه امام حسين (ع) الگوي ماست و خزانه ما امام حسين (ع) است.

وي با بيان اينكه عزت ما رفتار حسيني است، افزود: امام حسين (ع) علم امروز و خزانه بي‌انتهاست و پرچم حسيني در دست ما بلند است و هر كسي كه مي‌خواهد عزتمند و سربلند زندگي كند و صاحب اين اقتدار باشد بايد آن را حفظ كند.

رئيس بازرسي كل كشور با اشاره به اينكه حتي اگر بمب اتم هم داشتيم دشمن از آن نمي‌هراسيد، تصريح كرد: ترس دشمن از ايران به دليل ترويج فرهنگ عاشورايي و تفكر امام حسين (ع) است كه در دنيا حركت و جنبش بيداري را ايجاد كرد.

وي مردم ايران را پيشقراولان تفكر حسيني در دنيا خواند و خاطرنشان كرد: تمام تلاش ما ماندن در اين مسير است.

* دشمن در صدد طراحي فتنه است

پورمحمدي بحش فشار دشمن را جدي دانست و افزود: اين فضار ادامه مي‌يابد و ممكن است امسال يك يا چند فتنه را طراحي كنند و نبايد از اين موضوع غافل بمانيم زيرا دشمن غافل نيست.

وي با بيان اينكه اين جدال ادامه دارد، اظهار داشت: اگر كسي فكر كند كه زندگي ما بدون دشمني دشمنان و كينه‌توزي آنها امكان دارد، تصوري غلط است و جريان دشمن حساسيت‌ها را برانگيخته است و بايد هوشمندانه رفتار كنيم.

رئيس بازرسي كل كشور كنترل اشتباهات را مورد تاكيد قرار داد و گفت: در عين حال نبايد از اصل موضوع غفلت كنيم و نبايد ترديد كرد كه دشمني‌ها افزون‌تر مي‌شود.

وي با تصريح بر اينكه رهبر معظم انقلاب تلكيف ما را روشن كرده است، افزود: رهبر معظم انقلاب دهه چهارم را دهه توسعه و پيشرفت ناميدند و با اين جغرافياي سياسي كشور را محاسبه كردند و فرمودند كه اگر مي‌خواهيم در اين عرصه به جايي برسيم بايد پيشرفت و عدالت را رعايت كنيم كه اين امر مي‌تواند ما را كامياب كند.

پورمحمدي با تصريح بر اينكه بايد گام‌ها را در اين راستا بلندتر برداشت و سرعت‌ها را بيشتر كرد، اظهار داشت: روي همين اصل رهبر معظم انقلاب امسال را به نام سال جهاد اقتصادي نام‌گذاري كردند.

* جهاد اقتصادي نسخه درمان كشور است

وي جهاد اقتصادي را تنها يك شعار و تابلو ندانست و بيان داشت: جهاد اقتصادي نسخه درماني كشور است و هيچ نقطه ابهامي در آن وجود ندارد.

رئيس بازرسي كل كشور به سخنان رهبر معظم انقلاب در سالروز رحلت امام (ره) اشاره كرد و افزود: رهبر معظم انقلاب در اين روز فرمودند كه رفتار، شخصيت و راه امام (ره) تبيين شود و عنوان كردند كه راه امام (ره) بازنويسي سال 90 است.

وي ادامه داد: طبق فرموده رهبر معظم انقلاب، عقلانيت، عدالت و معنويت سه برنامه‌ريزي براي تبيين راه امام (ره) در سال جهاد اقتصادي است.

پورمحمدي عقلانيت را پلكان بالا رفتن از جهاد اقتصادي دانست و خاطرنشان كرد: بدون عدالت اين نسخه ضعيف است بنابراين اگر مي‌خواهيم نسخه‌اي ناب داشته باشيم بايد با عقلانيت و عدالت همراه باشد كه اين دو در پناه معنويت محقق مي‌شود.

* مبارزه با فساد نگاه تعيين‌كننده است

وي مبارزه با فساد را ارزش خواند و بيان داشت: بايد در اين راه جدي و مصمم باشيم و اين نكته و فرمول عملياتي يك نقشه راه بوده و نگاه آرماني و ارزش‌مدارانه نيست بلكه تعيين‌كننده است.

رئيس بازرسي كل كشور رابطه فساد با فقر را رابطه‌اي علمي ناميد و افزود: هر قدر فساد در جامعه رخنه كند جامعه فقيرتر مي‌شود و براي مبارزه با فقر بايد با فساد مبارزه كرد.

وي با اشاره به اينكه كشورهايي وجود دارند كه با فساد مبارزه مي‌كنند ولي تاثيرگذار نيستند، تصريح كرد: زماني الهام‌بخشي محقق مي‌شود كه با ضلع سومش يعني معنويت همراه باشد.

پورمحمدي جهاد اقتصادي را يك نقشه راه و تئوري بسيار محكم دانست و اظهار داشت: مديران بايد جدي فكر كنند و عاقل كسي است كه بتواند جسارت تصميم‌گيري بين بد و بدتر را داشته باشد و بد را انتخاب كند تا به‌موقع بتواند به سراغ خوب برود.

وي با تاكيد بر اينكه بايد واقعيت‌ها جدي گرفته شوند، اظهار داشت: مديران آمار درست نمي‌دهند و زمينه براي دشمن و ارائه آمار جعلي فراهم مي‌شود.

* مديران در اتاق شيشه‌اي تصميم‌سازي كنند

رئيس بازرسي كل كشور مديران را به اعتمادسازي و ارائه آمار درست ترغيب كرد و افزود: تلاش‌هاي زيادي در كشور در حال انجام است ولي خروجي مناسب با آن نيست و بايد براي خروجي مناسب تلاش كرد.

وي مديران را پرتلاش و خوب توصيف كرد و بيان داشت: خروجي‌ها مناسب با ميزان تلاش مديران نيست و اين آفت بسيار آزاردهنده است.

پورمحمدي بيان بسيار از حرف‌ها و گله‌مندي مردم را ناشي از ناكاميابي‌ها دانست و اظهار داشت: بايد اين مسئله را درمان و برطرف كنيم.

وي با اشاره به اينكه مدير بايد در حوزه مديريت خود بيشتر حساس باشد، بيان داشت: مديران افراد بازرس خود را از بين نيروهاي صادق انتخاب كنند تا گزارش‌ها درست و صحيح داده شود و خروجي بسيار بالا باشد.

رئيس بازرسي كل كشور با تاكيد بر اينكه مدير بايد خود، كارش را دنبال و پيگيري كند و به اتمام برساند، اظهار داشت: استانداران بايد خروجي‌هاي مديران را كنترل كنند.

وي شفاف‌سازي را از برنامه‌هاي مهم سازمان بازرسي در سال جاري عنوان كرد و از مديران خواست هنر كار خود را در اتاق‌هاي شيشه‌اي نشان دهند و تصميم درست بگيرند.
نظرات بینندگان