دستور صریح محمود احمدی نژاد در "مخالفت با تفکیک جنسیتی" واکنش های متفاوتی در میان منتقدان دولت داشته است.
به گزارش خبرنگار سیاسی پایگاه خبری تحلیلی "انتخاب"؛ برخی مانند علی مطهری طی
نامه ای سرگشاده به رییس جمهور، به شدت به دلیل آنچه "حکم اسلام" خوانده، از احمدی نژاد انتقاد کرده است.
گروهی دیگر مانند محمد خوش چهره که از حامیان سابق احمدی نژاد به شمار می رفته، در مورد احتمال "انتخاباتی بودن" دستور اخیر رییس جمهور، ابراز نگرانی کرده است.
وی در مورد "دستور احمدی نژاد درباره بازنشستگی اساتید" نیز
گفته است: اگر واکنش رئیس جمهور درباره بازنشستگی اساتید واجد پیام های تبلیغاتی و انتخاباتی باشد بیشتر بر نگرانی موجود می افزاید.
این در حالی است که وزارت علوم طی دو سال اخیر، بسیاری از اساتید را به بهانه های سیاسی، اجباراً بازنشسته کرده است. اما آن روز ها هرگز از سوی رییس جمهور و نزدیکانش، انتقادی به این مسائل دیده نمی شد.
از سوی دیگر، در مورد بحث "تفکیک جنسیتی" ، نیز گمان آقای خوش چهره در مورد "شائبه ی انتخاباتی بودن آن"، دور از انتظار نیست، چرا که طی ماههای اخیر، بحث "تفکیک جنسیتی و حذف اساتید با رویکردهای خاص سیاسی" بارها از سوی مقامات دولتی مطرح و مصرانه بر آن تاکید شده بود و چرخش یکباره ی دولت در این موارد، "شائبه های انتخاباتی" را پررنگ می کند.
اینکه چگونه وزیر علوم که طی ماههای اخیر بارها از "تفکیک جنسیتی" سخن گفته بود، اینک مسیر خود را کج می کند و صراحتاً ادعای سابق خود را رد می کند، سئوال بی پاسخ بسیاری از ناظران سیاسی ایران است.
به گزارش خبرنگار سیاسی پایگاه خبری تحلیلی "انتخاب"؛ نکته ی آخر اینکه آقای دانشجو وزیر محترم علوم چند روز پیش از دستور احمدی نژاد، ضمن آنکه صراحتاً از "جداسازی ردیف های دختران و پسران در کلاس ها" سخن گفته بود،
اعلام کرده بود: هرچه ميخواهيد جوسازي كنيد اما قائل به اين نيستيم كه آخرت خود را به دنياي احدالناسي بدهيم!
حال سئوال این است با دستور صریح رییس جمهور، آیا آقای وزیر " آخرت خود را به دنياي احدالناسي" می دهند یا بر حرف پیشین خود اصرار ورزیده و در اعتراض به این دستور، از مقام وزارت استعفا می دهند؟
قابل ذکر است، برخی خبرگزاری ها امروز با انتشار خبری مبنی بر" غیبت وزیرعلوم درشورایعالی انقلاب فرهنگی پس از نامه احمدینژاد " از احتمال استعفای وی خبر دادند، اما ظهر امروز وزیر رسماً
اعلام کرد که "سخنان رییس جمهور را به گوش جان شنیدم..."
دانشجو پیش از در اختیار گرفتن وزارت علوم، رییس ستاد انتخاباتی در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 و استاندار تهران بود.
این طرح از اساس یک طرح غلط مضحک وکاملا منطبق با اسلام طالبانی بود.
کجای دنیای اسلام چنین طرحی را اجرا کرده اند( بجز طالبان که اساس به دختران اجازه تحصیل نمی دهند)
وقتی که امام خمینی به صراحت کم نظیر با این طرح مخالفت می کنند دیگر ادامه بحث یعنی کاتولیک تر از پاپ یعنی همان اسلام طالبانی.
چرا که برادر مشایی وبه طبع آن شخص احمدی نژاد بخوبی فهمیده اند که مقدمه جذب ارای سبزها جذب ارای دا نشگاهیان است که اکثریت مطلق انها مخالفان جدی وقدیمی! این دولت بوده اند وهستند.
اگر دیدید که بزودی رییس جمهور در یکی از دانشگاهها در جمع دانشجویان ظاهر شد وسخنان دانشجو پسند زد وبا سوت وکف وتشویق دانشجویان رو برو شد ( مدل دوران خاتمی )تعجب نکنید!!
پاسخ فقط یک علت دارد و آن هم سخن نماینده ولی فقیه در دانشگاههاست که بعد انتخابات گفت :
بیش از 70 درصد دانشجویان به فردی بجز رییس جمهور ( نامزد سبزها ) رای دادند.
البته ظاهرا جناب مشایی واحمدی نژاد خودشان این 70 درصد را بیش از 90 درصد در نظر گرفته اند. اتفاقا 90 درصدی که بدجور هم بر جامعه تاثیر گذار است.!
پس منطقی نیست که بیکار بنشینند...!!!