کد خبر: ۳۱۸۱۰
تعداد نظرات: ۷ نظر
تاریخ انتشار: ۰۵ : ۱۷ - ۲۶ تير ۱۳۹۰

اصغر فرهادی: عاشق ایران هستم و به کشورم باز می گردم/ از سیاست بیزارم

این کارگردان مطرح سینما، "سیاست را فضای پر از مصلحت‌جویی و پنهان‌کاری‌اش" دانست و اضافه کرد: من از سیاست بیزارم و شان هنر را برتر می‌دانم هر چند لاجرم وقتی اثری اجتماعی می‌سازید، وضعیت سیاسی را هم در کار خود نهفته دارید.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

اصغر فرهادی با رد مهاجرت همیشگی اش به آلمان گفت: من عاشق ایران هستم.

به گزارش سرویس بین الملل پایگاه خبری تحلیلی "انتخاب"؛ کارگردان ایرانی برنده خرس طلا در که با نشریه آلمانی اشپیگل ، سخن می گفت: حضور من در آلمان موقتی است و شایعات در مورد خروج همیشگی من از ایران کذب است.

وی افزود: صبح که چشم باز می‌کنم، می‌خواهم در کشور خودم باشم. من شیفته آنجا هستم.

اصفر فرهادی با رد سیاسی بودن خود می افزاید: اینکه برخی فکر می کنند من دیدی سیاسی به همه امور دارم، نگاهی اشتباه و تک بعدی است.

این کارگردان مطرح سینما، "سیاست را فضای پر از مصلحت‌جویی و پنهان‌کاری‌اش" دانست و  اضافه کرد: من از سیاست بیزارم و شان هنر را برتر می‌دانم هر چند لاجرم وقتی اثری اجتماعی می‌سازید، وضعیت سیاسی را هم در کار خود نهفته دارید.

ماریتن وولف خبرنگار نشریه معروف اشپگیل با اشاره به فروش بسیار زیاد فیلم های "فرهادی" در ایران، وی را از "سرشناس‌ترین کارگردان ایرانی حال حاضر عرصه جهانی نام می‌برد که البته محبوبیت خود را در ایران نیز از دست نداده است"

به گزارش سرویس فرهنگ و هنر "انتخاب"؛ اصغر فرهادی برای گذراندن بورس پژوهشی هم‌اکنون در آلمان به سر می‌برد.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
عامک
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۶
0
4
درود بر تمامی ایرانیان فرهنگ دوست و مردم مدار که در جهان نام بزرگ ایران را ثبت می کنند و به ایرانی بودن و دوست داشتن ایران افتخار می کنند
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۶
0
4
جناب آقاي فرهادي از عشق شما به وطن آگاهيم شما در فيلمهائي كه ساختيد اين را ثابت كرديد اما اگر روحيه اي مثل بعضي از آقايان نان به نرخ روز خور نداريد و از سياست بيزاريد ......
آرش
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۰۳ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۶
0
6
آقای فرهادی عزیز باید بگم ایران و ایرانیان هم عاشق شما هستند که در این فضا بازهم نام آنها را در دنیای هنر بر سر زبانها می اندازید
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۶
3
2
اصلا از سیاست چی میدونی که ازش بیزاری؟ بدون سیاسیت نمیشه دنیا رو اداره کرد؟ بد به حال ما که نخبه هامون هنوز معنی سیاست رو نفهمیدند.
پاسخ ها
ناشناس
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۲۳:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۶
اگه ايشون از سياست بيزار باشند بهتر است از شماهائي كه خودتونو كشتيد واسه سياست و حال همه رو از سياست بهم زديد.
علیرضا
| IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF |
۱۷:۵۷ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۷
دوست عزیز ببخشید ولی میشه بگید آقای فرهادی کی گفتن که میخوان دنیا رو اداره کنن که حالا شما میگین بدون سیاست نمیشه دنیا رو اداره کرد؟!؟!؟!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۷
0
0
بد جوری ترسوندنتون از قیافتون میشه فهمید نیاز نیس بگید از سیاست بیزار هستید.
نظرات بینندگان