پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : سینماگردی احمد مسجدجامعی همزمان با روز ملی سینما
به گزارش انتخاب، عضو فراکسیون اصلاحطلبان شورای شهر تهران با اشاره به برخی اخبار مبنی بر انتصاب قریب الوقوع احمدمسجدجامعی به عنوان رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران از سوی رئیسجمهور گفت: من نیز این خبر را شنیدم و موضوع پیوستن مسجدجامعی به دولت در اولین جلسه فراکسیون اصلاحطلبان شورای شهر تهران مورد بررسی قرار میگیرد.
محمدحقانی گفت: آقای مسجدجامعی دو دوره در شورای شهر تهران کاندیدا شدند که هر دو دوره با رای بالای مردم تهران انتخاب شدند که این نشان از جایگاه ایشان نزد مردم است. از سوی دیگر با توجه به شناخت کم نظیر ایشان از تهران و تسلط بر مسائل تهران، وزنهای سنگین در شورا هستند و ما به سادگی و راحتی به جدایی ایشان از شورای شهر رضایت نمیدهیم.
وی افزود: در زمانی که مسجدجامعی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران و در یکسالی که رئیس شورای شهر تهران بودند، نگاهها در شهرداری به اصحاب فرهنگ و هنر تغییر کرد و هنرمندان احساس میکردند که یک حامی در شورای شهر دارند که میتوانند به او مراجعه کنند و صدایشان شنیده میشود.
این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: ریاست یکساله مسجدجامعی در شورا نیز در تاریخ شورای شهر تهران ماندگار میماند چرا که در این دوران به دور از تبلیغات و فضاسازی رسانهای کارهای مهم و زیربنایی در شورا شد و ابتکاراتی در اداره و شورایی اداره کردن شورای شهر، شفافیت و بازگرداندن شورا به جایگاه اصلی خود که شورای شهر و نه شورای شهرداری بود و تشکیل کمیسیون ویژه کلانشهرها در دولت صورت گرفت که البته متاسفانه بسیاری از آن اقدامات و ابتکارها در دوره بعد ادامه نیافت.
حقانی تصریح کرد: مسجدجامعی چهرهای ملی هستند و با توجه به مطالبه نخبگان و اصحاب فرهنگ و هنر و البته مردم از دولت تدبیر و امید مبنی بر استفاده از ظرفیت سرمایههای این کشور، برای پستهای مختلف اسم ایشان مطرح شده بود و امروز خوشحال هستیم که رئیسجمهور و دولت میخواهند از ظرفیت مسجدجامعی در دولت نیز استفاده کنند اما به دلیل عضویت ایشان در شورای شهر و الزام قانونی مبنی بر جدایی از شورا و سپس حضور در دولت، باید اعضای شورا در این خصوص اعلام رای کنند.
وی خاطر نشان کرد: اصحاب فرهنگ و هنر و ادب که علاقه و احترام آنها به مسجدجامعی با سابقه سالها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت اصلاحات، مثال زدنی است و جزو معدود چهرههایی هستند که بعد از دوران مسئولیت اینگونه مورد احترام و مراجعه اصحاب فرهنگ و هنر هستند و قطعا حضور ایشان به عنوان یک نماد و با توجه به توانمندی و تجارب ارزشمند در حوزه مدیریت فرهنگی، در راس کتابخانه ملی ایران که امروز به یکی از پایههای اصلی فرهنگ در کشور تبدیل شده برای نویسندگان، ناشران، سندپژوهان و هنرمندان منشاء تحول و خیر فراوان خواهد شد.