پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایران تا پایان سال جاری سه ماهواره دیگر به فضا پرتاب می کند .
به گزارش واحد مرکزی خبر ، رئیس سازمان فضایی کشور در ساری با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان کپسول فضایی زیستی به همراه موجودات زنده پرتاب می شود ، گفت : ماهواره فجر در تابستان و ماهواره دانشگاه علم و صنعت نیز در دهه فجر پرتاب می شود .
فاضلی با اشاره به اینکه پرتاب ماهواره رصد ، جایگاه علمی - فضایی ایران را در دنیا تثبیت کرد ، افزود : باادامه این روند رو به رشد ، کشور ما در جمع کشورهای عضو باشگاه فضایی قراردارد .
رئیس سازمان قضایی کشور با تصریح اینکه کشورهای دارنده علم ساخت و پرتاب ماهواره کمترین اطلاعاتی به ما ندادند ، گفت : پرتاب موفق 2 ماهواره ، توان دانشمندان و متخصصان فضایی کشورمان را به دنبا ثابت کرد .
چه گره ایی از کار مردم باز میشه؟