پس از انتشار گسترده خبر انتخاب علی آبادی به عنوان "نایب رئیس شورای المپیک آسیا"، اخبار جدید حکایت از سهیم بودن همه کشورهای آسیایی در نائب رییسی این شورا و تشریفاتی بودن این سمت، دارد.
به گزارش خبرنگار سرویس ورزشی "انتخاب"؛ شوراي المپيک آسيا هم اکنون 14 نايب رئيس دارد و علي آبادي يکي از آن 14 نفر است.
این در حالی است که در مجامع ورزشی جهانی، سمت نایب رئیسی یک عنوان تشریفاتی است که نه دفتر و ادارهای دارد و نه حق تصمیمسازی. مهم ترین عناوین در فدراسیونهای جهانی و مجامع ورزشی عبارت اند از ریاست، دبیرکلی و ریاست کمیته داوران.
نکته جالب تر آنکه کشورهای ضعیف قاره آسیا مانند ترکمنستان که عملاً در عمده رقابت های ورزشی این قاره، غایب هستند نیز در اکثر رشتههای ورزشی نیز توانست یکی از کرسیهای نایب رئیسی را تصاحب کند.
سریلانکا، ماکائو و پاکستان هم در تقسیم مسئولیتها، سمتهای مهمی را عهدهدار شدهاند.
اما نواب رئيس شورای المپیک آسیا به شرح زیر هستند.۱. تيموتی فوک از هنگ كنگ؛ نايب رئیس شرق آسيا
۲. تميرخان دوسموخامبتوف از قزاقستان؛ نايب رئیس در آسيای مركزی
۳. سيد عاصف حسن از پاكستان؛ نايب رئیس رئیس جنوب آسيا
۴. آريرا چاكاران از تايلند؛ نايب رئیس جنوب شرق آسيا و بازیهای ساحلی ۲۰۱۴
۵. شيخ عيسی بن رشيد الخليفه از بحرين؛ نايب رئیس در غرب آسيا
۶. پارک يونگ سونگ از كره جنوبی؛ نايب رئیس در بازیهای آسيايی اينچه اون
۷. ساپار دردی تويليف از تركمنستان؛ نايب رئیس در بازیهای ۲۰۱۷
۸. يو ژای كينگ از چين؛ نايب رئیس دومين دوره بازیهای آسيايی نوجوانان و سومين دوره بازیهای ساحلی آسيا
۹. هوآنگ كيانگ از ويتنام؛ نايب رئیس در بازیهای ساحلی ۲۰۱۶
۱۰- سونهكازو تاكادا از ژاپن؛ نايب رئیس در بازیهای ۲۰۱۷
۱۱. غفور رحيموف (ازبكستان)
۱۲. هماسيری فرناندو (سريلانكا)
۱۳. محمد علیآبادی (ايران)
علاوه بر این ۱۳ تن، ژانگ وی از چين نيز به عنوان نايب رئیس افتخاری برگزيده شده است.
آقای علی آبادی، باز هم...؟چنانچه در جدول بالا مشهود است، شورای المپیک آسیا فقط یک نایب رئیس ندارد که این سمت در انحصار یک کشور خاص باشد. از طرفی
محمد علی آبادی حتی نایب رئیس شورای المپیک در غرب آسیا هم نشده و این کرسی در اختیار بحرین است!مقابل اکثر نواب رئیس، مسئولیتی هم پیشبینی شده اما در مقابل نام محمد علیآبادی هیچ سمت و شرح وظیفهای درج نشده است.
به گزارش خبرنگار سرویس ورزشی "انتخاب"؛ اما آقای اخیراً نفتی شده ی ایران، در گفت و گوی خود در حالی که در پوست خود نمی گنجید و تصور می کرد بعد از به یدک کشیدن ریاست اوپک، عنوان مهمی برای ایران دست و پا کرده، سخنانی به زبان می آورد که در محترمانه ترین حالت ممکن، نشان از "بی اطلاعی" ایشان است!
پیش از این علی آبادی گفته بود: «به دست آمدن این کرسی حاصل یک برنامهریزی چند ساله است. علت انتخاب من، رشد و پیشرفتی بود که ورزش ما در سالهای اخیر در بخش توسعه فضاهای ورزشی داشت. این پیشرفتمان مورد توجه مجامع بینالمللی قرار گرفته بود. رشد چشمگیر و ۷۰۰ درصدی ورزش بانوان در ایران نسبت به بازیهای آسیایی قبلی و همه و همه دست به دست هم دادند تا بتوانیم با رأی کشورهای آسیایی به این کرسی مهم که در تاریخ کشورمان سابقه نداشته، دست پیدا کنیم.»
او گفته است: «یکی از مهمترین هدفهای ما کسب کرسی در کمیته بینالمللی المپیک است. خوشبختانه تعامل خوبی را با کشورهای مختلف دنیا در بخش ورزش و نهادهای بینالمللی ورزشی برقرار کردیم که امیدمان برای دستیابی به چنین جایگاهی را افزایش میدهد.