پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : برگ هاي سبز و تازه اسفناج را در وعده هاي غذايي خود به جاي استفاده از ديگر سبزيجات استفاده كنيد.
بيشتر متخصصان سلامتي، فوايد مرتبط با اسفناج را كشف كرده اند، بنابراين هنگامي كه تنها سالاد مي خواهيد يا هنگامي كه مي خواهيد از سبزيجات در ساندويج و غذاي خود استفاده كنيد بهتر است به جاي كاهو از اسفناج استفاده كنيد.
اين سبزي برگدار به دليل مواد مغذي حياتي، پروتئين، آهن، بتاكاروتن، كاروتنويد، تركيبات فلاون و ديگر مواد جزو بهترين سبزيجات دسته بندي مي شود. ويتامين A و ويتامين C، اسيد فوليك و فيبررژيمي مي تواند به ميزان قابل توجهي در گياه اسفناج يافت شود. تركيبات فلاوني در اسفناج، آنتي اكسيدان هاي قوي هستند كه مي توانند به طور موثر در جلوگيري از سرطان به وسيله پاك كردن حمله كننده هاي خطرناك در بدن كمك كنند.